Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: parasolka
no to klapa
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam serdecznie,
Jestem dziennikarką w programie Rozmowy w toku Ewy Drzyzgi, przygotowuję obecnie odcinek o maminsynkach. Szukam Pań, które mają problemy z mężem/partnerem i jego uzależnieniem od mamusi, które starają się z tym walczyć, lub które się już poddały. Oczywiście interesują mnie również historie zakończone pozytywnie, czyli takie w których partner przestał trzymać się kurczowo mamusinej spódnicy. Program ma mieć charakter poradnikowy. Znalazłam tego maila na portalu dla kobiet, dlatego piszę bo może to właśnie Pani historia lub słyszała Pani o takiej sytuacji. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana niezobowiązującą rozmową na temat tego programu, bardzo proszę o wysłanie numeru telefonu. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące programu.
Pozdrawiam
Maria
Ciekawe, który to portal rozdysponowuje bez pytania adresy mailowe
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam u nich prostownicę, mp4 i bon do empiku i cisza. Pierwsza wygrana była z 6 lipca.
W regulaminie mają 30 dni na wysłanie.
Klikałam w te kawki jak głupia po nocach.
Wrrr...
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: ciepalka
też miałam takiego mejla
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dwóch godzin czekam na telefon od niej w sprawie dzisiejszego wieczoru a ona milczy
Nie lubie jak ktos sie ze mna umawia a później zapomina o tym
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa i jeszcze pogoda mnie wkurza. Zachmurzyło się i zaraz będzie padał deszcz i cała moja wieczorna kreacja nie będzie pasowała do pogody...
Gość: AgaAga
Wkurza mnie, że jakiś czas temu dostałam takiego maila, tylko, że pytano o mężów zdradzających żony, a nie maminsynków
Gość: korni84
Gość: jolcia12
mam to samo
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie reaguje na PW, pomimo, że wchodzi i sie loguje na forum ostrzegam!!!!!!
straciłam tylko kod z kawy,
uważajcie na nią !!!!!kasia1431
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Mam to samo. Co parę dni przychodzi mi na maila podziękowanie za głos w konkursie Inspirowana Zapachem. Tylko że ja tam nikomu nie głosuję!! Nie wiem o co chodzi, ale bardzo nieładnie tak
dysia
Postów 2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj miałam to samo i głupia zagłosowałam
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: tedance
na tą dorobkiewiczkę nie Ty jedna się nadziałaś
dysia
Postów 2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tacy oszuści powinni otrzymywać od Pionasa bana,
Gość: fikumiku
Ze mna też interesik chciala zrobić, ale w porę sie skapowalam o co chodzi
Gość: kasiaw1431
Gość: kasiaw1431
bez ściemy fikumiku ale z tobą 2 osoby z foryum w 1 to żadnych interesów robić nie chciałam
Gość: zuziamichalska