Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnaporzeczka2
spróbuj lakierem do włosów, w jakimś programie podawali że w ten sposob mozna pozbyc sie dlugopisu z torebek wiec i z takiej ceratki
Gość: awi
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezeli to tylko długopis to spróbuj spirytusem, gorzej jak to jest długopis żelka.
Gość: marmoladella
I nie było klang
Ech, no trudno, najwyraźniej zbyt wiele oczekiwałam, stąd zgrzyt.
Gość: lovcia88
z moim koszykiem bylo wszystko w porzadku, sloiki byly nieotwierane
Gość: meeyka
popieram
Gość: haz0r
Z tego strona ma kasę i może się rozwijać więc klikać klikać i nabijać kabze
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram...wiem,że na tym polega ten sport ale jakoś nie umiem dostrzec piękna walki
Gość: cb656Old
....a podasz od razu sposób na pozbycie się później tego lakieru?
...przecież rozpuszczalni spirytusowe zawarte w nim, są tylko nośnikiem dla samego lakieru! Po odparowaniu spirytusu zostaje szklista powłoka. Ja bym tam nie ryzykował. Z deszczu pod rynnę.
Gość: grancias
Mnie tez denerwuje ten konkurs Tchibo ... te wpisy co wygrywaja sa beznadziejne ...
Ostatnio barany nie docenily mojej tworczosci
Poranek z aromatyczna kawa z pierwszego zbioru pomaga na ... KACA
Gość: eveline22
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiec w temacie ... wkurza mnie ze i tak nie zeszlo
Gość: eveline22
moja córka kiedyś popisała mazakiem do płyt kupione tego samego dnia biurko,spryskałam perfumem,zeszło odrazu nie było żadnego śladu,nie zostawił mi odbarwień
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie mi z paneli ktore ostatnio pomazala i z regalu super zeszlo od razu popsiukane perfumami a z tego chyba nie zejdzie, widocznie taki material dziadowski
Gość: cobra176
Moja droga... tego najstarsi górale nie wiedzą
Gość: marielu
zainwestuj 5 zł w benzynę ( sklep z farbami, chemiczny) mała rzecz a cieszy - zmiecie gumę do żucia z ubranek w mig długopis z ceratek, parapetów, kredkę świecową z szyby.. mmm mmm wiem coś na ten temat
Gość: evja
,,Wzięła pani udział w ankiecie konkursowej, ale ja oferuje pani konto internetowe....
Albo pani która mówi ,,Wzięła pani udział w ankiecie. Czy chce zabezpieczyć pani swoją rodzinę przed rakiem?
A za każdym razem telefon odbieram z nadzieją, że może coś wygrałam.
eh..
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo tak benzyna to jest to musi pomoc
dziekowac
Gość: krzyszu
a podpalać trzeba?
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie trzeba ale można... wtedy jest skuteczniejsza!
potwierdzam, benzyna powinna sobie poradzić.