Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: barbara1910
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby tak ale wiesz, zawsze moze się okazać, że coś podobnego już istnieje a ktoś nawet o tym nie wie... człowiek moze wysłac coś jako przepis autorski a wyjdzie na to, że gdzieś jest już zapisane coś podobnego i co? plagiat? najbezpieczniej wymyślić chyba coś w rodzaju ciasta czekoladowego przekładanego śledziami... małe prawdopodobieństwo splagiatowania takiego smakołyku!
Gość: marmoladella
Cóż, tyle potraw już ugotowano, że trudno wymyślić coś zupełnie odmiennego od dotychczasowych dokonań. Dla mnie własny przepis, to taki, w który wkładam trochę własnego pomysłu
Gość: cobra176
Gość: rdzando
Czasem niektórzy wysyłają na konkursy przepisy żywcem, całościowo skopiowane np. z blogów kulinarnych i to bardzo rzuca się w oczy. Wydaje mi się, że głównie w tym tkwi problem kradzieży przepisów.
Tak a propo, dziś na obiad jadłam q-frytkę czyli słupki ziemniaków smażone na minimalnej ilości tłuszczu z kurkumą, chili, gorczycą i kminkiem, które moczyłam naprzemiennie to w roztopionej, gorzkiej czekoladzie, to w kremie cytrynowym
Gość: rdzando
Te dodatki do q-frytki, to mój pomysł, mój!
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głowa boli mnie od rana i to mnie wkurza!
Gość: czarnygreg
Gość: czarnygreg
Gość: eveline22
mnie też,pisałam nawet do nich w sprawie wyników i najwyraźniej mnie olali bo odzewu 0
Gość: meeyka
Gość: cb656Old
Biorąc pod uwagę, że wzmiankowany konkurs dodał do bazy jeden z Adminów, na wniosek piszącego te słowa i że to właśnie Admin podejmuje decyzję, uważam, że taki komentarz godzi w dobre imię miłościwie nam panującego PIONASA, poddając w wątpliwość słuszność Jego decyzji i tym samym stanowiąc bardzo poważne naruszenie Regulaminu: §2 Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania zasługuje na napiętnowanie!
https://www.e-kon...rticles-1-54168.html
Wkurza mnie, że mi się Spółdzielnia włamała do piwnicy pod nieobecność, by wymienić okienko na plastikowe...
Plastikowe się nie rozbije
Gość: krzyszu
Gość: cb656Old
Gdy ocieplali blok, prosiłem o zamurowanie!!
...nie zgodzili się
Ale tego włamania im nie daruję!!
Zna ktoś dobrego prawnika, który podpowie, jak to rozwiązać od strony prawnej? Na Policję już zgłosiłem, chcę ich pozwać do sądu o bezprawne, bezpodstawne wtargnięcie na prywatny teren. Dziś piwnica, a jutro co, mieszkanie?!!
Gość: iwciaj71
visserarthur
Postów 4180
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
powiedz, ze trzymales tam jakies 20 tysiecy i Ci zginelo