Wkurza mnie...

jokan

#6471346 Napisano: 09.03.2018 09:51:18
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie, że gra Kubuś, wg smolara (konkurs w Polomarkecie) jest warta 100 zł, a ta sama gra w konkursie Lewiatan wg redheads jest warta 27 zł emotka to ile ona jest warta w końcu... zaraz się okaże że może 10 zł emotka

ja szczerze myslala, ze to jakas fajna mata do zabawy a nie kawalek kartki....:(, nie wiedzialam ze kawalek kartki ze zdrapka jest warte 100 zl....juz opakowanie drozsze i wysylka niz ta gra.....
0 0

pioge7

#6471347 Napisano: 09.03.2018 09:54:21
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie, że gra Kubuś, wg smolara (konkurs w Polomarkecie) jest warta 100 zł, a ta sama gra w konkursie Lewiatan wg redheads jest warta 27 zł emotka to ile ona jest warta w końcu... zaraz się okaże że może 10 zł emotka

ja szczerze myslala, ze to jakas fajna mata do zabawy a nie kawalek kartki....:(, nie wiedzialam ze kawalek kartki ze zdrapka jest warte 100 zl....juz opakowanie drozsze i wysylka niz ta gra.....

no własnie się okazało że jednak nie 100 zł a jednak 27 zł emotka boję się kolejnego konkursu co te gry będą bo ich wartość szybko spada emotka
1 jokan 0

jokan

#6471354 Napisano: 09.03.2018 10:04:42
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no własnie się okazało że jednak nie 100 zł a jednak 27 zł emotka boję się kolejnego konkursu co te gry będą bo ich wartość szybko spada emotka

wiadomo, ze w regulaminach zawyzaja wartosc nagrod, no ale bez przessady....moze bali sie, ze za 27 zl nikt nie bedzie chcial wziac udzialu.....
1 joan 0

pioge7

#6471356 Napisano: 09.03.2018 10:07:20
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo, ze w regulaminach zawyzaja wartosc nagrod, no ale bez przessady....moze bali sie, ze za 27 zl nikt nie bedzie chcial wziac udzialu.....

może , mnie skusiła wartość, że fajne i grałem, a tu takie coś...
0 0

Gość: awi

#6471373 Napisano: 09.03.2018 10:35:37
monnikk napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jeden organizator (obecnie, a jest ich wielu) w razie niedokładnego opisu produktu na paragonie życzy sobie na  odwrocie pieczątkę sklepu z podpisem, że to jest produkt X, a nie Y. Ja mu piszę, że nie zawsze w sklepach chcą cokolwiek stemplować (może się boją??), więc super by było, gdyby można było do paragonu dołączyć wieczko, kod kreskowy albo opakowanie. Ale NIE!!! MUSI być pieczątka! a dziś jedna babka w hipermarkecie nie chciała nic stemplować "bo ona nie ma obowiązku i nic nie musi".
Odeszłam od POKu wkurzona na nią i na organizatora.
Przecież logiczne, że jak coś kupuję to mam opakowanie również  emotka

Też mnie to wkurza. I jeszcze te komentarze w POK-u. "ale se pani wymyśliła", " jeszcze czego", "nie, bo nie", " nie oferujemy takiej usługi" oraz "chyba jest pani śmieszna ja nic nie będę stemplować".

Jako klient chcę mieć potwierdzenie zakupu produktu a jeżeli na paragonie są "znaczki" z których nic nie wynika dla mnie to nie jest żadne potwierdzenie. Jeżeli nie chcą przybić stempla (nie w ramach żadnych usług) to proszę o wydanie mi takiego paragonu, który czarno na białym potwierdza zakup. Na ogół pracownicy wykazują zrozumienie... dopóki nie wspomnę o konkursie emotka
0 0

defed

#6471383 Napisano: 09.03.2018 11:06:44
Od wczoraj bezskutecznie usuwam kilka odebranych wiadomości ze skrzynki mailowej o2 i one jakimś cudem wracają emotka  Są to wiadomości zarówno przeczytane jak i te nawet nie otwierane. Dodam, że to nie są spamy. Przenoszę je do kosza, potem czyszczę kosz, po jakimś czasie wchodzę na skrzynkę, bo widzę 6 nowych wiadomości, a okazuje się że w odebranych są te same, co je już uśmierciłam, WTF???  emotka emotka emotka  Zwariować idzie!
0 0

joasiunia

#6471384 Napisano: 09.03.2018 11:07:58
defed napisał(a):

