Wkurza mnie...

Gość: brightwitch

#2709704 Napisano: 02.10.2009 08:57:32
anetka2a napisał(a):

A mnie wkurza pogoda i to, że moi sąsiedzi ciągle stukają, pukają i wiercą tak cały czas - ciągle coś remontują, jak nie jedni to drudzy! Fizia można dostać od tego hałasu emotka

Jak skończą, to Ty zacznij remont emotka Odpłacisz im pięknym za nadobne emotka
0 0

Gość: dziub4

#2709706 Napisano: 02.10.2009 08:57:50
delfinka101 napisał(a):

katmich napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

katmich napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie falvit, już nawet 1 głosu na siebie oddać nie mogę.. emotka i inni też nie mogą emotka

to własnie dziwne bo ja tez nie moge a inni ciagle moga klikac emotka

noo innym przybywa emotka a my bidulki zostajemy w tyle emotka emotka

U mnie tez nikt niemoze klikac kto raz juz oddal glos.W regulaminie jasno napisane jest;raz na jedną prace.Ja tez niemoge u siebie klikać

no tak.. tylko ciekawe skąd ludzie maja po 3000 głosów?? emotka

Powiem ci skąd.To wlasnie moj wymarzony dzien ma tyle punktów i sa wszystkie zebrane uczciwie.Mój syn jest nieuleczalnie chory.Jest pod opieką fundacji i zrzeszen, min.Ludzie serca gdzie ejst około 1000 osób i kazdy ma znajomych i na NK znajomi Natan zostali poproszeni o głosik na nas.Zanim zaczniesz kogos podejrzewac o oszustwo zastanów się.Jak widzisz i tam i tutaj mam taki sam nick.NAwet ludzie z forum tutaj głosują mi.Oni tez niemogą oddawać wiecj niż jeden głos.Na profilu syna jest ponad 1800 znajomych.Ludzie Serca podzielili strony ze znajomymi miedzy sobą i pisali do kazdego prosbe, dlatego mamy tyle punktów.Do tej pory zawsze we wszytkim przegrywałam z nabijaczami i tymi co mają kilka kont.Co do 3000 to nie ludzie tylko ja mam tyle punktów ale zobaczy ile ludzi się w to zaangazowało..masz prawo też prosic innych o głosy.Ja wszystkim kto mnie poprosił tu z forum zagłosowałam, bo ilosć punktów nieoznacza wygranej.Wazne aby być w 100 która zostanie brana pod uwage

nie musisz sie tlumaczyc. Jezeli ktos nie potrafi poradzic sobie w konkursie takim jak ten np to nie powinien brac w nim udzialu.
0 0

katmich

#2709719 Napisano: 02.10.2009 09:00:26
delfinka101 napisał(a):

katmich napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

katmich napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie falvit, już nawet 1 głosu na siebie oddać nie mogę.. emotka i inni też nie mogą emotka

to własnie dziwne bo ja tez nie moge a inni ciagle moga klikac emotka

noo innym przybywa emotka a my bidulki zostajemy w tyle emotka emotka

U mnie tez nikt niemoze klikac kto raz juz oddal glos.W regulaminie jasno napisane jest;raz na jedną prace.Ja tez niemoge u siebie klikać

no tak.. tylko ciekawe skąd ludzie maja po 3000 głosów?? emotka

Powiem ci skąd.To wlasnie moj wymarzony dzien ma tyle punktów i sa wszystkie zebrane uczciwie.Mój syn jest nieuleczalnie chory.Jest pod opieką fundacji i zrzeszen, min.Ludzie serca gdzie ejst około 1000 osób i kazdy ma znajomych i na NK znajomi Natan zostali poproszeni o głosik na nas.Zanim zaczniesz kogos podejrzewac o oszustwo zastanów się.Jak widzisz i tam i tutaj mam taki sam nick.NAwet ludzie z forum tutaj głosują mi.Oni tez niemogą oddawać wiecj niż jeden głos.Na profilu syna jest ponad 1800 znajomych.Ludzie Serca podzielili strony ze znajomymi miedzy sobą i pisali do kazdego prosbe, dlatego mamy tyle punktów.Do tej pory zawsze we wszytkim przegrywałam z nabijaczami i tymi co mają kilka kont.Co do 3000 to nie ludzie tylko ja mam tyle punktów ale zobaczy ile ludzi się w to zaangazowało..masz prawo też prosic innych o głosy.Ja wszystkim kto mnie poprosił tu z forum zagłosowałam, bo ilosć punktów nieoznacza wygranej.Wazne aby być w 100 która zostanie brana pod uwage

