Wkurza mnie...

cudaczek121

#2596316 Napisano: 23.08.2009 04:54:16
wkurza mnie,że zakupiłam dziś w sieci real kartę doładowującą simplus 30,zadzwoniłam pod numer 5555,a tam mówią,że nieprawidłowy emotka Na pewno wszystko dobrze wpisałam emotka
0 0

Gość: szczelny

#2596331 Napisano: 23.08.2009 04:58:07
... że kończy mi się opieka i muszę iść do pracy emotka
0 0

Gość: swibek

#2596372 Napisano: 23.08.2009 05:10:35
szczelny napisał(a):

... że kończy mi się opieka i muszę iść do pracy emotka

a jak Amelcia?? emotka słodziak pewnie.. nie dziwię się, że Cię wkurza powrót do pracy.. fajnie siedzieć w domu z takimi bombowymi dziewczynami!! emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#2596383 Napisano: 23.08.2009 05:14:48
cudaczek121 napisał(a):

wkurza mnie,że zakupiłam dziś w sieci real kartę doładowującą simplus 30,zadzwoniłam pod numer 5555,a tam mówią,że nieprawidłowy emotka Na pewno wszystko dobrze wpisałam emotka

spróbuj krótkim kodem go wprowadzić.. emotka a ja miałam kiedyś ciekawy przypadek.. kupiłam doładowanie Oranga z terminala i na paragonie była data bieżąca a nie wiem jakim cudem termin ważności kodu był do maja 2006!! emotka ja tego nie zauważyłam, tylko podczas doładowania, konto zasiliło ale potem przyszlo z 6 smsów że kod nieprawidłowy albo że bład doładowania, sprawdź ważność karty! no jak można z terminala takie coś?? podejrzewam, że to stare niewykorzystane numery zasileń i wracają ale takie jaja?? emotka emotka
0 0

babariba

#2596397 Napisano: 23.08.2009 05:24:53
a mnie wkurza Kropla Beskidu - wysłałam kiedyś smsa i dostałam info, że nie wygrałam - dziś wysłałam ponownie i wygrałam
wysłałam dane, a w międzyczasie otrzymałam info, że już kiedyś wygrałam plecak na ten numer emotka
ktoś ma do nich jakieś namiary? - bo ja znam tylko faks
- w końcu czytać umiem i wiem jaki przyszedł mi sms emotka emotka
0 0

Gość: zuziamichalska

#2596481 Napisano: 23.08.2009 06:04:41
cudaczek121 napisał(a):

swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

spróbuj krótkim kodem go wprowadzić.. emotka a ja miałam kiedyś ciekawy przypadek.. kupiłam doładowanie Oranga z terminala i na paragonie była data bieżąca a nie wiem jakim cudem termin ważności kodu był do maja 2006!! emotka ja tego nie zauważyłam, tylko podczas doładowania, konto zasiliło ale potem przyszlo z 6 smsów że kod nieprawidłowy albo że bład doładowania, sprawdź ważność karty! no jak można z terminala takie coś?? podejrzewam, że to stare niewykorzystane numery zasileń i wracają ale takie jaja?? emotka emotka

ja też miałam w sieci plus sytuacje że wysyłałam sms-y na konkurs i miałam że wiadomość nie może zostać wysłana i tak kilkakrotnie a jak sie okazało za każdym razem pobrali kase za tyle sms-ów specjalnych z konta a sms-y nie docierały żadnych zwrotek a na inne fony zawsze przychodziły.

Napisałam reklamacje do plusa bo w sumie zżarło mi 30 zł dostałam odpowiedź że to nie możliwe że reklamacja nie została uwzględniona ale żeby utrzymać dobre relacje i bym była zadowolona ze świadczonych przez nich usług doładowują mi onto kwotą 30 zł i doładowali rzeczywiście

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#2596483 Napisano: 23.08.2009 06:05:01
zuziamichalska napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ja też miałam w sieci plus sytuacje że wysyłałam sms-y na konkurs i miałam że wiadomość nie może zostać wysłana i tak kilkakrotnie a jak sie okazało za każdym razem pobrali kase za tyle sms-ów specjalnych z konta a sms-y nie docierały żadnych zwrotek a na inne fony zawsze przychodziły.

Napisałam reklamacje do plusa bo w sumie zżarło mi 30 zł dostałam odpowiedź że to nie możliwe że reklamacja nie została uwzględniona ale żeby utrzymać dobre relacje i bym była zadowolona ze świadczonych przez nich usług doładowują mi onto kwotą 30 zł i doładowali rzeczywiście

0 0

#2596484 Napisano: 23.08.2009 06:05:25

cudaczek121 napisał(a):

swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

0 0

Gość: beata82roksana82

#2596553 Napisano: 23.08.2009 06:35:24
a mnie wkurza długość ma znaczenie emotka
z miejsca 12 na 85 w dwa dni emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2598345 Napisano: 24.08.2009 09:48:51
dostałem maila:
Drogi Uczestniku, Dziś w godzinach porannych Komisja Europejskiego Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) wyemitowała 100 000 przydziałów na dotacje na zakwaterowanie do użytkowników poczty wp.pl. Gratulujemy, gdyż znalazłeś się w gronie osób, które otrzymały gwarantowany przydział już opłaconego zakwaterowania - 3 dni dla 2 osób. Oto specyfikacja Twojego przydziału:
:: Rodzaj przydziału: 3 dni opłaconego zakwaterowania (blablabla i tak dalej)

