Wkurza mnie...

kreatia

#6470973 Napisano: 08.03.2018 10:03:06
cb656 napisał(a):

kreatia napisał(a):

ja słyszę synka, który jest w żłobku, także ten...

To wyłącz podsłuch w misiu synka emotka

nie mogę, mam problem z zaufaniem emotka
/podpięcie się do monitoringu żłobka zajęło mi trochę czasu...
1 dolly 0

ludzka_istota

#6470996 Napisano: 08.03.2018 10:52:41
Grypa. Nie mam siły. Nie mam mocy. Nie pomaga nawet kocyk. emotka
0 0

iszhara

#6470999 Napisano: 08.03.2018 10:58:39
ludzka_istota napisał(a):

Grypa. Nie mam siły. Nie mam mocy. Nie pomaga nawet kocyk. emotka

emotka   Dużo zdrówka emotka
0 0

malutka456

#6471002 Napisano: 08.03.2018 11:09:05
wkurza mnie bonus w postaci grypy u córki i ospy u syna.... padam na twarz, a dziś nocny dyżur przede  mną emotka
1 brucee 0

nanajka81

#6471017 Napisano: 08.03.2018 11:35:31
warcik napisał(a):

Wkurza mnie nieprawidłowe podawanie daty zakończenia konkursu w naszej bazie- wczoraj cały wieczór siedziałam nad zdjęciem, dzisiaj chcę dodać i patrzę, że zakończony 4 marca, a u nas podane, że kończy się 7 marca.
https://www.e-kon...gd.html#.Wp_LHmrOXIU

ten jest lepszy:

https://www.e-kon...ella-fanedition.html

nawet nie ruszył a w bazie jest. Jak kiedyś pisałam do organizatora na fejsie z pytaniem "O co biega" to właściwie mnie spławili ale zaraz potem zniknęła data ze strony....
0 0

dolly

#6471023 Napisano: 08.03.2018 11:48:53
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie bonus w postaci grypy u córki i ospy u syna.... padam na twarz, a dziś nocny dyżur przede  mną  emotka

A to bezpieczne byś go brała w takiej sytuacji?
0 0

jokan

#6471026 Napisano: 08.03.2018 11:55:18
opryskliwi, pyskaci klienci ktorzy mysla, ze sa wszystkowiedzacy....sloma z butow....
0 0

malutka456

#6471028 Napisano: 08.03.2018 11:57:59
dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie bonus w postaci grypy u córki i ospy u syna.... padam na twarz, a dziś nocny dyżur przede  mną  emotka

spokojnie, w razie czego podłączą mi kroplówkę emotka  może pacjentki mnie dziś oszczędzą emotka  
0 0

dolly

#6471030 Napisano: 08.03.2018 12:00:39
malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

spokojnie, w razie czego podłączą mi kroplówkę emotka  może pacjentki mnie dziś oszczędzą emotka  

no właśnie o pacjentki mi chodzi emotka Czy Ty nie jesteś dla nich "zagrożeniem"? W niewielkim stopniu, ale jednak? Pytam serio.
0 0

malutka456

#6471033 Napisano: 08.03.2018 12:05:17
dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

no właśnie o pacjentki mi chodzi emotka Czy Ty nie jesteś dla nich "zagrożeniem"? W niewielkim stopniu, ale jednak? Pytam serio.

Nie, jestem zdrowa i to niestety pacjentki są zagrożeniem dla mnie, w przeciągu 2 tygodni miałam półpaśca i ospę na izbie, nie zliczę ile gryp i innych wirusowych cud przyjmowałam  emotka  bo w Polsce wyglda to tak, że jak ciężarna jest chora (ciąży nic nie dolega) to wszyscy kieruja ja do szpitala emotka
1 brucee 0

cudaczek121

#6471080 Napisano: 08.03.2018 13:48:10
Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserowaćemotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka
0 0

joasiunia

#6471083 Napisano: 08.03.2018 13:53:30
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

cudaczek121

#6471087 Napisano: 08.03.2018 13:58:59
joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka
0 0

izak1000

#6471106 Napisano: 08.03.2018 14:58:05
Wczoraj zgłosiłam w Loterii Trio paragon z jogurtem ale pomyliłam 3z8. Zaraz do Albedo napisałam o usunięcie tego zgłoszenia  a dzisiaj jest odpowiedź,że nie " mają możliwości usunięcia zgłoszenia z systemu"..
0 0

zezowaty_kot

#6471110 Napisano: 08.03.2018 15:01:46
cudaczek121 napisał(a):

