Wkurza mnie...

anialistopad

#6550084 Napisano: 23.11.2018 10:05:19
No kurde moj bank nie działa. Nie moge zrobic przelewu to raz .a dwa poszlam na zakupy i karta tez nie dziala. Nie moglam nia zaplacic odmowa . Dobrze ze mam jeszcze w innym banku konto bo bym zakupy zostawila przy kasie. A na infolinii twierdzą ze oni nie maja awarii. Bwkur....mnie juz dzis 
0 0

dwaburekoty

#6550094 Napisano: 23.11.2018 10:31:35
anialistopad napisał(a):

No kurde moj bank nie działa. Nie moge zrobic przelewu to raz .a dwa poszlam na zakupy i karta tez nie dziala. Nie moglam nia zaplacic odmowa . Dobrze ze mam jeszcze w innym banku konto bo bym zakupy zostawila przy kasie. A na infolinii twierdzą ze oni nie maja awarii. Bwkur....mnie juz dzis 

sprawdz swoje konto bankowe. ja ostatnio tak mialam na stacji benzynowej. 3 proby platnoscia kartą (odmowa) i w końcu mąż przyjechał z gotówką. sprawdzam wieczorem konto a tam o 600zlotych mniej (pieniądze na blokadzie środków) dzwonię do banku a oni do mnie że mam czekać 3 dni na odblokowanie środków. padlam jak to uslyszalam.... na szczęście odblokowali mi tego samego dnia.
1 brucee 0

kolorowekredki

#6550113 Napisano: 23.11.2018 11:11:02
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka     

Zle się wyrazilam, mi chodzilo o Nestle (czyli m.in. winiary),gdzie min. 10 zł trzeba było…ale kasjerka nie rozumie i mam się cieszyc ze taniej jest, a nie drozej emotka

Ja miałam podobnie z Winiary w Carefurze, obliczyłam Winiary za niecałe 11 z ich cen na etykietach (nie sprawdzałam na czytnikach), przy kasie cały rachunek na około 108zł, czytam i sprawdzam od razu a tam winiary na 9,60. Zła jak nie wiem wróciłam się do punktu obsługi klienta z 15 minut do trwało - tłumaczenie z czym problem, mina kobitek z obsługi bezcenna, ale kobieta pozwoliła mi wymienić produkty winiary na droższe i nabiła cierpliwie na tej informacji cały paragon jeszcze raz żebym miała te 10zł, dzwoniła na sklep żeby ceny pozmieniali (na droższe jak powinno być) a finał taki że nie wygrałam i tak....;)

pioge7

#6550116 Napisano: 23.11.2018 11:19:38
kolorowekredki napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

anet napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Już tak strasznie ale to strasznie zadowolony z tego że w jedynym sklepie na chyba nie wiem ile odwiedzonych znalazłem produkty "Kamill". Nie było Rexa tylko Kamill.... I co ... Uhahany wziąłem z mamą OSTATNIE 4 produkty (telefonu nie miałem swojego, żeby sprawdzić regulamin), na 4 paragony, Każdy po 7,99 zł!!! Łącznie 31,96 zł. W tym momencie szczęśliwy zasiadam do komputera, otwieram stronę konkursową, żeby zgłosić moje kochane 4 paragony, na tenże konkurs a tam jak byk:

1. Kup dowolne produkty KamiII lub REX za minimum 10 zł.
Nosz kur emotka emotka

Przemęczenie? Listopadowa depresja emotka ? Ja już nie wiem emotka A czytałem ten konkurs tyle razy i jednak umknęło emotka
i to mnie dziś wkurza emotka

To chyba jakieś jesienne konkursowe przesilenie, bo ja też ostatnio tak mam. Biorę w sklepie nie to, co trzeba, nie tyle, ile trzeba, często za zbyt niską kwotę, czasem zapominam paragonu, a na koniec - jak psychiczna - zamykam ten cykl omyłek tym, że zapominam wysłać zgłoszenie w terminie emotka

masakra.... czas chyba na jakiś urlopik emotka ale zaś żal emotka
a najbardziej denerwuje mnie fakt że jak proszę mamę czy tatę o zakup na konkurs to tyle razy mówię: pamiętaj o PARAGONIE, produkt jak już musisz to zostaw przy kasie, ale Paragon weź... a potem co: sam się wracam do sklepu i prosze panią sprzedawczynię o kosz z paragonami bo zapomniałem swojego emotka