Okazuje się, że opłacony jest jedynie nocleg, ale by skorzystać z niego, należy obowiązkowo skorzystać z jedzenia serwowanego w hotelu, czyli oczywiście zapłacić z góry za te trzy dni dla dwóch osób emotka
Nie dość tego - na końcu taka informacja - aby otrzymać ten certyfikat czy przydział,
należy zapłacić za jego przysłanie!
Opłata za doręczenie - pokrycie kosztów przygotowania i doręczenia przesyłki odbywa się za pomocą SMS. Wyślij hasło AA.EUROPA pod nr 91955 (koszt 19,00 zł / 23,18 zł z VAT) , a otrzymany kod wpisz niżej

Ech, Wirtualna Polska.... całkowicie wirtualna emotka
0 0

Gość: sasanka24

#2598372 Napisano: 24.08.2009 09:52:25
cb656 napisał(a):

dostałem maila:
Drogi Uczestniku, Dziś w godzinach porannych Komisja Europejskiego Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) wyemitowała 100 000 przydziałów na dotacje na zakwaterowanie do użytkowników poczty wp.pl. Gratulujemy, gdyż znalazłeś się w gronie osób, które otrzymały gwarantowany przydział już opłaconego zakwaterowania - 3 dni dla 2 osób. Oto specyfikacja Twojego przydziału:
:: Rodzaj przydziału: 3 dni opłaconego zakwaterowania (blablabla i tak dalej)

Okazuje się, że opłacony jest jedynie nocleg, ale by skorzystać z niego, należy obowiązkowo skorzystać z jedzenia serwowanego w hotelu, czyli oczywiście zapłacić z góry za te trzy dni dla dwóch osób emotka
Nie dość tego - na końcu taka informacja - aby otrzymać ten certyfikat czy przydział,
należy zapłacić za jego przysłanie!
Opłata za doręczenie - pokrycie kosztów przygotowania i doręczenia przesyłki odbywa się za pomocą SMS. Wyślij hasło AA.EUROPA pod nr 91955 (koszt 19,00 zł / 23,18 zł z VAT) , a otrzymany kod wpisz niżej

Ech, Wirtualna Polska.... całkowicie wirtualna emotka

Miałam dziś takiego samego @ emotka emotka
0 0

Gość: minia

#2598386 Napisano: 24.08.2009 09:55:55
beata82roksana82 napisał(a):

a to normalne emotka ja ma długosc nadal w stopce ale na wygrana przestlam juz liczyc emotka Choc cuda sie zadrzaja emotka
Wkurzam sie bo to nieuczciwa konkurencja emotka
Lubie konki gdzie sie tylko wciska glosuj bez punktacji to wtedy jest fair!!!
0 0

Gość: mkmadzia7

#2598396 Napisano: 24.08.2009 09:56:53
takich maili to od kilku dni dostaje sporo emotka
wrrrr....
i wkurzam się, że znow tyle czasu muszę spędzić na opróżnienie mojej skrzynki e-mailowej z takich reklam emotka emotka emotka
0 0

Gość: opal1977

#2598430 Napisano: 24.08.2009 10:06:53
minia napisał(a):

a to normalne emotka ja ma długosc nadal w stopce ale na wygrana przestlam juz liczyc emotka Choc cuda sie zadrzaja emotka

ja spadłam z 28 na 523 emotka

ja też wolę konkursy, gdzie liczy się ilość głosów, a nie średnia
na długości to masakra jest
0 0

Gość: saphira19

#2598481 Napisano: 24.08.2009 10:20:52
opal1977 napisał(a):

minia napisał(a):

ja spadłam z 28 na 523 emotka

ja też wolę konkursy, gdzie liczy się ilość głosów, a nie średnia
na długości to masakra jest

to ja was przebije w ciagu kilku minut, ja i xmamuska w zeszlym tygodniu spadlysmy po ok 600 miejsc emotka
0 0

Gość: olalola

#2598833 Napisano: 24.08.2009 11:43:53
martita82 napisał(a):

może sie na mnie pogniewacie ale dam wam dobrą radę dzwonicie pod *300 polączenie z konsultantem i tam powiedzcie swoje żale ja tak zrobilam i zaraz sprawa się wyjaśnila bo na @ wogóle nie odpisywali fakt z zarlo mi 1 zl ale sprawa wyjaśniona a na dokladkę troszkę im pocisnelam i powiedzialam że ta sieć schodzi na psy emotka oczywiście przeprosili i dodali punkty a to że wcześniej ich nie dodali zrzucili na karb blędu systemu więc jeśli jesteście pewni że tych punktów jest sporo i brakuje wam ich np do doladowania to radzę tam zadzwonić a punkty szybciutko będą na waszych kontach

To jest zawsze pierwsza rzecz, jaką należy zrobić w przypadku błędu w jakimś naliczaniu, zadzwonić do obsługi klienta i zwrócić uwagę. Zawsze naliczają.
0 0

kurpianka

#2598898 Napisano: 24.08.2009 11:58:45
Dzis moja malutka bratanica dostała płytke o której marzyła i sama sie chciała pochwalic a jakas pid.. zwróciła jej uwage z pisownia,az się mała popłakała...co za ludzie.. emotka
0 0

abodak

#2598905 Napisano: 24.08.2009 12:01:17
kurpianka napisał(a):

Dzis moja malutka bratanica dostała płytke o której marzyła i sama sie chciała pochwalic a jakas pid.. zwróciła jej uwage z pisownia,az się mała popłakała...co za ludzie.. emotka

dla bratanicy emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: alax

#2598908 Napisano: 24.08.2009 12:02:01
kurpianka napisał(a):

Tacy zawsze sie znajdą,zazdroszczą,że ktos cos dostał a ona nie i stąd takie uwagi..a pozatym,ta osoba jest znana z takiego zachowania..
0 0

Gość: wowczek

#2598911 Napisano: 24.08.2009 12:03:05
abodak napisał(a):

kurpianka napisał(a):

dla bratanicy emotka emotka emotka emotka

emotka
0 0