Wkurza mnie...

moskala22

#7320343 Napisano: 12.12.2025 09:53:07
Wszystko pod górkę. Błagam, niech ten rok się już skońćzy. Komu ja tak podpadłam, że testuje moją wytrzymałość i psychiczną i fizyczną????
0 0

baxter

#7320715 Napisano: 13.12.2025 22:17:46
Wkurza mnie jak organizują jakąś akcję/promocje/loterie/konkurs w konkretnej sieci i brak produktu w sklepie. Tak było np. z harnasiem- w lewiatanach kilku nie było w ogóle (dobrze, ze w innych sieciach były) a teraz akcja zwrotu za majonez w lidlu https://www.przep...anns-promocja-lidl  była dziś w dwóch i nie ma, pytałam się obsługi to powiedzieli, że hellmannsa w ogóle u nich nie ma.emotka  Wiadomo, kielecki najlepszy ale ...
0 0

ziolko

#7320717 Napisano: 13.12.2025 22:31:50
Kupiłam czekolady milka w Dino. Promocja, że jak się weżnie 3, to będzie taniej a każda pojedyncza czekolada będzie w normalnej cenie. Wzięłam 4, żeby przekroczyć 20 zł po zniżce. Teraz chciałam wysłać i zonk. Czwarta czekolada też ma zniżkę i na paragonie mam milkę za 18,60 emotka
1 Luiza37 0

ktosiek1

#7320718 Napisano: 13.12.2025 22:34:14
baxter napisał(a):

Wkurza mnie jak organizują jakąś akcję/promocje/loterie/konkurs w konkretnej sieci i brak produktu w sklepie. Tak było np. z harnasiem- w lewiatanach kilku nie było w ogóle (dobrze, ze w innych sieciach były) a teraz akcja zwrotu za majonez w lidlu https://www.przep...anns-promocja-lidl  była dziś w dwóch i nie ma, pytałam się obsługi to powiedzieli, że hellmannsa w ogóle u nich nie ma.emotka  Wiadomo, kielecki najlepszy ale ...

A mnie wkurza, taka formuła zwrotów, które polegają na tym że zwrócą pieniądze jak produkt nie smakuje. I co mam ściemniać, jeżeli produkt jest ok? Dużo lepiej jest po prostu zachęcić konsumenta do wypróbowania produktu poprzez zwrot niezależnie od tego czy spełnił oczekiwania czy nie.
1 elmas 0

Luiza37

#7320719 Napisano: 13.12.2025 22:48:19
ziolko napisał(a):

Kupiłam czekolady milka w Dino. Promocja, że jak się weżnie 3, to będzie taniej a każda pojedyncza czekolada będzie w normalnej cenie. Wzięłam 4, żeby przekroczyć 20 zł po zniżce. Teraz chciałam wysłać i zonk. Czwarta czekolada też ma zniżkę i na paragonie mam milkę za 18,60 emotka

Zrobiłam dokładnie to samo wczoraj... Dopiero w domu zorientowałam się, że na czwartą czekoladę też naliczył się rabat i kwota za 4 szt. wyszła 18,6 zł 😠
0 0

sylzab2294

#7320727 Napisano: 14.12.2025 00:01:24
Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zrobiłam dokładnie to samo wczoraj... Dopiero w domu zorientowałam się, że na czwartą czekoladę też naliczył się rabat i kwota za 4 szt. wyszła 18,6 zł 😠

ja się kapnęłam przy kasie i kazałam Pani dobić do rachunku jeszcze jedną z czekolad, które wzięłam. Zapłaciłam i dobrałam z półki...Ale też się wkurzyłam, że co innego na "cenówce", a co innego przy kasie... Pewnie zwykły zjadacz chleba byłby szczęśliwy, ale nie my konkursowicze emotka

leniuszka

#7320735 Napisano: 14.12.2025 07:32:12
sylzab2294 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja się kapnęłam przy kasie i kazałam Pani dobić do rachunku jeszcze jedną z czekolad, które wzięłam. Zapłaciłam i dobrałam z półki...Ale też się wkurzyłam, że co innego na "cenówce", a co innego przy kasie... Pewnie zwykły zjadacz chleba byłby szczęśliwy, ale nie my konkursowicze emotka

U mnie 2 paragony do kosza, bo kupowałam ciastka i też z zapasem cenowym wzięłam, ale na paragonie odjęło jakąś promocjęemotka Na półce oczywiście zero info. Co najlepsze jeden paragon taki w ciemno zgłosiłam, zorientowałam się przy drugim.
Do Dino mam daleko, więc nie wiem czy jeszcze w ogóle wezmę udział

pou

#7320762 Napisano: 14.12.2025 11:06:37
Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

I ja przyłączam się do zacnego grona oszukanych przez Dino w ten sam sposób. emotka

i ja, 2 paragony poszły w p..du

agnesita

#7320765 Napisano: 14.12.2025 11:16:16
sylzab2294 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ja też się na szczęście zorientowałam przy kasie i powiedziałam że wezmę jeszcze jedną, po czym kasjerka, ale przy 4 też ma pani rabat a ja, że wiem, ale potrzebuję za 20 zł i wkurza mnie takie robienie z siebie debila w takich sytuacjach

kalmia86

#7320769 Napisano: 14.12.2025 11:51:37
Kurde! A ja się nie zorientowałam! I mam 4 czekolady za 18.6 i jeszcze zgłosiłam ten paragon! Masakra.
0 0

ziolko

#7320775 Napisano: 14.12.2025 12:23:59
kalmia86 napisał(a):

Kurde! A ja się nie zorientowałam! I mam 4 czekolady za 18.6 i jeszcze zgłosiłam ten paragon! Masakra.

