Wkurza mnie...

Gość: eveline22

#2912249 Napisano: 04.12.2009 04:55:21
iwciaj71 napisał(a):

wkurza mnie,że mój chłop jest tak popierdzielony emotka

nic nie mów o facetach ehhhhh
0 0

Gość: bruce

#2912477 Napisano: 04.12.2009 06:16:33
iwciaj71 napisał(a):

wkurza mnie,że mój chłop jest tak popierdzielony emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#2912489 Napisano: 04.12.2009 06:19:48
A teraz się wkurzyłam bo przeczytałam że już były info o bonach z Tesco, tylko 2 na razie (gratulacje zwycięzcom) i nie wiem czy konkurs już na straty czy będą jeszcze dzwonić w poniedziałek, podobnie Carrefour i czekolady Cote d Or
0 0

Gość: justinax

#2912490 Napisano: 04.12.2009 06:19:54
wkurza mnie to ze jestem sama emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: merus

#2912512 Napisano: 04.12.2009 06:27:47
mnie generalnie wkurza dzisiaj wszystko, chcę wyjść z domu!!!!!!!!!!!!!!!
0 0

malineczka23

#2912526 Napisano: 04.12.2009 06:31:28
a mnie wkurza knorr dałam 3 dni temu przepis i nadal czekam na zatwierdzenie normalnie juz mi się odechciało tych garnków! emotka
0 0

maryam

#2912528 Napisano: 04.12.2009 06:33:27
malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza knorr dałam 3 dni temu przepis i nadal czekam na zatwierdzenie normalnie juz mi się odechciało tych garnków! emotka

mam to samo...przepisy osób które dodały póżniej już są a mojego brak..... emotka
0 0

Gość: grancias

#2912536 Napisano: 04.12.2009 06:34:41
Znajoma usunela mnie z listy znajomych na nk. Nie rozumiem po co ludzie zapraszaja, jak nie chca pozniej kontaktow utrzymywac ... kilka razy pisalem z zapytaniem do niej co u niej slychac, chyba urazilem ksiezniczke emotka
0 0

Gość: marmoladella

#2913038 Napisano: 04.12.2009 09:04:10
grancias napisał(a):

Znajoma usunela mnie z listy znajomych na nk. Nie rozumiem po co ludzie zapraszaja, jak nie chca pozniej kontaktow utrzymywac ... kilka razy pisalem z zapytaniem do niej co u niej slychac, chyba urazilem ksiezniczke emotka

Po co? Na pokaz, żeby się pochwalić przed innymi hordą znajomych emotka Rzadziej po to by utrzymywać kontakty, niestety. Też kiedyś denerwowała mnie nk, aż pozbyłam się konta emotka
0 0

zaczytana-pola

#2913051 Napisano: 04.12.2009 09:07:49
mama190 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mam to samo...przepisy osób które dodały póżniej już są a mojego brak..... emotka

Naszych też brak- dodane wczoraj!!!
0 0

zaczytana-pola

#2913071 Napisano: 04.12.2009 09:14:42
Vichyconsult.pl zaprosiłam znajomą i doliczyli mi 1 punkt zamiast 5!
0 0

Gość: fikumiku

#2913254 Napisano: 04.12.2009 10:33:49
emanuela24 napisał(a):

nieodpowiedzialność niektórych matek emotka emotka emotka toć bym takiej jednej do dupska nakopała
jestem za tym aby każda ciężarna badał psychiatra czy aby nadaje się na to aby zostać matka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka
0 0

#2913261 Napisano: 04.12.2009 10:34:49
A mnie wkurzają grusie emotka emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#2913281 Napisano: 04.12.2009 10:40:16
emanuela24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

nieodpowiedzialność niektórych matek emotka emotka emotka toć bym takiej jednej do dupska nakopała
jestem za tym aby każda ciężarna badał psychiatra czy aby nadaje się na to aby zostać matka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

kochana wyobrażasz sobie aby mieć dziecko w szpitalu i w tym czasie zamiast być z dzieckiem robić imprezę w domu - a co tam dziecko - nie to to się drugie zrobi - matko kochana ale mam ciśnienie podniesione emotka emotka emotka emotka emotka

sory za post pod postem
ale wydaje mis ie ze z taka matko na 100% coś jest nie tak emotka emotka emotka emotka emotka emotka

moje trzyletnie dziecko jest bardziej odpowiedzialne...
babę powinno się przebadać, to na pewno, tylko dzieciątka najbardziej szkoda...
0 0

