Wkurza mnie...

tereniagno

#6506381 Napisano: 05.07.2018 17:40:21
kameleon1982 napisał(a):

pojechalam do Biedronki specjalnie po Surf a tam po nim nie zostal nawet ślad.  emotka
W mojej Biedrze nie ma nic -proszku, zelu, kapsulek, nawet pracownicy nie wiedzieli o co pytam i jedna Pani poinformowala mnie, ze Surf to przy warzywniaku  emotka

Czy jest jakiś konkurs z Surf? Coś przeoczyłam?
0 0

arabela79

#6506385 Napisano: 05.07.2018 17:44:57
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Informacja z twojego zamowieniu, 773820456253 lip 2018DHL Parcel Poland Szanowni Panstwo, Staralismy sie dostarczyc twoja przesylke 20.06.2018.
Ktos wie co to? Ponizej jeszcze mam pobierz fakture ale nie otwieralam jej.
Jakis przekret chyba bo nic nie zamawialam. I kwota do zaplaty 491 zl

Nie rozumiem, jak możesz mieć tego typu wątpliwości, skoro jesteś pewna, że niczego nie zamawiałaś? Oczywiście, że ściema!

to jakis nalot, bo ja tez otrzymalam wczoraj podobnego maila, sciema jak nic - zobacz oryginalny mail nadawcy, a poza tym skad dhl mialby twoj mail

U mnie też ten mail i cwaniaki chcą wpłaty ponad 600 zł.Ściema jak nic,tylko ciekawe kto sprzedał nasze adresy mailowe?

i u mnie dwa dni pod rzad podobne maile, tylko kwoty wymagaja inne ponad 200zl i 600 emotka
Uwazajcie.
0 0

@gnieszk@

#6506398 Napisano: 05.07.2018 17:54:45
tereniagno napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

pojechalam do Biedronki specjalnie po Surf a tam po nim nie zostal nawet ślad.  emotka
W mojej Biedrze nie ma nic -proszku, zelu, kapsulek, nawet pracownicy nie wiedzieli o co pytam i jedna Pani poinformowala mnie, ze Surf to przy warzywniaku  emotka

Czy jest jakiś konkurs z Surf? Coś przeoczyłam?

Zwrot, nie konkurs

agakaz2

#6506422 Napisano: 05.07.2018 18:46:34
Krótki termin ważności lays które dziś przyszły Ale kicha 09.09.18
0 0

taalvikki

#6506425 Napisano: 05.07.2018 18:58:40
agakaz2 napisał(a):

Krótki termin ważności lays które dziś przyszły Ale kicha 09.09.18

toż to masa czasu! a poza tym te terminy to nie są ścisłe ograniczenia, tylko "najlepiej spożyć przed". chipsy są tak napakowane konserwantami, że raczej do września nie spleśniają emotka

pioge7

#6506434 Napisano: 05.07.2018 19:23:41
emotka Nosz kur... wkur.... nie wkurza, wkur.... mnie gra polskich siatkarzy.... emotka  grają gorzej niż u nas na wuefie ....  emotka  piłka leci a oni stoją jak słup soli emotka  pojechali na turniej i nic nie robią żeby wygrać ten mecz... No ja pier.... 
0 0

prosiaczek

#6506455 Napisano: 05.07.2018 20:36:39
Mam oznakowane Cheetosy bez kodu w środku. wrrrr. Miał ktoś taką sytuację? Coś można zrobić?
0 0

Claudia77

#6506456 Napisano: 05.07.2018 20:43:02
pioge7 napisał(a):

emotka Nosz kur... wkur.... nie wkurza, wkur.... mnie gra polskich siatkarzy....  emotka  grają gorzej niż u nas na wuefie ....  emotka  piłka leci a oni stoją jak słup soli  emotka  pojechali na turniej i nic nie robią żeby wygrać ten mecz... No ja pier.... 

Ty chyba z moją mamą ten mecz oglądasz, bo ona ma tak samo jak Ty...nawet zadzwoniła do mnie, aby pokrzyczećemotka
1 pioge7 0

pioge7

#6506467 Napisano: 05.07.2018 21:02:55
Claudia77 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Nosz kur... wkur.... nie wkurza, wkur.... mnie gra polskich siatkarzy....  emotka  grają gorzej niż u nas na wuefie ....  emotka  piłka leci a oni stoją jak słup soli  emotka  pojechali na turniej i nic nie robią żeby wygrać ten mecz... No ja pier.... 

