Wkurza mnie...

cudaczek121

#6599352 Napisano: 14.05.2019 13:00:40
Wkurza mnie,że wygrałam bon zniżkowy na 10 zł do empiku z Żywca i go wklepałam,ale się skapnęłam przed zakończeniem transakcji, że nie zmieniłam z opcji "płać z ING" na "płać z moich środków", przekierowało mnie na początkową stronę banku, wróciłam się,aby to skorygować i mi napisali "kod już wykorzystany". Ale jak może być wykorzystany, skro ja nie dokończyłam transakcjiemotka Dobrze,że chociaż miałam za friko bon 40 zł z Kantar i jeszcze parę złotych na koncie empik z wymiany forumowej emotka
0 0

ludzka_istota

#6599482 Napisano: 14.05.2019 15:46:26
Claudia77 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurzają mnie handlarze samochodowi. Niby są tysiące aut na rynku. Niby już jakieś sobie znalazłam (na które mnie stać- i na naprawy którego nie wydam milionów monet) i... to jednak nie to, bo samochód po obejrzeniu przez mechanika okazuje się taką kupą złomu, że aż szkoda.
Czy ja kiedyś kupię ten ch*****rny samochód? Bo o wygraniu nie mam co marzyć.

To mój mąż pojechał kiedyś po auto na drugi koniec Polski, bo znalazł wymarzone auto - facet prezes wielkiej firmy, stateczny i poważny Pan - zachwalał super och i ach - pierwszy właściciel, bezwypadkowy itd. itd, mąż sprawdza auto, a na mierniku lakieru brakuje skali emotka , a śruby pod autem w innym kolorze itp. i mówi - panie, przecież on chyba powinien stać na szrocie, albo do kasacji, bo chyba czołg po nim przejechał, a on na to - nieważne, że po wypadku, ważne, że dobrze zrobiony emotka

I tak to właśnie wygląda. Ja się załamałam totalnie.
0 0

jokan

#6599492 Napisano: 14.05.2019 15:58:00
od poczatku roku wizaz nie dal mi nic do testowania, chyba mam bana u nich emotka
0 0

ziolko

#6599495 Napisano: 14.05.2019 15:58:30
szukajacykonkursow napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurzają mnie handlarze samochodowi. Niby są tysiące aut na rynku. Niby już jakieś sobie znalazłam (na które mnie stać- i na naprawy którego nie wydam milionów monet) i... to jednak nie to, bo samochód po obejrzeniu przez mechanika okazuje się taką kupą złomu, że aż szkoda.

Ostatnio przeczytałem przypadkiem artykuł o sprzedaży samochodów sprowadzanych z Niemiec i napisali że nie ma samochodu który nie ma cofanego licznika przebytych kilometrów.I dzieje się to już za granicą gdy owy handlarz go odkupuje albo na granicy.

Już za kilkanaście dni cofanie liczników będzie karane  emotka  i to niezłą sumką

Ale gdzie?W polsce?Bo oni i tak to robią za granicą...No i jak go złapią na gorącym uczynku? emotka Śmieszne...

https://gloswielkopolski.pl/cofanie-licznika-w-aucie-5-lat-wiezienia-za-przekrecanie-licznikow-za-cofanie-licznika-kara-dla-wlasciciela-auta-i-mechanika/ar/c4-13907578

https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/kara-za-cofanie-licznika-samochodowego-prezydent-podpisal-ustawe,930776.html
0 0

mama-l-k-m

#6599503 Napisano: 14.05.2019 16:03:32

Claudia77 napisał(a):

To mój mąż pojechał kiedyś po auto na drugi koniec Polski, bo znalazł wymarzone auto - facet prezes wielkiej firmy, stateczny i poważny Pan - zachwalał super och i ach - pierwszy właściciel, bezwypadkowy itd. itd, mąż sprawdza auto, a na mierniku lakieru brakuje skali emotka , a śruby pod autem w innym kolorze itp. i mówi - panie, przecież on chyba powinien stać na szrocie, albo do kasacji, bo chyba czołg po nim przejechał, a on na to - nieważne, że po wypadku, ważne, że dobrze zrobiony emotka

