Wkurza mnie...

Gość: czarnaporzeczka2

#2935927 Napisano: 12.12.2009 08:06:10
mio napisał(a):

wkurza mnie ze dziecko pomazało swój fotelik do karmienia długopisem (Galileo Coneco - jakby ktoś chciał) emotka który ma tylko pół roku corka w nim 2 razy siedziala i jest jescze na gwarancji a miałam zamiar jutro go wystawić na aukcje emotka bede teraz musiala spuscic z ceny emotka emotka emotka
moze ktos wie jak wywabic plamy z dlugopisu na takiej jakby ceracie? emotka

spróbuj lakierem do włosów, w jakimś programie podawali że w ten sposob mozna pozbyc sie dlugopisu z torebek wiec i z takiej ceratki
0 0

Gość: awi

#2936019 Napisano: 12.12.2009 08:48:37
ukryte reklamy na stronie pojawiające się wieczorem i nocą - nie można poruszać się po stronie! emotka
0 0

gonika

#2936034 Napisano: 12.12.2009 08:52:56
czarnaporzeczka2 napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze dziecko pomazało swój fotelik do karmienia długopisem (Galileo Coneco - jakby ktoś chciał) emotka który ma tylko pół roku corka w nim 2 razy siedziala i jest jescze na gwarancji a miałam zamiar jutro go wystawić na aukcje emotka bede teraz musiala spuscic z ceny emotka emotka emotka

spróbuj lakierem do włosów, w jakimś programie podawali że w ten sposob mozna pozbyc sie dlugopisu z torebek wiec i z takiej ceratki

Jezeli to tylko długopis to spróbuj spirytusem, gorzej jak to jest długopis żelka.
0 0

Gość: marmoladella

#2936106 Napisano: 12.12.2009 09:31:06
marmoladella napisał(a):

cb656 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Wreszcie dostałam kosz z Kasi... A raczej koszyczek. Gdzie w nim ten słoik miodu, który widać na zdjęciu strony mojeciasto.pl?? Zdenerwowałam się, bo to miniaturowy 50g słoiczek, który ma ewidentne ślady otwierania i jest opróżniony prawie do połowy! emotka Konfitury też mają ślady otwierania, ale trudno stwierdzić, czy coś z nich ubyło, czy nie... Choć jeśli porównać z fotografią na stronie, to trochę tak emotka Laseczki cukrowe też są mniejsze niż miały być, maleńkie.
Przesadzam, czy ktoś jeszcze miał takie doświadczenie, a nie czuje się ani odrobinę oszukany?

Dostałem to samo. Jest to, co na zdjęciu. najbardziej cieszę z się z płyty - muzynia jest śliczna! Słoiczki są małe, to fakt, bardziej zasługują na miano próbek.... Nie przeszkadza mi to emotka Moje słoiczki nie były otwierane, na pewno. Łatwo sprawdzić - po otwarciu słychać charakterystyczny klang dekompersji (zawartość słoiczków jest pasteryzowana). Nie wzięłaś pod uwagę pewnie perspektywy, w której wykonano zdjęcie - rzeczywiście, sprawia wrażenie duuuużego kosza, ale to jest złudzenie optyczne. Taka sztuczka (jako fotograf, wiem, co mówię, możesz mi wierzyć na słowo).
Chyba przesadzasz.... Ja nie czuję się oszukany emotka

Dzięki za odpowiedź i za uspokojenie! Właśnie miałam wątpliwości, czy nie przesadziłam z reakcją. Wiem, co to perspektywa, bo rysowałam kiedyś sporo, jednak zapamiętane wyobrażenie po obejrzeniu zdjęcia zrobiło swoje. Mój słoiczek konfitur i miodu były otwierane, w to nie wątpię, bo miały oderwane zabezpieczenia w postaci naklejki emotka Ten fakt tak mnie nakręcił.

I nie było klang emotka Umiem rozpoznać otwierany słoik, zdarzało mi się robić konfitury emotka
Ech, no trudno, najwyraźniej zbyt wiele oczekiwałam, stąd zgrzyt.
0 0

Gość: lovcia88

#2936130 Napisano: 12.12.2009 09:53:31
marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

cb656 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Wreszcie dostałam kosz z Kasi... A raczej koszyczek. Gdzie w nim ten słoik miodu, który widać na zdjęciu strony mojeciasto.pl?? Zdenerwowałam się, bo to miniaturowy 50g słoiczek, który ma ewidentne ślady otwierania i jest opróżniony prawie do połowy! emotka Konfitury też mają ślady otwierania, ale trudno stwierdzić, czy coś z nich ubyło, czy nie... Choć jeśli porównać z fotografią na stronie, to trochę tak emotka Laseczki cukrowe też są mniejsze niż miały być, maleńkie.
Przesadzam, czy ktoś jeszcze miał takie doświadczenie, a nie czuje się ani odrobinę oszukany?

