Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6780
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: szczelny
Gość: swibek
a jak Amelcia??
Gość: swibek
spróbuj krótkim kodem go wprowadzić..
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam dane, a w międzyczasie otrzymałam info, że już kiedyś wygrałam plecak na ten numer
ktoś ma do nich jakieś namiary? - bo ja znam tylko faks
- w końcu czytać umiem i wiem jaki przyszedł mi sms
Gość: zuziamichalska
ja też miałam w sieci plus sytuacje że wysyłałam sms-y na konkurs i miałam że wiadomość nie może zostać wysłana i tak kilkakrotnie a jak sie okazało za każdym razem pobrali kase za tyle sms-ów specjalnych z konta a sms-y nie docierały żadnych zwrotek a na inne fony zawsze przychodziły.
Napisałam reklamacje do plusa bo w sumie zżarło mi 30 zł dostałam odpowiedź że to nie możliwe że reklamacja nie została uwzględniona ale żeby utrzymać dobre relacje i bym była zadowolona ze świadczonych przez nich usług doładowują mi onto kwotą 30 zł i doładowali rzeczywiście
Gość: beata82roksana82
z miejsca 12 na 85 w dwa dni
Gość: cb656Old
Drogi Uczestniku, Dziś w godzinach porannych Komisja Europejskiego Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) wyemitowała 100 000 przydziałów na dotacje na zakwaterowanie do użytkowników poczty wp.pl. Gratulujemy, gdyż znalazłeś się w gronie osób, które otrzymały gwarantowany przydział już opłaconego zakwaterowania - 3 dni dla 2 osób. Oto specyfikacja Twojego przydziału:
:: Rodzaj przydziału: 3 dni opłaconego zakwaterowania (blablabla i tak dalej)
Okazuje się, że opłacony jest jedynie nocleg, ale by skorzystać z niego, należy obowiązkowo skorzystać z jedzenia serwowanego w hotelu, czyli oczywiście zapłacić z góry za te trzy dni dla dwóch osób
Nie dość tego - na końcu taka informacja - aby otrzymać ten certyfikat czy przydział,
należy zapłacić za jego przysłanie!
Opłata za doręczenie - pokrycie kosztów przygotowania i doręczenia przesyłki odbywa się za pomocą SMS. Wyślij hasło AA.EUROPA pod nr 91955 (koszt 19,00 zł / 23,18 zł z VAT) , a otrzymany kod wpisz niżej
Ech, Wirtualna Polska.... całkowicie wirtualna
Gość: sasanka24
Miałam dziś takiego samego @
Gość: minia
a to normalne
Wkurzam sie bo to nieuczciwa konkurencja
Lubie konki gdzie sie tylko wciska glosuj bez punktacji to wtedy jest fair!!!
Gość: mkmadzia7
wrrrr....
i wkurzam się, że znow tyle czasu muszę spędzić na opróżnienie mojej skrzynki e-mailowej z takich reklam
Gość: opal1977
ja spadłam z 28 na 523
ja też wolę konkursy, gdzie liczy się ilość głosów, a nie średnia
na długości to masakra jest
Gość: saphira19
to ja was przebije w ciagu kilku minut, ja i xmamuska w zeszlym tygodniu spadlysmy po ok 600 miejsc
Gość: olalola
To jest zawsze pierwsza rzecz, jaką należy zrobić w przypadku błędu w jakimś naliczaniu, zadzwonić do obsługi klienta i zwrócić uwagę. Zawsze naliczają.
kurpianka
Postów 775
Data rejestracji 29.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obiecałam nie szaleć, ale doprowadziłeś mnie do szaleństwa....
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
dla bratanicy
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: alax
Tacy zawsze sie znajdą,zazdroszczą,że ktos cos dostał a ona nie i stąd takie uwagi..a pozatym,ta osoba jest znana z takiego zachowania..
Gość: wowczek