Edit: teraz chcę zgłosić się na Tymbarka: zrób zakupy za 6 zł, ja mam za 5,98 zł emotka wydawało mi się że tam za 5 zł trzeba kupić emotka

emotka a ja mam 5,99 zł emotka

ja mialam Winiary za 9,98 emotka emotka

To ja z winiarów lepiej zrobiłem emotka  zgłosiłem paragon za 95 zł wygrałem wysłałem i czekam na przelew. Przelewy z wcześniej miałem pózniej przelwali już te późniejsze a tego 95 zł jak nie było tak nie było. Wiec Napsialem im czemu jeszcze nie ma. Oni odpisali że paragon nie spełnia wymogów regulaminu emotka  ja sie pytam dlaczego... a oni ze nie ma produktów promocyjnych... poprosiłem o skan wysłanego paragonu i faktycznie nie było nic z Winiarów emotka nawet za 1 zł emotka  i straciłem paragon (było tam almette) i kasę na paragon emotka     

Zle się wyrazilam, mi chodzilo o Nestle (czyli m.in. winiary),gdzie min. 10 zł trzeba było…ale kasjerka nie rozumie i mam się cieszyc ze taniej jest, a nie drozej emotka

Ja miałam podobnie z Winiary w Carefurze, obliczyłam Winiary za niecałe 11 z ich cen na etykietach (nie sprawdzałam na czytnikach), przy kasie cały rachunek na około 108zł, czytam i sprawdzam od razu a tam winiary na 9,60. Zła jak nie wiem wróciłam się do punktu obsługi klienta z 15 minut do trwało - tłumaczenie z czym problem, mina kobitek z obsługi bezcenna, ale kobieta pozwoliła mi wymienić produkty winiary na droższe i nabiła cierpliwie na tej informacji cały paragon jeszcze raz żebym miała te 10zł, dzwoniła na sklep żeby ceny pozmieniali (na droższe jak powinno być) a finał taki że nie wygrałam i tak....;)

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka    

joan

#6550117 Napisano: 23.11.2018 11:21:37
pioge7 napisał(a):

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka    

Może trzeba na zakupy konkowe chodzić w koszulce z nadrukiem "Kto bogatemu zabroni?!" I nikt już nie będzie zadawał pytań emotka

jokan

#6550119 Napisano: 23.11.2018 11:34:10
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może trzeba na zakupy konkowe chodzić w koszulce z nadrukiem "Kto bogatemu zabroni?!" I nikt już nie będzie zadawał pytań emotka

ja to wyszlam juz na kompletna idiotke u tej samej kasjerki emotka - w jeden dzien sie klocilam, ze na hali jest taniej (bo faktycznie bylo 4,99 zamiast 7,99 i mi to uznali, chodzilo o 1 produkt Garnier), a na drugi dzien klocilam sie, ze chce placic drozej niz na hali (Nestle) - to se pomyslala kobieta....no i mi zabraklo 2 grosze na Nestle emotka
1 pioge7 0

Niebieska_Laguna

#6550120 Napisano: 23.11.2018 11:40:08
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ja to wyszlam juz na kompletna idiotke u tej samej kasjerki emotka - w jeden dzien sie klocilam, ze na hali jest taniej (bo faktycznie bylo 4,99 zamiast 7,99 i mi to uznali, chodzilo o 1 produkt Garnier), a na drugi dzien klocilam sie, ze chce placic drozej niz na hali (Nestle) - to se pomyslala kobieta....no i mi zabraklo 2 grosze na Nestle emotka

Mnie ostatnio Pan w Tesco skomentował, że to, co robię jest chore emotka  ale szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi co sobie kasjerzy myślą emotka

pioge7

#6550123 Napisano: 23.11.2018 11:51:04
Musimy napisac książkę emotka  :P ŻYCIE KONKURSOWICZA I JAK POSTRZEGAJĄ NAS INNI emotka  taki poradnik dla potomnych emotka   

joasiunia

#6550124 Napisano: 23.11.2018 11:53:07
Miałam się tu nie wpisywać, ale ten wątek mnie przyciąga  emotka Wkurza mnie mój pech. Upatrzyłam sobie torebkę. Pierwszy raz w życiu spodobała mi się torebka. Markowa. Śliczna. Ba, cudowna! Zwykle nie przywiązuję wagi do torebek, dzieci włóczą je po ziemi, targają na wszystkie strony, ale w tej się prawdziwie zakochałam. Myślę: dobra, raz w życiu: zaszaleję! Kupię ją sobie na grudniowe urodziny. I co? Dziś wchodzę na answear, chcę zamawiać, a ona WYPRZEDANA emotka emotka emotka
0 0

kawazczekolada

#6550126 Napisano: 23.11.2018 11:56:19
Niebieska_Laguna napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mnie ostatnio Pan w Tesco skomentował, że to, co robię jest chore  emotka  ale szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi co sobie kasjerzy myślą  emotka

Kasjerzy nigdy nic mi nie powiedzieli, ale wzrok klientów którzy stoją za mną... i komentują... ehh ale też olewam. Oni też sobie mogą dzielić paragony jak chcą emotka

joan

#6550131 Napisano: 23.11.2018 12:09:29
jokan napisał(a):

