Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: js28
ja też, czasami nie warto się starać.
Wkurza mnie, że w naszym kraju to albo jest upał 40 stopni albo jak przywali mrozem, to jak na Syberii
truskaweczka123
Postów 453
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w ogole, ze biore tam udzial prawie codziennie a jeszcze nigdy nie widzialam , zeby dodana byla moja wypowiedz
czemu oni mnie tam ignoruja??
i kolo tez mnie wkurza!! bo tak sie staralam
Gość: anetka2a
Gość: ati88
mnie też to wkurza kupie kilka bo lubie je a potem hmm gdzie ja zostawiłam paragon.. i albo w sklepie albo potargałam, tak samo jak potargałam paragon z natury wrr..
i wkurza mnnie to zimno..
Gość: mariolakal
Gość: jolcia12
u mnie to samo
Gość: marmoladella
Mnie też się nic nie chce
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jest dodana, bo dodają tylko te pierwsze, wpisane po północy! Też mnie wkurza Tchibo.
Gość: azych2
kurcze, po polnocy to ja mam inne zajecia
Gość: marmoladella
To, że nie dodają, nie znaczy, że nie czytają! Wystarczy spojrzeć na daty dodania nagradzanych
Gość: copacabana
wstyd i hańba
Gość: nutelka1
Gość: grusia
Nieprawda - moje byly 2 teksty dodane - kazdy wyslany gruuubo po polnocy.
Gość: czarnygreg
Gość: cudaczek
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: awi
U mnie +15 stopni a na zewnątrz -15
Gość: polec
Daj spokój ja dostałam dawkę antybiotyku jak dla konia. Żołądek to już chyba odpadł, bo ciągle mnie boli, a kaszel jak 6 miesiąc trwał tak trwa nadal i ma się świetnie. mam jeszcze wziewy jakieś i liczę, że do Sylwestra go pokonam!!, bo już odpadam!.
Gość: cytrynkowa
Gość: mariolakal
1/ komp mi się zawiesza i nie nadążam,
2/ synusiowi nie smakował obiad,
3/ byłam u koleżanki i upiłam się....