Wkurza mnie...

Gość: amif

#6431935 Napisano: 22.11.2017 21:57:26
staszek napisał(a):

amif napisał(a):

próbuję wysłać zgłoszenie do Heinekena, pokazuje się komunikat - niepoprawny format, życzenia nie przekraczają limitu znaków, o co chodzi.... emotka

Nie masz cudzysłowie, dwukropka, znaku zapytania, emotki? Bo mi nie chciało przejść z którymś z tych.

dzięki za pomoc, zmieniłam średnik na przecinek i poszło
1 staszek 0

dolly

#6431978 Napisano: 23.11.2017 00:23:53
Ktoś, kiedyś... chyba rok temu...emotka  pisał, że jak się tylko robi zimno, to pękają mu dłonie... bez rękawiczek.... wkurza mnie, ze nie moge tego odszukać i dowiedzieć się czym to smarował, by się szybko zagoiło emotka
0 0

slonko365

#6431981 Napisano: 23.11.2017 00:50:20
cb656 napisał(a):

Iiii-uuu, iii-uuu, iii-uuu! Jadę, jadę na pomoc! emotka   

cb656 lejesz miodek na moją zbolałą duszę emotka
Skąd wiedziałeś, że kocham Pratchetta? emotka
PS. Teraz tylko mnie wkurza, że nie mogę się zalogować na komputerze - po kliknięciu zaloguj znika mi login i hasło, i nie ma żadnego komunikatu emotka  Dopiero na komórce mi się udało, a na kompie dalej nic  emotka

0 0

slonko365

#6431984 Napisano: 23.11.2017 00:59:36
dolly napisał(a):

Ktoś, kiedyś... chyba rok temu... emotka  pisał, że jak się tylko robi zimno, to pękają mu dłonie... bez rękawiczek.... wkurza mnie, ze nie moge tego odszukać i dowiedzieć się czym to smarował, by się szybko zagoiło emotka

Nie wiem, co tenże ktoś pisał, ale w takiej sytuacji koniecznie trzeba uważać, żeby ręce nie były wilgotne, nawet nie myć na krótko przed wyjściem i nie używać kremów nawilżających, tylko tłuste kremy, najlepiej z silikonami, bo chociaż one normalnie blokują wnikanie substancji odżywczych, to w takiej sytuacji właśnie dobrze, bo zabezpieczają przed zimnem.
1 dolly 0

memos

#6431992 Napisano: 23.11.2017 07:33:03
dolly napisał(a):

Ktoś, kiedyś... chyba rok temu... emotka  pisał, że jak się tylko robi zimno, to pękają mu dłonie... bez rękawiczek.... wkurza mnie, ze nie moge tego odszukać i dowiedzieć się czym to smarował, by się szybko zagoiło emotka

Mam dokładnie to samo - u mnie działa krem do rąk Garnier czerwony - kilka aplikacji i dłonie pięknie się goją.
1 dolly 0

henryczka62

#6432006 Napisano: 23.11.2017 08:31:54
dolly napisał(a):

Spróbuj czegoś z apteki: dermosan, maść ochronna z witaminą A, rombalsam
1 dolly 0

stellasz

#6432103 Napisano: 23.11.2017 11:41:15
nagimnastykowałam się żeby zrobić fotkę do Russell Hobsa, straciłam całe przedpołudnie, a teraz ani przez komputer, ani przez telefon nie mogę dodać fotki do zgłoszeniaemotka , tak ma mniej niż 3 MB. Głowa mnie rozbolała
0 0

stellasz

#6432108 Napisano: 23.11.2017 11:55:17
nie emotka wybieram zdjęcie z dysku , klikam dodaj i nic, nie dodaje i nie ma żadnego komunikatu. Jak próbuje przez tel. pasek postępu dochodzi do połowy i dalej nie chce emotka . Fotka ma ledwo 1 MB. Nie wiem w czym problem
0 0

@gnieszk@

#6432193 Napisano: 23.11.2017 13:40:14
dolly napisał(a):

Może tu?
https://www.e-konkursy.info/forum/wkurza-mnie/strona/3619
1 dolly 0

dolly

#6432279 Napisano: 23.11.2017 16:29:13
superloser dziękuję za radę emotka
slonko365 - no wiem, ale czasami człowiek szybko , szybko i leci z wilgotnymi emotka
memos - nie działa emotka
@gnieszk@ -dokładnie to!!! emotka
@henryczka62 - dziękuję, zapomniałam o dermosanie emotka
Mam problem z opuszkami, na samych dłoniach na szczęście schodzi po jednej aplikacji zwykłego nivea. Jakbym się kartką papieru pokaleczyła emotka
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6432282 Napisano: 23.11.2017 16:33:26
dolly napisał(a):