znajdziesz - głowa do góry. My tak w 2013 roku szukalismy rocznego, z małym przebiegiem, bezwypadkowego i w beżowym kolorze bo się uparłam że innego nie chce emotka  po 4mc poszukiwań udało się - mam go dalej i szczęśliwie przejechałam nim 70tys km emotka  za rok chcę wymienić na nowy model a już mam 2 chętnych na niego bo zadbany, z małym przebiegiem, serwisowany emotka
kupiliśmy od małżeństwa co spodziewali się 4 dziecka i było dla nich za małe więc po roku sprzedawali - a my wtedy mieliśmy tylko pierwszego syna emotka  choć ostatnio prowadzę męża samochód i przy wymianie też chcę automatyczną skrzynię biegów emotka  bo bardzo polubiłam taką jazdę a po mieście z dziećmi idealnie się prowadzi emotka  

anka3

#6599718 Napisano: 14.05.2019 21:39:01
Wkurza mnie, że nie wszystkie produkty konkursowe są w danych sklepach. Np. w Delikatesach Centrum nie było nowego Redds'a. A byłam tam kilka razy. To samo w Intermarche w innym mieście ;/
0 0

szukajacykonkursow

#6599725 Napisano: 14.05.2019 21:48:24
mama-l-k-m napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

znajdziesz - głowa do góry. My tak w 2013 roku szukalismy rocznego, z małym przebiegiem, bezwypadkowego i w beżowym kolorze bo się uparłam że innego nie chce  emotka  po 4mc poszukiwań udało się - mam go dalej i szczęśliwie przejechałam nim 70tys km emotka  za rok chcę wymienić na nowy model a już mam 2 chętnych na niego bo zadbany, z małym przebiegiem, serwisowany emotka
kupiliśmy od małżeństwa co spodziewali się 4 dziecka i było dla nich za małe więc po roku sprzedawali - a my wtedy mieliśmy tylko pierwszego syna emotka  choć ostatnio prowadzę męża samochód i przy wymianie też chcę automatyczną skrzynię biegów  emotka  bo bardzo polubiłam taką jazdę a po mieście z dziećmi idealnie się prowadzi emotka  

Bo kupowaliście kupowany w polsce a niesprowadzany z zagranicy od jakichś handlarzy czy z komisu.Wogóle powinien być zakaz sprwadzania z zagranicy, niech oni sobie jeżdzą naszymi używanymi.Ciągle Niemcy ośmieszją Polskę.Ja słyszałem że w Niemczech polskie nawozy są tańsze jak w Polsce.No i mają tańszą ropę od Rosji pomiomo że dalej im do nich.

donia7

#6599803 Napisano: 15.05.2019 09:33:33
Wkurza mnie, że na Kaufland odesłałam całkowicie zły paragon (nawet na niego nie grałam). Nie dało się drugi raz wgrać poprawnego emotka  Mam nadzieję, że dadzą mi możliwość dosłać poprawny (choć ponoć dopiero na etapie weryfikacji się dowiem).
0 0

Agnes

#6599812 Napisano: 15.05.2019 09:53:51
wkurzyłam się,kupiłam danio w Biedronce w domu zagladam na stronkę a tam jakiś kod trzeba podac, oczywiście w kasie dostałam tylko paragon
szkoda ze nie zajrzałam na stronkę wczesniej to bym pilnowała tego kodu ....
0 0

silvia8

#6599815 Napisano: 15.05.2019 10:00:51

Claudia77 napisał(a):

Aniu, mieszkamy w miarę blisko siebie, odezwij się na priv, a będę mogła Ci kogoś solidnego polecić. Mój tata kupił u niego auto i jest bardzo zadowolony.
0 0

madziaaaaa1988

#6599884 Napisano: 15.05.2019 11:51:42
Agnes napisał(a):

wkurzyłam się,kupiłam danio w Biedronce w domu zagladam na stronkę a tam jakiś kod trzeba podac, oczywiście w kasie dostałam tylko paragon

ja miałam wczoraj to samo  ;/ czy ktoś wie czemu tak?? czy to jakies promocyjne danio trzeba kupic ?????
0 0

antylopia

#6599887 Napisano: 15.05.2019 11:57:29
madziaaaaa1988 napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja miałam wczoraj to samo  ;/ czy ktoś wie czemu tak?? czy to jakies promocyjne danio trzeba kupic ?????

