Wkurza mnie...

agakaz2

#6504371 Napisano: 30.06.2018 16:37:04
cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Wkurza mnie czas że tak szybko ucieka ...

Mam podobnie jeszcze niedawno byłam w ciąży a mój mały ma już pół roku

Wkurza mnie, że nie wiem, jak to odebrać emotka Że zatęskniłaś za byciem znów w ciąży? emotka

Wkurza mnie beznadziejny komentarz

cudaczek121

#6504386 Napisano: 30.06.2018 17:33:06
Wkurza mnie,że dotarły chipsy Lays wygrane,ale wszystkie w niepromocyjnych opakowaniach emotka A tak poza tym to w mailu było napisane wysyłka pufy, a chipsy miały dotrzeć potem, więc ja się pytam, gdzie moja pufaemotka
0 0

ameryka

#6504406 Napisano: 30.06.2018 18:38:01
prawie 23000 piłek coca-cola a brak mojego miasta na liście z dostępnymi piłkami (na 3 punkty inmedio). Do najbliższego 25 km więc będzie ręcznik zamiast piłki
0 0

Astronautka

#6504456 Napisano: 30.06.2018 21:21:40
agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem, jak to odebrać emotka Że zatęskniłaś za byciem znów w ciąży? emotka

Nie denerwuj się aga na kogoś takiego jak ten osobnik bo to ktoś kto czerpie energię z ubliżania innym w sieci bo w życiu realnym jest po prostu słabą jednostką i musi gdzieś się wyżyć. Z każdego postu kipi z niego zazdrość i pogarda to typ JP na 100% który pierwszy dzwoni pod 997.  Śmiać mi się chce jak czytam jego komentarze,  w których stara się być ynteligentny a tak na prawdę jest zupełnie odwrotnie. Ubliża po czym kasuje komentarze. Jak masz coś do mnie podam ci adres przyjedź i wykaż się a sorki pewnie cie mamusia nie puści. Wielu forumowiczów nie reaguje na twoje zaczepki i to doprowadza cie do furii bo uwielbiasz się z kimś  kłócić nie mając przeważnie racji. Sposób na ciebie jest jeden olać cie a wówczas utoniesz w oceanie nienawiści. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem a ja jestem bardzo szczęśliwa a jeszcze bardziej czytając twoje komentarze. Amen

donia7

#6504460 Napisano: 30.06.2018 21:28:47
cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

oj widać, że żyjesz w innym świecie i rozumiesz wszystko po swojemu...
0 0

joasiunia

#6504496 Napisano: 30.06.2018 23:01:33
Kupowanie głosów emotka  w pumie strona nie dziala, a niektórym cudownie przybyło w kilka minut po 1000 głosów, 700 głosów... emotka  ludzie, po co im tyle? Przecież to nie jest konkurs na ilość... 
0 0

staszek

#6504499 Napisano: 30.06.2018 23:11:56
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Przecież bycie w ciąży to inaczej bycie przy nadziei, więc wkurzaj się gdzie indziej emotka

Tak, przy nadziei, że ta męka kiedyś się kończy emotka
0 0

agakaz2

#6504535 Napisano: 01.07.2018 06:09:31
astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Nie denerwuj się aga na kogoś takiego jak ten osobnik bo to ktoś kto czerpie energię z ubliżania innym w sieci bo w życiu realnym jest po prostu słabą jednostką i musi gdzieś się wyżyć. Z każdego postu kipi z niego zazdrość i pogarda to typ JP na 100% który pierwszy dzwoni pod 997.  Śmiać mi się chce jak czytam jego komentarze,  w których stara się być ynteligentny a tak na prawdę jest zupełnie odwrotnie. Ubliża po czym kasuje komentarze. Jak masz coś do mnie podam ci adres przyjedź i wykaż się a sorki pewnie cie mamusia nie puści. Wielu forumowiczów nie reaguje na twoje zaczepki i to doprowadza cie do furii bo uwielbiasz się z kimś  kłócić nie mając przeważnie racji. Sposób na ciebie jest jeden olać cie a wówczas utoniesz w oceanie nienawiści. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem a ja jestem bardzo szczęśliwa a jeszcze bardziej czytając twoje komentarze. Amen

