Wkurza mnie...

jokan

#7315641 Napisano: 21.11.2025 16:25:09
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie, że brakuje fajnych konkursów promocyjnych  emotka  Kiedyś o tej porze były już pochowane prezenty świąteczne a teraz nawet bonów jak na lekarstwo   :/

Podpisuje się pod tym. Straszna bida z nędzą  emotka

Dokładnie. Nie ma w co grać.

a myślałam, że tylko mi się tak wydaje....a to szara rzeczywistość....chyba z roku na rok biedniej jakoś....

a mnie wkurzają virale na Insta, wszyscy jak jeden mąż robią to samo....najpierw wysokobiałkowe coś tam, potem pianka jabłkowa, a teraz domowe kebaby (mieso zawijane w papier do pieczenia i wychodzi jak mięso na kebaba). Co nie otwieram insta, to wszyscy to teraz robią....
0 0

ZetZ

#7315642 Napisano: 21.11.2025 16:28:27
titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔

Ooo, to to właśnie ja 1 paragon i mam negatywa! Gdzie na 100% pewność że paragon wpisany dobrze, bo 3 razy sprawdzam zawsze.emotka

U mnie to samo i wygrałam tylko Ja, mąż nie grał

Coś fortis leci w kulki i weź tu chwal a potem o!
0 0

cb656

#7315646 Napisano: 21.11.2025 16:33:24
Strasznie mnie wkurzają niektórzy organizatorzy, co to nie potrafią do trzech zliczyć wwrrr emotka
Piszą na przykład: "zgłoszenia przyjmujemy do 19 listopada, a następnego dnia ogłosimy wyniki".
Tymczasem już 21 listopada chyli się ku końcowi, a ma stronie cisza. No ile można do emotka nędzy??!
emotka
0 0

Jestemnowa

#7315647 Napisano: 21.11.2025 16:35:27
ZetZ napisał(a):

titinunu napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Negatywne weryfikację Monster z Dino ! O ile u mnie się spodziewałam bo jest limit to mąż się 🤬 jak zobaczył ,że u niego też a wygrał tylko jeden bon 🤔

Ooo, to to właśnie ja 1 paragon i mam negatywa! Gdzie na 100% pewność że paragon wpisany dobrze, bo 3 razy sprawdzam zawsze.emotka

U mnie to samo i wygrałam tylko Ja, mąż nie grał

Coś fortis leci w kulki i weź tu chwal a potem o!

Może im się coś pomyliło . Zobaczymy jak odpiszą  jaki powód  negatywnej weryfikacji
1 ZetZ 0

nawrotkatv

#7315665 Napisano: 21.11.2025 17:42:28
Idę do Biedry po zakupy konkursowe a tutaj na paragonie:
MusKubJabGrusBan100g 
Cukier drobny

;(
0 0

ziolko

#7315671 Napisano: 21.11.2025 17:58:49
cb656 napisał(a):

Strasznie mnie wkurzają niektórzy organizatorzy, co to nie potrafią do trzech zliczyć wwrrr emotka
Piszą na przykład: "zgłoszenia przyjmujemy do 19 listopada, a następnego dnia ogłosimy wyniki".
Tymczasem już 21 listopada chyli się ku końcowi, a ma stronie cisza. No ile można do emotka nędzy??!
emotka

A mnie wkurza, jak konkurs jest przykładowo do 15.06 (nie pamiętam dokładnie daty, ale chodzi o sam fakt), bez podanej godziny zakończenia, czyli w domyśle do końca doby (każdy normalny człowiek tak pomyśli), po czym organizator i sponsor radośnie ogłaszają wyniki 15.06 po godzinie 11. Bo tak im się podobało. Wkurzyłam się i napisałam na fb do organizatora a babka nie wiedziała o co mi chodzi. Przecież rozwiązanie było 15, jakie do końca doby?? 
To był konkurs lokalny, ze 2 lata temu, ale do dziś pamiętam, jak się wkurzyłam na niesłowność tego sklepiku.
1 cb656 0

