Wkurza mnie...

alan84

#6596512 Napisano: 07.05.2019 12:21:33
pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie mój Intermarche, produkty są fatalnie opisane (mówię od strony konkursowicza). Opis produktu na paragonie potrafi zawierać prawie wszystkie inne informacje (gramaturę, rodzaj i nie wiadomo co jeszcze), tylko nie nazwę producenta/marki emotka Może 1/10 produkt na paragonie trafi się dobry, chyba jak już nie mają jak inaczej tego opisać. A jak jest u Was?

tak samo. tak cała sieć ITM ma...
0 0

la-princessa

#6596529 Napisano: 07.05.2019 13:05:45
Wkurza mnie, że tak zwlekałam i urodziłam się jeden dzień później niż dzisiejsza data w Koralu. A trzeba było się pospieszyć i mogłabym się dziś zgłosić emotka
1 kumulacja 0

donia7

#6596535 Napisano: 07.05.2019 13:17:26
la-princessa napisał(a):

Wkurza mnie, że tak zwlekałam i urodziłam się jeden dzień później niż dzisiejsza data w Koralu. A trzeba było się pospieszyć i mogłabym się dziś zgłosić  emotka

ja się urodziłam w porę emotka

bc142

#6596546 Napisano: 07.05.2019 13:41:14
la-princessa napisał(a):

Wkurza mnie, że tak zwlekałam i urodziłam się jeden dzień później niż dzisiejsza data w Koralu. A trzeba było się pospieszyć i mogłabym się dziś zgłosić  emotka

ja się urodziłam dzień za późno, mąż dzień za szybko emotka 2 pudła ...
0 0

Gość: rubik

#6596624 Napisano: 07.05.2019 16:01:03
Wkurza mnie ciągły brak efektów wygrywania. Jakaś masakra.Nic nic i nic.
1 kumulacja 0

Gość: chochliczka

#6596698 Napisano: 07.05.2019 19:03:44
Niech mnie ktoś przytuli i powie, że to tylko zły sen. Albo, że tamten cudowny miesiąc z ukochanym to był sen, że to się mi tylko śniło, łatwiej będzie pogodzić mi się z tym, że to chyba koniec. Od kilku dni tylko płaczę i śpię emotka  Chciałabym nie mieć serca - lepiej nic nie czuć.
0 0

radosna

#6596710 Napisano: 07.05.2019 19:14:59
chochliczka napisał(a):

Niech mnie ktoś przytuli i powie, że to tylko zły sen. Albo, że tamten cudowny miesiąc z ukochanym to był sen, że to się mi tylko śniło, łatwiej będzie pogodzić mi się z tym, że to chyba koniec. Od kilku dni tylko płaczę i śpię emotka  Chciałabym nie mieć serca - lepiej nic nie czuć.

emotka  Przytulam jak tylko mogę najmocniej. Napiję się z Tobą wina emotka  Bo ty jesteś fajna dziewczyna! emotka
A kto się na Tobie nie poznał, niech spada na Księżyc! Pan Twardowski postawi go do pionu!

wanderlust

#6596723 Napisano: 07.05.2019 19:37:40
Pękła rura w posadzce u sąsiadów ( być może wada powstała przy budowie, bo budynek ma zaledwie 1,5 roku,  a lokal najmowany pierwszy raz przez nową osobę zaledwie od 5 dni ). Reasumując : 4 mieszkania zalane, wszystkie na parterze w tym te z którego sączyła się woda  emotka emotka Spodziewałem się zalania z góry, ale nie od sąsiada z parteru. Mieszkanie ledwo co ukończone a już częściowo do remontu, oby wykończona podłoga nie wymagała wymiany emotka
1 kumulacja 0

ankasss

#6596771 Napisano: 07.05.2019 21:25:49
Wkurza mnie, że ledwo się człowiek wygrzebie z jednego bagna, złapie głębszy oddech, uśmiechnie się nawet nieśmiało. A tu się okazuje , że  kolejne bagienko już na niego czeka. Gdzie jest ta zielona, pachnąca kwiatami łąka? Ktoś podpowie.
0 0

Czterdziecha

#6596798 Napisano: 07.05.2019 22:27:00
Zaczynam się powoli denerwować....w niedzielę wybieram się na komunię a mam coraz większe problemy z chodzeniem...Prawa pieta coraz bardziej Mnie boli.....Myślałam że to rozchodzę,wymasuję a tu z dnia na dzień coraz gorzej......ech.... emotka
0 0

edzia21

#6596808 Napisano: 07.05.2019 23:36:08
bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

alan84 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie mój Intermarche, produkty są fatalnie opisane (mówię od strony konkursowicza). Opis produktu na paragonie potrafi zawierać prawie wszystkie inne informacje (gramaturę, rodzaj i nie wiadomo co jeszcze), tylko nie nazwę producenta/marki emotka Może 1/10 produkt na paragonie trafi się dobry, chyba jak już nie mają jak inaczej tego opisać. A jak jest u Was?

tak samo. tak cała sieć ITM ma...

