Wkurza mnie...

mariwanna

#2866075 Napisano: 19.11.2009 08:53:37
tesco mnie wkurzyło emotka
zobaczyłam fajną koszulko-bluzę, taka w paski marynarskie, ciemny granat... cena 45zł, ale obok wisiały te same tylko w innym kolorze(różowy, fioletowy, beżowy) przecenione na 1/2, czyli po 22,5zł. aż poszłam do obsługi zapytać, czy to nie jakas pomyłka, że taka sama bluza kosztuje tyle, a inny jej kolor - połowę mniej. Niestety to nie pomyłka - granatowy jest po 45zł. bez sensu!!! emotka
0 0

Gość: tedance

#2866100 Napisano: 19.11.2009 08:57:10
joka napisał(a):

wkurza mnie ze grałam w kilku świetnych konkursach TAK¡ WIELK¡ NADZIEJE miałam tak się starałam i nic emotka

Olewaj sprawę, wtedy się uda i jaka fajna niespodzianka emotka
0 0

Gość: polec

#2866121 Napisano: 19.11.2009 09:00:06
tedance napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie ze grałam w kilku świetnych konkursach TAK¡ WIELK¡ NADZIEJE miałam tak się starałam i nic emotka

to też mnie wkurza, bony chce wygrać i co?.
a dodatkowo dzieciak mnie wkur**wia, masakra
0 0

sss199

#2866185 Napisano: 19.11.2009 09:09:35
tedance napisał(a):

joka napisał(a):

Potwierdzam, ostatnio jak bardzo chcę coś wygrać to przy ogłaszaniu wyników jest jedna wielka k.p., a gdy zapomniałem o konkursie martiniasti to niespodziewanie zadzwoniła pani z info , że
wygrałem weekend w SPA emotka
0 0

malineczka23

#2866226 Napisano: 19.11.2009 09:16:53
sss199 napisał(a):

tedance napisał(a):

joka napisał(a):

Potwierdzam, ostatnio jak bardzo chcę coś wygrać to przy ogłaszaniu wyników jest jedna wielka k.p., a gdy zapomniałem o konkursie martiniasti to niespodziewanie zadzwoniła pani z info , że

ty gadzino jedna!nie wkurzaj mnie z tym Spa zamiast się cieszyc to narzekasz,kupie ci tą cholerna gre emotka a ty mi odaj te Spa o którym tak marze... emotka
0 0

Gość: cobra176

#2866263 Napisano: 19.11.2009 09:25:41
sss199 napisał(a):

tedance napisał(a):

joka napisał(a):

sss199 przez dwa dni będziesz traktowany jak Król, Pan i Władca!!!!!!! To jest cuudowne uczucie i da Ci więcej niż ta durna gra emotka
0 0

Gość: cobra176

#2866282 Napisano: 19.11.2009 09:29:58
Ale to prawda... ja wszystkie większe wygrane wygrałam zupełnie niespodziewanie emotka
O tym, że brałam udział w konku o SPA, to zupełnie zapomniałam, MaćBooka jak wygrałam, to grałam po to, żeby wygrać Ipoda. A tysiaka do Ikei to w ogóle nie wiem, bo nigdy nie byłam w rankingu na 1 miejscu emotka . Zupełna niespodziewajka.

emotka
0 0

olus15

#2866350 Napisano: 19.11.2009 09:45:22
wkurza mnie bałagan w dziale wygrane na sprzedaż / wymianę
Niektóre posty są po sto razy! i nigdy nie widać żeby coś z nich ubywało
wybaczcie ale to nie allegro żeby robić listę ciuchów czy starych książek, płyt do sprzedania
jedna osoba w tym zwyczajnie przegina i zaśmieca topic
Czasem chętnie bym się czymś wymieniła może nawet kupiła ale jak mam się przedzierać przez listy tych wszystkich płyt i książek żeby przejść do konkretów niekoniecznie dużych ale powiedzmy niepotrzebnych wygranych z ostatnich konkursów to aż mi się nie chce
0 0

Gość: chochliczka

#2867248 Napisano: 20.11.2009 08:55:20
Wkurza mnie,ze cierpie na brak czasu emotka tylko praca i szkola i tak w kolko,a jeszcze do tego od dwoch tygodni jade na antybiotku i zamiast byc mi lepiej to wczoraj jeszcze ucho mnie rozbolalo emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: eveline22

#2867261 Napisano: 20.11.2009 08:58:30
olus15 napisał(a):

wkurza mnie bałagan w dziale wygrane na sprzedaż / wymianę
Niektóre posty są po sto razy! i nigdy nie widać żeby coś z nich ubywało
wybaczcie ale to nie allegro żeby robić listę ciuchów czy starych książek, płyt do sprzedania
jedna osoba w tym zwyczajnie przegina i zaśmieca topic
Czasem chętnie bym się czymś wymieniła może nawet kupiła ale jak mam się przedzierać przez listy tych wszystkich płyt i książek żeby przejść do konkretów niekoniecznie dużych ale powiedzmy niepotrzebnych wygranych z ostatnich konkursów to aż mi się nie chce

jestem tego samego zdania emotka
0 0

Gość: niuniu

#2867272 Napisano: 20.11.2009 09:02:46
tedance napisał(a):

joka napisał(a):

ja do ważnych konków przykładam się naprawdę mocno! i wierzę, że się uda ale jak czytam hasełka czy prace innych którzy wygrali - niektóre są naprawdę gorsze od mojej i ja nic z tego nie mam a inni tak to mam dość tego forum!

a gdy się nie przyłoże i podchodze lajtowo do konkursu - tez nic nie wygram bo nie byłam na tyle dobre aby zgarnąć nagrode.