to że mnie to wkurza nie jest równoznaczne z tym, że oskarżam Cię o oszustwo! rozumiem, że w tej całej masie sa ludzie uczciwi, którzy tak jak Ty próbują zdobyć głosy i dobrzy ludzie im w tym pomagają, ale są też tacy którzy robią to nieucziciwie, ale moje pytanie było skąd mają ludzie po 3000 głosów a nie dlaczego ludzie oszukują.
0 0

samantha22

#2709776 Napisano: 02.10.2009 09:17:30
wkurzył mnie gościu, który kupił ode mnie rzecz na allegro, otwieram @ a tam - wygrałem twoją aukcje, prześlij mi za pobraniem, bo wyjeżdżam i bede w środę emotka

no bez jej, co to ma być? może by jakieś cześć czy coś?
i od kiedy jesteśmy na Ty i jakie pobranie (w aukcji zaznaczyłam, ze tylko przelew) - zero kultury emotka emotka
0 0

katmich

#2709797 Napisano: 02.10.2009 09:24:49
delfinka101 napisał(a):

No więc ja CI odpowiedziałam skad mam te 3000 głosów.TYLKO JA JE MAM NIKT WIECEJ NIEMA 3000.Więc pytanie było do mnie.
Wiem,ze sporo osób oszukuje ale tutaj nawet nabijacze mają poblokowane z tego co wiem możliwosci oddawania wielokrotnie glosów.Bo zablokowali nie tylko numery IP ale tez numer komputera.

nie rozumiem tej dyskusji, nie zadawałam pytania tylko wyrażałam w wątku wkrurza mnie - że mnie wkurza konkurs falvit i zadałam retoryczne pytanie skąd ludzie mają 3000 punktów nie licząc na odpowiedź.. rownie dobrze mogłam zadac pytanie skąd ludzie mają 1000 głosów.. nie śledzę listy osób biorących udział w tym konkursie i nie wiem czy to Ty masz 3000 pkt. Nie traktuj tego osobiście i nie denerwuj się emotka
0 0

Gość: anetka2a

#2709824 Napisano: 02.10.2009 09:34:13
brightwitch napisał(a):

anetka2a napisał(a):

A mnie wkurza pogoda i to, że moi sąsiedzi ciągle stukają, pukają i wiercą tak cały czas - ciągle coś remontują, jak nie jedni to drudzy! Fizia można dostać od tego hałasu emotka

Oj zrobię ja sobie taki remont, że mnie zapamiętają i poczują jak to fajnie budzić się od hałasu wiertarki albo młotka i przez cały dzień nie słyszeć własnych myśli emotka ... Tylko niestety mój niecny plan wykonam w natępnym roku, bo w tym to funduszy mi niestety nie starczy...ale co się odwlecze... emotka
0 0

Gość: anetka2a

#2709999 Napisano: 02.10.2009 10:43:26
delfinka101 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

brightwitch napisał(a):

anetka2a napisał(a):

Oj zrobię ja sobie taki remont, że mnie zapamiętają i poczują jak to fajnie budzić się od hałasu wiertarki albo młotka i przez cały dzień nie słyszeć własnych myśli emotka ... Tylko niestety mój niecny plan wykonam w natępnym roku, bo w tym to funduszy mi niestety nie starczy...ale co się odwlecze... emotka

I zaczynaj punktualnie z zegarem atomowym o 6;00 i koncz o 22;00
a najlepiej jak bedziesz widziała,ze wracaja z pracy do domu..

