Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: frezja
Gość: beciala
też miałam dziś ten problem
udało mi się po jakichś 10 minutach....
Gość: cobra176
napisałam zaraz po tej akcji, ale ... zero odzewu
Gość: pats
na jakie maile pisaliście??
ja też pisałam jakiś tydzień temu na kontakt do organizatora, ale też zero odzewu
Gość: iwciaj71
Gość: potworkaa
Gość: beata82roksana82
ktos obniża punkty zeby wygrać
ja jak głosuje to zawsze daje max
niesety nie mam zmiennego ip
a szkoda bo też bym wałki kręciła
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak jury ocenia
merp
własnie przeczytałam regulamin
VI SPOSÓB ROZSTRZYGNIÊCIA KONKURSU
6.1 Osoby nagrodzone w Konkursie zostaną wyłonione przez czteroosobowe Jury, składające się z przedstawicieli firmy Wasa Barilla i Umbrella Marketing Group.
6.2 Każdy z przedstawicieli Jury będzie oceniać nadesłane Zgłoszenia w skali 0-5, biorąc pod uwagę oryginalność, pomysłowość i staranność wykonania projektu.
6.3. Osoby, których Zgłoszenia uzyskają największą liczbę punktów w ocenie Jury, zostaną uznane za Zwycięzców Konkursu.
i pewnie nie wygram
Gość: minis1
jak wchodze na link w stopce pokazuje sie blad przy pobieraniu obrazka
Gość: katherina39
Gość: tosiaa
głowa do góry
z innego tematu jesteś z sulęcina-lubuskie?
http://www.waflew...race.html/s/1/z/436/
moja praca
i ta jest moja
http://www.waflew...race.html/s/1/z/426/
pierwsza praca kwiatek, fajna, ale druga nie wiem jaka, jaki ma tytuł pracy ? u mnie pojawia sie okno błąd przy pobieraniu obrazka
nie dolnoslaskie
jak wejdziesz na nasze prace i pokażą sie wszystkie prace to tytuł z natury
teraz widzę, hmmm jeśli mam osobiście ocenić to ta druga z natury mnie się bardziej podoba, ale to tylko moja ocena
ja osobiście nie gram w tym konkursie bo nie mam chyba takich zdolności, ale nagrody nie powiem; chętnie by sie przydały
trzymam kciuki