Tak źle tak nie dobrze emotka
0 0

malineczka23

#2867276 Napisano: 20.11.2009 09:04:13
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze cierpie na brak czasu emotka tylko praca i szkola i tak w kolko,a jeszcze do tego od dwoch tygodni jade na antybiotku i zamiast byc mi lepiej to wczoraj jeszcze ucho mnie rozbolalo emotka emotka emotka emotka

nie martw się ja też od dwóch tygodni choruje i nie umiem się wyleczyć emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2867282 Napisano: 20.11.2009 09:06:11
malineczka23 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

nie martw się ja też od dwóch tygodni choruje i nie umiem się wyleczyć emotka emotka

chyba mamy do bani lekarzy emotka
I jeszcze wkurza mnie,ze w takim stanie musze jechac do szkoly
emotka
0 0

Gość: niiika

#2867284 Napisano: 20.11.2009 09:06:20
a mnie wkurza konkurs abc knorr juz 20 powinni juz wiedziec co dana osoba wygrala ehh
0 0

Gość: grancias

#2867337 Napisano: 20.11.2009 09:20:18
Oj widzę, ze wiele osób denerwuje się na to co ja ...

Tez mnie wkurza, to ze przeważnie w konkursach na ktorych mi zależy i w których naprawdę się staram przegrywam,a o których zapomnialem cos czasem wpada.

Tez mnie denerwuje dział wygrane na sprzedaż / wymianę. To jedna wielka lista linków do ALLEGRO, najgorsze, ze niektóre osoby milion razy wklejają swoje ogłoszenia i robi się burdel.

I denerwuje mnie w dziale moje dzisiejsze wygrane, jak osoby komunikują ze coś wygrały, a później, gdy dostana nagrody do domu piszą ponownie to samo. I jeszcze jak wypisują: wygrałem/am próbkę, gratis ... no naprawdę trzeba to zakomunikował światu, ze wygrało się coś co każdy może dostać, jak tylko się zgłosi do kogo trzeba.
0 0

toudikot

#2867352 Napisano: 20.11.2009 09:25:09
grancias napisał(a):

Tez mnie wkurza, to ze przeważnie w konkursach na ktorych mi zależy i w których naprawdę się staram przegrywam,a o których zapomnialem cos czasem wpada.

Tez mnie denerwuje dział wygrane na sprzedaż / wymianę. To jedna wielka lista linków do ALLEGRO, najgorsze, ze niektóre osoby milion razy wklejają swoje ogłoszenia i robi się burdel.

I denerwuje mnie w dziale moje dzisiejsze wygrane, jak osoby komunikują ze coś wygrały, a później, gdy dostana nagrody do domu piszą ponownie to samo. I jeszcze jak wypisują: wygrałem/am próbkę, gratis ... no naprawdę trzeba to zakomunikował światu, ze wygrało się coś co każdy może dostać, jak tylko się zgłosi do kogo trzeba.

sie zgadzam:) moze za wyjatkiem 1szej czesci (tu akurat w miare mi wychodzi
emotka )
0 0

Gość: amif

#2867448 Napisano: 20.11.2009 09:51:04
porażka z ABC dalej nie wiadomo co kto wygrał i kiedy będą nagrody tak samo co z konka z wypiekaczami emotka
0 0

annna84

#2867456 Napisano: 20.11.2009 09:53:28
grancias napisał(a):

I denerwuje mnie w dziale moje dzisiejsze wygrane, jak osoby komunikują ze coś wygrały, a później, gdy dostana nagrody do domu piszą ponownie to samo.

Akurat to uważam za bardzo przydatne. Jeśli np. wygrałam coś w jakimś konku, to dzięki temu wiem czy ktoś już dostał nagrodę, czy może tylko ja nie dostałam itp.

A w temacie wkurza mnie wiele rzeczy emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2867465 Napisano: 20.11.2009 09:55:54
Wkurza mnie 10 rzeczy:/
1. Nie rozwiązywanie konkursów na czas
2.To, że jestem chora
3. Ze względu na punkt 2 nie mam siły grać w konkursy
4. Że jest mało konkursów foto
5. Konkursy klikane i tzw nabijacze
6. Nabijacze w grach konkursowych
7.Nieobiektywne ocenianie ludzi