Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marielu
na mojego niejadka nic nie działało, nie chciał jeść i koniec, wyrósł z niejadkowania, teraz muszę zamykać lodówkę na 7 kłódek , nie martw się karolkas , czas jest najlepszy na wszystko
Gość: marmoladella
Dokładnie... Mam nieprzyjemne wspomnienia z czasów, gdy rodzice rozkazywali mi jeść, bo pora na obiad, a nie pozwalali, gdy byłam głodna mówiąc poczekaj na porę posiłku
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he
u mnie tego starszego 3 latka nie moge zmusic do jedzenia a przed tym mlodszym 1 roczek to musze się chować z jedzeniem. Różnica między nimi 2 lata a w wadze tylko 1,5 kilogram.Mam nadzieję że wyrośnie z tego, bo straszny z niego kosciotrupek.
-------------------
-------------------
Gość: grancias
I słuszna rada. Nie wmuszajcie dziecku jedzenia. Ja byłem niejadkiem i matka uporem maniaka nauczyła mnie jesc ... Pozniej tez zamykala lodowke na 7 klodek. Najbardziej po tym wszystkim cierpi dziecko. Nagle nauczone duzo jesc tyje i pozniej przez okres dorastania zmaga sie z nadwaga ;/
Gość: marielu
wyrośnie , gdzieś koło 8 roku życia , nie porównuj go z młodszym bo podświadomie wzbudzisz w nim poczucie winy, mój młodszy też żarłok od urodzenia
ja nigdy nie wmuszałam, ale pamiętam jak bardzo się martwiłam ..
jomico
Postów 813
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: gosia16
u mnie tego starszego 3 latka nie moge zmusic do jedzenia a przed tym mlodszym 1 roczek to musze się chować z jedzeniem. Różnica między nimi 2 lata a w wadze tylko 1,5 kilogram.Mam nadzieję że wyrośnie z tego, bo straszny z niego kosciotrupek.
ja zawsze pamiętam jedno zdanie które usłyszałam w jakimś programie że jeszcze nie było małego dziecka które na własne życzenie umarło by z głodu i tego zawsze się trzymam
Gość: bruce
nie, no to już faktycznie można WYJŚÆ Z SIEBIE!
Gość: js28
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic wielkiego naprawde od nich nie chce po prostu zapytac kiedy beda wysylali nagrody. tylko tyle...
zalezalo mi zeby byl na swieta
wkurza mnie tez coreczka tzn moze nie wkurza ale martwi bo zlapala katar i goraczke dzis cala noc nie spala meczyla sie wiec wzielam ja do siebie do lozka boje sie zeby sie tego dzis nie domagala (ma 2 lata)
Gość: grusia
To widze ze moje podejrzenia sie sprawdzily
Gość: sabikus
ja tez dzwonie i cisza wysyłam @ i tez cisza
Gość: tomtu
dokladnie, tez dostalem cudowny spam - do zablokowanych
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: loczeq
polecam napisanie maila do organizatora :0 nic nie ksoztuje a dziewdzynie usunal konta to sie nauczy
zuzkaa
Postów 290
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marmoladella
Ojj, PP nie rozpieszcza ani jakością usług, ani cenami... Też czekam na paczkę
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane