Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
Gość: tedance
Szczyt wytrwałości - ususzyć kaktusy
Gość: jolcia12
u mnie to samo, moja niegdyś niezaalita fiesta zaczyna odmawiać posłuszeństwa i szarpie w czasie jazdy jak stara kobyła, chyba juz sobie długo nie pojeżdze, ja też chce nowe auto, moze ktos ma namiary na konkursiwo z samochodem do wygrania
ale to chyba tylko fordy tak mają. Ja mam Focusa II kombi i codziennie wyzywam!!!!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba jakas epidemia psujacych sie aut , nasz cienkus ostatnio ma takie fazy ze w polowie drogi potrafi odmowic posluszenstwa i pomoga tylko lina holownicza
moje autko było do wczoraj niezawodne i nigdy na nie nie narzekałam ,a ma juz prawie 10 lat,
niestety wczoraj objechalam nim chyba wszystkie markety w Gdańsku, i ze 2 godz stałam w korkach, i coś tam sie chyba rozepsuło
Gość: krzyszu
Więc to jednak prawda że Ford gó*wno wort?
Dajcie spokój, mój wyje jak wściekły, mimo, jakbym go zagazować chciała. Docisk sprzęgła chyba poszedł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe mowilam wczoraj , trzeba bylo nie szulac przygod po wioskach
a andrzej juz wie zes zepsula ?
ja jak na razie holowania nie potrzebowałam ale kto wie co mnie jeszcze moze czekać
taa, a fiat jego brat...
Tylko, ze nie każda morda pasuje do forda!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tia pamietasz chyba kiedys nawet pisalam , jak to nasz odmowil posluszenstwa w centrum handlowy w godzinach szczytu przy wyjezdzie , a tomek nie mogl wtedy go pchac bo byl po operacji
tak mówilam ze coś tam w nim jest nie tak, a on dziś rano sie nim przejechał i mówi ze ok wszystko jest
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczucia, a ja sie bede musiała przesiaść na dawno porzucony srodek transportu - autobus
jak mi andrzej nie da swojego auta
Nie mów tego głośno, bo już mnie trzepie. Autobusy tak, ale nie w tygodniu
Gość: melisa
Przed 1 listopada chciałam szybciej przyjechać do domu. Szybciej tzn. kilka dni wcześniej. Szybko to dojechałam - do warsztatu. Tak mnie spłukali, że na cały miesiąc mam 60zł na koncie.
Jestem jedną, która wprost marzy o nowym samochodzie. Dzisiaj w Realu widziałam Fiata 500 do wygrania. Już nieważne, że nie lubię trzydrzwiowych, bez bagażnika i na dodatek Fiatów, już nieważne, że kolor badziewny i cała reszta też. Ważne, że JE¬DZI i jak nowy to powinien pojeździć min. 3-4 lata
Nie powinni stawiać samochodów w hipermarketach i centrach handlowych, bo mi się smutno robi.
ja tak samo. Jak mi koleś w warsztacie zaśpiewał cenę to mało nie zeszłam na zawał. Zapłąciłam i klęłam pod nosem z każdą stówką!!!
Gość: melisa
Gość: rafi323raf