Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#2933416 Napisano: 11.12.2009 09:36:56
MÓj mąż mnie wkurza! Wziął do pracy paragony-kosze carrefour i paragon z Leclerc żeby przesłać faxem, ja siedzę w domu chora. Dzwonił przed chwilą że gdzieś mu sie zapodziały. Jak nie znajdzie to zegnajcie bony i kosze kosmetyków!Tak to jest jak się samemu czegoś nie zrobi.
0 0

Gość: misia89p

#2933742 Napisano: 11.12.2009 11:00:19
a mnie wkurza, że w pracy jestem do 1 w nocy, bo jest noc zakupów i przez to nie obejrzę walki Pudziana z Najmanem emotka
0 0

monia24

#2933749 Napisano: 11.12.2009 11:01:32
Oj jak dawno nie pisałam w tym wątku na temat. Ale dziś nadrobię emotka
Bardzo mnie wkurza ludzka pazerność. Niektórzy za kilka złotych potrafią sprzedać człowieka emotka
Wkurzają mnie też porządki świąteczne
Wkurza mnie obiad, który muszę ugotować
I wkurza mnie przesyłka z allegro, którą bardzo bym chciała mieć dziś w domku, ale narazie to stoi pod znakiem zapytania.
Jednak najbardziej chyba ta chytrość mnie wkurza emotka
0 0

Gość: niuniu

#2933753 Napisano: 11.12.2009 11:03:20
misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że w pracy jestem do 1 w nocy, bo jest noc zakupów i przez to nie obejrzę walki Pudziana z Najmanem emotka

wspłczuje ja obejrzę napewno i ... Stawiam na Pudziana emotka

a co mnie wkurza?

tak jak zwykle - szef alkoholik i czyścioszek
0 0

Gość: misia89p

#2933770 Napisano: 11.12.2009 11:06:29
niuniu napisał(a):

misia89p napisał(a):

wspłczuje ja obejrzę napewno i ... Stawiam na Pudziana emotka

też na niego stawiam, ale Najman a większe szanse niestety
0 0

Gość: niuniu

#2933774 Napisano: 11.12.2009 11:06:56
i kinderpingiu mnie wkurza - ja chcę wyniki z poprzedniego tygodnia ! emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#2933775 Napisano: 11.12.2009 11:07:31
marmoladella napisał(a):

beata28 napisał(a):

frezja napisał(a):

wkurzaja mnie wiochy ten smrod ,brud a fuj emotka emotka emotka

Wiochę to Ty sobie zrobiłaś tym postem.

Pozdrawiam wszystkich mieszkańców dużych i mniejszych wiosek.

Jest taki prosty sposób sprawdzenia, gdzie jest brudno, a gdzie nie. Wystarczy mieć lekki katar i przespacerować się po wsi. Następnie wysmarkać się w chusteczkę. Kolejno, udać się do miasta, również na spacerek i wydmuchać nos w osobną chusteczkę. Proszę porównać zawartość treści smarkowej z jednej i drugiej chusteczki emotka
Najwięcej czarnego pyłu będzie po przechadzce po mieście, gdy ulice są suche emotka

Chamstwo się na forum szerzy?
0 0

zaczytana-pola

#2933785 Napisano: 11.12.2009 11:12:32
anava napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

wkurza mnie knorr bo od soboty nie ma mojego przepisu emotka emotka emotka emotka

i mojego tez, dodałam kilka zgłoszeń i nic nie dodali!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzwonić i pytać!!!
0 0

joka

#2933821 Napisano: 11.12.2009 11:19:28
wkurza mnie że gram i gram i nic emotka ja wiem ze niezawsze można wygrywac ale staram się jak nigdy i kompletnie nic emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2933824 Napisano: 11.12.2009 11:19:59
wkurza mnie ze admini nie mianują jakiegos moderatora co by tu zrobił porzadek bo się robi burdel na kółkach emotka
0 0

Gość: tedance

#2933831 Napisano: 11.12.2009 11:24:44
jolcia12 napisał(a):

wkurza mnie ze admini nie mianują jakiegos moderatora co by tu zrobił porzadek bo się robi burdel na kółkach emotka

Ja jestem chętna! Gdzie można zgłaszać kandydaturę? emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2933832 Napisano: 11.12.2009 11:25:47
tedance napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

o Tobie kochana akurat pomyślałam emotka
0 0

monia24

#2933835 Napisano: 11.12.2009 11:26:24
jolcia12 napisał(a):

tedance napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

o Tobie kochana akurat pomyślałam emotka

ja pierniczę, ale by leciały karniaki gdybym to ja była takim moderatorem emotka
0 0

Gość: gosia88bartek

#2933885 Napisano: 11.12.2009 11:47:27
ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

beata28 napisał(a):

frezja napisał(a):

wkurzaja mnie wiochy ten smrod ,brud a fuj emotka emotka emotka

Wiochę to Ty sobie zrobiłaś tym postem.