Oni chyba też działają punktualnie z zegarem atomowym... przynajmniej od paru tygodni odnoszę takie wrażenie, dobrze że zaczynają się studia przynajmniej mnie w domu nie bedzie emotka A tak chciałam w ostatnie dni wakacji sobie pospać emotka
0 0

79magda

#2710556 Napisano: 02.10.2009 01:22:48
Wkurza mnie, że znów nie udało mi się wygrać biletów na KNO ze Zwierciadła...
0 0

Gość: ako63

#2710594 Napisano: 02.10.2009 01:40:00
Ojoj - i znowu widzę u sporej ilości osób szaleństwo z niby to wygranymi bonami z Knorra...
(może by tak pokazać te swoje wszystkie wygrane na fotkach - co?).Znowu fantazja, teraz to chyba jesienna co niektórych widzę, że nosi (swoją drogą jeżeli w niektórych przypadkach jest to jednak autentyczny fakt, to dziwię się tym wszystkim organizatorom konkursów, że nie wprowadzają stanowczych ograniczeń, bo tak być nie może, że jedni w swojej zachłanności się wprost pławią, a drudzy coś tam z trudnością niemałą ciułają, a i tak jak zawsze nic z tego nie mają...
Pozdrawiam, i nie piszcie znowu mi o zazdrości, bo w temacie konkursowym siedzę już nie krótko i bardzo dobrze znam wszelkie realia z tym związane i nic za wyjątkiem jesiennych liści tak łatwo i w takiej ilości nie spada z nieba jak niektórym na forum - moje dzisiejsze wygrane!!!
0 0

Gość: turbek

#2710633 Napisano: 02.10.2009 01:57:53
ako63 napisał(a):

Ojoj - i znowu widzę u sporej ilości osób szaleństwo z niby to wygranymi bonami z Knorra...
(może by tak pokazać te swoje wszystkie wygrane na fotkach - co?).Znowu fantazja, teraz to chyba jesienna co niektórych widzę, że nosi (swoją drogą jeżeli w niektórych przypadkach jest to jednak autentyczny fakt, to dziwię się tym wszystkim organizatorom konkursów, że nie wprowadzają stanowczych ograniczeń, bo tak być nie może, że jedni w swojej zachłanności się wprost pławią, a drudzy coś tam z trudnością niemałą ciułają, a i tak jak zawsze nic z tego nie mają...
Pozdrawiam, i nie piszcie znowu mi o zazdrości, bo w temacie konkursowym siedzę już nie krótko i bardzo dobrze znam wszelkie realia z tym związane i nic za wyjątkiem jesiennych liści tak łatwo i w takiej ilości nie spada z nieba jak niektórym na forum - moje dzisiejsze wygrane!!!

skoro to tylko fantazje to co Cie tak wkurza? pomarzyc nie mozna emotka a co do ograniczen... to co Ty jakas fanka totalitaryzmu jestes emotka
0 0

Gość: korni84

#2710860 Napisano: 02.10.2009 03:45:15
wkurzył mnie dziś portal 'poradnik zdrowie' bo dostałam wczoraj od nich konkursowego newslettera 10 min. później od innych emotka z góry skazują człowieka na porażkę emotka
0 0

Gość: amif

#2710889 Napisano: 02.10.2009 04:00:07
zła jestem bo czekam na wygrane a listek cały tydzień nie chodził niewiem czy chory czy co emotka
0 0

Gość: blood

#2711224 Napisano: 02.10.2009 06:34:41
Ziab straszliwy, ręce już mi chyba odpadły z zimna. Zapowiada się b.mrozna zima emotka
0 0

Gość: marielu

#2711227 Napisano: 02.10.2009 06:35:59
blood napisał(a):

Ziab straszliwy, ręce już mi chyba odpadły z zimna. Zapowiada się b.mrozna zima emotka

za mocno schudłeś emotka

wkurza mnie że nie chcą u mnie grzać emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2711246 Napisano: 02.10.2009 06:40:20
marielu napisał(a):

blood napisał(a):

za mocno schudłeś emotka

no mnie sie udało kupić dziś kurtkę zimową dla maluszka emotka chyba zima przyjdzie wczesnie
0 0

Gość: grusia2

#2711260 Napisano: 02.10.2009 06:45:44
moja skleroza - proszenie się o kasowanie na osobnych paragonach winiar z real i brak posłanych zgłoszeń pfff
0 0

#2711265 Napisano: 02.10.2009 06:46:51
ako63 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

mama2006

#2711299 Napisano: 02.10.2009 06:55:29
marielu napisał(a):

blood napisał(a):

za mocno schudłeś emotka

a u nas już grzeją emotka
0 0

dawidekk

#2711972 Napisano: 02.10.2009 09:10:50
że niedługo o 18.00 będzie ciemno na dworze emotka emotka
0 0

#2711976 Napisano: 02.10.2009 09:12:12
dawidekk napisał(a):

że niedługo o 18.00 będzie ciemno na dworze emotka emotka