Wkurza mnie...

snowflake

#7318386 Napisano: 03.12.2025 11:29:18
Wkurza mnie wpadanie że skrajności w skrajność emotka
Umiarkowana mgła... widoczność na ok 100m. Żeby było zabawniej, cześć kierowców jeździ tylko na światłach do jazdy dziennej a część już na przeciwmgielnych emotka  Sama nie wiem, co gorsze emotka
0 0

elemelex

#7318390 Napisano: 03.12.2025 11:33:09
Trochę mnie wkurza, że ostatnio ktoś przyniósł do domu covid, ale zdecydowanie bardziej mnie wkurza migrena. Mam porównanie i "wolę" infekcję emotka
Na szczęście obie plagi już odpuszczają.
1 ZetZ 0

nawrotkatv

#7318403 Napisano: 03.12.2025 11:44:49
visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis- wciskają kit o negatywnej weryfikacji, bo IP urządzenia było takie samo, a to nie jest IP urządzenia, tylko internetu, bo na każdym urządzeniu jest takie samo, także pójdzie reklamacja.

Adres IP to unikalny numer przypisany Twojemu urządzeniu przez dostawcę usług internetowych (ISP). Dzięki niemu urządzenie może komunikować się w
internecie, kierując swój ruch przez ISP. Dostawca (czyli ISP) może zmieniać Twój adres IP okresowo, dostarczając nowy w razie potrzeby.
W praktyce wygląda to tak, że ja w swoim routerze mam dynamicznie zmienne IP i na przykład po wyłączeniu zasilania i ponownym podłączeniu, może się zalogować w sieci z IP całkowicie zmienionym w stosunku do poprzedniej sesji. Ten mechanizm wykorzystywali konkursowicze kiedyś tam, gdy były konkursy z głosowaniem na prace, a warunkiem było, że danego dnia tylko jeden głos z jednego numeru IP. Resetowało się router i głosowało ponownie emotka
Tak że ten, walcz o swoje. Fortis podpada już nie pierwszy raz! Chyba zacznę go profilaktycznie bojkotować, by się później nie stresować niepotrzebnie i nie żreć z durniami. emotka emotka

Jak mnie "znasz", np. "po Żabce", to wiesz, że ile da radę- nie podaruję!

To już wiem, czemu tyle razy miałam problem z FORTISEM. Zwalałam na to, że się rypnełam w zgłaszaniu (przy numerach, nipie (chociaż swojego nie znam a sklpów klepie z pamieci) - a tu prosze - mam zmienne IP, bo potrzebuje go wykorzystywać w pracy emotka  Ot i pewnie cała tajemnica
0 0

atyde25

#7318777 Napisano: 04.12.2025 15:27:13
Nie jestem bystra emotka Wymiana wodomierzy tu słowo klucz wymiana. I my na 3 terminy czekaliśmy A to wymiana na radiowe jak ktoś miał pierwotne jak to pan powiedział. Pani nie ma wodomierzy wcale ? A to my na radiowe tylko wymianę robimy nie zakładanie pierwotne. W jakiej kolejce stałam ani po rozum ,ani po urodę ani po bystrość .Po nic jak ten plemnik wygrał nie wiem emotka
No dobra to będzie straszne teraz te pierwotne zakładać emotka
0 0

monikar

#7319952 Napisano: 10.12.2025 14:54:09
Wkurzają mnie ceny leków, patrzę właśnie na paragon z apteki i moje niedowierzanie sięga zenitu. A będzie coraz gorzej.

atyde25

#7320279 Napisano: 11.12.2025 19:07:08
Wkurza mnie ,że myślałam ,że urządzenie ekspres do mleka modyfikowanego to jest jakiś żart. Nie takie urządzenie istnieje i jest podobno bardzo popularne dla bobasów. Szok peron mi odjechał na nowości już dawno.
0 0

visserarthur

#7320324 Napisano: 12.12.2025 01:09:39
Karlsbad- korzystają ciągle z tej samej listy sklepów Dino, nawet się nie wysilą sami, żeby ją zaktualizować. Wygodnie czekają, jak im się zgłosi. U mnie trzy sklepy i trzech brak na liście (otwarte w ciągu ostatniego roku)emotka
0 0

moskala22

#7320327 Napisano: 12.12.2025 07:09:40
visserarthur napisał(a):

Karlsbad- korzystają ciągle z tej samej listy sklepów Dino, nawet się nie wysilą sami, żeby ją zaktualizować. Wygodnie czekają, jak im się zgłosi. U mnie trzy sklepy i trzech brak na liście (otwarte w ciągu ostatniego roku)emotka

z Delikatesami centrum jest to samo - dawno temu wprowadzili ulice w miejscowowściach gdzie kupowałam w DC, pisałam im o tym a oni dalej mają stare adresy
0 0

reolo3

#7320334 Napisano: 12.12.2025 08:51:07
atyde25 napisał(a):

Wkurza mnie ,że myślałam ,że urządzenie ekspres do mleka modyfikowanego to jest jakiś żart. Nie takie urządzenie istnieje i jest podobno bardzo popularne dla bobasów. Szok peron mi odjechał na nowości już dawno.

