Wkurza mnie...

atyde25

#6595386 Napisano: 03.05.2019 12:57:31
Trzeci raz po 1 dniu różnicy w datach na Koralu.Czy oni to robią złośliwie?Nawet nie myślałam,że będę kiedyć chociaż raz blisko tych dat.Ale takie zawirowania to nie na moje nerwy:(
1 venix 0

Niebieska_Laguna

#6595458 Napisano: 03.05.2019 20:59:05
CAPTCHA i zaznaczanie tych hydrantów, sygnalizacji świetlnej i znaków drogowych emotka  Oszaleć można przez to...
1 nkba 0

azaflora

#6595461 Napisano: 03.05.2019 21:11:57
bruce napisał(a):

To ja łykam kilogramami takie bajery...  emotka  Mam dziwną tendencję do odbierania wielu reklam nader pozytywnie, by nie rzec wręcz - przesadnie, jakby były pełnometrażowymi filmami.  emotka  Ostatnio rekordy bije u mnie reklama z psiakiem, który za żadne skarby świata nie ma ochoty chodzić ciągle na mordercze "spacerki" (o dyskotekach nie wspominając emotka ), gdyż jego pani pozbyła się bólu kolana dzięki specjalnej maści.  emotka emotka

Całkiem strawna reklama Kozel "moja córka w naszym jęczmieniuuu" i z  ojcowską sugestią pobiegli ochoczo na łąkę emotka
1 brucee 0

delfinka101

#6595462 Napisano: 03.05.2019 21:12:42
pikawka napisał(a):

Zalezy na jakiego czlowiela się trafi. Ja z dpd mam fajnego swojskiego kolesia. Dzwoni zawsze mowì pani Haniu z konkursu cos przyszlo co pani wygrala. Muszę mu potem otwierać i pokazywac.  poki co jezdzi do mnie 4 lata i żadnych problemow. Za to z inpostem się bujamam z reklamacja....

Ja mam też z dpd  super dla odmiany babeczkę. Jak mnie nie ma  idzie do sąsiadów z którymi mam ustalone ze mogą odebrać. Z innych firm też wyjątkowo fajnych mam, dzwonią i się umawiają o której podjada a jak coś typu; czapka w milki to wrzucą na balkon, misie z  velvet też na balkonie wylądowały:)
1 pikawka 0

ikropka

#6595470 Napisano: 03.05.2019 21:48:00
promocyjne etykiety cola na loterię razem smakuje lepiej. Na jednej kod jest wytarty i nieczytelny, a na drugiej nie ma go wcale emotka
1 brucee 0

moskala22

#6595472 Napisano: 03.05.2019 21:59:04
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

kermit napisał(a):

Strasznie irytują mnie reklamy Rossmann z Pauliną Krupińską. Takie to jakieś ciężkie i beznadziejne i jeszcze dlugie do tego. Ładna dziewczyna, ale talentu aktorskiego za grosz.

Też mi się one rzuciły w oczy. Strasznie sxtucznie wyszła. Rzeczywiscie słabe

To ja łykam kilogramami takie bajery...  emotka  Mam dziwną tendencję do odbierania wielu reklam nader pozytywnie, by nie rzec wręcz - przesadnie, jakby były pełnometrażowymi filmami.  emotka  Ostatnio rekordy bije u mnie reklama z psiakiem, który za żadne skarby świata nie ma ochoty chodzić ciągle na mordercze "spacerki" (o dyskotekach nie wspominając emotka ), gdyż jego pani pozbyła się bólu kolana dzięki specjalnej maści.  emotka emotka

Ta z psem jest raczej zabawna, ta Rossmana nudna i niesamowicie drętwa

ooo też dzisiaj widziałam tę reklamę i najpierw zastanawiałam się, czy to jest zajawka jakiegoś nowego kanału czy co. No i smutno, bo lubię Krupińską, jest śliczna jak laleczka, ale niestety ta reklama rzeczywiście sztuczna. Ona jest tam taka jakaś przesadna i nadmiernie podekscytowana. Reklamy z aktorkami z "przyjaciółek" dużo lepsze.

jak ja się ciesze że nie jestem osamotniona w tym moim odczuciu, że coś jest nie tak z tą reklamą

faworek

#6595548 Napisano: 04.05.2019 12:07:25
Wkurza mnie, że ususzyłam nawet wirtualną roślinkę w Yves Rocher... 