atyde25

#7315776 Napisano: 22.11.2025 11:04:59
Małysz narzeka ,że bida piszczy. Te odrealnione gwiazdy. Niech zatańczy w tańcu z gwiazdami ,chyba żona już się tam wyginała emotka
Pamiętam jak Rodowicz narzekała na biedę ,wielka willa ,gosposia ,kilka aut .Ale bida też piszczała i trzeszczała.
No piękna sobota niema co już czuję nowe ciśnienie.
0 1 cb656

picola1

#7315782 Napisano: 22.11.2025 11:19:11
atyde25 napisał(a):

Małysz narzeka ,że bida piszczy. Te odrealnione gwiazdy. Niech zatańczy w tańcu z gwiazdami ,chyba żona już się tam wyginała emotka
Pamiętam jak Rodowicz narzekała na biedę ,wielka willa ,gosposia ,kilka aut .Ale bida też piszczała i trzeszczała.
No piękna sobota niema co już czuję nowe ciśnienie.

Dlaczego manipulujesz? Malysz powiedział: "Nie jestem bogatym człowiekiem, ale żyję na takim poziomie, który mnie zadowala." A to nie oznacza, że narzeka, ze jest biedny.

BingoJa

#7315869 Napisano: 22.11.2025 21:01:11
Mnie dziś wkurzył gość w reserved, kupuję czapę i szalik dla młodego, przy kasie do zapłaty 37pln, daje 50. Gość do mnie, czy mam drobne więc szukam 7 PLN, a on mówi, że on wcale nie ma gotówki w kasie i jak nie mam wyliczonych to muszę pójść gdzieś rozmienić 🤯 ja pitole
0 0

netka2000

#7315876 Napisano: 22.11.2025 21:40:26
BingoJa napisał(a):

Mnie dziś wkurzył gość w reserved, kupuję czapę i szalik dla młodego, przy kasie do zapłaty 37pln, daje 50. Gość do mnie, czy mam drobne więc szukam 7 PLN, a on mówi, że on wcale nie ma gotówki w kasie i jak nie mam wyliczonych to muszę pójść gdzieś rozmienić 🤯 ja pitole

Takie jest prawo. Kasjer ma prawo żądać wyliczoną kwotę za zakupy. Ratunkiem jest transakcja bezgotówkowa.
1 cb656 0

BingoJa

#7315878 Napisano: 22.11.2025 21:58:59
netka2000 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Takie jest prawo. Kasjer ma prawo żądać wyliczoną kwotę za zakupy. Ratunkiem jest transakcja bezgotówkowa.

Przez 10 lat pracowałam w handlu, moze czasy były inne, zawsze mieliśmy gotówkę w kasie. Tam gość nie mial wcale gotówki w kasetce. To jest przerażające, tym bardziej że nie mówimy tu o absurdalnych kwotach rzędu do zapłaty 5,50, ktoś rzuca 2setki.
1 ZetZ 0

sloma_i_buty

#7315889 Napisano: 22.11.2025 23:07:21
BingoJa napisał(a):

netka2000 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Przez 10 lat pracowałam w handlu, moze czasy były inne, zawsze mieliśmy gotówkę w kasie. Tam gość nie mial wcale gotówki w kasetce. To jest przerażające, tym bardziej że nie mówimy tu o absurdalnych kwotach rzędu do zapłaty 5,50, ktoś rzuca 2setki.

Podobno w Żabkach po porannym ruchu klientów standardowo nie ma w kasie drobnych. Taką informację dostałam, -gdy udało się z trudem wypłacić 11 zł na Pekaesa. Od tego czasu mam zawsze zapas.
Z płatnościami bezgotówkowymi przy przejazdach też zdarzają się problemy, w wielu miejscach brakuje zasięgu.
0 0

sergrazyna

#7316194 Napisano: 24.11.2025 17:13:58
Konkursowa cisza. Ani nowych konkursów, ani wyników emotka

blumchen

#7316197 Napisano: 24.11.2025 17:21:31
2 wygrane w Monster w dino i 2 razy negatywna weryfikacja. Ma też ktoś tak? Zupełnie niezrozumiała sytuacja
0 0