Rozwaliłaś system! emotka

Zawsze jednak możesz zasugerować, że jesteś tajemniczym klientem albo kontrolerką z centrali emotka

assal

#6550132 Napisano: 23.11.2018 12:24:06
Mnie to wymaganie pieczątek wkurza, choć sama w życiu o taką nie prosiłam. Jeszcze nic mi z powodu marnie opisanego paragonu nie przepadło, ale to chyba tylko dlatego, że w loteriach coś nic nie wygrywam emotka
Za to coś mi tam kumpel niedawno kupował, a że ten uprzedzony, by paragon był dobrze opisany, poprosił kasjerkę o szczegółowy opis produktu i pieczątkę sklepu. Chwilę później słyszy, jak jedna kasjerka do drugiej szepcze: "Uważajcie, kontrola w sklepie. Pieczątkę chciał facet" emotka  

pioge7

#6550136 Napisano: 23.11.2018 12:28:41
assal napisał(a):

Mnie to wymaganie pieczątek wkurza, choć sama w życiu o taką nie prosiłam. Jeszcze nic mi z powodu marnie opisanego paragonu nie przepadło, ale to chyba tylko dlatego, że w loteriach coś nic nie wygrywam  emotka
Za to coś mi tam kumpel niedawno kupował, a że ten uprzedzony, by paragon był dobrze opisany, poprosił kasjerkę o szczegółowy opis produktu i pieczątkę sklepu. Chwilę później słyszy, jak jedna kasjerka do drugiej szepcze: "Uważajcie, kontrola w sklepie. Pieczątkę chciał facet" emotka  

emotka emotka
0 0

sks900

#6550138 Napisano: 23.11.2018 12:31:47
anialistopad napisał(a):

Jaki bank?
0 0

nkba

#6550153 Napisano: 23.11.2018 13:07:20
assal napisał(a):

Mnie to wymaganie pieczątek wkurza, choć sama w życiu o taką nie prosiłam. Jeszcze nic mi z powodu marnie opisanego paragonu nie przepadło, ale to chyba tylko dlatego, że w loteriach coś nic nie wygrywam  emotka

Mi kolo powiedział, że nie przystawi pieczątki na (jego sklepu) paragonie bo pieczątka  to dokument firmowy i nie można jej stawiać gdzie się chce - teraz jest  emotka a wcześniej było emotka
0 0

anialistopad

#6550154 Napisano: 23.11.2018 13:08:41
sks900 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jaki bank?

Juz dziala pko sa
0 0

luckymen

#6550169 Napisano: 23.11.2018 13:52:52
Decathlon, miał być Black Friday a nie ma... emotka
0 0

mdepfs

#6550171 Napisano: 23.11.2018 13:55:50
brak poszanowania w firmie do pracowników pracujących lata w danym miejscu .. emotka  bo co , bo siedzi to i tak będzie siedział ?
To tak jak z telewizją.. dla nich ważniejszy jest nowy klient niż osoba, która od lat ma z nimi umowę emotka

azaflora

#6550178 Napisano: 23.11.2018 14:24:00
mdepfs napisał(a):

brak poszanowania w firmie do pracowników pracujących lata w danym miejscu .. emotka  bo co , bo siedzi to i tak będzie siedział ?
To tak jak z telewizją.. dla nich ważniejszy jest nowy klient niż osoba, która od lat ma z nimi umowę emotka

Znajomy dyrektor twierdził, że pracownik, zatrudniony powyżej 5 lat, to do niczego się nie nadaje emotka . Zapuścił korzenie, nabrał pewności, czuje się bezpiecznie, a skoro "siedzi" to boi się zmian, nowych wyzwań, itp. Rotacja u niego była lecz ci, którzy odchodzili, później byli mu wdzięczni. Dawniej to ludzie przychodzili do jednej firmy na staż i z niej odchodzili na emeryturę, znam takich
0 0

androm

#6550179 Napisano: 23.11.2018 14:25:21
nkba napisał(a):

assal napisał(a):

Mi kolo powiedział, że nie przystawi pieczątki na (jego sklepu) paragonie bo pieczątka  to dokument firmowy i nie można jej stawiać gdzie się chce - teraz jest  emotka a wcześniej było emotka

miałam tak samo, z kierowniczką i to dużego sklepu, mówiła, że nie da pieczątki, bo używają jej tylko jak towary przyjeżdża!
nie chce się wierzyć w niekompetencje i brak wiedzy elementarnej
normalnie bała się tą głupią pieczątkę z danymi jakie są w rejestrze online przystawić na paragon...
musiałam babę, które od kilkudziesiecu lat robi w sklepie edukować
2 nkba, joan 0