#2913308 Napisano: 04.12.2009 10:50:19
emanuela24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emotka emotka

kochana wyobrażasz sobie aby mieć dziecko w szpitalu i w tym czasie zamiast być z dzieckiem robić imprezę w domu - a co tam dziecko - nie to to się drugie zrobi - matko kochana ale mam ciśnienie podniesione emotka emotka emotka emotka emotka

sory za post pod postem
ale wydaje mis ie ze z taka matko na 100% coś jest nie tak emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No niektóre te matki takie jakieś grusiowate są emotka emotka
0 0

inka113

#2913332 Napisano: 04.12.2009 10:58:01
fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emotka emotka

sory za post pod postem

kiedyś koleżanka urodzila dziecko u którego rozwineło sie zaraz zapalenie płuc... ona frrru zaraz do domu a dziecko w szpitalu zostało. wszystko by było ok gdyby nie to ze wracała do niego tak co trzy dni (chyba sprawdzić czy żyje emotka ) oczywiście później odebrała do domu i nawet teraz we łbie jej się wyprostowało bo naprawde po kilku latach widać że kocha to dziecko. no ale wtedy stwierdziła, że noworodkowi to wszystko jedno jest kto go przewija... emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#2913347 Napisano: 04.12.2009 11:06:56
emanuela24 napisał(a):

inka113 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

emotka emotka

sory za post pod postem

kiedyś koleżanka urodzila dziecko u którego rozwineło sie zaraz zapalenie płuc... ona frrru zaraz do domu a dziecko w szpitalu zostało. wszystko by było ok gdyby nie to ze wracała do niego tak co trzy dni (chyba sprawdzić czy żyje emotka ) oczywiście później odebrała do domu i nawet teraz we łbie jej się wyprostowało bo naprawde po kilku latach widać że kocha to dziecko. no ale wtedy stwierdziła, że noworodkowi to wszystko jedno jest kto go przewija... emotka emotka emotka

no dobrze przypuśćmy że twoja koleżanka po porodzie źle się czuła - miała do tego prawo - wiem coś o tym bo mnie ostro na porodówce przegnali ( przez 21 godzin)
ale żeby krowa zostawiła dziecko bo ona imprezę robi ?? emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
ja mając dziecko w szpitalu bym do domu nie chciała iść nawet po to aby pranie zrobić czy coś bym się bała że mojemu dziecku w tym szpitalu coś się stanie ( jak byłam z moim dzieckiem to mało a by do takiej pomyłki nie doszło - pani podała dziecku antybiotyk i za godzinę przylazła z kolejna dawka emotka okazało się ze poprzednia dawkę moje dziecko i tak już za duża dostało bo była to dawka dla dziecka 4 letniego a nie 3 emotka )

łosz Panie, to makabra istna. Jak ja byłam z synkiem w szpitalu 5 dni, to nawet lekarze nie wiedzieli co mu jest i przy wypisie też dalej nie wiedzieli. Miał tak wysoką gorączkę, że nie dało sie jej niczym zbić. trzydniówka odpadła, bo 3 dni dawno minęły, a gorączka dalej, wysypki nie było, później setki badań kosmos. Ja byłam z małym w dzień, a mąż w nocy. Kosmos
0 0

Gość: asiunia2

#2913356 Napisano: 04.12.2009 11:10:25
żałosne, ja trzy dni w szpitalu na fotelu spałam żeby tylko być przy małym...ehhh świat
0 0

Gość: asiunia2

#2913360 Napisano: 04.12.2009 11:12:29
a wracając do tematu wkurza mnie bo mi się pralka popsuła i na naprawę wydam majątek emotka

i wkurza mnie bardzo bardzo ż ew gratulacjech jest tylko 5 nagród a ja ciągle wiszę na włosku
0 0

jokan

#2913376 Napisano: 04.12.2009 11:21:21
a mnie wkurza, ze ostatnio taka susza u mnie.... no ale chyba gorzej juz nie bedzie, bedzie tylk lepiej:)
0 0