Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: surelk
Gość: marielu
Gość: barbara1910
a był ten konkurs w bazie?
Magda a ja myslałam ze jestes powazna
cb656 ty stary bufonie zartow ci sie chce
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że Ktoś powątpiewa w moją śmiertelną powagę dotyczącą zagadnień konkursowych, które to traktuję zawsze z nabożnym szacunkiem
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: cobra176
Mi tylko raz przyszedł link do potwierdzenia. Też mnie to wkurza bo już nie wiem co i jak pisać
Gość: lavenda7
Wkurza mnie właśnie ta niewiedza:)
Gość: cb656Old
Wkurza mnie, że mam w sobie zbyt mało motywacji, by się wkurzać na tych, którzy obrażeni, wkurzają się na mnie
Oj, Basiu, żebyś Ty wiedziała, czego jeszcze oprócz żartów mi się chce.....
.....ale wiesz, z plotkami jest tak, jak z wiosennym deszczem: spadnie nagle, wszyscy umoczą, a później jeszcze trąci na starość reumatyzmem
Gość: mariolakal
wierzę Ci...
Gość: banditos
tak, to ten, Najwierniejsi Pretorianie, ukryli się w liściach
dlatego plankton ni huhu nie słyszał o konku
Gość: taaga20
a wiesz co jest dobre na poprawę humoru
Gość: ola2493
Nie płaci się.
Gość: gocha26
potwierdza się tylko raz - później już nie trzeba
a teksty chyba dodaje, bo ja któregoś dnia napisałam zaraz po północy i był chyba jako 4 czy 5 z kolei, więc może nie zamieszczają wszystkich, tylko do pewnej godziny, bo nie mieści im się wszystko
Gość: mariolakal
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy ktoś napisze mi gdzie są zamieszczone, bo znaleźć nie mogę
wiem ale nie powiem
wkurza mnie ze spac mi sie nie chce poki co
nieprawda