Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: js28
Gość: cb656Old
avateę też wkurzał jej komp, ale nie narzekała bezczynnie tylko zagrała i wygrała nowego laptopa
Bierz przykład z ludzi czynu
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I brak wyników Cyfry też mnie wkurza
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie też
agusia32
Postów 411
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, jeden z tych debilnych tekstów jest mój
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj dobra, nie wszystkie, ale większość. Nie wiem, który Twój, mam nadzieję, że nie debilny
Gość: grusia
A mnie wkurza ze choc nie jestem pazerna i nie gram w kazdym konku a tylko w tych w ktorych nagroda mi sie przyda to jesli juz wygram to nie wpada ta wymarzona tylko ta z samego konca listy
Gość: awi
De gustibus...:)
Przecież oni wybierają to co im w oko wpadnie. Trzeba napisać i czarować... żeby wpadło
Gość: jantarek
no sorki, ale mnie też
Gość: dianek
Gość: amif
Gość: marmoladella
Z tego co widać, tam codziennie przychodzi mnóstwo tekstów i najprawdopodobniej wybierają te, które zwracają uwagę pośród setek innych.
Gdybym miała codziennie czytać tyle odpowiedzi i każdego dnia wybierać kilka najlepszych, na pewno najdalej po paru dniach nie byłabym wstanie uznać swoich wyborów za obiektywnie właściwe.
I nie uważam, żeby te nagradzane były faktycznie takie słabe.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nutelka1
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często są słabsze od tych nienagradzanych. Wszystko jedno. Już mi przeszło