po paragonie wychodzi z kasy kolejny paragon z kodem. trzeba na niego poczekać.ewentualnie się upomnieć o niego
0 0

atyde25

#6599907 Napisano: 15.05.2019 12:09:22
Nie zwykłe małe Danio można waniliowe,4 pak i tak 1 kod się dostanie.Wczoraj mieliśmy podejrzenia,że jak się płaci kartą a nie weźmie się potwierdzenia płatności to się nie wydrukuje paragon z kodem.Poprzednio płaciłam 2 razy gotówką i kod bez problemu wyszedł z kasy.Dziś płacąc kartą specjalnie powiedziałam,że chce wydruk do płatności i dopiero po nim wydrukowała się kod do gry Danio.Co nie zmienia faktu,że wygrałam 0 hahhahha:P
0 0

karolina651

#6600095 Napisano: 15.05.2019 17:38:27
Oczywiście Pani w Biedronce nie umiała wpisać mojego kodu wygranego w danio !!!!
Za zakupy musiałam zapłacić tradycyjnie emotka
0 0

nanajka81

#6600288 Napisano: 16.05.2019 08:31:29
atyde25 napisał(a):

Nie zwykłe małe Danio można waniliowe,4 pak i tak 1 kod się dostanie.Wczoraj mieliśmy podejrzenia,że jak się płaci kartą a nie weźmie się potwierdzenia płatności to się nie wydrukuje paragon z kodem.Poprzednio płaciłam 2 razy gotówką i kod bez problemu wyszedł z kasy.Dziś płacąc kartą specjalnie powiedziałam,że chce wydruk do płatności i dopiero po nim wydrukowała się kod do gry Danio.Co nie zmienia faktu,że wygrałam 0 hahhahha:P

mi do paragonu zaraz pod spodem dodrukowała się karteczka z kodem, płaciłam kartą, wydruku do płatności nie chciałam...
1 atyde25 0

bezaczek7

#6600291 Napisano: 16.05.2019 08:48:09
Claudia77 napisał(a):

Znajomy, zeby wlasnie pol Polski nie jechac, wynajal firme, ktora zajechala i sprawdzila stan auta. Co prawda wydal chyba 500zl, ale przynajmniej nie zostal z gratem za 30 tys.
1 ziolko 0

mama-l-k-m

#6600317 Napisano: 16.05.2019 09:46:35
wkurzyłam się sama na siebie  emotka  w nocy oglądałam torebkę na wittchen i zamiast od razu ją zamówić to poczekałam do rana bo chciałam jeszcze coś domówić  i się wyprzedała. A przecież darmowa dostawa dzisiaj i mogłam w nocy zamówić i jak co to teraz drugą rzecz a i tak kosztów nie pokryje.. eh.. i oglądaj inne lub czekaj kiedy się pojawi
0 0

jasnoska

#6600543 Napisano: 16.05.2019 16:32:08
Adidas mnie wkurza wszyscy mają a ja nie

szukajacykonkursow

#6600554 Napisano: 16.05.2019 17:02:26

mama-l-k-m napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

znajdziesz - głowa do góry. My tak w 2013 roku szukalismy rocznego, z małym przebiegiem, bezwypadkowego i w beżowym kolorze bo się uparłam że innego nie chce  emotka  po 4mc poszukiwań udało się - mam go dalej i szczęśliwie przejechałam nim 70tys km emotka  za rok chcę wymienić na nowy model a już mam 2 chętnych na niego bo zadbany, z małym przebiegiem, serwisowany emotka
kupiliśmy od małżeństwa co spodziewali się 4 dziecka i było dla nich za małe więc po roku sprzedawali - a my wtedy mieliśmy tylko pierwszego syna emotka  choć ostatnio prowadzę męża samochód i przy wymianie też chcę automatyczną skrzynię biegów  emotka  bo bardzo polubiłam taką jazdę a po mieście z dziećmi idealnie się prowadzi emotka  

Bo kupowaliście kupowany w polsce a niesprowadzany z zagranicy od jakichś handlarzy czy z komisu.Wogóle powinien być zakaz sprwadzania z zagranicy, niech oni sobie jeżdzą naszymi używanymi.Ciągle Niemcy ośmieszją Polskę.Ja słyszałem że w Niemczech polskie nawozy są tańsze jak w Polsce.No i mają tańszą ropę od Rosji pomiomo że dalej im do nich.

Odnośnie ośmieszania polaków przez niemców,przypomniałem sobie jak nauczucielka niemieckiego mówiła że w Niemczech jak takie pijaczki mówią słowo na k to niemcy się śmieją:"polaczki na zakręcie" bo po niemiecku "die kurwe" to zakręt:)
0 0

ktosiek1

#6600572 Napisano: 16.05.2019 17:40:35
jasnoska napisał(a):

Adidas mnie wkurza wszyscy mają a ja nie

Witaj w klubie.....emotka
0 0