Ciekawe ile osób zgłosiło takie paragony i w razie wygranej będzie problem
0 0

delfinka101

#7320848 Napisano: 14.12.2025 21:00:57
Uf...dzisiaj kupiłam na ten konkurs i w ostatniej chwili odłożyłam czekoladę, a wzięłam pieguski. Tez chciałam 4 czekolady.
0 0

kuoka

#7320851 Napisano: 14.12.2025 21:13:24
3 losy na loterię piwna do Żabki i kompletnie nic. Nawet kodu na piwo. Masakra…
0 0

sledzik860

#7320860 Napisano: 14.12.2025 21:57:34
Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

I ja przyłączam się do zacnego grona oszukanych przez Dino w ten sam sposób. emotka

Ja brałem same czekolady i również kwota 18.60, więc dołożyłem kolejną, która była przeznaczona na inny paragon, puściłem kolejkę klientów, a resztę czekolad poleciałem dobrać na sklep . Trochę nie zgodzę się że sformułowaniem "oszukanych", wszak promocja działa na korzyść klienta. Ja się ucieszyłem z tej ceny emotka  Nauczyłem się już, by oddzielać zakupy "prywatne" od "loteryjnych", dzięki czemu mam kontrolę i zawsze mogę zmienić bieg niekorzystnych wydarzeń emotka
0 0

joan

#7320865 Napisano: 14.12.2025 22:06:27
delfinka101 napisał(a):

Uf...dzisiaj kupiłam na ten konkurs i w ostatniej chwili odłożyłam czekoladę, a wzięłam pieguski. Tez chciałam 4 czekolady.

Pieguski to najlepszy wybór -> mają wewnątrz kody na "ogólną" loterię Milka emotka

mietowa

#7320867 Napisano: 14.12.2025 22:17:02
pou napisał(a):

Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

i ja, 2 paragony poszły w p..du

Dołączam emotka . Może nie czuję się oszukana, bo promocje są zasadniczo ok emotka , ale zła byłam na siebie, gdy zobaczyłam kwotę na paragonie.
0 0

sledzik860

#7320869 Napisano: 14.12.2025 22:28:40
Emememe napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ja brałem same czekolady i również kwota 18.60, więc dołożyłem kolejną, która była przeznaczona na inny paragon, puściłem kolejkę klientów, a resztę czekolad poleciałem dobrać na sklep . Trochę nie zgodzę się że sformułowaniem "oszukanych", wszak promocja działa na korzyść klienta. Ja się ucieszyłem z tej ceny emotka  Nauczyłem się już, by oddzielać zakupy "prywatne" od "loteryjnych", dzięki czemu mam kontrolę i zawsze mogę zmienić bieg niekorzystnych wydarzeń emotka

Super, że Ci się udało - może miałbyś inne podejście, jakby jednak Dino Cię wyrolowało i wydałbyś niepotrzebnie 18,60 zł na zbędne czekolady. Nie po to spędzam czas przy półce w sklepie i dobieram tak produkty, by mieć wymaganą kwotę, żeby potem jeszcze pilnować każdej pozycji na paragonie, czy aby Dino nie okazuje mi łaski dając jakiś rabat  emotka . Wiadomo, lepiej kupować na osobne paragony, ale nie zawsze tak się da - chociażby chcąc zapłacić bonem. Ja chcę tylko by cena na półce zgadzała się z tą na paragonie - w każdą stronę. A gdy się nie zgadza, to czuję się oszukana - co mi po rabacie jak nie mam paragonu na loterięemotka .

No ok. Skoro tak czujesz, to Twoja sprawa, jednak na metce nie było jasno napisane, że cena dotyczy wielokrotności liczby 3. I chodź w 99 % przypadków tak właśnie jest w różnych sklepach i sam tak myślałem, to dzięki rozdzieleniu zakupów na odrębne paragony miałem szansę na reakcję, której nie miałbym puszczając paragon w gąszczu innych towarów. Pozdrawiam.
1 elmas 0

Czterdziecha

#7320881 Napisano: 14.12.2025 23:17:38
Loteria Milka Dino-Ja mam dobry paragon,tylko mojego sklepu nie ma na liście .Też tak mieliście??Jak wziąć udział w loterii w takiej sytuacji?
0 0

asiaaa85

#7320885 Napisano: 14.12.2025 23:28:41
joasiajulia napisał(a):

Loteria Milka Dino-Ja mam dobry paragon,tylko mojego sklepu nie ma na liście .Też tak mieliście??Jak wziąć udział w loterii w takiej sytuacji?

Trzeba napisać do organizatora i on wtedy kontaktuje się z osobą która doda sklep ,ja po napisaniu czekałam może 2 h i dodali emotka
0 0

agnesita

#7320917 Napisano: 15.12.2025 08:10:38
Do wczoraj trwał konkurs carrefour u los mejores, wysłałam zgłoszenie o 23.56 a po kilkunastu minutach zwrotka, że zgłoszenie poza terminem, no jak poza skoro wysłałam jeszcze 14.12 czyli w dniu trwania konkursu
0 0