Wkurza mnie...

Gość: amif

#2994450 Napisano: 05.01.2010 12:57:28
radosna napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Nie mam dla małej namiociku z Kinder emotka

A ja nie mam namiociku dla małego emotka

do mnie nawet magnesy nie doszły emotka
0 0

Gość: eveline22

#2994453 Napisano: 05.01.2010 12:58:25
amif napisał(a):

radosna napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Nie mam dla małej namiociku z Kinder emotka

A ja nie mam namiociku dla małego emotka

do mnie nawet magnesy nie doszły emotka

tyle nagród a ja nawet magnesów nie wygrałam emotka
0 0

mio

#2994479 Napisano: 05.01.2010 01:05:48
wkurza mnie taka susza w konkach wielkie zerooooooooooo
emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#2994937 Napisano: 05.01.2010 03:18:56
Sory, ale moja cierpliwość też się kiedyś kończy...
Osoby, o słabych nerwach, proszone są o przełączenie na inny temat.

Wkur*ia mnie szkoła! emotka emotka Jutro sprawdzian dwugodzinny z matmy, dzisiaj z fizy. Do nauki na święta: Oda do młodości, 60 (tak 60, przeliczyłem..) słówek i wyrażeń z francuskiego - jutro kartkówka, przy okazji czytać Pana Tadeusza i razem z kilkoma innymi osobami zrobić prezentację o języku w Panu Tadku (jakim cudem mamy się spotkać, jeżeli każde mieszka w innym mieście..), także na święta - napisać 30 krótkich form z angielskiego(zaproszenia, ogłoszenia, ankiety, notatki, itp.) - Przecież to tylko po 4 zdanka do każdego - ehe, w dup*e! Oni nie wiedzą że zadają nam też jeszcze z innych przedmiotów czy co emotka Do tego 'niezapowiedzana'1 kartkówka z historii...
H*jA!! Gdyby nie spr. nie poszedłbym jutro! emotka Mam masakrycznie zje*any dzień! Wiem, że dostanę za to karniaka, ale gów*o mnie to obchodzi.. A jak dostanę 5, to od razu mówię, że chociaż Wy jesteście spoko, to dzięki Wam wygrałem kilka wartościowych rzeczy emotka emotka emotka
0 0

sss199

#2994946 Napisano: 05.01.2010 03:22:43
dawidekk napisał(a):

Wkur*ia mnie szkoła! emotka emotka Jutro sprawdzian dwugodzinny z matmy, dzisiaj z fizy. Do nauki na święta: Oda do młodości, 60 (tak 60, przeliczyłem..) słówek i wyrażeń z francuskiego - jutro kartkówka, przy okazji czytać Pana Tadeusza i razem z kilkoma innymi osobami zrobić prezentację o języku w Panu Tadku (jakim cudem mamy się spotkać, jeżeli każde mieszka w innym mieście..), także na święta - napisać 30 krótkich form z angielskiego(zaproszenia, ogłoszenia, ankiety, notatki, itp.) - Przecież to tylko po 4 zdanka do każdego - ehe, w dup*e! Oni nie wiedzą że zadają nam też jeszcze z innych przedmiotów czy co emotka Do tego 'niezapowiedzana'1 kartkówka z historii...
H*jA!! Gdyby nie spr. nie poszedłbym jutro! emotka Mam masakrycznie zje*any dzień! Wiem, że dostanę za to karniaka, ale gów*o mnie to obchodzi.. A jak dostanę 5, to od razu mówię, że chociaż Wy jesteście spoko, to dzięki Wam wygrałem kilka wartościowych rzeczy emotka emotka emotka

Jeszcze za tym zatęsknisz (tj. za szkołą).
W temacie: jakiś radosny dzień , bo nic mnie dziś nie wkurza emotka
0 0

beataa81

#2994947 Napisano: 05.01.2010 03:22:51
dawidekk napisał(a):

łomatko...już zapomniałam jak to jest w szkole-współczucia emotka

w temacie-wkurzam się,że nie grałam o bransoletkę...cóż - zapomniałam emotka
0 0

zaczytana-pola

#2994950 Napisano: 05.01.2010 03:23:21
olciak napisał(a):

wszystko mnie wkurza emotka nowy rok zaczął sie fatalnie emotka

emotka też tak uważam emotka
0 0

Gość: meeyka

#2994953 Napisano: 05.01.2010 03:25:34
dawidekk napisał(a):

przyzwyczajaj sie, na studiach mozesz miec o wiele wiecej roboty emotka

to jest temat do wkurzania sie, raczej nie dostaniesz za to karniaka (chyba.... emotka )

zamiast siedziec z nami (wiem, to bardzo przyjemne) lepiej zajmij sie nauka emotka
0 0

Gość: tato999

#2994959 Napisano: 05.01.2010 03:27:23
a mnie wkurza, że znowu coś się psuje w moim życiu emotka emotka
0 0

rifle77

#2994965 Napisano: 05.01.2010 03:29:09
ilonar2301 napisał(a):

olciak napisał(a):

wszystko mnie wkurza emotka nowy rok zaczął sie fatalnie emotka

emotka też tak uważam emotka

No nie jesteście sami. I niestety muszę się zapisać do tego klubu pechowców noworocznych. Co dzień jest gorzej, aż boje się co będzie jutro!
0 0

ziolko

#2994973 Napisano: 05.01.2010 03:30:35
a mnie wkurza... że tak mi się niiic nie chcee...

