Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cobra176
hehe no raczej nie. Nie mam pojęcia już co robić, a taki był ładny, amerykański
Powalczę z nim jutro.
sambolera
Postów 3750
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja sie go boje
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mnie wkurza w takim razie to, że wogóle avataru nie potrafie sobie wrzucić!
'wkurza mnie...' to mój ulubiony chyba wątek! o ile na 'mdw' nie zawsze jest co pisać to tu można do woli bo zawsze coś się znajdzie!
Gość: cobra176
no co ty... taki aci milusiński
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczyłoby upomnieć i nikt już nie podawałaby odpowiedzi.
Gość: marmoladella
Gość: grancias
Wkurzyła mnie także, matematyczka na studiach ... najpierw pisała ze konsultacji nie będzie, wiec każdy sobie naukę sobie odpuścił, a wczoraj pisze, ze nagle będą ... teraz czeka mnie cały dzień nauki ;/
Aaaa i wkurzyli mnie sąsiedzi. Narzekają, że prusaki maja w domach. No to kochana spółdzielnia wynajęła specjalistę do tych insektów i co ... Na 20 rodzin w bloku, 5 go tylko przyjęło !!! Takie kropienie nie ma sensu ;/ Facet chodził o 16.00, wiec wymówka, ze byli w pracy jest żałosna. Do narzekania to pierwsi. Ogłoszenie wisiało od 2 tygodni.
No rozładowałem się
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sunflower
czytam wątek: moje dzisiejsze wygrane i zazdroszczę wszystkim, którzy piszą, że znów coś wygrali ;( Jak Wy to robicie...
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu Cie wkurza?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marmoladella
Omijaj tamten wątek
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
mnie też by wkurzał;), za długi
Gość: missy7
mnie też to wkurza
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
które
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.knorr....isy/keks-z-bakaliami
http://mojeciasto...nie/keks_z_bakaliami
ale i na bakallandzie są podobne plagiaty i to osoby z forum... naszego!