wilhelmzdobywca

#6595556 Napisano: 04.05.2019 12:28:34
Jak nie wygrywam w loteriach, tak właśnie trafiła mi się butelka termiczna z visy, na której mi zależało. Po ochłonięciu okazało się, że do tej transakcji nie mam potwierdzenia płatności, wygenerowałam więc sobie wyciąg z banku (wykłócałam się z bardzo niekumatym kasjerem o każde potwierdzenie z kilku kolejnych transakcji, za każdym razem miął je i wyrzucał do kosza, po czym na moją prośbę wyciągał z łaską kupon na colę/loda i musiałam tłumaczyć, że nie o to mi chodzi, więc w końcu dałam spokój, wiedząc, że potwierdzenie z banku też się liczy...). Czytam regulamin dokładniej, no i d**a. Wyciąg musi być wygenerowany przed zgłoszeniem emotka Myślałam, że wystarczy, że płatność nastąpiła przed zgłoszeniem, co widać na wyciągu...
0 0

dwaburekoty

#6595560 Napisano: 04.05.2019 13:08:01
wilhelmzdobywca napisał(a):

Jak nie wygrywam w loteriach, tak właśnie trafiła mi się butelka termiczna z visy, na której mi zależało. Po ochłonięciu okazało się, że do tej transakcji nie mam potwierdzenia płatności, wygenerowałam więc sobie wyciąg z banku (wykłócałam się z bardzo niekumatym kasjerem o każde potwierdzenie z kilku kolejnych transakcji, za każdym razem miął je i wyrzucał do kosza, po czym na moją prośbę wyciągał z łaską kupon na colę/loda i musiałam tłumaczyć, że nie o to mi chodzi, więc w końcu dałam spokój, wiedząc, że potwierdzenie z banku też się liczy...). Czytam regulamin dokładniej, no i d**a. Wyciąg musi być wygenerowany przed zgłoszeniem emotka Myślałam, że wystarczy, że płatność nastąpiła przed zgłoszeniem, co widać na wyciągu...

serio??? ale to bez sensu.... no moja piłka też poszła....

alan84

#6595595 Napisano: 04.05.2019 16:10:51
dwaburekoty napisał(a):

serio??? ale to bez sensu.... no moja piłka też poszła....

3) data wystawienia lub wygenerowania Wyciągu z Bankowości Elektronicznej przypada w
Okresie Promocyjnym, ale przed datą wysłaniem wylosowanego Zgłoszenia i nie wcześniej
niż 10 kwietnia 2019 r. o godzinie 00:00:00,

0 0

wilhelmzdobywca

#6595600 Napisano: 04.05.2019 16:48:03
[quote=

alan84] 3) data wystawienia lub wygenerowania Wyciągu z Bankowości Elektronicznej przypada w
Okresie Promocyjnym, ale przed datą wysłaniem wylosowanego Zgłoszenia i nie wcześniej
niż 10 kwietnia 2019 r. o godzinie 00:00:00,

No właśnie emotka Nawet bym na to nie wpadła... Wiedziałam, kiedy była robiona transakcja i w sumie nie skojarzyłam, że na każdym wyciągu rzeczywiście JEST data wygenerowania i będzie musiała być wcześniejsza... emotka
0 0

lb

#6595710 Napisano: 05.05.2019 12:16:59
mam kody do Empiku a gdy chcę coś kupić i wpisuję kod wyświetla się informacja, że kody rabatowe dotyczą tylko produktów sprzedawanych i dostarczanych przez Empik.
0 0

wilhelmzdobywca

#6595747 Napisano: 05.05.2019 16:09:10
Ha ha i wkurzę się jeszcze raz na visę, bo akurat skoczyłam po jedną rzecz do żabki, standardowo nie dostałam potwierdzenia "bo komu to potrzebne" i wychodzi na to, że muszę czekać z loterią do jutra albo i wtorku, aż bank litościwie rozliczy transakcję i będę mogła pobrać wyciąg emotka Tym samym oszukują, że do loterii liczą się wszystkie zgłoszenia dokonane w "okresie promocyjnym", bo ktoś, kto kupi coś ostatniego dnia po 17:00 i nie weźmie papierowego świstka, nie będzie mógł zgłosić zakupu do loterii emotka
0 0

maa

#6595748 Napisano: 05.05.2019 16:13:11
Wkurza mnie że moje dzieci znow dopadł jakiś rotawirus
0 0

zaczytana-pola

#6595749 Napisano: 05.05.2019 16:13:14

Ha ha i wkurzę się jeszcze raz na visę, bo akurat skoczyłam po jedną rzecz do żabki, standardowo nie dostałam potwierdzenia "bo komu to potrzebne" i wychodzi na to, że muszę czekać z loterią do jutra albo i wtorku, aż bank litościwie rozliczy transakcję i będę mogła pobrać wyciąg emotka Tym samym oszukują, że do loterii liczą się wszystkie zgłoszenia dokonane w "okresie promocyjnym", bo ktoś, kto kupi coś ostatniego dnia po 17:00 i nie weźmie papierowego świstka, nie będzie mógł zgłosić zakupu do loterii emotka

A propos tego... wkurza mnie, że w sklepach kasjerzy sami z siebie nie dają potwierdzenia transakcji. Ale też to ciągłe: " Potwierdzenie drukować?" emotka

wilhelmzdobywca

#6595751 Napisano: 05.05.2019 16:16:37
zaczytana-pola napisał(a):

A propos tego... wkurza mnie, że w sklepach kasjerzy sami z siebie nie dają potwierdzenia transakcji. Ale też to ciągłe: " Potwierdzenie drukować?"