Dostałem to samo. Jest to, co na zdjęciu. najbardziej cieszę z się z płyty - muzynia jest śliczna! Słoiczki są małe, to fakt, bardziej zasługują na miano próbek.... Nie przeszkadza mi to emotka Moje słoiczki nie były otwierane, na pewno. Łatwo sprawdzić - po otwarciu słychać charakterystyczny klang dekompersji (zawartość słoiczków jest pasteryzowana). Nie wzięłaś pod uwagę pewnie perspektywy, w której wykonano zdjęcie - rzeczywiście, sprawia wrażenie duuuużego kosza, ale to jest złudzenie optyczne. Taka sztuczka (jako fotograf, wiem, co mówię, możesz mi wierzyć na słowo).
Chyba przesadzasz.... Ja nie czuję się oszukany emotka

Dzięki za odpowiedź i za uspokojenie! Właśnie miałam wątpliwości, czy nie przesadziłam z reakcją. Wiem, co to perspektywa, bo rysowałam kiedyś sporo, jednak zapamiętane wyobrażenie po obejrzeniu zdjęcia zrobiło swoje. Mój słoiczek konfitur i miodu były otwierane, w to nie wątpię, bo miały oderwane zabezpieczenia w postaci naklejki emotka Ten fakt tak mnie nakręcił.

I nie było klang emotka Umiem rozpoznać otwierany słoik, zdarzało mi się robić konfitury emotka
Ech, no trudno, najwyraźniej zbyt wiele oczekiwałam, stąd zgrzyt.

z moim koszykiem bylo wszystko w porzadku, sloiki byly nieotwierane
0 0

Gość: meeyka

#2936161 Napisano: 12.12.2009 10:10:06
awi napisał(a):

ukryte reklamy na stronie pojawiające się wieczorem i nocą - nie można poruszać się po stronie! emotka

popieram emotka co drugi klik cos sie otwiera emotka emotka
0 0

Gość: haz0r

#2936195 Napisano: 12.12.2009 10:29:44
meeyka napisał(a):

awi napisał(a):

popieram emotka co drugi klik cos sie otwiera emotka emotka

Z tego strona ma kasę i może się rozwijać więc klikać klikać i nabijać kabze emotka
0 0

beataa81

#2936209 Napisano: 12.12.2009 10:34:43
lavenda7 napisał(a):

taka agresja w ludziach którą pokazał pudzianemotka Poszła adrenalinka!!!

Popieram...wiem,że na tym polega ten sport ale jakoś nie umiem dostrzec piękna walki emotka obejrzałam z ciekawości ale czuję się lekko zażenowana.Liczyłam chyba na walkę na punkty a tu taka niespodzianka.Straszne to było jak uderzał go po głowie tak jakby nie panował nad sobą...To chyba ostatnia walka jaką oglądałam...brrr...
0 0

Gość: cb656Old

#2936299 Napisano: 12.12.2009 11:25:34
czarnaporzeczka2 napisał(a):

mio napisał(a):

....a podasz od razu sposób na pozbycie się później tego lakieru?
emotka emotka
...przecież rozpuszczalni spirytusowe zawarte w nim, są tylko nośnikiem dla samego lakieru! Po odparowaniu spirytusu zostaje szklista powłoka. Ja bym tam nie ryzykował. Z deszczu pod rynnę.
0 0

Gość: grancias

#2936323 Napisano: 12.12.2009 11:40:29
;/
malutka456 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tchibo i ich dokończ zdanie.... kawa tchibo jest jak napój, którego nie pije i raczej nie zasmakuje w nim emotka

Nie lepiej: TCHIBO kiss my ass?

Hmmm, jakoś na to nie wpadłam emotka emotka emotka

Mnie tez denerwuje ten konkurs Tchibo ... te wpisy co wygrywaja sa beznadziejne ...

