Wkurza mnie...

Gość: iwonciaaa

#2868984 Napisano: 20.11.2009 04:17:38
wkurza mnie że nie ma wyników na konkurs czekoladowy , a miały być do dzisiaj, na maile nie odpowiadają.

I granie bez paragonów emotka Dobrze, że rossnet wprowadził wpisywanie nr paragonu
0 0

Gość: cb656Old

#2869083 Napisano: 20.11.2009 04:50:52
polec napisał(a):

Jezus, ale jestem wkurwiona!!!!!!!!!!!

emotka
Chylę czoła. Zestawienie nie do podrobienia.
0 0

bethan

#2869418 Napisano: 20.11.2009 06:45:12
cb656 napisał(a):

polec napisał(a):

Jezus, ale jestem wkurwiona!!!!!!!!!!!

emotka
Chylę czoła. Zestawienie nie do podrobienia.

Nieee, to taka... eee... zbitka semantyczna. Ekhem.
0 0

Gość: monika9091

#2869466 Napisano: 20.11.2009 07:00:41
a mnie wkurzają obłudni ludzie, i to że że tacy są na Tym świecie ....
0 0

sss199

#2869692 Napisano: 20.11.2009 08:01:07
Wkurza mnie mBank , ba nie tyle wkurza co już wk...a emotka
Wchodzę na konto patrzę , a z konta ubyło 10 zł emotka . Kuciak co jest mówię. Jakiś miesiąc temu zamówiłem sobie 2 listy haseł jednorazowych w formie papierowe ( wolę hasełka mieć na papierze niż wysyłane smsami).
Co się okazuje , że wszechmocny mBank z dotychczas zerowej opłaty za hasełka liczy sobie teraz 5 zł za listę emotka Szkoda , że nikt mnie wcześniej o tym nie poinformował, ani przy zmianie cennika, ani przy tym gdy hasełka zamawiałem emotka Niby to tylko 10 zł , ale byłem przyzwyczajony , że są za darmo , a tu takie nie miłe zaskoczeni. WK...A mnie mBank
0 0

ciasssteczko

#2869697 Napisano: 20.11.2009 08:03:36
sss199 napisał(a):

Wchodzę na konto patrzę , a z konta ubyło 10 zł emotka . Kuciak co jest mówię. Jakiś miesiąc temu zamówiłem sobie 2 listy haseł jednorazowych w formie papierowe ( wolę hasełka mieć na papierze niż wysyłane smsami).
Co się okazuje , że wszechmocny mBank z dotychczas zerowej opłaty za hasełka liczy sobie teraz 5 zł za listę emotka Szkoda , że nikt mnie wcześniej o tym nie poinformował, ani przy zmianie cennika, ani przy tym gdy hasełka zamawiałem emotka Niby to tylko 10 zł , ale byłem przyzwyczajony , że są za darmo , a tu takie nie miłe zaskoczeni. WK...A mnie mBank

wydaje mi się, że o tej zmianie cennika informowali w aktualnościach już w czerwcu, ale zgadzam się, że przy zamawianiu powinna się pojawić dodatkowa informacja.
0 0

radosna

#2869747 Napisano: 20.11.2009 08:21:05
Wkurza mnie strona Rossnetu od strony technicznej i ciekawa jestem, czy Wy też tak macie. Bardzo często nie mogę przejść na następną stronę, gdzie się zaznacza województwo, miasto itp. Teraz zrezygnowałam z jednego z konkursów, bo absolutnie nie mogę dojść do końca.
0 0

golcia20

#2869784 Napisano: 20.11.2009 08:27:32
radosna napisał(a):

Wkurza mnie strona Rossnetu od strony technicznej i ciekawa jestem, czy Wy też tak macie. Bardzo często nie mogę przejść na następną stronę, gdzie się zaznacza województwo, miasto itp. Teraz zrezygnowałam z jednego z konkursów, bo absolutnie nie mogę dojść do końca.

Nie raczej nie, sporadycznie zdarzyło mi się, że jak zaznaczyłam woj i chciałam zaznaczyć miasto to tylko biała plansza, ale odświeżyłam wcisnęłam, że tak chcę przesłać ponownie i było ok....
Pamiętam tylko, że jakoś tak wcześniej miałam kłopot, że w ogóle nie chciało mi wysłać to napisałam do nich i od tamtej pory jest dobrze...
0 0