Kup też kompleks witamin B, zwykle brak tych witamin powoduje problemy z pękającą skórą, zażywaj przez zimowy okres regularnie.
1 dolly 0

mary18

#6432284 Napisano: 23.11.2017 16:36:34
Wkurzają mnie niektóre loterie konkursowe, jak typuintermarche colian  . Wyniki miały być do
poniedziałku ostatecznie a tu nadal cisza. Człowiek nic nie robi tylko telefonu
pilnuje , dźwięku nie wyłączę . Nie dość ze trzeba kupić produkt za jakas kwote+koszt esemesa + tyle czekania , jak wygrasz to jeszcze za znaczek zaplacic, nie wiem czy to się
już opalaca , chyba musze zrezygnować z loterii . Czy wyniki konkursów  w Intermarche były zawsze tak przeciągane? Bo pierwszy
raz dopiero brałam udział w w konkursie z tego sklepu.
0 0

edzia21

#6432287 Napisano: 23.11.2017 16:38:56
mary18 napisał(a):

Wkurzają mnie niektóre loterie konkursowe, jak typuintermarche colian  . Wyniki miały być do
poniedziałku ostatecznie a tu nadal cisza. Człowiek nic nie robi tylko telefonu
pilnuje , dźwięku nie wyłączę . Nie dość ze trzeba kupić produkt za jakas kwote+koszt esemesa + tyle czekania , jak wygrasz to jeszcze za znaczek zaplacic, nie wiem czy to się
już opalaca , chyba musze zrezygnować z loterii . Czy wyniki konkursów  w Intermarche były zawsze tak przeciągane? Bo pierwszy
raz dopiero brałam udział w w konkursie z tego sklepu.

A co ma Intermarche do nieudolności agencji reklamowej? Każdy konkurs w ITM jest inny, za każdym stoi inna agencja itd.
0 0

zaczytana-pola

#6432303 Napisano: 23.11.2017 17:10:48
cb656 napisał(a):

mary18 napisał(a):

Wkurzają mnie niektóre loterie konkursowe, jak typuintermarche colian  . Wyniki miały być do poniedziałku ostatecznie a tu nadal cisza. Człowiek nic nie robi tylko telefonu pilnuje , dźwięku nie wyłączę . Nie dość ze trzeba kupić produkt za jakas kwote+koszt esemesa + tyle czekania , jak wygrasz to jeszcze za znaczek zaplacic, nie wiem czy to się już opalaca , chyba musze zrezygnować z loterii . Czy wyniki konkursów  w Intermarche były zawsze tak przeciągane? Bo pierwszy raz dopiero brałam udział w w konkursie z tego sklepu.

Rety, jaka świeżynka konkursowa emotka emotka
Patrz i ucz się. To dopiero początek wielkiej lawiny frustracji, jaka spada na uczestników... emotka

Nie strasz dziewczyny już na starcie. Po pięciu, czasem sześciu latach frustracja przechodzi w obojętność emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#6432307 Napisano: 23.11.2017 17:15:37
cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nie strasz dziewczyny już na starcie. Po pięciu, czasem sześciu latach frustracja przechodzi w obojętność emotka

Eee, dlaczego nie? Niech wie, w co się pakuje emotka Świadomość działań to chyba najważniejsze... emotka

Jak po 11 latach pozlicza wydatki to zrozumie że auto to sama sobie by kupiła emotka  coś o tym niestety wiem emotka

jofe8484

#6432308 Napisano: 23.11.2017 17:16:16
asia575 napisał(a):

Wkurza mnie Heineken emotka
W tamtym roku-nic emotka
Teraz produkuję się i znowu powtórka z rozrywki.Próbowałam już na jakość,na ilość i pudło za każdym razem emotka

Moja imienniczko, mam dokładnie te same odczucia ;-( podejrzewał, że jest jakiś sposób na nich, który na razie pozostaje dla mnie tajemnicąemotka i raczej nie wierzę, że są w stanie w ciągu kilkunastu godzin przeczytać te zgłoszenia i wybrać. Myślę, że  jakiś inny "system" wybierania, tylko jeszcze nie wiem jaki emotka
0 0

jofe8484

#6432313 Napisano: 23.11.2017 17:23:53
asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