Ty chyba z moją mamą ten mecz oglądasz, bo ona ma tak samo jak Ty...nawet zadzwoniła do mnie, aby pokrzyczeć emotka

Hahaha  :P aż poprawiłaś mi humor bo chodziłem taki wkurzony że szok... jak im zawsze nie wychodziło jakoś to nie przeżywałem tak jak dziś. Ale dziś zawiedli mnie na całej  linii... po prostu nie grali tylko stali i czekali na kolejne baty od USA. Jedyni pierwszy set im jakoś poszedł a pózniej było ju coraz gorzej..
 boję się o MŚ... z taką grą to chyba nie utrzymiemy tego tytułu emotka  mam nadzieję że do września coś im się uda poćwiczyć i naprawić kondycję emotka  
1 Claudia77 0

renatak0

#6506503 Napisano: 05.07.2018 22:25:56
Kolejny raz dostałam nie jeden a dwa paragony z "przyciętym" nr paragonu w ITM,moge się domyślić jakie to cyfry ale organizatorzy konkursów pewnie i tak ich nie uznają.No i paragony pójdą.. na spacer .
1 brucee 0

anialistopad

#6506525 Napisano: 05.07.2018 23:45:32
Heyah nie moge wyslac smsa na loterie sokolowa. Inne smsy ida bez problemu a ten numer 70816 nie. Wylaczylam telefon .karte przekladalam do innego telefonu i ciagle to samo. Do biura obslugi nie da sie polaczyc z konsultantem. Z konta. 8 zl wcielo za czas oczekiwania. No wkur...mnie ta siec dzisiaj
0 0

venix

#6506546 Napisano: 06.07.2018 07:24:30
anialistopad napisał(a):

Heyah nie moge wyslac smsa na loterie sokolowa. Inne smsy ida bez problemu a ten numer 70816 nie. Wylaczylam telefon .karte przekladalam do innego telefonu i ciagle to samo. Do biura obslugi nie da sie polaczyc z konsultantem. Z konta. 8 zl wcielo za czas oczekiwania. No wkur...mnie ta siec dzisiaj

Nie prościej przez stronę ? I taniej 
1 brucee 0

marta_1234

#6506661 Napisano: 06.07.2018 12:08:47
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie cała masa tak zwanych "konkursów", które de facto są nielegalną, bezsensowną loterią emotka działającą na zasadzie: "przyjdź ze wszystkimi swoimi znajomymi, żeby nas polubić i czekać na łaskawe rozdanie gadżetów". Ani jasnych zasad, ani kryterium wyboru, jedyne "zadanie" to nabić lajków organizatorowi, by go za te śmieszne gadżety wywindować w górę w rankingu oglądalności emotka Jakie to strasznie żenująco słabe. Nie ma w tym wyzwania do pokonania, "rywalizacja kreatywności" zerowa (mnie to nie podnieca absolutnie) i w dodatku jest NIELEGALNE z punktu widzenia regulaminu Facebooka. emotka
Na szczęście od niedawna nie mam już tam konta emotka więc to jakby mnie nie dotyczy, ale jak widzę masę takich pseudo-konkursów w bazie, to aż mnie skręca. Bleee emotka ....i TYYYLU bijących się o wygranie, te liczby idą już nie tylko w setki, czasem i po kilka tysięcy komentarzy widzę emotka Masakra normalnie emotka

Dokładnie tak samo myślę, jak widzę w opisie konkursu "oznacz koleżanki, znajomych..." to konkurs jest dla mnie bez większego znaczenia i nie biorę w nim udziału, a wiadomo, ze tez nie każdy lubi być oznaczany. Inna sytuacja z tym powiazana: Ostatnio napisała do mnie "kolezanka", z która nie mam kompletnie kontaktu z prośbą o głosowanie w takim konkursie na jej komentarz. To też wkurza, bo niestety nie zawsze była wobec mnie miła i uczciwa, a teraz taka prosba-zignorowalam jej wiadomość. I dobrze mi z tym.
0 0

jokan

#6506665 Napisano: 06.07.2018 12:18:31
marta_1234 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie cała masa tak zwanych "konkursów", które de facto są nielegalną, bezsensowną loterią emotka działającą na zasadzie: "przyjdź ze wszystkimi swoimi znajomymi, żeby nas polubić i czekać na łaskawe rozdanie gadżetów". Ani jasnych zasad, ani kryterium wyboru, jedyne "zadanie" to nabić lajków organizatorowi, by go za te śmieszne gadżety wywindować w górę w rankingu oglądalności emotka Jakie to strasznie żenująco słabe. Nie ma w tym wyzwania do pokonania, "rywalizacja kreatywności" zerowa (mnie to nie podnieca absolutnie) i w dodatku jest NIELEGALNE z punktu widzenia regulaminu Facebooka. emotka
Na szczęście od niedawna nie mam już tam konta emotka więc to jakby mnie nie dotyczy, ale jak widzę masę takich pseudo-konkursów w bazie, to aż mnie skręca. Bleee emotka ....i TYYYLU bijących się o wygranie, te liczby idą już nie tylko w setki, czasem i po kilka tysięcy komentarzy widzę emotka Masakra normalnie emotka