Gość: monika9091

#2869789 Napisano: 20.11.2009 08:28:33
radosna napisał(a):

ja mam tak często , albo jak chcę wziąsc udział w jakimś konkursie wyskakuje mi też czesto napis już bierzesz udzial w jednym konkursie, najwierw dokończ tamten czy coś podobnego emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2869796 Napisano: 20.11.2009 08:29:29
radosna napisał(a):

będąc na stronie konkursowej, naciśnij klawisz F5 w górnej części klawiatury - powinno pomóc.
0 0

olus15

#2869806 Napisano: 20.11.2009 08:31:14
wkurza to jest mało powiedziane Intermarche
kupiłam kakao Nesquick 600g - zła gramatura
2 obiadki - jedną lazanię czyli jak się okazało też źle
Na plakacie czytam kup produkty Nestle bla, bla za 10zł ..... ale jak się okazuje nawet jeśli jest napisane na ulotce , że kakao Nesquick bierze udział w promocji to dopiero w reg doczytałam , że nie ta gramatura
Kit Kat Chunky wg reg. to niby też zły zakup chociaż jest dokładnie taki sam na ulotce i takowy zakupiłam
ach wkurzają mnie takie wymyślane konkursy
nie mogli zrobić kup nestle albo kup Nesquick , Kit Kat .....
0 0

olus15

#2869884 Napisano: 20.11.2009 08:55:25
no tak ale nie czytałam wcześniej dokładnie regulaminu
a 200g był po prostu w promocji
Pod spodem zresztą jest napisane jakbyś mogła zerknąć Promocji podlegają następujące....... wymienione różne rodzaje produktów a na końcu kakao Nesquick bez żadnych dodatkowych info
dzieci czekały w samochodzie po długich zakupach w Tesco i wybacz ale nie miałam czasu się zagłębiać w szczegóły
wiadomo regulamin regulaminem ale chyba miałam prawo się pomylić i wkurzyć , że tak wyszczególniają produkty
0 0

olus15

#2869900 Napisano: 20.11.2009 08:59:41
Poza tym bez regulaminu nawet nie byłabym w stanie powiedzieć jakie obiadki dla dzieci są w promocji bo zapomnieli nawet napisać ich przecenioną wartość
było napisane obiadki Bio - i skąd niby miałam wiedzieć, że lazania bio nie jest brana pod uwagę
a spaghetti bio tak Ta sama gramatura i rodzaj!
a kakao Nesqick przy kasie okazało się, że ma inną cenę niż to na półce więc musiałam coś dodać Wziełam Kit Kata który był w gazetce ku dezaprobacie ludzi w kolejce i co się okazuje też zły
naprawdę mnie wk.....
0 0

slavek

#2869976 Napisano: 20.11.2009 09:17:42

olus15

#2869989 Napisano: 20.11.2009 09:20:58
no właśnie ja też podejrzewałam , nie powiem , że nie ,że powinnam kupić mały Nesquick ale nie znoszę tych małych opakowań Mając jedna nadzieję , że kakao to kakao pognałam do kasy
mały majonez Winiary też brałam z ciężkim sercem żeby jeden paragon był ok
a tu się okazuje , że zły typ obiadka choć typ i gramatura ok
więc all in all nie mam ani jednego dobrego paragonu na ponad 20zł zakupów emotka
0 0

Gość: szunia

#2870002 Napisano: 20.11.2009 09:23:47
sss199 napisał(a):

był komunikat rozsyłany e-mailem

w temacie - halny nad morzem wciąż mnie wkurza emotka
0 0

sss199

#2870036 Napisano: 20.11.2009 09:35:03
szunia napisał(a):

sss199 napisał(a):

był komunikat rozsyłany e-mailem

w temacie - halny nad morzem wciąż mnie wkurza emotka

Ale ja niestety nie dostałem, gdyż był podobno rozsyłany z biuletynem(spamem), a nie co miesięcznym wyciągiem z konta ( wtedy bym zauważył).
Co nie zmienia faktu, że informacja przy samym zamawianiu powinna być.
0 0

Gość: krzyszu

#2870271 Napisano: 20.11.2009 11:33:04
Bezradność emotka kurcze aż mam wyrzuty sumienia, że nie mogę pomóc w tej chwili pewnej osobie a wystarczyłoby gdybym tylko miał prawo jazdy i samochód emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#2870304 Napisano: 21.11.2009 12:28:32
Wkurza mnie brak szmat Presto w mojej zakichanej metropolii emotka
0 0

79magda

#2870317 Napisano: 21.11.2009 12:48:49
tedance napisał(a):

Wkurza mnie brak szmat Presto w mojej zakichanej metropolii emotka

W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie,
Tedzia rusza na zakupy...
A Szczebrzeszyn z tego słynie emotka
Że tu Rossman daje cenzura emotka
Brak za ścierki paragonu,
Spać nie daje, dręczy, męczy
Doprowadza Ją do zgonu...
Chcę odkurzacz Tedzia jęczy!
Się uśmiechnij, Tedziu słodka
Szkoda życia na wkurzanie.
Pomyśl lepiej, co Cię spotka...
Gdy olejesz to sprzątanie emotka

W temacie - wkurza mnie to, że nie mogłam użyć pewnego rymu, który bardziej by pasował... ale cenzura czuwa...

0 0