Ostatnio barany nie docenily mojej tworczosci emotka

Poranek z aromatyczna kawa z pierwszego zbioru pomaga na ... KACA emotka
0 0

Gość: eveline22

#2936330 Napisano: 12.12.2009 11:44:30
powiedzcie mi o co wogóle chodzi w tym konkursie,wczoraj pierszy raz znalazłam się na liście....ale na 48 miejscu (a piszę codziennie )
0 0

mio

#2936343 Napisano: 12.12.2009 11:49:39
wyprobowalam prawie wsztstkiego po kolei.. z desperacji emotka
wiec w temacie ... wkurza mnie ze i tak nie zeszlo emotka musialo sie jakos wżreć czy co bo normalnie zawsze pomagal spirytus i tym podobne
emotka (nie byl to zelowy dlugopis tylko normalny) corka ma szlaban na dlugopis emotka
0 0

Gość: eveline22

#2936344 Napisano: 12.12.2009 11:52:08
mio napisał(a):

wiec w temacie ... wkurza mnie ze i tak nie zeszlo emotka musialo sie jakos wżreć czy co bo normalnie zawsze pomagal spirytus i tym podobne
emotka (nie byl to zelowy dlugopis tylko normalny) corka ma szlaban na dlugopis emotka

moja córka kiedyś popisała mazakiem do płyt kupione tego samego dnia biurko,spryskałam perfumem,zeszło odrazu nie było żadnego śladu,nie zostawił mi odbarwień
0 0

mio

#2936348 Napisano: 12.12.2009 11:56:10
eveline22 napisał(a):

mio napisał(a):

moja córka kiedyś popisała mazakiem do płyt kupione tego samego dnia biurko,spryskałam perfumem,zeszło odrazu nie było żadnego śladu,nie zostawił mi odbarwień

wlasnie mi z paneli ktore ostatnio pomazala i z regalu super zeszlo od razu popsiukane perfumami a z tego chyba nie zejdzie, widocznie taki material dziadowski emotka
0 0

Gość: cobra176

#2936355 Napisano: 12.12.2009 12:04:06
eveline22 napisał(a):

powiedzcie mi o co wogóle chodzi w tym konkursie,wczoraj pierszy raz znalazłam się na liście....ale na 48 miejscu (a piszę codziennie )

Moja droga... tego najstarsi górale nie wiedzą emotka
0 0

Gość: marielu

#2936363 Napisano: 12.12.2009 12:13:24
mio napisał(a):

zainwestuj 5 zł w benzynę ( sklep z farbami, chemiczny) mała rzecz a cieszy - zmiecie gumę do żucia z ubranek w mig długopis z ceratek, parapetów, kredkę świecową z szyby.. mmm mmm wiem coś na ten temat emotka
0 0

Gość: evja

#2936365 Napisano: 12.12.2009 12:14:08
Wkurzają mnie ankiety, które wypełniam jako konkurs (być może nie do końca doczytując regulamin). Najpierw mówią, że mozesz wygrac to i to, a potem dzwoni do ciebie pan który mówi
,,Wzięła pani udział w ankiecie konkursowej, ale ja oferuje pani konto internetowe....

Albo pani która mówi ,,Wzięła pani udział w ankiecie. Czy chce zabezpieczyć pani swoją rodzinę przed rakiem?

A za każdym razem telefon odbieram z nadzieją, że może coś wygrałam.

eh..
0 0

mio

#2936403 Napisano: 12.12.2009 12:48:32
marielu napisał(a):

mio napisał(a):

zainwestuj 5 zł w benzynę ( sklep z farbami, chemiczny) mała rzecz a cieszy - zmiecie gumę do żucia z ubranek w mig długopis z ceratek, parapetów, kredkę świecową z szyby.. mmm mmm wiem coś na ten temat emotka

oo tak benzyna to jest to musi pomoc
dziekowac emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2936432 Napisano: 12.12.2009 01:04:35
mio napisał(a):

marielu napisał(a):

mio napisał(a):

dziekowac emotka

a podpalać trzeba? emotka
0 0

inka113

#2936440 Napisano: 12.12.2009 01:11:31
krzyszu napisał(a):

mio napisał(a):

marielu napisał(a):

mio napisał(a):

dziekowac emotka

a podpalać trzeba? emotka

nie trzeba ale można... wtedy jest skuteczniejsza! emotka
potwierdzam, benzyna powinna sobie poradzić.
0 0