Idealnie to ujęłaś, on zachowuje się identycznie jak mój kolega z pracy tyle że mój kolega robi tak "na żywo" A nie w sieci . he he
Trochę wkurza mnie koniec urlopu i jutro spotkam się w pracy z "ulubionym" kolega 
0 0

Kiciunia21

#6504540 Napisano: 01.07.2018 08:15:46
A mnie wkurza ta nagonka na Cebe. Ja go lubię emotka
1 andii 0

Gość: awi

#6504542 Napisano: 01.07.2018 08:25:47
bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Liczę na wznowienie akcji podwojenia punktów za konkretne produkty (zaskoczył mnie jej brak na Dzień Dziecka) i wypatruję czegoś podobnego na horyzoncie. emotka

Nie wiedziałam, że coś takiego było emotka

Specjalnie szukałam tego wpisu, bo dziś właśnie mam mail z wiadomością, że teraz Wawel liczy podwójnie słodycze na wagę, zatem możliwe, że faktycznie zaczną wracać do swych akcji podwajania punktów.  emotka

Kupiłam wczoraj cukierki wawel i zapomniałam zarejestrować paragonów, zrobiłam to dopiero dziś. Kojarzę, że akcja była do wczoraj, ciekawe czy podwoją mi punkty. Liczy się data zakupu, czy rejestracji?
1 brucee 0

agakaz2

#6504545 Napisano: 01.07.2018 08:42:09
A kto mówi że to nagonka niektórzy nie lubią jego komentarzy itp
0 0

pini

#6504689 Napisano: 01.07.2018 23:53:37
bruce napisał(a):

awi napisał(a):

bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Liczę na wznowienie akcji podwojenia punktów za konkretne produkty (zaskoczył mnie jej brak na Dzień Dziecka) i wypatruję czegoś podobnego na horyzoncie. emotka

Nie wiedziałam, że coś takiego było emotka

Specjalnie szukałam tego wpisu, bo dziś właśnie mam mail z wiadomością, że teraz Wawel liczy podwójnie słodycze na wagę, zatem możliwe, że faktycznie zaczną wracać do swych akcji podwajania punktów.  emotka

Kupiłam wczoraj cukierki wawel i zapomniałam zarejestrować paragonów, zrobiłam to dopiero dziś. Kojarzę, że akcja była do wczoraj, ciekawe czy podwoją mi punkty. Liczy się data zakupu, czy rejestracji?

Niestety nie wiem, nie wzięłam udziału w tym podwojeniu (co mnie mega wkurza, bo zamierzałam, ale czas płynie czasem emotka  zbyt szybko), natomiast z reklam w necie wynika (pewnie błędnie), że powinna jeszcze trwać.  emotka emotka

Właśnie się dowiedziałam o podwajaniu  emotka  i doczytałam regulamin  emotka :
Akcja zostanie przeprowadzona na terytoriumRzeczpospolitej Polskiej, w okresie od dnia 18 czerwca 2018 roku do dnia 4
lipca 2018 roku. 
A w Biedronce dzisiaj cukierki fresh@fruity po 14,99 były...
1 brucee 0

bezaczek7

#6504703 Napisano: 02.07.2018 00:45:05
Wkurzyły mnie konkursy duluxa i magnatu/a, bo kupowaliśmy farby za kilka ładnych stówek, ale ze dwa miesiące wcześniej, nim się konkursy zaczęły emotka No i pomalowane... Żeby to chociaż brakło na jedną ścianę, coby musieć dokupić, to nie- nawet zapas został emotka
0 0

bezaczek7

#6504704 Napisano: 02.07.2018 00:47:01
pini napisał(a):

Właśnie się dowiedziałam o podwajaniu  emotka  i doczytałam regulamin  emotka :
Akcja zostanie przeprowadzona na terytoriumRzeczpospolitej Polskiej, w okresie od dnia 18 czerwca 2018 roku do dnia 4
lipca 2018 roku. 
A w Biedronce dzisiaj cukierki fresh@fruity po 14,99 były...

