Wkurza mnie...

Gość: cudaczek

#2945187 Napisano: 15.12.2009 10:39:31
mariolakal napisał(a):

bawik70 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

martusiamj napisał(a):

cudaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

zobaczyłam wyniki konkursu http://www.warsztatypiekna.pl/ i mam mieszane uczucia emotka

sporo miejscowosci sie dziwnie powtarza emotka

cała wieś Stare Siołkowice wygrała;-) emotka emotka

Matko, ile oni tam mają Rossmannów???
emotka emotka emotka

Wystarczył im jeden albo w okolicy emotka

Pielgrzymki tam chyba były
emotka

Imiona raczej starszych osób w tych siołkowicach. Faktycznie, sporo się powtarza.

I teraz wszyscy farbują włosy Schwarzkopfem
emotka . Czyli faceci nie bywają tam łysi emotka emotka

Dobre emotka emotka emotka

Nazwa: Stare Siołkowice - wieś
Województwo: opolskie - dawne: opolskie
Powiat: opolski
Gmina: Popielów
Ludność: 2400

Czyli wszyscy mieszkańcy się nie załapali... emotka

Taaaaa, tylko Ci co włosy mieli emotka emotka emotka
0 0

Gość: loczeq

#2945213 Napisano: 15.12.2009 10:51:21
tato999 napisał(a):

karkocka napisał(a):

meeyka napisał(a):

siwy28 napisał(a):

monis napisał(a):

lala82 napisał(a):

ignam napisał(a):

melissa napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

olus15 napisał(a):

anulka08
dziś zablokowana , dzięki za formularz

ja również to uczyniłam... prosiłam grzecznie, żeby przestała pisać do mnie ale cóż chyba nie czyta naszych wiadomości emotka

U mnie też zablokowana emotka

I u mnie emotka

i u mnie emotka

u mnie tez!
emotka

i u mnie zadebiutowała

u mnie juz dawno emotka emotka

u mnie też emotka

u mnie również emotka

ja zrobilam inaczej - napisalam do organizatorw i mam nadzieje ze ja to cos nauczy
0 0

zaczytana-pola

#2945232 Napisano: 15.12.2009 11:03:45
Wkurzyłam się na Segafredo, jak wczoraj nie było problemów z wysłaniem przepisu u mnie, tak dzisiaj jest emotka
0 0

smsowicz

#2945254 Napisano: 15.12.2009 11:12:10
dawidekk napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

erikakr napisał(a):

ANULKAO8 emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ile razy prosiłam o nie przesyłanie spamu ?
Odbieram pocztę a tu dwie wiadomości od anulki! emotka emotka emotka emotka

mam to samo!!!
grzeczne prośby nie skutkuja emotka

Sposób na spam od anulki08

To blokować.

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

i tu ją wpiszcie, albo jak chcecie to można też po kolei czyli wejść w nowe wiadomości, i tam macie też Zobacz listę osób zablokowanych czy coś takiego

Najczęściej spamerów blokuje już za pierwszym razem. Tak też było z anulka08.
Jak tu założyłem konto, mało z forum korzystałem, a tylko spam przychodził. Wystarczy od razu blokować i jest spokój. Wbrew pozorom mam tylko 11 zablokowanych (w tym anulka08) emotka
0 0

smsowicz

#2945292 Napisano: 15.12.2009 11:20:35
^^ Przydałaby się taka funkcja, że jeśli np. 5 osób z odpowiednim stażem (co najmniej rok i co najmniej 100 postów) dodadzą do zablokowanych, to automatycznie taki użytkownik jest wyrzucony.
0 0

Gość: banditos

#2945326 Napisano: 15.12.2009 11:25:23
Też jestem za usuwaniem z forum tzw.nagabywaczy...
tym bardziej, jak ktoś mi pisze, że już mi kliknął, i że mam odklikać emotka
tylko, że ja nie mam linków emotka
może dawanie karniaków by pomogło emotka
0 0

visserarthur

#2945541 Napisano: 16.12.2009 12:17:01
smsowicz napisał(a):

dawidekk napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

erikakr napisał(a):

mam to samo!!!