Ale w wielu sklepach Intermarche na paragonie przed nazwą produktu jest kod kreskowy podany w cyfrach i łatwo sprawdzić co to za produkt. Nigdy nie miałam problemu żeby organizator nie wiedział jakie na paragonie są zakupy

A ja, niestety, miałam i potwierdzam, że ITM ma fatalnie opisane paragony, fajna nagroda mi niedawno z tego powodu przepadła. 

u którego organizatora?
1 brucee 0

taalvikki

#6596815 Napisano: 08.05.2019 00:49:03
joasiajulia napisał(a):

Zaczynam się powoli denerwować....w niedzielę wybieram się na komunię a mam coraz większe problemy z chodzeniem...Prawa pieta coraz bardziej Mnie boli.....Myślałam że to rozchodzę,wymasuję a tu z dnia na dzień coraz gorzej......ech.... emotka

na szczęście na takich imprezach obecność nie jest obowiązkowa emotka

Claudia77

#6596818 Napisano: 08.05.2019 06:05:36
joasiajulia napisał(a):

a nie masz Ty czasami ostrogi piętowej? moja mama to miała i nie mogła chodzić tak ją pięta bolała z dnia na dzień coraz bardziej..., a w temacie bramki mnie dobijają....
1 brucee 0

Gość: gryfnobabka

#6596819 Napisano: 08.05.2019 06:19:28
taalvikki napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

na szczęście na takich imprezach obecność nie jest obowiązkowa emotka

A co to niby ma do rzeczy? Forumowiczka, z tego co rozumiem CHCE iść na tą komunię ( a nie MUSI). I wkurza się, że boląca stopa może jej to utrudnić. A to że obecność nie jest obowiązkowa to chyba wie. Jak myślisz?

nanajka81

#6596824 Napisano: 08.05.2019 07:05:35
joasiajulia napisał(a):

a co się stało? U jakiegoś lekarza byłaś?
0 0

FBbeata7

#6596845 Napisano: 08.05.2019 08:47:51
nanajka81 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

To pewnie ostroga piętowa, trochę pomagają wkładki żelowe, a najbardziej zabiegi rehabilitacyjne.A może jakaś dysfunkcja ścięgna Achillesa...
0 0

nanajka81

#6596848 Napisano: 08.05.2019 08:52:57
FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

To pewnie ostroga piętowa, trochę pomagają wkładki żelowe, a najbardziej zabiegi rehabilitacyjne.A może jakaś dysfunkcja ścięgna Achillesa...

podobno moczenie w kiszonej kapuście pomaga (nie znam szczegółów ale koleżanki mama kiedyś na dwóch stopach miała i tak moczyła właśnie)
0 0

prosiaczek

#6596868 Napisano: 08.05.2019 09:54:49
nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

podobno moczenie w kiszonej kapuście pomaga (nie znam szczegółów ale koleżanki mama kiedyś na dwóch stopach miała i tak moczyła właśnie)

jeśli to ostroga piętowa to jak się chodzi to w miarę, a jak się odpocznie to potem stanąć nie można. taka charakterystyka ostrogi jest. pomaga TYLKO nierefundowana fala uderzeniowa.
0 0

ziolko

#6597073 Napisano: 08.05.2019 15:05:23
joasiajulia napisał(a):

Tylko pięta Cię boli?czy dalej noga również? np. łydka? 
Byłaś u jakiegoś lekarza? 
Może to być ostroga piętowa a może być coś innego, np. zakrzep w nodze. Postaraj się iść do lekarza, niech Ci zrobią USG Doppler. W najgorszym przypadku na wieczorynkę, bo z zakrzepem nie ma żartów.
Własnie przy nim ból jest narastający, nie mija mimo upływu czasu. NIE MOŻNA wtedy masować nogi, bo skrzep może się urwać. 
0 0

Czterdziecha

#6597106 Napisano: 08.05.2019 16:15:01
ziolko napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tylko pięta Cię boli?czy dalej noga również? np. łydka? 
Byłaś u jakiegoś lekarza? 
Może to być ostroga piętowa a może być coś innego, np. zakrzep w nodze. Postaraj się iść do lekarza, niech Ci zrobią USG Doppler. W najgorszym przypadku na wieczorynkę, bo z zakrzepem nie ma żartów.
Własnie przy nim ból jest narastający, nie mija mimo upływu czasu. NIE MOŻNA wtedy masować nogi, bo skrzep może się urwać. 

Boli tylko pieta,ale podczas chodzenia.
Ból pojawia się po godzinie do dwóch od rozpoczęcia pracy(pracuję w Leroy na dziale drzewnym i jest dużo chodzenia ) .Jak usiądę jest ok,jak wstaję to taki ból  pulsujący.siadam z powrotem i ból mija....Zwolniłam się dzisiaj z pracy -kulejąc praca żle wygląda a na jutro wzięłam wolne.Teraz siędzę przed komputerem i jest ok.
Wszystko zaczęło się z 4 dni temu-może stopy przemęczone????. Ciężka praca plus co wieczór przez godzinę uprawiałąm nordic walking .
Schudłam około 4kg,ale to i tak kropla w morzu potrzeb.Jestem osobą wysoką i otyłą  emotka  
Kiedyś stopą weszłam w gałązkę,wbiła się w ta piętę i nie chciała wyjść i podobnie bolało : ( 
Ide do lekarza dopiero w piątek,ponieważ nie ma miejsca.....i zobaczymy co powie..
1 ziolko 0