Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: anek27
Gość: bruce
nam rok temu latem szybę przednią (i to mnie wkurza do dziś, zgodnie z wątkiem) wybiły kule gradowe średnicy ... 10 cm, które podziurawiły też cały dach oraz kilka okien ;
najbardziej zniszczone było okno nad łóżeczkiem moje córci - kompletnie potłuczone, podziurawione...
w całym pokoiku pełno było szkła...
nadmienię, że samochód stał w ... garażu, tyle że pokrytym onduliną...
podczas tej burzy miałam wrażenie, że to jakaś egipska plaga rodem z Apokalipsy...
teraz już gwiazdy oglądamy, stojąc przed domem, nigdy: pod oknem dachowym...
czasami wręcz trudno uwierzyć, co się może przytrafić - życie wyprzedza wyobraźnię o jakieś sto lat świetlnych...
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, no, nie ma to jak przedsiębiorczym być!
rozumiem Cię doskonale!
ja bym na takie coś nigdy nie wpadła!...
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to zwłaszcza,że przeważnie już w regulaminach ta cena jest zawyżona
człowiek wysiada po takiej godzinnej jeździe na przystanku, na dwudziestostopniowy mróz, jak jakiś wielki, grubaśny sopel lodu i nie bardzo wie, co ma ze sobą począć..
a z lotniska w Pyrzowicach startuje akurat tyle samolotów...
jestem przekonana, że dziś wszystkie leciały tylko do tropików...
Gość: rafi323raf
no to nikt tego nie kupi i tyle, co się martwicie
a mnie wkurza ze tak mało do świąt zostało... i w ogóle święta mnie wkurzają ...
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ciekawski89
Czy ktoś mi powie o co tutaj chodzi ?
http://img410.ima...78/rankingknorr1.jpg
http://img710.ima...46/rankingknorr2.jpg
I oczywiście już 1 miejsce.
Gość: cb656Old
To pewnie oznacza, że przez dwie minuty dwieście głosów oddano na ten przepis
(to powód, dla którego nie biorę udziału w głosowanych konkursach)
Gość: ciekawski89
Gość: crism
Wyslij te screeny do organizatora i spytaj o to samo
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam chlodnica 2 dni temu strzelila od mrozu
a w temacie wlasnie to mnie wkurza i nie wiem jak ogarniemy sie teraz bez auta jak ciagle trzeba jezdzic
Gość: tato999
święta to są fajne może jak się jest dzieckiem albo ma swoją rodzinę
a tak to oklepana tradycja komercyjna jak co roku
żadnej magii ani nastroju
są bo są
równie dobrze mogłyby ich dla mnie nie być
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela to jak ci tak dobrze idzie to moze do mnie jeszcze zajedziesz
Gość: niania1234
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: crism
a kiedy ostatnio sprawdzales plyn chlodzacy i jego zamarzalnosc? bo jak dawno, albo miales wode zamiast plynu, to sie nie ma co dziwic;)
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane