Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: brightwitch
Jak skończą, to Ty zacznij remont
Gość: dziub4
nie musisz sie tlumaczyc. Jezeli ktos nie potrafi poradzic sobie w konkursie takim jak ten np to nie powinien brac w nim udzialu.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to że mnie to wkurza nie jest równoznaczne z tym, że oskarżam Cię o oszustwo! rozumiem, że w tej całej masie sa ludzie uczciwi, którzy tak jak Ty próbują zdobyć głosy i dobrzy ludzie im w tym pomagają, ale są też tacy którzy robią to nieucziciwie, ale moje pytanie było skąd mają ludzie po 3000 głosów a nie dlaczego ludzie oszukują.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bez jej, co to ma być? może by jakieś cześć czy coś?
i od kiedy jesteśmy na Ty i jakie pobranie (w aukcji zaznaczyłam, ze tylko przelew) - zero kultury
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem tej dyskusji, nie zadawałam pytania tylko wyrażałam w wątku wkrurza mnie - że mnie wkurza konkurs falvit i zadałam retoryczne pytanie skąd ludzie mają 3000 punktów nie licząc na odpowiedź.. rownie dobrze mogłam zadac pytanie skąd ludzie mają 1000 głosów.. nie śledzę listy osób biorących udział w tym konkursie i nie wiem czy to Ty masz 3000 pkt. Nie traktuj tego osobiście i nie denerwuj się
Gość: anetka2a
Oj zrobię ja sobie taki remont, że mnie zapamiętają i poczują jak to fajnie budzić się od hałasu wiertarki albo młotka i przez cały dzień nie słyszeć własnych myśli
Gość: anetka2a
Oni chyba też działają punktualnie z zegarem atomowym... przynajmniej od paru tygodni odnoszę takie wrażenie, dobrze że zaczynają się studia przynajmniej mnie w domu nie bedzie
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: ako63
(może by tak pokazać te swoje wszystkie wygrane na fotkach - co?).Znowu fantazja, teraz to chyba jesienna co niektórych widzę, że nosi (swoją drogą jeżeli w niektórych przypadkach jest to jednak autentyczny fakt, to dziwię się tym wszystkim organizatorom konkursów, że nie wprowadzają stanowczych ograniczeń, bo tak być nie może, że jedni w swojej zachłanności się wprost pławią, a drudzy coś tam z trudnością niemałą ciułają, a i tak jak zawsze nic z tego nie mają...
Pozdrawiam, i nie piszcie znowu mi o zazdrości, bo w temacie konkursowym siedzę już nie krótko i bardzo dobrze znam wszelkie realia z tym związane i nic za wyjątkiem jesiennych liści tak łatwo i w takiej ilości nie spada z nieba jak niektórym na forum - moje dzisiejsze wygrane!!!
Gość: turbek
skoro to tylko fantazje to co Cie tak wkurza? pomarzyc nie mozna
Gość: korni84
Gość: amif
Gość: blood
Gość: marielu
za mocno schudłeś
wkurza mnie że nie chcą u mnie grzać
Gość: tosiaa
no mnie sie udało kupić dziś kurtkę zimową dla maluszka
Gość: grusia2
Gość: grusia2