To blokować.

i tu ją wpiszcie, albo jak chcecie to można też po kolei czyli wejść w nowe wiadomości, i tam macie też Zobacz listę osób zablokowanych czy coś takiego

Jak tu założyłem konto, mało z forum korzystałem, a tylko spam przychodził. Wystarczy od razu blokować i jest spokój. Wbrew pozorom mam tylko 11 zablokowanych (w tym anulka08) emotka

a ja po raz pierwszy w zyciu zablokowalem kogos na tym forum, bylo to 2 dni temu i byla to uzytkowniczka anulka08- jakos tak arcy wkurzyl mnie jej tekst: Hej
zaglosujesz mi ? NIE ZMUSZAM !

moze do zaglosowania mnie nie zmusza, ale do otwarcia wiadomosci juz raczej tak! emotka
0 0

kalisto1986

#2945611 Napisano: 16.12.2009 12:35:27
visserarthur napisał(a):

smsowicz napisał(a):

dawidekk napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

erikakr napisał(a):

mam to samo!!!

To blokować.

a ja po raz pierwszy w zyciu zablokowalem kogos na tym forum, bylo to 2 dni temu i byla to uzytkowniczka anulka08- jakos tak arcy wkurzyl mnie jej tekst: Hej

moze do zaglosowania mnie nie zmusza, ale do otwarcia wiadomosci juz raczej tak! emotka

emotka nie tylko ona ma taki tekst emotka
ale mysle ze ma zaszczytne miejsce jako najczesciej blokowana osoba na forum emotka
a swoja droga u mnie tylko 4 osoby aż tak bardzo mnie wkurzyly ze nie wytrzymalam i musialam zblokowac emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2945614 Napisano: 16.12.2009 12:42:48
kalisto1986 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

smsowicz napisał(a):

dawidekk napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

erikakr napisał(a):

mam to samo!!!

To blokować.

emotka nie tylko ona ma taki tekst emotka
ale mysle ze ma zaszczytne miejsce jako najczesciej blokowana osoba na forum emotka
a swoja droga u mnie tylko 4 osoby aż tak bardzo mnie wkurzyly ze nie wytrzymalam i musialam zblokowac emotka

A ja na razie przyjmuję te PW ze spokojem... po prostu nie klikam i nie odpisuję bo mi się nie chce... emotka
0 0

Gość: taaga20

#2945680 Napisano: 16.12.2009 06:46:26
zajrzałam z ciekawości czy i ja mam tę anulkę zablokowaną - no i jest emotka emotka anulka powinna wygrać konkurs pt. na najwiekszą ilość osób u których jestem zablokowana emotka bo to też trzeba do tego wytrwałości - gratuluję emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#2945695 Napisano: 16.12.2009 07:01:12
visserarthur napisał(a):

smsowicz napisał(a):

dawidekk napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

erikakr napisał(a):

mam to samo!!!

To blokować.

u mnie to samo emotka
0 0

karolkas

#2945945 Napisano: 16.12.2009 08:45:17
Mnie wkurza mój synek , który nie chce nic jeść i dokładnie robię to co moja mama, a czego mówiłam ze nigdy nie będę robić, zmuszam na siłę do jedzenia. Mam wyrzuty sumienia, ze to robię. Ale inaczej to by już naprawdę nic nie jadł.
0 0

katmich

#2945948 Napisano: 16.12.2009 08:47:35
taaga20 napisał(a):

zajrzałam z ciekawości czy i ja mam tę anulkę zablokowaną - no i jest emotka emotka anulka powinna wygrać konkurs pt. na najwiekszą ilość osób u których jestem zablokowana emotka bo to też trzeba do tego wytrwałości - gratuluję emotka

u mnie też jest zablokowana emotka
0 0

Gość: lovcia88

#2945950 Napisano: 16.12.2009 08:48:01
karolkas napisał(a):

Mnie wkurza mój synek , który nie chce nic jeść i dokładnie robię to co moja mama, a czego mówiłam ze nigdy nie będę robić, zmuszam na siłę do jedzenia. Mam wyrzuty sumienia, ze to robię. Ale inaczej to by już naprawdę nic nie jadł.