Od wczoraj bezskutecznie usuwam kilka odebranych wiadomości ze skrzynki mailowej o2 i one jakimś cudem wracają emotka  Są to wiadomości zarówno przeczytane jak i te nawet nie otwierane. Dodam, że to nie są spamy. Przenoszę je do kosza, potem czyszczę kosz, po jakimś czasie wchodzę na skrzynkę, bo widzę 6 nowych wiadomości, a okazuje się że w odebranych są te same, co je już uśmierciłam, WTF???  emotka emotka emotka  Zwariować idzie!

Na wp mam to samo... emotka Nie wiem, co mam z nimi zrobić, powoli się do nich przyzwyczajam emotka

joan

#6471388 Napisano: 09.03.2018 11:13:28
ivanotta napisał(a):

A mnie wkurza to:
https://www.e-kon...ge.html#.WqIiRnTdjqA

Konkurs promocyjny dodany do social media . Przypadek?
Wkurza mnie że przegapiłam

Mam podejrzenia, skąd ten błąd. Podczas dodawania konkursu przypisuje mu się kategorię poprzez kliknięcie w którąś z pustych kuleczek. A potem człowiek dopisuje kolejne dane, nie zauważając!!! że kliknięcie myszką gdziekolwiek po prawej stronie od tych pustych kuleczek (np. żeby odruchowo przesunąć stronę w dół), powoduje przeniesienie pierwotnego zaznaczenia kuleczki na inną. Zapewne więc ktoś wklepywał ten konkurs jako promocyjny, ale później kliknął i przeskoczyła mu kuleczka zaznaczenia. Nie zauważył...

pionas - da się to jakoś zmienić?
0 0

notta

#6471409 Napisano: 09.03.2018 11:51:19
cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

A mnie wkurza to: Konkurs promocyjny dodany do social media. Przypadek?

Hehe emotka ale jak zgłaszam, skarżę się w komentarzach na różne tego typu błędy, to zaraz nagonka, że cebe się czepia, to na pewno zły człowiek, nie ma co ze swoim życiem zrobić i tak dalej emotka
A tu proszę - cebe przestał zgłaszać błędy, to pies z kulawą nogą palcem nie ruszył, by komukolwiek zwrócić uwagę, że coś nie halo z tym konkursem emotka Bo jakoś trudno mi uwierzyć, że ten opis czytały tylko trzy osoby: zgłaszający, publikujący pionas i ja emotka emotka

Teraz to ja mogę byc ta zła . Szkoda bo konkurs był super i pewnie konkurencja była mała...
0 0

Agnes

#6471411 Napisano: 09.03.2018 11:53:50
wkurzuł mnie hochland
nie dośc ze nic nie wygrałam to po tej wiadomości i pojawieniu się napisu dokoncz rejestrację próbowałam wpisac dane i dwa razy pod rząd wywala mnie na główna stronę dwa paragony na marne
0 0

jokan

#6471412 Napisano: 09.03.2018 11:54:13
joasiunia napisał(a):

defed napisał(a):

Na wp mam to samo... emotka Nie wiem, co mam z nimi zrobić, powoli się do nich przyzwyczajam emotka

no wlasnie mialam pisac, na wp mam to samo....moze jakies zawirowania w sieci....nigdy nie mialam problemow...
0 0

Agnes

#6471423 Napisano: 09.03.2018 12:26:21
jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

defed napisał(a):

no wlasnie mialam pisac, na wp mam to samo....moze jakies zawirowania w sieci....nigdy nie mialam problemow...

u mnie ten sam problem ale juz wiem co robic bo kilka miesięcy temu było to samo
kazdą wiadomośc przenosze do spamu a tam hurtem usuwam i juz ich wiecej nie widzę na oczy
0 0

ziolko

#6471446 Napisano: 09.03.2018 13:14:30
o2 i wp to ten sam właściciel emotka
0 0

ziolko

#6471447 Napisano: 09.03.2018 13:16:18
awi napisał(a):