O, to muszę do lidla jechać, mieszanka krakowska po 17,90zł, a zamykają mi go na miesiąc chyba w środę, bo remontują.
0 0

agakaz2

#6504712 Napisano: 02.07.2018 06:38:47
bruce napisał(a):

Edit - I wkurza mnie bardzo, że kolejny dzień nieoczekiwanie miałam zablokowany wstęp na ten portal, który miał albo "błąd w systemie" albo też ...wcale go nie było, bo - jak głosił komunikat - nie istnieje.  emotka emotka emotka

Była awaria pisali na face.
Wkurza mnie koniec urlopu
1 brucee 0

bezaczek7

#6505016 Napisano: 02.07.2018 21:07:46
bruce napisał(a):

U mnie już bardzo długo trwa taki remont, ale - ku mojemu szczeremu zdumieniu - otwarto obok zastępczy. emotka emotka
Pini, Agakaz2 - dziękuję.  emotka emotka

Zastepczy lidl? Tego chyba jeszcze nie grali emotka
Wkurzylam sie dzis, bo mi mieszanke krakowska wykupili emotka w ogole pol sklepu wywiezli, przeceny zostaly tylko na krotsze terminy, owocow duzo zostalo, ciekawe dokad to beda wywozic.
No i akcja naklejek biedronkowych sie skonczyla wczoraj. Jak zawsze jestem na czasie... nie zbieralam, ale znalazlam osobe, ktora wzielaby dla jakiegos dziecka. No coz emotka
1 brucee 0

anialistopad

#6505318 Napisano: 03.07.2018 14:46:20
Informacja z twojego zamowieniu, 773820456253 lip 2018DHL Parcel PolanddomnieSzanowni Panstwo,Staralismy sie dostarczyc twoja przesylke 20.06.2018.Ktos wie co to? Ponizej jeszcze mam pobierz fakture ale nie otwieralam jej. Jakis przekret chyba bo nic nie zamawialam. I kwota do zaplaty 491 zl
0 0

sylzab2294

#6505326 Napisano: 03.07.2018 15:05:03
anialistopad napisał(a):

Informacja z twojego zamowieniu, 773820456253 lip 2018DHL Parcel PolanddomnieSzanowni Panstwo,Staralismy sie dostarczyc twoja przesylke 20.06.2018.Ktos wie co to? Ponizej jeszcze mam pobierz fakture ale nie otwieralam jej. Jakis przekret chyba bo nic nie zamawialam. I kwota do zaplaty 491 zl

tez to mam, od razu wywaliłam do kosza...u mnie więcej bo 791 zł było emotka

huane

#6505332 Napisano: 03.07.2018 15:13:36
anialistopad napisał(a):

Też miałam podobnego maila, to wirus, jakieś 3 lata temu krążyły podobny
0 0

tereniagno

#6505384 Napisano: 03.07.2018 16:27:28
Wkurzyłam się na loterię z Viscoplast. Wygrałam apteczkę wartości 20 zł.(jak ktoś napisał na forum-w apteczce 2 plastry). wysłałam paragon,oświadczenie i skan dowodu osobistego ze zdjęcie i nazwiskiem bez daty urodzenia.Na Poczcie za wysyłkę zapłaciłam 6,50.Dziś dostałam sms,że mam zadzwonić pod podany przez nich numer, ponieważ zgłoszenie zawiera błędy. Zadzwoniłam i pani powiedziała, że jest błąd, ponieważ nie podałam daty urodzenia.Tak się wkurzyłam, że zapytałam "czy za nagrodę za 20 zł, mam podać jeszcze nr dowodu osobistego i pesel, żeby ktoś mógł wziąć sobie na mnie pożyczkę? Powiedziałam, że to są kpiny, żeby wołać wszystkie dane za nagrodę za 20zł, jak by to była nagroda co najmniej za 1000zł. Czy na fotce dowodu nie widać, że jestem osobą pełnoletnia? Powiedziałam, że jest RODO,ą oni wyciągają wszystkie dane, więc wobec tego rezygnuję z nagrody.!"  Wiem,że w regulaminie mają taki zapis,ale to jest nie mała, a wielka przesada.Tylko zapomniałam z tego wszystkiego powiedzieć jeszcze, że proszę o zwrot wszystkich dokumentów.emotka