jakby mi się chciało jak się nie chce, to byłoby tyyle zrobione w ogóle, że szok... a tak? emotka emotka emotka

ja chcę już wiosnę!! emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2995004 Napisano: 05.01.2010 03:44:08
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza... że tak mi się niiic nie chcee...

jakby mi się chciało jak się nie chce, to byłoby tyyle zrobione w ogóle, że szok... a tak? emotka emotka emotka

ja chcę już wiosnę!! emotka

a mi się od dawna nic nie chce... I nawet wiosną nie będzie mi się chciało... emotka
0 0

Gość: marta9022

#2995703 Napisano: 05.01.2010 06:45:35
A mnie wkurza, że w ciągu zeszłego roku wygrałam tylko 4 nagrody! A biorę udział regularnie i naprawdę się przykładam. A na dodatek na jednej ze stronki wymieniałam się z dziewczyna ona mi dała bluzkę a ja jej zestaw kosmetyków. W sumie mój zestaw był bardziej wartościowy niż bluzka ale potrzebowałam właśnie takiej.I co? Moje kosmetyki do niej nie dotarły! Poczta to złodzieje...
0 0

ziolko

#2995736 Napisano: 05.01.2010 06:51:59
marta9022 napisał(a):

A mnie wkurza, że w ciągu zeszłego roku wygrałam tylko 4 nagrody! A biorę udział regularnie i naprawdę się przykładam. A na dodatek na jednej ze stronki wymieniałam się z dziewczyna ona mi dała bluzkę a ja jej zestaw kosmetyków. W sumie mój zestaw był bardziej wartościowy niż bluzka ale potrzebowałam właśnie takiej.I co? Moje kosmetyki do niej nie dotarły! Poczta to złodzieje...

to złóż reklamację na pocztę i tyle... i podaj wartość przesyłki, niech Ci oddadzą
0 0

Gość: cb656Old

#2995815 Napisano: 05.01.2010 07:18:07
radosna napisał(a):

Jestem zła.
Szafa ma
pęka w szwach.
A ja w łzach!
Brak odzieży
jak należy.
Brak wszystkiego!
Do niczego!
Nie ma strojów
i nastroju.
Nie mam ciuchów!
Serce w ruchu,
puls przyspiesza.
Ja się wieszam!

Nie bądź zła na odzież z szafy,
bo radosną być potrafisz emotka
Serce bije, a więc żyjesz!
To jest najważniejsze ...w życiu emotka
ważne, że nie siedzisz w kiciu!
Nie bądź więźniem ograniczeń,
napisz sobie listę życzeń,
i nim palcem w bucie kiwniesz,
wszystkie spełnisz sukcesywnie...
emotka
0 0

radosna

#2995829 Napisano: 05.01.2010 07:23:39
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

Jestem zła.
Szafa ma
pęka w szwach.
A ja w łzach!
Brak odzieży
jak należy.
Brak wszystkiego!
Do niczego!
Nie ma strojów
i nastroju.
Nie mam ciuchów!
Serce w ruchu,
puls przyspiesza.
Ja się wieszam!

Nie bądź zła na odzież z szafy,
bo radosną być potrafisz emotka
Serce bije, a więc żyjesz!
To jest najważniejsze ...w życiu emotka
ważne, że nie siedzisz w kiciu!
Nie bądź więźniem ograniczeń,
napisz sobie listę życzeń,
i nim palcem w bucie kiwniesz,
wszystkie spełnisz sukcesywnie...
emotka

emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#2995830 Napisano: 05.01.2010 07:23:39
... panika, jaką sieją właśnie w mediach o jakiejś „katastrofalnej śnieżycy”, która nadciąga nad nasz region – Górny Śląsk i całe województwo; odkąd półtora roku temu przeżyłam gradobicie z kulami lodu o średnicy 10 cm, które potłukły nam okna, podziurawiły cały dach i zniszczyły samochód, nie lubię takich komunikatów...
boję się kataklizmów...
i wkurza mnie to, że ulegam, niestety, tej chorej panice...
emotka emotka
0 0

radosna

#2995833 Napisano: 05.01.2010 07:24:44
A mnie od początku roku wkurza Wirtualna Polska.
Jest chyba tak przeciążona, że o tej porze nie mogę zajrzeć do poczty. Czy Wy tak macie, czy to ja taka pechowo-pocztowa jestem?
0 0

Gość: ati88

#2995859 Napisano: 05.01.2010 07:31:06
meeyka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

przyzwyczajaj sie, na studiach mozesz miec o wiele wiecej roboty emotka

to jest temat do wkurzania sie, raczej nie dostaniesz za to karniaka (chyba.... emotka )

zamiast siedziec z nami (wiem, to bardzo przyjemne) lepiej zajmij sie nauka emotka

na studiach wiecej eee nie wydaje mi sie, nigdy za nic nie wróciłabym do LO.

a mnie wkurza to że źle sie czuje i chyba będe chora, a w weekedn miałam na narty jechać.. wkurza mnie rowniez to że za duzo kasy wydaje na tz bzdury
i denerwuje mnie to też ze mam strasznego lenia i nic mi sie nechce a tu tyle jeszcze do zrobenia..
0 0

Gość: kamcia1981

#2995874 Napisano: 05.01.2010 07:36:43
wkurzyłam się bo konkurs 666 puszek devil miał zakończyć sie 2 stycznia a na stronce okazuje się że do zakończenia pozostało jeszcze ...28 dni emotka
0 0