Wkurza mnie...

Gość: beata82roksana82

#2585544 Napisano: 18.08.2009 11:00:28
minis1 napisał(a):

minis1 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

minis1 napisał(a):

minis1 napisał(a):

hmmm ja uważam że niektore prace sa bardzo ciekawe, a która jest Twoja ?

jak wchodze na link w stopce pokazuje sie blad przy pobieraniu obrazka

http://www.waflew...race.html/s/1/z/436/
moja praca

i ta jest moja
http://www.waflew...race.html/s/1/z/426/

pierwsza praca kwiatek, fajna, ale druga nie wiem jaka, jaki ma tytuł pracy ? u mnie pojawia sie okno błąd przy pobieraniu obrazka

jak wejdziesz na nasze prace i pokażą sie wszystkie prace to tytuł z natury

teraz widzę, hmmm jeśli mam osobiście ocenić to ta druga z natury mnie się bardziej podoba, ale to tylko moja ocena emotka ) myślę że masz duże szanse emotka
ja osobiście nie gram w tym konkursie bo nie mam chyba takich zdolności, ale nagrody nie powiem; chętnie by sie przydały emotka )

trzymam kciuki emotka

nie dziękuje emotka
i uciekam lulu emotka
0 0

Gość: marla221

#2585719 Napisano: 19.08.2009 07:20:51
Wkurzaja mnie osoby, ktore wykorzystuja nie swoje @ do rejestracji.
Jestem za streetgalery juz zapisana a tu dzis przychodzi link aktywacyjny. Kimkolwiek jestes-wstydz sie emotka emotka emotka
0 0

Gość: sasanka24

#2585753 Napisano: 19.08.2009 07:35:08
Pisałam reklamację w sprawie żarówek energooszczędnych , to szybko mi odpisali , ale pytają o dokładną datę kiedy wysyłałam ?
I to mnie wkurza , bo nie znam dokładnej daty emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2585967 Napisano: 19.08.2009 08:32:55
a ja wlasnie dostalam list, ze mnie moga odprowadzic podatku od laptopa wygranego z Plusa bo nie maja mojego numeru NIP..tylko nie wiem jak go miałam podać skoro go nie posiadam emotka nie jest mi potrzebny i nie bede teraz biegała po urzedach dla ich zachcianek...wyjezdzam za granice i co teraz?lot mam przekladac? emotka i jeszcze strasza, ze mnie ta kwota obicaza emotka
0 0

Gość: swibek

#2586010 Napisano: 19.08.2009 08:38:24
potworkaa napisał(a):

a ja wlasnie dostalam list, ze mnie moga odprowadzic podatku od laptopa wygranego z Plusa bo nie maja mojego numeru NIP..tylko nie wiem jak go miałam podać skoro go nie posiadam emotka nie jest mi potrzebny i nie bede teraz biegała po urzedach dla ich zachcianek...wyjezdzam za granice i co teraz?lot mam przekladac? emotka i jeszcze strasza, ze mnie ta kwota obicaza emotka

jeśli w regulaminie była mowa o tym, że musisz mieć NIP to ty zawaliłaś sprawę.. napisz do nich, że prosisz o przedłużenie terminu i doślesz NIP, a szybciutko złóż wniosek w urzedzie albo pocztą druczek wyślij.. on nie boli a czasem może się przydać.. emotka dostaniesz go szybciutko..
0 0

Gość: potworkaa

#2586032 Napisano: 19.08.2009 08:42:08
swibek napisał(a):

potworkaa napisał(a):

jeśli w regulaminie była mowa o tym, że musisz mieć NIP to ty zawaliłaś sprawę.. napisz do nich, że prosisz o przedłużenie terminu i doślesz NIP, a szybciutko złóż wniosek w urzedzie albo pocztą druczek wyślij.. on nie boli a czasem może się przydać.. emotka dostaniesz go szybciutko..

właśnie zaraz sprwadzę czy coś o tym było w regulaminie..wiem, że nie boli emotka ale wkurza mnie to, że mówią o tym dopiero teraz i jeszcze mam ich błagać żeby poczekali..i mieć to na głowie jak mam tysiac innych spraw...
0 0

annna84

#2586065 Napisano: 19.08.2009 08:48:33
potworkaa napisał(a):

swibek napisał(a):

potworkaa napisał(a):

właśnie zaraz sprwadzę czy coś o tym było w regulaminie..wiem, że nie boli emotka ale wkurza mnie to, że mówią o tym dopiero teraz i jeszcze mam ich błagać żeby poczekali..i mieć to na głowie jak mam tysiac innych spraw...

