Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
no jesli Ci dziecię wchodzi wszędzie to nie dawaj.. ale jesli masz możliwość sypnąc gdzieś, gdzie nie wejdzie, za fotel, za szafkę czy w miesce gdzie nie dosięgnie to nic sie nie stanie.. byle nie dotykało.. zapach wywietrzeje po chwili.. z BROSa są też spraye.. to może te będą lepsze, bo fukniesz w szczelinę i nie rozniesie się.. ahaa i na zewnątrz, przy drzwiach, oknie czy murze jak gdziesz widzisz ze chodzą tez je posyp albo fuknij sprayem..
Gość: tosiaa
prz oknie widzialam , moze jak robili ocieplenie to te gady przyszly, krotko tu mieszkam ale wczesniej ich nie widzialam, dzieki sprawdze, musze je jakos wytepic
Gość: zeida
no to odpisuję,
w tym dniu byłam w potrzebie finansowej, a że wygrałam piwo więc pomyślałam, że komuś pomogę komuś i sobie też. Nieważne już bo konto przepadło, nie mam juz plusa, bo nikt się nie zgłosił, nieważne.
Prosiłam o pomoc w wygraniu piwa, ale nie za darmo. Wzamian oferowałam, to co akurat mam do wymiany. Pisałam, co mam, tego nie zacytowałaś. Nie chciałam nic za darmo. Czy nie można na tym forum prosić?
Okazuje się, ze dla niektórych trzeba pisać i chyba cytować samych siebie, bo nie rozumieją.
Faktycznie raz mam w życiu z górki, raz pod górkę.
a w tym tygodniu to niestety wali mi się życie forumowe i osobiste, wszystko razem. Może dlatego piszę czasem chaotycznie. Ale na pewno ze mną każdy może się dogadać, i tak jak pisałam, batony wygrywałam całkowicie za darmo. Cały dzień poświęciłam tylko dla innych i dopiero dzisiaj o tym piszę. Nie mam potzreby chwalić się tym, ale po prostu nie znoszę, gdy ktoś zarzuca mi, że nie potrafię zrobić coś charytatywnie. Zrobiłam to i byłam szczęśliwa, że komuś pomogłam. Teraz niedawno dopadł mnie mały kryzys, no i starciłam w końcu simplusa, ale to w sumie mała strata. Da się zawsze kupić kartę i działać od nowa, nieważne...
W każdym razie znalazł się ktoś kto mnie zrozumiał, tym osobom serdecznie dziękuję, a tym, którzy mi napisali, że nigdy nikomu nie pomogą współczuję, życzę kompletnego doła, jakiego mam teraz, bo tylko w takim stanie jest możliwe wiele zrozumieć.
W miarę możliwości odpisywałam na priw, zawsze starałam się pomagać.
Koniec mojej przygody na tym forum. Dziękuję nielicznym z sercem.
Gość: pola731
a w temacie - wkurza mnie dziś pogoda ...
Gość: tedance
Antykoncepcja dla mrówek
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Exsactly
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: yaro2004
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wtedy gdy się chwaliłas że wygrałaś, nie pisałaś że trudna sytuacja itp
tylko że piwo jest droższe wiec i tak się opłaca
Gość: metoda
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też racja... ale niektórzy mają tak, że trudno im o coś poprosić...
no ale nie każdy jest tak miły i często gęsto prośby o pomoc pozostają bez odpowiedzi.. a czasami od razu ktoś się odezwie i pomoże.
zeida może ma doła konkursowego, więc trochę odpoczynku od konkursów się przyda (tak było w moim przypadku, ale trwało to ok roku
Gość: alis1955
Nie dziwię się, że ludzie nie potrafią prosić o pomoc, bo ja też tego nie potrafię..., ale na tym się traci
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
masz rację... czasami łatwiej poprosić o drobiazg a o coś poważnego to slowa stają kością w gardle
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dodaję zdjęcie na konkurs to pisze że bład bo nie ma zdjęcia no to jadę drugi raz i trzeci i czwarty i nic. Cały czas informacja że nie dodali przepisu bo jakiś błąd w końcu po 5 próbie się udało. Patrze a tu dodane 4 razy ten sam przepis!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
kajus18
Postów 459
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo nie przejmuj się ...
Gość: rafi323raf
a ja myślałem, ze pływaki to można do 18, a tu do 10 były
Gość: potworkaa
o nie
Gość: snupy3
ja się nie dziwię,bo można się naprawdę nieraz wkur... jak prosisz się o pomoc i cicho sza,a za chwilę wszyscy się chwalą ile zgrzewek nachapali