Jestemnowa

#7316204 Napisano: 24.11.2025 18:03:44
blumchen napisał(a):

2 wygrane w Monster w dino i 2 razy negatywna weryfikacja. Ma też ktoś tak? Zupełnie niezrozumiała sytuacja

Oj ja się z nimi dziś opisałam ale dałam sobie spokój ,  raziło mnie w oczy 🙈 . Chyba jakieś zmiany pracownicze mieli w agencji 😅  młody nadgorliwy chce się wykazać  😂🤣
0 0

atyde25

#7316221 Napisano: 24.11.2025 19:16:04
No i co poległam ale te flakony szybko idą ,Jeden mi z koszyka wywaliło za długo myślałam.
No nie jestem sobą rozczarowana jak to emotka
Ale miałam opcję zapasową zapachu. No nic przepadło nie mam silnej woli. Sama jestem na siebie wkurzona.
0 0

iszhara

#7316244 Napisano: 24.11.2025 20:58:04
atyde25 napisał(a):

No i co poległam ale te flakony szybko idą ,Jeden mi z koszyka wywaliło za długo myślałam.
Ale miałam opcję zapasową zapachu. No nic przepadło nie mam silnej woli. Sama jestem na siebie wkurzona.

Według mnie mocno zawyżyli ceny i nie ma co żałować. Perfumy które sprawdzałam wychodzą o wiele taniej np. w Notino czy innych drogeriach internetowych.

monikar

#7316251 Napisano: 24.11.2025 21:34:04
iszhara napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Według mnie mocno zawyżyli ceny i nie ma co żałować. Perfumy które sprawdzałam wychodzą o wiele taniej np. w Notino czy innych drogeriach internetowych.

Ja byłam stacjonarnie, wzięłam dwa zapachy na których mi zależało, koszt ogólny 375zł a że miałam jeszcze bon 300zł z Pantene to zapłaciłam ze swojej kieszeni w sumie 75zł. Jestem bardzo zadowolona emotka

rufus

#7316255 Napisano: 24.11.2025 22:03:50
iszhara napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dokladnie tak. Wlasnie widzialem liste zakupow o jednej dziewczyny. Kupila kilka perfum i pochwalila sie ze zaoszczedzila az tysiac zlotych - wydala tysiac, zamiast dwóch za kilka sztuk

Z ciekawosci sprawdzilem po kolei ceny w innych sklepach.. i za to wszystko wyszlo bardzo podobnie.

Haczyk jest taki ze Rosman sztucznie wykreowal potrzebe zakupu i zostawila ona jednorazowo w sklepie tysiac zl, zamiast tych 300 na jedne perfumy bo maloprawdopodobne ze bez tej "promocji" zrobilaby taki sam zakup. emotka  
Tak sie manipuluje i strzyże owieczki.  emotka
1 iszhara 0

sergrazyna

#7316260 Napisano: 24.11.2025 22:25:50
rufus napisał(a):

iszhara napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dokladnie tak. Wlasnie widzialem liste zakupow o jednej dziewczyny. Kupila kilka perfum i pochwalila sie ze zaoszczedzila az tysiac zlotych - wydala tysiac, zamiast dwóch za kilka sztuk

Z ciekawosci sprawdzilem po kolei ceny w innych sklepach.. i za to wszystko wyszlo bardzo podobnie.

Haczyk jest taki ze Rosman sztucznie wykreowal potrzebe zakupu i zostawila ona jednorazowo w sklepie tysiac zl, zamiast tych 300 na jedne perfumy bo maloprawdopodobne ze bez tej "promocji" zrobilaby taki sam zakup. emotka  
Tak sie manipuluje i strzyże owieczki.  emotka

Najlepsze jest to, że lepsze promocje były przynajmniej kilka razy w ciągu roku, bez żadnego BF  emotka
1 rufus 0