Dokładnie tak samo myślę, jak widzę w opisie konkursu "oznacz koleżanki, znajomych..." to konkurs jest dla mnie bez większego znaczenia i nie biorę w nim udziału, a wiadomo, ze tez nie każdy lubi być oznaczany. Inna sytuacja z tym powiazana: Ostatnio napisała do mnie "kolezanka", z która nie mam kompletnie kontaktu z prośbą o głosowanie w takim konkursie na jej komentarz. To też wkurza, bo niestety nie zawsze była wobec mnie miła i uczciwa, a teraz taka prosba-zignorowalam jej wiadomość. I dobrze mi z tym.

ja juz kiedys o tym pisalam, ze wkurzaja mnie psuedo butiki z FB, ktore licza na nabijanie lajkw, a nagrod nie wysylaja...sa oczywiscie tez i normalne, uczciwe strony, ale szkoda po prostu czasu na takie bzdety (gadzety, dmuchane pilki, etc...), jednak sa tez firmy, ktore organizuja sensowne konkursy z sensownymi nagrodami i tam wlasnie warto brac udzialemotka
1 atyde25 0

joasiunia

#6506672 Napisano: 06.07.2018 12:31:54
Co mnie wkurza? A to:

Potwierdź, że nie jesteś robotem.
Znajdź wszystkie kwadraty ze znakami drogowymi...
Znajdź wszystkie kwadraty ze znakami drogowymi...
Znajdź wszystkie kwadraty z witrynami sklepowymi...
Zaznacz wszystkie właściwe kwadraty
Znajdź wszystkie kwadrat, na których są drogi...

emotka

joasiunia

#6506679 Napisano: 06.07.2018 12:44:34
cb656 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Co mnie wkurza? A to:

Ale przecież wszyscy kochamy Smolara? emotka Czy nie? emotka

A to akurat nie Smolar emotka To jeden z innych konkursów... emotka Nie zmienia to jednak faktu, że klikając w te kwadraty czuję się jak muł. Dobrze klikam, a ciągle się otwierają nowe plansze - jakbym nie potrafiła odróżnić znaków drogowych od krzaczorów, nie wiedziała co to są drogi, jakbym zamiast witryn sklepowych zaznaczała mosty... emotka

Gość: kermit

#6506902 Napisano: 07.07.2018 12:01:52
Wkurza mnie, że aby wziąć udział w konkursie Platinum muszę napisać hasło zagrzewające Polaków do walki o MISTRZOSTWO, a chłopaki już dawno w domu/na plaży (patrz-Krychowiak emotka )
2 brucee, mia 0

delvitto

#6506926 Napisano: 07.07.2018 13:20:04
szukałam miejsca na kilkudniowy pobyt w Trójmieście na różnych platformach, lecz nigdzie nie zakładałam tam konta, tymczasem już mam na @ wysyp ofert z travelist, booking, triverna emotka  Jak oni to robią, że tak szybko mnie namierzają? Co na to rodo?
0 0

delvitto

#6506975 Napisano: 07.07.2018 16:51:53
cb656 - jako tako rozumiem. A jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje. Wydawało mi się, że internet jest dla wszystkich dostępny. Ostatnio moja siostra z Austrii nie mogła się skontaktować z orange, wyszukiwarka co najwyżej pokazywała czeskie strony, wpisywanie polska nic nie dawało. A wcześniej bywało, że na skypie oglądałyśmy tę samą stronkę, np z jakimiś chińskimi pierdułami, i u niej było inaczej, pokazywało ceny w euro, u mnie inaczej, z cenami w pl. Wyjaśnisz, dlaczego ktoś z Europy nie może wejść na polską stronkę jakiegoś fanpage czy strony www?
0 0

ace

#6507026 Napisano: 07.07.2018 21:51:12
kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że aby wziąć udział w konkursie Platinum muszę napisać hasło zagrzewające Polaków do walki o MISTRZOSTWO, a chłopaki już dawno w domu/na plaży (patrz-Krychowiak emotka )

No ale jak to? Przecież: "już, za cztery lata, już za cztery lata..." Może jak już zaczniemy ich zagrzewać to za cztery lata wyjdą z grupy przynajmniej  emotka
0 0