Dołącz adnotację, że to brakujący egzemplarz a reszta dokumentów i paragony są  już u nich. Miałam taką samą sytuację i później nie mogli dojść do ładu i składu. 

mietowa

#6471116 Napisano: 08.03.2018 15:12:43
cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka

Zdążyłam pomyśleć: "O szlag, miały być dwa?" a tu już e-mail na poczcie emotka

cudaczek121

#6471121 Napisano: 08.03.2018 15:22:35
mietowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czyli mam rozumieć,że jest nas coraz więcej "zakręconych pomyłkowiczek"emotka Hurra, w grupie raźniej, to już od razu wkurzam się jakby mniejemotka Przy okazji dla Was Dziewczyny oraz dla wszystkich pozostałych Forumowiczek wszystkiego, co najlepszeemotka emotka emotka emotka Niech Wam się wiedzie we wszystkich sferach życiaemotka

mietowa

#6471122 Napisano: 08.03.2018 15:25:16
cudaczek121 napisał(a):

mietowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czyli mam rozumieć,że jest nas coraz więcej "zakręconych pomyłkowiczek" emotka Hurra, w grupie raźniej, to już od razu wkurzam się jakby mniej emotka Przy okazji dla Was Dziewczyny oraz dla wszystkich pozostałych Forumowiczek wszystkiego, co najlepsze emotka emotka emotka emotka Niech Wam się wiedzie we wszystkich sferach życia emotka

Jak widać emotka . Dziękuję w swoim imieniu i życzę Ci tego samego emotka

mamimamu

#6471157 Napisano: 08.03.2018 17:16:04
Wkurza mnie mój dzisiejszy niefart zakupowy!
Wybrałam się na konkursowy shopping w towarzystwie 2-letniej córki (łudziłam się, że Młoda da radę, ale oczywiście w połowie moich zakupowych ekscesów postanowiła przypomnieć mi, że to ona tu rządzi); w sklepie wylądowałam (gdzieżby inaczej!) tuż po godz. 15-tej. Oto efekt: rozerwany paragon z milki (bo pani kasjerka zdenerwowała się innymi klientami i tym, że zażyczyłam sobie 3 różne paragony podczas gdy za mną kolejka; Kamis opisany jako przyprawy orientalne (bez dodatku, że to kamis); Kamis z innego sklepu tez jako nie-Kamis tylko panierka 90g; Nesca na paragonie sygnalizującym koniec taśmy dwiema soczystymi, czerwonymi krechami. I najlepsze: activia z Biedry (zadowolona, że wreszcie puszczę zgłoszenie): w domu 4 szt, na paragonie 1 szt.emotka  (ale to jakoś przeżyję). A wszystko to w cieniu Córy, która postanowiła mi pokazać, gdzie moje "konkursowe" miejsce!

Zlinczujcie mnie, proszę Was, bo inaczej tego nie przeżyjęemotka
1 andii 0

mamimamu

#6471174 Napisano: 08.03.2018 17:36:50
cb656 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

...Nesca na paragonie sygnalizującym koniec taśmy dwiema soczystymi, czerwonymi krechami.
Zlinczujcie mnie, proszę Was, bo inaczej tego nie przeżyję emotka

Bardzo proszę, ja zacznę, mogę? emotka
W czym przeszkadzają te czerwone krechy? Przecież widać, co nadrukowane. One są POD drukiem, czyż nie?
Oj, czepiasz się biednego paragonu, nieładnie emotka

Te czerwone krechy przelały czarę goryczyemotka  ale muszę przyznać Ci rację: temu akurat niewinnie się oberwało emotka
0 0