Nie musi być o tym w regulaminie. Oczywiste jest, że jeśli od nagrody odprowadzany jest podatek to musisz mieć NIP. Jak inaczej mają odprowadzić za Ciebie podatek skoro nie figurujesz w Urzędzie Skarbowym?
0 0

Gość: sheepka

#2586070 Napisano: 19.08.2009 08:49:34
marla221 napisał(a):

Jestem za streetgalery juz zapisana a tu dzis przychodzi link aktywacyjny. Kimkolwiek jestes-wstydz sie emotka emotka emotka

ej mi też dziś przyszedł...a jestem zerejestrowana...
0 0

kadett33

#2586162 Napisano: 19.08.2009 09:20:48
brak mojego szczescia emotka
0 0

Gość: grancias

#2586197 Napisano: 19.08.2009 09:34:52
sheepka napisał(a):

marla221 napisał(a):

Mi tez dzisiaj przyszedl. Moze jakis blad systemu maja emotka
0 0

samantha22

#2586207 Napisano: 19.08.2009 09:39:50
wkurzyło mnie, że zamiast zaufać swojej intuicji posłuchałam kogoś i .... emotka
0 0

Gość: marla221

#2586211 Napisano: 19.08.2009 09:43:46
grancias napisał(a):

sheepka napisał(a):

marla221 napisał(a):

Mi tez dzisiaj przyszedl. Moze jakis blad systemu maja emotka

a przypomnienie haslo tez wam przyszlo? hmm nie wiem, jesli sie kiedys wymienialiscie na forum @ to mozliwe, ze ktos w desperacji zaklada konta, bo tam mozna nabijac co godzine emotka wkurzaja mnie takie konkursy emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2586248 Napisano: 19.08.2009 09:59:09
Wkurza mnie to, ze pionas umieszcza reklamę na stronie e-konkursy, która namawia do wzięcia udziału w ankiecie (odbierz laptopa) za wypełnienie ankiety potencjalnie bardzo niebezpiecznej dla podającego!

Na samym wstępie, żądają podania szczegółowych danych osobowych i adresowych oraz stanu majątkowego (sic!) a na koniec taka informacja:
Informujemy, że Pana(i) dane osobowe będą przetwarzane przez Acxiom Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Postępu 18 w celu przeprowadzenia konkursu na stronie http://ankieta3.kwestionariusz.pl. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wzięcia udziału w konkursie. Przysługuje Panu(i) prawo dostępu do treści danych i prawo ich poprawiania.

Firma Acxiom źle mi się kojarzy. Nie jest to firma polska, tylko zagraniczna. http://www.acxiom...s/AcxiomwPolsce.aspx

Zalecam daleko posuniętą ostrożność, podanie tych danych jest w moim odczuciu równoznaczne z zaproszeniem złodzieja i pokazaniem, gdzie leżą klucze (w ankiecie należy między innymi podać, w jakiej firmie jesteś ubezpieczony) emotka

Oczywiście, można się tłumaczyć, że płacą za umieszczanie reklamy i nikogo nie zmuszają do jej wypełnienia... emotka
0 0

is77

#2586261 Napisano: 19.08.2009 10:02:39
samantha22 napisał(a):

wkurzyło mnie, że zamiast zaufać swojej intuicji posłuchałam kogoś i .... emotka

emotka
0 0

Gość: bezet

#2586300 Napisano: 19.08.2009 10:15:45
Wkurza mnie onet, chyba się na mnie uwziął gram tam od ponad roku i jeszcze nigdy nic nie wygrałem emotka
0 0

Gość: minia

#2586305 Napisano: 19.08.2009 10:17:36
bezet napisał(a):

Wkurza mnie onet, chyba się na mnie uwziął gram tam od ponad roku i jeszcze nigdy nic nie wygrałem emotka

mi sie udalo raz emotka
ale nadal nie otrzymalma nagrody i jestem zla!
0 0

ciasssteczko

#2586310 Napisano: 19.08.2009 10:20:36
wkurza mnie, ze rexona nie podala jeszcze wynikow - dostalam maila o wygranej, ale pewnie i tak nie zweryfikuja glosow emotka
0 0

beataa81

#2586705 Napisano: 19.08.2009 12:38:37
a mnie wkurza ,że myszka mi się popsuła a tago touch pada nienawidzę ,że masakra...kurde jeszcze w sklepach u mnie takie drogie,że mąż to chyba zawału dostanie jak mu zaśpiewam cenę............
0 0

Gość: lilith91

#2586844 Napisano: 19.08.2009 01:27:42
a mnie wkurza, że znowu nie działa mi avatar. wczoraj było ok. !!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: minia

#2586852 Napisano: 19.08.2009 01:30:48
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie, ze rexona nie podala jeszcze wynikow - dostalam maila o wygranej, ale pewnie i tak nie zweryfikuja glosow emotka

ja mam e-maila ze wygralam nagrode dla glosujacych emotka
trzymam kciku za Ciebie!!! bo glosowałam!!!
kurzam sie bo chce zobaczyc ranking
0 0