Wkurza mnie...

Gość: alusia29

#2946612 Napisano: 16.12.2009 01:05:35
A mnie wkurza strona cyfry + emotka
Od rana czekam na wyniki kilku konków od nich, a strona nie śmiga emotka emotka
0 0

Gość: grusia

#2946614 Napisano: 16.12.2009 01:06:00
Jokan skoro po mnie jedziesz publicznie to po nicku od razu. I tlumaczyc sie nie musisz - mnie to pika ale jak ktos łze to mnie trafia. Ciekawe jakim cudem glosujesz juz chyba 3 raz na ten konk pomimo ze mozna tylko raz no i piszesz mi il punktow chodz liczba nie jest wyswietlana. Dziwne prawda ?
0 0

jokan

#2946619 Napisano: 16.12.2009 01:06:57
grusia napisał(a):

Jokan skoro po mnie jedziesz publicznie to po nicku od razu. I tlumaczyc sie nie musisz - mnie to pika ale jak ktos łze to mnie trafia. Ciekawe jakim cudem glosujesz juz chyba 3 raz na ten konk pomimo ze mozna tylko raz no i piszesz mi il punktow chodz liczba nie jest wyswietlana. Dziwne prawda ?

a to takim razem, ze z innego komputera
emotka emotka emotka
0 0

bethan

#2946624 Napisano: 16.12.2009 01:07:21
alusia29 napisał(a):

A mnie wkurza strona cyfry + emotka
Od rana czekam na wyniki kilku konków od nich, a strona nie śmiga emotka emotka

Właśnie z tym samym tutaj wlazłam. Szlag.
0 0

Gość: moniaainom

#2946628 Napisano: 16.12.2009 01:09:08
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

taaga20 napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurza mnie, że nie dostałam owieczki - breloczka, i już pewnie nie dostanę emotka

nie ma czego żałować emotka

ja tez nie dostałam emotka skoro pobrali dane to chociaz owieczki powinni dac, skoro i tak się należały emotka

- tez tak mysle, a to byla nagroda gwarantowana
- jak im zabraklo, to powinni byli dorobic
- niesolidna firma emotka
ja tez nie dostalam emotka

ja tez nie dostalam i zapomnialam zupelnie o tym emotka Pewnie moge sie juz pozegnac z owieczka wiec wkurza mnie takie podejscie organizatorow.
0 0

Gość: halfpint

#2946637 Napisano: 16.12.2009 01:14:39
A mnie wkurza to, że od dwóch miesięcy zupełnie mi nie idzie w konkursach, mimo że był czas, że co chwilę coś wpadało emotka moja dobra passa się skończyła emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2946645 Napisano: 16.12.2009 01:17:46
golcia20 napisał(a):

Jak się nie wkurzać na pocztę...

Poszłam na pocztę wysłać dwie paczki, lecę na złamanie karku, żeby zdążyć przed przerwą w okienku dopadam okienko o 11,20 a tam karteczka, że nieczynne, pomimo, że przerwa miała być od 11,30.
Przy innych okienkach ludzi masa, a ja z dzieckiem... więc niestety musiałam zrezygnować z wysyłki, a gdy ktoś przede mną zrobił o to burę to mu się jeszcze oberwało emotka

Wróciłam do domu, dzwoni domofon i listonoszka mi oświadcza, że wczoraj miałam polecony, ale nie brała ze sobą (ok ja to rozumiem, bo ciężko faktycznie masa listów itd.) ale pomijając już to, że go nie wzięła to też zapomniała nawet awizo zostawić i dopiero dziś mi łaskawie wrzuci do skrzynki emotka

Jak tu być spokojnym, no jak ja się pytam???

Troszkę mi ulżyło jak się wygadałam emotka

Centralne Biuro Antykryzysowe radzi:
radzi:
- przed wizytą na Poczcie należy udac sie do apteki i zakupić tabletki na uspokojenie o trudnej do wymówienia nazwie (to ważny aspekt tego szatańskiego planu) koniecznie w szklanej butelce... następnie założyć używane rękawiczki gumowe (te od czyszczenia kibelków ze śladami wżarcia po Domestosie emotka ) i tak wyposażona mozesz przystąpic do wdrażania części B planu......
- stanąć na Poczcie w widocznym miejscu, trzymając w gumowych rękawiczkach przed sobą buteleczkę ze środkiem uspokajającym i głośno oznajmić:
UWAGA! Mam trychninocyjanoraptorycynus i nie zawaham sie go użyć ! Żądam wolnego korytarza do okienka!!

....jeśli nie poskutkuje, zawsze możesz malowniczo zażyć przyniesiony środek i osunąć się z błogą miną emotka wprost w ramiona najprzystojniejszego faceta w kolejce - murowane, że Cię przepuści emotka emotka
0 0

monia24

#2946653 Napisano: 16.12.2009 01:21:36
cb656 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Jak się nie wkurzać na pocztę...

Poszłam na pocztę wysłać dwie paczki, lecę na złamanie karku, żeby zdążyć przed przerwą w okienku dopadam okienko o 11,20 a tam karteczka, że nieczynne, pomimo, że przerwa miała być od 11,30.
Przy innych okienkach ludzi masa, a ja z dzieckiem... więc niestety musiałam zrezygnować z wysyłki, a gdy ktoś przede mną zrobił o to burę to mu się jeszcze oberwało emotka

Wróciłam do domu, dzwoni domofon i listonoszka mi oświadcza, że wczoraj miałam polecony, ale nie brała ze sobą (ok ja to rozumiem, bo ciężko faktycznie masa listów itd.) ale pomijając już to, że go nie wzięła to też zapomniała nawet awizo zostawić i dopiero dziś mi łaskawie wrzuci do skrzynki emotka

Jak tu być spokojnym, no jak ja się pytam???