Jako klient chcę mieć potwierdzenie zakupu produktu a jeżeli na paragonie są "znaczki" z których nic nie wynika dla mnie to nie jest żadne potwierdzenie. Jeżeli nie chcą przybić stempla (nie w ramach żadnych usług) to proszę o wydanie mi takiego paragonu, który czarno na białym potwierdza zakup. Na ogół pracownicy wykazują zrozumienie... dopóki nie wspomnę o konkursie emotka

Jak na razie uzyskałam tyle "Przekazaliśmy informację do kierownictwa sklepu, wrócimy do Ciebie z informacja, kiedy otrzymamy odpowiedź."
He he he emotka  kierownikiem (sorry... menagerem) jest jakiś facet, widziałam wczoraj na zdjęciu. Już to słyszę... "jakaś nawiedzona przyszła, bo w jakimś konkursiku chce wziąć udział i truje nam d.u.p.ę"
0 0

Niebieska_Laguna

#6471499 Napisano: 09.03.2018 14:50:14
Wkurza mnie, że ludzie, którzy nie są warci uwagi, najczęściej potrafią zatruć życie emotka

Gość: gosia16

#6471551 Napisano: 09.03.2018 16:47:55
(...) wkurzają mnie konkursy bez numeru paragonu.

malutka456

#6471571 Napisano: 09.03.2018 18:43:29
zastanawiam się co się ze mna dzieje, w tamtym roku wpadały głowne za konkursy kreatywne, w tym NIC emotka emotka  codziennie dochodzi kolejna porażka emotka

justfine

#6471629 Napisano: 09.03.2018 22:39:15
Wkurza mnie przemoc psychiczna w szkole. Po całym tygodniu uczniowskich hejtów rzucanych na prawo i lewo śnię o samotnym pobycie na stacji orbitalnej.
0 0

nelunia

#6471636 Napisano: 09.03.2018 23:24:18
Koteł  emotka   Padam na p**k po całym tygodniu rannego wstawania, ale walczę ze sobą, co mi tam. Jest 23, siadam do kompa, cisza w chałupie, więc może nadrobię konkursowe zaległości. A tu moja kotka, która już spała u córki w pokoju, bezczelna przyłazi, siada mi na laptopie i stosie paragonów i z dezaprobatą mruczy....mmmrrrkobietormmmrrwymyślmmmrrrrcośmmmrrrlepszego  emotka  .

P. S.  W sumie to powinnam przeprosić kota i podziękować za uwagi. To rzeczywiście było kiepsko napisaneemotka

Gość: kasiaj110

#6471700 Napisano: 10.03.2018 12:02:55
Moje dzisiejsze wkurzenie to raczej krzyk rozpaczy. Wypunktuję tak będzie szybciej:
1. Zero wygranych ale jak jeśli w "moje konkursy" jeden na zielono emotka  
2. W domu bałagan - bo matka "znowu gra w konkursy" hmmm emotka
3. Dziecko chce na basen a moje nogi wołają o pomstę do nieba- ale nie chce mi się tym zająć bo "gram w konkursy"
4.  Obiad trzeba by ugotować, zrobić, zamówić ale pomysłu brak- 
5. Wkurzam się na ludzi którzy już od tygodnia biadolą o wolnej niedzieli i o masakrze i komunie którzy ich dotyka !!!!! Że jak to biedronka zamknięta? Galerie pozamykane-  mam obawy że połowa społeczeństwa umrze śmiercią głodową!!!!!!!!!!! Ale sa kawiarnie, kina, BASENY, lodowiska, Fly parki, kurcze parki i ślizgawki za blokiem - zawsze znajdzie się miejsce by gdzieś wyjść!!!!!!!!!!!!!!!  Pogoda ma jutro dopisać może rower, rolki albo nawet wieczór z planszówką!!!! Ludzie bronią swoich przyzwyczajeń- a ci co najwięcej krzyczą i agitują o niesprawiedliwości pewno nigdy nie przerobili szychty w niedzielę! 
0 1 niunio