Pozdrawiam wszystkich mieszkańców dużych i mniejszych wiosek.

Jest taki prosty sposób sprawdzenia, gdzie jest brudno, a gdzie nie. Wystarczy mieć lekki katar i przespacerować się po wsi. Następnie wysmarkać się w chusteczkę. Kolejno, udać się do miasta, również na spacerek i wydmuchać nos w osobną chusteczkę. Proszę porównać zawartość treści smarkowej z jednej i drugiej chusteczki emotka
Najwięcej czarnego pyłu będzie po przechadzce po mieście, gdy ulice są suche emotka

Chamstwo się na forum szerzy?

emotka

frezja- nikt nie wie, gdzie los zaprowadzi człowieka - może ciebie do tej hmm jak to określiłaś wiochy, gdzie jest smród i brud.

i wtedy znajdą się osoby, które cię jednoznacznie ocenią.
emotka
0 0

zaczytana-pola

#2933922 Napisano: 11.12.2009 11:57:03
emanuela24 napisał(a):

a mnie właśnie wkurza to ze nie mieszkam na wsi - cisza, spokój, natura emotka
bo u nas w mieście to dopiero syf, a to Polpharma nam zapach puści, a to inne zakłady zapaszki puszczają, w zeszłym tygodniu jakiś zakład miał ćwiczenia - syreny tak wyły ze myślałam ze mnie coś trafi emotka emotka a to auta jeżdżą i hałasują na całego najgorsze są ciężarówki no i kolej - mieszkam niedaleko matko kochana od czwartej już pociągi zasuwają emotka kurzą, pylą emotka

A ja mieszkam na wsi i jedyny minus to fakt, że czasem kurier dojechać nie może emotka
Żadnego smrodu i brudu nie czuję ani nie widzę!
0 0

sss199

#2933941 Napisano: 11.12.2009 12:05:36
ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

bo u nas w mieście to dopiero syf, a to Polpharma nam zapach puści, a to inne zakłady zapaszki puszczają, w zeszłym tygodniu jakiś zakład miał ćwiczenia - syreny tak wyły ze myślałam ze mnie coś trafi emotka emotka a to auta jeżdżą i hałasują na całego najgorsze są ciężarówki no i kolej - mieszkam niedaleko matko kochana od czwartej już pociągi zasuwają emotka kurzą, pylą emotka

A ja mieszkam na wsi i jedyny minus to fakt, że czasem kurier dojechać nie może emotka

Ja już mieszkałem w Warszawie, później naście lat na wsi , a teraz w 10 tysięcznym miasteczku i powiem wam , że najprzyjemniej żyje się na wsi ( gdzie często, chętnie wracam).
Dlatego wkurzają mnie takie kretyńskie opinie jak ta frezji. Tępe mieszczuchy ( chodzi o specjalną kategorie osób, nie o wszystkich mieszkańców miast piszę) nie mają pojęcia o życiu na wsi, ale oczywiści zawsze na tematy związane z wsią muszą coś powiedzieć emotka emotka ( siÊ zaAkrÊciŁem)
0 0

Gość: aleks21

#2933960 Napisano: 11.12.2009 12:13:23
a mnie wkurza stopklatka i brak rozwiązań starych konkursów...
0 0

kalisto1986

#2933996 Napisano: 11.12.2009 12:31:31
sss199 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Ja już mieszkałem w Warszawie, później naście lat na wsi , a teraz w 10 tysięcznym miasteczku i powiem wam , że najprzyjemniej żyje się na wsi ( gdzie często, chętnie wracam).
Dlatego wkurzają mnie takie kretyńskie opinie jak ta frezji. Tępe mieszczuchy ( chodzi o specjalną kategorie osób, nie o wszystkich mieszkańców miast piszę) nie mają pojęcia o życiu na wsi, ale oczywiści zawsze na tematy związane z wsią muszą coś powiedzieć emotka emotka ( siÊ zaAkrÊciŁem)

byc moze sie myle ale czy frezji czasem nie chodzilo o wioche w przenosni ? tzn o wczesniejszych postach ja bynajmiej tak to odebralam ale byc moze sie myle
0 0

Gość: awi

#2934038 Napisano: 11.12.2009 12:46:20
a ja bym chciała pić kawę siedząc na własnych schodach a wokół mnie wielkie niebieskie NIC i smród powietrza bez spalin emotka

Co to jest wiocha w przenośni, nigdy tego nie kumałam
0 0

Gość: czarnygreg

#2934166 Napisano: 11.12.2009 01:39:35
Sama mieszkam z dala od miasta, czasami się z tego cieszę czasami nie.Idąc na studia do dużego miasta początkowo miałam spore kompleksy, niesłusznie zresztą. Teraz pracuję w małomiasteczkowej poradni i zapewniam was że jesteśmy przynajmniej równie dobrzy co poradnie wielkomiejskie a na pewno mamy krótsze terminy.
0 0