Troszkę mi ulżyło jak się wygadałam emotka

Centralne Biuro Antykryzysowe radzi:
radzi:
- przed wizytą na Poczcie należy udac sie do apteki i zakupić tabletki na uspokojenie o trudnej do wymówienia nazwie (to ważny aspekt tego szatańskiego planu) koniecznie w szklanej butelce... następnie założyć używane rękawiczki gumowe (te od czyszczenia kibelków ze śladami wżarcia po Domestosie emotka ) i tak wyposażona mozesz przystąpic do wdrażania części B planu......
- stanąć na Poczcie w widocznym miejscu, trzymając w gumowych rękawiczkach przed sobą buteleczkę ze środkiem uspokajającym i głośno oznajmić:
UWAGA! Mam trychninocyjanoraptorycynus i nie zawaham sie go użyć ! Żądam wolnego korytarza do okienka!!

....jeśli nie poskutkuje, zawsze możesz malowniczo zażyć przyniesiony środek i osunąć się z błogą miną emotka wprost w ramiona najprzystojniejszego faceta w kolejce - murowane, że Cię przepuści emotka emotka

a ja nie rozumiem że się mogą nie zabrać
Płacimy tyle kasy za przesyłki a oprócz tego musimy kwitnąć w kolejce po pół godziny, ja np. z dwójką dzieci zawsze. Normalnie krew mnie zalewa przez to. Jak się nie zabierają to:
a. niech przywozi paczkowy
b. niech zatrudnia wiecej osob
c. w sumie mi wszystko jedno, ale skoro place mnostwo pieniedzy za paczki to niech mi przynosza albo przynajmniej powiedza czemu nie donieśli, skoro siedze w domu emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#2946672 Napisano: 16.12.2009 01:27:56
Wkurzaaaaaaaaaaaaa mnie konkurs knorra emotka emotka emotka
0 0

olus15

#2946677 Napisano: 16.12.2009 01:31:49
że nie wpadły bony z sekretów emotka
0 0

inka113

#2947261 Napisano: 16.12.2009 05:58:06
wkurzają mnie klikane konki! emotka niektóre naprawde są fajne, chętnie bym wzieła udział ale skoro to nie komisja wybiera to nie będę się denerwowała, że komuś przybywa 500 punktów dziennie! wiadomo, że w takich konkach nie wygrywają najlepsze zdjęcia czy odpowiedzi... emotka
0 0

karkocka

#2947273 Napisano: 16.12.2009 06:00:44
basiasiwek28 napisał(a):

na pocieszenie masz głosik na knorr
dziękujemy za ocenę! emotka
0 0

delfinka101

#2947303 Napisano: 16.12.2009 06:09:01
inka113 napisał(a):

wkurzają mnie klikane konki! emotka niektóre naprawde są fajne, chętnie bym wzieła udział ale skoro to nie komisja wybiera to nie będę się denerwowała, że komuś przybywa 500 punktów dziennie! wiadomo, że w takich konkach nie wygrywają najlepsze zdjęcia czy odpowiedzi... emotka

Ja juz w klikanym chyba też nigdy nie wezmę udziału.Niby zdobyłam nagrodę a już po regulaminowym terminie i nagrody nadal ani widu ani słuchu.
0 0

Gość: marmoladella

#2947316 Napisano: 16.12.2009 06:11:56
Ludzie wpisujący nic w wątku moje dzisiejsze wygrane emotka
0 0

zaczytana-pola

#2947318 Napisano: 16.12.2009 06:13:12
basiasiwek28 napisał(a):

Co znów się dzieje?
0 0

Gość: marmoladella

#2947326 Napisano: 16.12.2009 06:15:30
delfinka101 napisał(a):

inka113 napisał(a):

Ja juz w klikanym chyba też nigdy nie wezmę udziału.Niby zdobyłam nagrodę a już po regulaminowym terminie i nagrody nadal ani widu ani słuchu.

A ja się nauczyłam cierpliwości do konkursów. Jedna z moich pierwszych nagród doszła do mnie, licząc od daty ogłoszenia wyników, po (uwaga!) 1,5 roku! Zdziwiłam się bardzo, że w ogóle ją w końcu wysłali...
0 0

Gość: raf08

#2947327 Napisano: 16.12.2009 06:15:31
ilonar2301 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Co znów się dzieje?

ja dodałem 2 tygodnie temu przepis i jeszcze nie ma go w galerii.
Nie wiem czym mam sie cieszyć czy wkurzać !!
Może ktos ma do nich telefon?
0 0

zaczytana-pola

#2947335 Napisano: 16.12.2009 06:17:26
raf08 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Co znów się dzieje?

Poszukaj!
Moich tez nie było i nagle znalazły się w środku przepisów!!!
0 0

Gość: basiasiwek28

#2947431 Napisano: 16.12.2009 06:47:34
ilonar2301 napisał(a):

raf08 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Co znów się dzieje?

Poszukaj!
Moich tez nie było i nagle znalazły się w środku przepisów!!!

W ZAWROTNYM TÊPIE PRZYBYWA GŁOSÓW
LIDIA39 wczoraj wieczorem miała 1322 głosy a dzisiaj 3278.....
0 0

sss199

#2947476 Napisano: 16.12.2009 07:03:25
Wkurza mnie stopklatka.
Nie wiem kim tam trzeba być i co zrobić, aby wygrać. Niby to losowanie, ale po tylu konkursach w których już brałem tam udział, aż dziw bierze , że jeszcze czegoś nie trafiłem emotka
0 0