Akurat zazwyczaj mi niepotrzebne i cieszę się, że nie dają więcej niepotrzebnego papieru, ale tym razem mam wyjątkowo pecha, bo nawet proszę o potwierdzenie, ale nie dają, bo nie. Dziś np. usłyszałam, że już za późno, bo terminal zdążył przetworzyć transakcję, a to trzeba powiedzieć na początku... Strasznie pod górkę mam z visą emotka
0 0

psotka

#6595752 Napisano: 05.05.2019 16:19:00

A propos tego... wkurza mnie, że w sklepach kasjerzy sami z siebie nie dają potwierdzenia transakcji. Ale też to ciągłe: " Potwierdzenie drukować?"

Akurat zazwyczaj mi niepotrzebne i cieszę się, że nie dają więcej niepotrzebnego papieru, ale tym razem mam wyjątkowo pecha, bo nawet proszę o potwierdzenie, ale nie dają, bo nie. Dziś np. usłyszałam, że już za późno, bo terminal zdążył przetworzyć transakcję, a to trzeba powiedzieć na początku... Strasznie pod górkę mam z visą emotka

A ten konkurs visa się przypadkiem nie skończył?
0 0

wilhelmzdobywca

#6595755 Napisano: 05.05.2019 16:22:34
psotka napisał(a):

Już końcówka, chyba do 7.05.
1 psotka 0

psotka

#6595757 Napisano: 05.05.2019 16:30:14

psotka napisał(a):

Już końcówka, chyba do 7.05.

Racja. Właśnie wróciłam z zabki z batonem. Myślalam że konkurs się skończył.
0 0

atanerka

#6595760 Napisano: 05.05.2019 16:42:52

U mnie w Żabkach to nawet nie pytają się czy drukować.. Z około 8 Żabek zostały 4, a w każdej z nich obsługa woła o pomstę do  nieba... ja wiem, że ciężkie czasy, ciężko o dobrego pracownika, ale ostatnio ludzie tam pracujący to po prostu robią tam z musu jak nic. Ani dzień dobry, ani dziękuje, ani całuj w ****! Jestem lekko po 30-stce , a moje poglądy są może starej daty, ale ludzie: Trochę kultury i szacunku do drugiego człowieka! Nie mówię, że klient to nasz Pan i nie oczekuję fanfar i kłaniania się, tylko SZACUNKU!
Wchodzę do Żabki, sama pierwsza mówię :dzień dobry! Nic. cisza. Dwie panie sprzedawczynie przy 2 kasach, dyskusje prowadzą w najlepsze, jakieś smiechy, chichy... Bez ani me, ani be bierze produkty wyłożone przeze mnie na ladę, kasuje. "8,75"- jedyne skierowane słowo do mnie. Mówię, że poproszę kartą ( loteria Visa). Dostaję paragon. Czekam jak to ciele na malowane wrota, druga Pani już uśmiech pod nosem...Wydrukowało się potwierdzenie, Pani myk bierze dla siebie na bok. Kolejne 5 sekund drukuje się potwierdzenie do loterii Visa i bon na colę...Pani myk dla siebie na bok. HALO! Ja tam stoję!
Na moje zwrócenie uwagi, że poproszę o wydruk transakcji dopiero je dostaję. Oczywiście o kupon na cole też się muszę prosić...
W pozostałych 2 Żabkach to nawet kupon i potwierdzenia się nie drukowały (być może jeśli nie drukuje pracownik potwierdzenia transakcji to i kupon na Colę się nie drukuje. Nie wiem, nie pytałam, już nie miałam nerwów i siły na dyskusję)
Dziękuje loterii Visa, dziękuje Żabkom, dla wygrania woreczka i piłki nie skorzystam emotka

p.s. Dla porównania: Belgia, kasa jednego ze sklepów Aldi/Lidl/jakikolwiek: Słyszę Dzień dobry od pracownika podchodząc do kasy! Podaje pieniadze, a on mówi: dziękuje!( shit! za fakt zapłacenia). Płacę, dziękuję. Słyszę: Proszę. A następnie : Miłego dnia/Miłego wieczoru/Miłego weekendu!
Czy naprawdę w Polsce tak się nie da? Czy w Polsce za mało zarabiają na tym stanowisku? Jeśli tak to Europa czeka! ooo przepraszam! Nie wiem czy z takim podejściem do pracy i ludzi, długo tam popracują!emotka