Skąd wiedziałem, nie patrząc kto napisał ten post, że atyde napisał ten post emotka  emotka emotka  emotka

Wkurza mnie czas, który ucieka bardzo szybko emotka

moskala22

#7320343 Napisano: 12.12.2025 09:53:07
Wszystko pod górkę. Błagam, niech ten rok się już skońćzy. Komu ja tak podpadłam, że testuje moją wytrzymałość i psychiczną i fizyczną????
0 0

baxter

#7320715 Napisano: 13.12.2025 22:17:46
Wkurza mnie jak organizują jakąś akcję/promocje/loterie/konkurs w konkretnej sieci i brak produktu w sklepie. Tak było np. z harnasiem- w lewiatanach kilku nie było w ogóle (dobrze, ze w innych sieciach były) a teraz akcja zwrotu za majonez w lidlu https://www.przep...anns-promocja-lidl  była dziś w dwóch i nie ma, pytałam się obsługi to powiedzieli, że hellmannsa w ogóle u nich nie ma.emotka  Wiadomo, kielecki najlepszy ale ...
0 0

ziolko

#7320717 Napisano: 13.12.2025 22:31:50
Kupiłam czekolady milka w Dino. Promocja, że jak się weżnie 3, to będzie taniej a każda pojedyncza czekolada będzie w normalnej cenie. Wzięłam 4, żeby przekroczyć 20 zł po zniżce. Teraz chciałam wysłać i zonk. Czwarta czekolada też ma zniżkę i na paragonie mam milkę za 18,60 emotka
1 Luiza37 0

ktosiek1

#7320718 Napisano: 13.12.2025 22:34:14
baxter napisał(a):

Wkurza mnie jak organizują jakąś akcję/promocje/loterie/konkurs w konkretnej sieci i brak produktu w sklepie. Tak było np. z harnasiem- w lewiatanach kilku nie było w ogóle (dobrze, ze w innych sieciach były) a teraz akcja zwrotu za majonez w lidlu https://www.przep...anns-promocja-lidl  była dziś w dwóch i nie ma, pytałam się obsługi to powiedzieli, że hellmannsa w ogóle u nich nie ma.emotka  Wiadomo, kielecki najlepszy ale ...

A mnie wkurza, taka formuła zwrotów, które polegają na tym że zwrócą pieniądze jak produkt nie smakuje. I co mam ściemniać, jeżeli produkt jest ok? Dużo lepiej jest po prostu zachęcić konsumenta do wypróbowania produktu poprzez zwrot niezależnie od tego czy spełnił oczekiwania czy nie.
1 elmas 0

Luiza37

#7320719 Napisano: 13.12.2025 22:48:19
ziolko napisał(a):

Kupiłam czekolady milka w Dino. Promocja, że jak się weżnie 3, to będzie taniej a każda pojedyncza czekolada będzie w normalnej cenie. Wzięłam 4, żeby przekroczyć 20 zł po zniżce. Teraz chciałam wysłać i zonk. Czwarta czekolada też ma zniżkę i na paragonie mam milkę za 18,60 emotka

Zrobiłam dokładnie to samo wczoraj... Dopiero w domu zorientowałam się, że na czwartą czekoladę też naliczył się rabat i kwota za 4 szt. wyszła 18,6 zł 😠
0 0

Emememe

#7320722 Napisano: 13.12.2025 22:58:35
Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zrobiłam dokładnie to samo wczoraj... Dopiero w domu zorientowałam się, że na czwartą czekoladę też naliczył się rabat i kwota za 4 szt. wyszła 18,6 zł 😠

I ja przyłączam się do zacnego grona oszukanych przez Dino w ten sam sposób. emotka
0 0

sylzab2294

#7320727 Napisano: 14.12.2025 00:01:24
Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja się kapnęłam przy kasie i kazałam Pani dobić do rachunku jeszcze jedną z czekolad, które wzięłam. Zapłaciłam i dobrałam z półki...Ale też się wkurzyłam, że co innego na "cenówce", a co innego przy kasie... Pewnie zwykły zjadacz chleba byłby szczęśliwy, ale nie my konkursowicze emotka

leniuszka

#7320735 Napisano: 14.12.2025 07:32:12
sylzab2294 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja się kapnęłam przy kasie i kazałam Pani dobić do rachunku jeszcze jedną z czekolad, które wzięłam. Zapłaciłam i dobrałam z półki...Ale też się wkurzyłam, że co innego na "cenówce", a co innego przy kasie... Pewnie zwykły zjadacz chleba byłby szczęśliwy, ale nie my konkursowicze emotka

U mnie 2 paragony do kosza, bo kupowałam ciastka i też z zapasem cenowym wzięłam, ale na paragonie odjęło jakąś promocjęemotka Na półce oczywiście zero info. Co najlepsze jeden paragon taki w ciemno zgłosiłam, zorientowałam się przy drugim.
Do Dino mam daleko, więc nie wiem czy jeszcze w ogóle wezmę udział

pou

#7320762 Napisano: 14.12.2025 11:06:37
Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

I ja przyłączam się do zacnego grona oszukanych przez Dino w ten sam sposób. emotka

i ja, 2 paragony poszły w p..du

agnesita

#7320765 Napisano: 14.12.2025 11:16:16
sylzab2294 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ja też się na szczęście zorientowałam przy kasie i powiedziałam że wezmę jeszcze jedną, po czym kasjerka, ale przy 4 też ma pani rabat a ja, że wiem, ale potrzebuję za 20 zł i wkurza mnie takie robienie z siebie debila w takich sytuacjach

kalmia86

#7320769 Napisano: 14.12.2025 11:51:37
Kurde! A ja się nie zorientowałam! I mam 4 czekolady za 18.6 i jeszcze zgłosiłam ten paragon! Masakra.
0 0