Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: awi
Dzięki Marioli wiedziałam o nim dostatecznie wcześnie i nawet zdążyłam sobie przeinstalować gg i zarejestrować się. Ale tuż przed 11:00 nie mogłam włączyć OpenFM ani z gg ani ze strony (antywirus mi zablokował) i jak już mi się to udało, to nie mogłam tam znaleźć kanału dyktando
Wkurzyłam się - i co z tego, jak nawet na e-konki wejść nie mogłam, żeby to napisać
komixowa
Postów 41
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O dyktandzie przypomniałam sobie około 14 - cóż za refleks!
Gość: misiak66
aaa.. czyli ze mną też wszystko ok...a może...a może powinniśmy dostawać jakieś info na @ kiedy stronka nie działa...bo jak tak dalej będzie to spotkamy się w grupie... dzień dobry...nazywam się XY ...jestem uzależniony od e-konkursy
Gość: kasia1600
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mówcie ja tez nie mogłam znalezc sobie miejsca
Gość: mariolakal
A ja nie mogłam wejść na e-konki żeby przeczytać instrukcję od Ciebie a propos dyktanda...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: azych2
cóż za samokrytyka
Gość: poprostuanette
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przegrac to nie wstyd
Gość: poprostuanette
hehehe, ale powinnam znać odpowiedź na trzecie pytanie a trema mnie zżarła
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dlaczego Ty nie? Nigdy nic nie wiadomo! Zdziwisz się jak wygrasz
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. życzę Ci tego (i sobie z reszta tez
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym wygrał to naprawdę bym się zdziwił, bo gdzieś paragon mi zaginął, (pewnie ktoś wyrzucił), i nie mogę wysłać mojego wierszyka
Ale powodzenia Golcia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedno w tym dobre ze nie wyslales bo gdybys wyslal iwygral dopiero bys plakal
Gość: aka
ja też nie, bo mi przeskoczyła strona i nie mogłam wysłać numeru paragonu, a jak odświeżyłam, to wyśweitliło, że tylko raz można brać udział
Gość: anetka2a
Gość: brightwitch