Jak dziecko zglodnieje, to samo cos zje albo Cie poprosi o cos, na co ma ochote. Z glodu nie umrze. Nie zmuszaj dziecka do jedzenia, bo skutki beda odwrone, czyli nie bedzie chcialo jesc.
0 0

Gość: sabikus

#2945962 Napisano: 16.12.2009 08:53:15
lovcia88 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Jak dziecko zglodnieje, to samo cos zje albo Cie poprosi o cos, na co ma ochote. Z glodu nie umrze. Nie zmuszaj dziecka do jedzenia, bo skutki beda odwrone, czyli nie bedzie chcialo jesc.

moje dziecko bez jedzenia czyli wmuszania mu 3 dni wytrzymało ale ja nie i na 4 dzien wmusiłam jedzenie w niego emotka

wkurza mnie ze musze sprzatac i wkurza mnie to ze mi sie nie chce
0 0

karolkas

#2945981 Napisano: 16.12.2009 09:02:06
wkurza mnie jeszcze, że na nagrody wygrane tak długo czasami trzeba czekać. Czyli od wygrania do otrzymania jest długa droga.Czasami nagroda już ta tak nie cieszy, jak w momencie zobaczenia wyników (mówie np o lavazzie i pewno z rimmelem bedzie to samo)
0 0

inka113

#2946000 Napisano: 16.12.2009 09:11:01
karolkas napisał(a):

wkurza mnie jeszcze, że na nagrody wygrane tak długo czasami trzeba czekać. Czyli od wygrania do otrzymania jest długa droga.Czasami nagroda już ta tak nie cieszy, jak w momencie zobaczenia wyników (mówie np o lavazzie i pewno z rimmelem bedzie to samo)

A mnie wcześniejszy etap tego wkurza! Agencje nic z nas sobie nie robią! Niebotycznie przekraczają termin w którym powinny być podane wyniki, mogę zrozumieć dzień czy dwa opóźnienia ale bez przesady! Czy jeśli ja przesle 3 tygodnie po terminie odpowiedź konkursową to będzie brana pod uwagę? Skoro im wolno to dlaczego nam nie?! emotka
W końcu w te konkursy trzeba jakąś kasę zainwestować i nie jest to tylko to, że nagłowiłam się nad odpowiedziami... Dlaczego nas nie szanują? W końcu agencje zlecenia biorą od poważnych koncernów które powinny dbać o markę a co za tym idzie uważniej dobierać partnerów odpowiedzialnych za akcje prowadzone z klientami! emotka Taki konkurs- mimo że czasem nawet wygrany- bardziej zniechęca niż buduje dobrą opinię firmy... emotka
0 0

Gość: tato999

#2946012 Napisano: 16.12.2009 09:15:10
sabikus napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

karolkas napisał(a):

moje dziecko bez jedzenia czyli wmuszania mu 3 dni wytrzymało ale ja nie i na 4 dzien wmusiłam jedzenie w niego emotka

wkurza mnie ze musze sprzatac i wkurza mnie to ze mi sie nie chce

a moja mama nigdy w nas nie wmuszała jedzenia emotka jak zgłodnieliśmy sami przyszliśmy emotka nie chcieliśmy jeść to też nie dostaliśmy nic słodkiego prosta reguła emotka wmuszanie dziecku jedzenia nie prowadzi do niczego dobrego a już używanie jakichś odżywek na wzmożenie apetytu to głupota totalna potem w starszym wieku dzieci mają większą tendencje do tycia
0 0

sydariameki

#2946034 Napisano: 16.12.2009 09:26:25
że nie ma jeszcze smsów z makro i że mahjong jeszcze nie działa...a tak bym pograła
0 0

inka113

#2946040 Napisano: 16.12.2009 09:32:37
sydariameki napisał(a):

że nie ma jeszcze smsów z makro i że mahjong jeszcze nie działa...a tak bym pograła

a z jakiego konka?
0 0