W tamtym roku-nic emotka
Teraz produkuję się i znowu powtórka z rozrywki.Próbowałam już na jakość,na ilość i pudło za każdym razem emotka

Moja imienniczko, mam dokładnie te same odczucia ;-( podejrzewał, że jest jakiś sposób na nich, który na razie pozostaje dla mnie tajemnicą emotka i raczej nie wierzę, że są w stanie w ciągu kilkunastu godzin przeczytać te zgłoszenia i wybrać. Myślę, że  jakiś inny "system" wybierania, tylko jeszcze nie wiem jaki emotka

Próbowałam na wszelakie sposoby i jak na razie nie trafiłam w gusta.Myślę,że nie losują bo wczoraj poszłam na ilość i nic emotka

Może są jakieś bramki, albo np raz 50 pierwszych zgłoszeń,  innym razem 50 ostatnich, albo co pół godziny itp emotka trzeba poczekać do północy i sprawdzićemotka
0 0

mary18

#6432320 Napisano: 23.11.2017 17:33:21
kasiaj110 napisał(a):

cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Eee, dlaczego nie? Niech wie, w co się pakuje emotka Świadomość działań to chyba najważniejsze... emotka

Jak po 11 latach pozlicza wydatki to zrozumie że auto to sama sobie by kupiła emotka  coś o tym niestety wiem emotka

Właśnie wiem w co się pakuje , ale trzeba się chyba z tegolekko ogarnąć.  Szczerze trochę mnie poniosły
te konkursy loteryjne ale i nie tylko mnie . Obserwując watek Dziś nic nie
wygrałem i to narzekanie niektórych osób ze niby tak dawno nic nie wygraly , a
zaledwie kilka dni wstecz ci sami robili  wpis w moje dzisiejsze wygrane to chyba cos
jest już niepokojącego . Tak jak wydawanie kasy na niepotrzebne rzeczy i te
durne loterie bramkowe . Wziełam udział np. w loterii biedronka winiary raz –
nie wygrałam , kusilo mnie żeby drugi raz isc i kupić  znowu ale powiedziałam nie , jak przeczytałam u
kogos wpis Dzis nic nie wygrałem, ze ktoś wpisał 0/14 winiary to się przeraziłam
. Oczywiście nie wnikam tu w nikogo , każdy ma swój rozum i niech robi co chce
ale dla mnie to już przesada dlatego chyba trzeba trochę z tym przystopować emotka   emotka emotka  
0 0

tereniagno

#6432323 Napisano: 23.11.2017 17:35:35
Byłam dziś w abc w 3 sklepach.Każdy paragon inaczej opisany:
1) -Baton Milky Way-ok. -sklep ABC,
2) -Cukierki luz -punkt sprzedaży,
3) -Baton- sklep spożywczy,
a ponoć wszystkie należą do ABC i zakupiony ten sam produkt w każdym sklepie  emotka
Czyż nie można się wkurzyć i co z tym zrobić ?
0 0

jofe8484

#6432329 Napisano: 23.11.2017 17:46:33
asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

W tamtym roku-nic emotka

Moja imienniczko, mam dokładnie te same odczucia ;-( podejrzewał, że jest jakiś sposób na nich, który na razie pozostaje dla mnie tajemnicą emotka i raczej nie wierzę, że są w stanie w ciągu kilkunastu godzin przeczytać te zgłoszenia i wybrać. Myślę, że  jakiś inny "system" wybierania, tylko jeszcze nie wiem jaki emotka

Próbowałam na wszelakie sposoby i jak na razie nie trafiłam w gusta.Myślę,że nie losują bo wczoraj poszłam na ilość i nic emotka

Może są jakieś bramki, albo np raz 50 pierwszych zgłoszeń,  innym razem 50 ostatnich, albo co pół godziny itp emotka trzeba poczekać do północy i sprawdzić emotka

Znalazłam przed chwilą podpowiedź dziewczyny na FB ,że raczej jakość,bo na 3 zgłoszenia wygrała 2 razy emotka mamy

Mamy jeszcze miesiąc, więc nic innego nie pozostaje tylko próbować. Pozostaje cieszyć się, że nie trzeba nic kupować, by wziąć udział emotka
0 0