Wkurza mnie...

kinga1

#2954521 Napisano: 20.12.2009 12:47:04
tato999 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

anek27 napisał(a):

a mnie wkurza wszystko ,jeszcze nie ma choinki,dzieci ,ktore nie chca sprzatac ,zima , w domu tez nie za cieplo ,szkola ,gdzie musze isc na wigilie i od poniedzialku -zapierdziel w kuchni przy pieczeniu i gotowaniu a u WAS jak nastroje.. : : emotka

ja jestem w świetnym nastroju przed świętami
choinkę kupimy we wtorek , pierogi już ulepione - resztę menu zacznę robić we wtorek, moje dziecko nie tylko to ze nie chce sprzątać to bałagani emotka ale to dziecko wiec niech bałagani
uwielbiam święta emotka emotka emotka emotka emotka mam nadzieję że będą jak co roku magiczne czego i Wam życzę

święta to są fajne może jak się jest dzieckiem albo ma swoją rodzinę

a tak to oklepana tradycja komercyjna jak co roku

żadnej magii ani nastroju

są bo są

równie dobrze mogłyby ich dla mnie nie być

mam podobne odczucia...
0 0

kalisto1986

#2954522 Napisano: 20.12.2009 12:47:06
crism napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karkocka napisał(a):

eveline22 napisał(a):

a mi od temperatury szyba przednia pękła w aucie emotka emotka emotka emotka emotka

a to możliwe emotka

tam chlodnica 2 dni temu strzelila od mrozu emotka wiec teraz wierze ze wszytsko jest mozliwe

a w temacie wlasnie to mnie wkurza i nie wiem jak ogarniemy sie teraz bez auta jak ciagle trzeba jezdzic

a kiedy ostatnio sprawdzales plyn chlodzacy i jego zamarzalnosc? bo jak dawno, albo miales wode zamiast plynu, to sie nie ma co dziwic;)

maz sprawdzal i nawet dopiero niedawno wymienial plyn wody nigdy nie wlewalismy
0 0

ignam

#2954565 Napisano: 20.12.2009 01:29:58
mio napisał(a):

wkurza mnie ta osoba co zamiescila przed chwila prosbe o kliki od uRZytkownikow emotka w temacie wyniki konkursow balagan sie robi

To jest już w każdym temacie emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2954578 Napisano: 20.12.2009 01:49:17
niania1234 napisał(a):

Proszę wszystkich obecnych tutaj urzytkowników o pomoc, Jest to konkurs dla dzidziusiów i mozna wygrać zestaw kosmetyków dla dziecka. Bardzo proszę was o wsparcie, wystarczy wejśc na podany link i na dole strony wpisać kod z obrazka i zatwierdzić, Dziękuje Wam internauci z całego serducha, podaje link http://www.akadem...l/konkurs/pokoj/827. Jeden głos mozna oddac tylko raz dziennie z jednego komputera, więc jesli macie znajomych proszę przeslijecie im ten link. Jesli macie podobne prośby chetnie pomogę.

emotka
0 0

Gość: kolastynka

#2954592 Napisano: 20.12.2009 02:02:10
kalisto1986 napisał(a):

crism napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karkocka napisał(a):

eveline22 napisał(a):

a mi od temperatury szyba przednia pękła w aucie emotka emotka emotka emotka emotka

a to możliwe emotka

tam chlodnica 2 dni temu strzelila od mrozu emotka wiec teraz wierze ze wszytsko jest mozliwe

a w temacie wlasnie to mnie wkurza i nie wiem jak ogarniemy sie teraz bez auta jak ciagle trzeba jezdzic

a kiedy ostatnio sprawdzales plyn chlodzacy i jego zamarzalnosc? bo jak dawno, albo miales wode zamiast plynu, to sie nie ma co dziwic;)

Nam też mróz uszkodził samochód mimo że w garażu stał. A jak mąż z sąsiadem wypchnęli auto z garażu żeby dokonać naprawy, to nie dość że nie naprawili to jeszcze do garażu z powrotem nie dali rady wtoczyć bo auto duże, ślisko i leciuteńko pod górkę. No i stoi teraz moja biedna sierotka na mrozie sama samiuteńka pod tym garażem. emotka
0 0

Gość: crism

#2954599 Napisano: 20.12.2009 02:04:44
kalisto1986 napisał(a):

no to dziwne, bo płyn do chłodnic zamarza przy ok -30C a tyle raczej jeszcze nie było w tą zimę..gdzieś musiała być woda, która ją rozsadziła przy zamarzaniu...chłodnica kosztuje pare zł, współczuję przed świetami...
0 0

Gość: crism

#2954603 Napisano: 20.12.2009 02:06:53
kolastynka napisał(a):

Nam też mróz uszkodził samochód mimo że w garażu stał. A jak mąż z sąsiadem wypchnęli auto z garażu żeby dokonać naprawy, to nie dość że nie naprawili to jeszcze do garażu z powrotem nie dali rady wtoczyć bo auto duże, ślisko i leciuteńko pod górkę. No i stoi teraz moja biedna sierotka na mrozie sama samiuteńka pod tym garażem. emotka

Kurde to mój stoi pod chmurką, też w Krakowie, ruszany raz na parę dni i nic, kręci ok, zapala z pierwszego, pracuje ok, nic się nie dzieję...co japonczyk to japończyk emotka
0 0

masza

#2954614 Napisano: 20.12.2009 02:10:31
niania1234 napisał(a):

Proszę wszystkich obecnych tutaj urzytkowników o pomoc, Jest to konkurs dla dzidziusiów i mozna wygrać zestaw kosmetyków dla dziecka. Bardzo proszę was o wsparcie, wystarczy wejśc na podany link i na dole strony wpisać kod z obrazka i zatwierdzić, Dziękuje Wam internauci z całego serducha, podaje link http://www.akadem...l/konkurs/pokoj/827. Jeden głos mozna oddac tylko raz dziennie z jednego komputera, więc jesli macie znajomych proszę przeslijecie im ten link. Jesli macie podobne prośby chetnie pomogę.

urzytkowników emotka

my tez prosimy o klik emotka
0 0

Gość: kolastynka

#2954626 Napisano: 20.12.2009 02:15:58
crism napisał(a):

kolastynka napisał(a):

Kurde to mój stoi pod chmurką, też w Krakowie, ruszany raz na parę dni i nic, kręci ok, zapala z pierwszego, pracuje ok, nic się nie dzieję...co japonczyk to japończyk emotka

U nas też tak było, ale znajomi urzekli jak się mąż pochwalił że mimo mrozów problemów nie ma emotka
0 0

Gość: amif

#2954680 Napisano: 20.12.2009 03:01:40
ze nie działa stronka mojeciasto.pl
0 0

Gość: ati88

#2954702 Napisano: 20.12.2009 03:23:34
wkurza mnie to iz obiecuje sobie za każdym razem koniec zakupów, koniec kosmetyków i ciuchów... i nic... a już szafy nie mogę domknać mama też juz krzyczy... a gdy idzemy na zakupy.. mówi.. zobacz jaka fajna blueczka... zobacz jak fajnie pachną te perfumy... a jaki fajny lakier i cien.. a potem w domu krzyczy emotka
i masakrycznie wkurza mnie moj facet emotka
a do auta nawet nie podchodze.. kazałam tacie odpiąć akumulator i niech stoi, niż ma sie rozładować... bo juz setny raz nie zamierzam go pchać.. emotka
0 0

zaczytana-pola

#2954736 Napisano: 20.12.2009 03:48:15
Wkurza mnie to, że dostałam karniaka za pisanie nie na teram w wątku teraz, a ludzie, którzy piszą nie na temat w wątku wyniki już nie! emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#2954943 Napisano: 20.12.2009 05:54:51
Wkurza mnie osoba prosząca urzytkowników.... nie dość, że z błędem czego nie znoszę, to jeszcze każdy wątek zaśmieca! Nie można do jasnej anielki najpierw poczytać forum, zorientować się troszkę a dopiero potem brać się za pisanie!!???
0 0

Gość: marmoladella

#2954987 Napisano: 20.12.2009 06:11:29
niania1234 napisał(a):

Dziecko przestań wreszcie. Przed chwilą zaczęła się Twoja wieczorynka. Obejrzyj, odrób lekcje i idź spać, bo jutro do szkoły!
0 0

Gość: swibek

#2955005 Napisano: 20.12.2009 06:15:40
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie osoba prosząca urzytkowników.... nie dość, że z błędem czego nie znoszę, to jeszcze każdy wątek zaśmieca! Nie można do jasnej anielki najpierw poczytać forum, zorientować się troszkę a dopiero potem brać się za pisanie!!???

przecie ona to celowo robi.. emotka to nie jest osoba, która czyta forum tylko nachalnie, wręcz upierdliwe spamuje.. co to za uRZytkownik, który na forum wchodzi tylko jak coś potrzebuje.. emotka ale zniknie stąd szybciej niż przylazła.. emotka ADMINI!!! HEEELLP!! emotka emotka emotka
0 0

Gość: lavenda7

#2955027 Napisano: 20.12.2009 06:26:35
też mnie wkurzają UŻyszkodnicy spamujący i mielący mordke o głosy na Pw...
0 0

Gość: mariolakal

#2955742 Napisano: 21.12.2009 03:12:33
wkurza mnie to, że nie moge zasnąc... Ale skoro przez dwa dni spałam do wieczora to cheeeeba się wyspałam ??? Jutro mam podpis w Urzędzie Pracy i boję się zaspać... emotka
0 0

aurora81

#2956229 Napisano: 21.12.2009 10:53:41
Wkurza mnie Poczta Polska... Wysłałam list z paragonem 9 grudnia (priorytet polecony), a dotarł dopiero dzisiaj!! Opłaty wysokie, a jakość usług oględnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia... emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#2956643 Napisano: 21.12.2009 01:08:34
Widzieliście pierwsze miejsce na Knorze? Prawie 55 000 głosów, a wczoraj było na pierwszym miejscu chyba około 8 000...
0 0

mio

#2956659 Napisano: 21.12.2009 01:12:55
wkurzają mnie naczynia w zlewie leża tam od rana i jeszcze sie nie umyły!
bezczelnosc emotka
0 0