Wkurza mnie...

Gość: bruce

#2995876 Napisano: 05.01.2010 07:37:18
dawidekk napisał(a):

Sory, ale moja cierpliwość też się kiedyś kończy...
Osoby, o słabych nerwach, proszone są o przełączenie na inny temat.

Wkur*ia mnie szkoła! emotka emotka Jutro sprawdzian dwugodzinny z matmy, dzisiaj z fizy. Do nauki na święta: Oda do młodości, 60 (tak 60, przeliczyłem..) słówek i wyrażeń z francuskiego - jutro kartkówka, przy okazji czytać Pana Tadeusza i razem z kilkoma innymi osobami zrobić prezentację o języku w Panu Tadku (jakim cudem mamy się spotkać, jeżeli każde mieszka w innym mieście..), także na święta - napisać 30 krótkich form z angielskiego(zaproszenia, ogłoszenia, ankiety, notatki, itp.) - Przecież to tylko po 4 zdanka do każdego - ehe, w dup*e! Oni nie wiedzą że zadają nam też jeszcze z innych przedmiotów czy co emotka Do tego 'niezapowiedzana'1 kartkówka z historii...
H*jA!! Gdyby nie spr. nie poszedłbym jutro! emotka Mam masakrycznie zje*any dzień! Wiem, że dostanę za to karniaka, ale gów*o mnie to obchodzi.. A jak dostanę 5, to od razu mówię, że chociaż Wy jesteście spoko, to dzięki Wam wygrałem kilka wartościowych rzeczy emotka emotka emotka

tak mi przykro...
na pewno wszystko będzie ok! emotka
0 0

Gość: nutelka1

#2995882 Napisano: 05.01.2010 07:38:37
radosna napisał(a):

A mnie od początku roku wkurza Wirtualna Polska.
Jest chyba tak przeciążona, że o tej porze nie mogę zajrzeć do poczty. Czy Wy tak macie, czy to ja taka pechowo-pocztowa jestem?

mam to samo około godziny 20 nie moge wejśc na pocztę emotka emotka
0 0

delfinka101

#2995939 Napisano: 05.01.2010 07:53:56
Jestem zła na siebie; siedze dzis w domu.Nic mi się nie chce robić.Nie zagarałam dzis w ani jednym konkursie a siedze prawie cały dzień dziś z właczonym laptopem.Małe przerwy około 5 x po 30 minut.Spoglądam co jakiś czas na forum i znowu sie wkurzam,ze nie grałam w konkursach a takie fajne nagrody były..Nawet niewiedziałam o tych konkach.
Jedynie jestem zadowolona, że wbiłam 236 kodów zapunktowanych dla ludzi z forum i znowu nic mi się nie chce
0 0

kalka

#2995953 Napisano: 05.01.2010 07:58:22
delfinka101 napisał(a):

Jestem zła na siebie; siedze dzis w domu.Nic mi się nie chce robić.Nie zagarałam dzis w ani jednym konkursie a siedze prawie cały dzień dziś z właczonym laptopem.Małe przerwy około 5 x po 30 minut.Spoglądam co jakiś czas na forum i znowu sie wkurzam,ze nie grałam w konkursach a takie fajne nagrody były..Nawet niewiedziałam o tych konkach.
Jedynie jestem zadowolona, że wbiłam 236 kodów zapunktowanych dla ludzi z forum i znowu nic mi się nie chce

To podobnie jak ja, siedzę przy laptopie, a nic nie robię z konków, ale ze mnie leniwiec emotka
0 0

delfinka101

#2995976 Napisano: 05.01.2010 08:02:58
kalka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

To podobnie jak ja, siedzę przy laptopie, a nic nie robię z konków, ale ze mnie leniwiec emotka

Też przy tym czerwonym:) Ja już mam wgrany nowy system i wpisany klucz z podspodu laptopa - mam juz windowsa w j.polskim
Kto mi podrzuci jakies warte wyjscia z lenistwa konkursy??
0 0

jokan

#2996119 Napisano: 05.01.2010 08:32:42
a mnie wkurza, ze nie moge ostatnio nic wygrac mimo staran.... i juz mi sie nie chce konkowac, przeszla mi ochota, zwlaszcza na opisowki emotka

a poza tym chyba moge potwierdzic regule - im sie mniej starasz, tym wiecej wygrywasz.... emotka
0 0

Monika11

#2996161 Napisano: 05.01.2010 08:45:43
a mnie wkurza ze zapomniałam wysłać oświadczenia z kinder na namiot wysłałm tylko punkty i dane-i pewnie dlatego się nie załapałam emotka
A tak chciaąłm dzieciaczkom wygrać emotka
0 0

kalka

#2996174 Napisano: 05.01.2010 08:49:26
delfinka101 napisał(a):

kalka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Też przy tym czerwonym:) Ja już mam wgrany nowy system i wpisany klucz z podspodu laptopa - mam juz windowsa w j.polskim
Kto mi podrzuci jakies warte wyjscia z lenistwa konkursy??

emotka emotka emotka Ja jestem tak leniwa, że nawet nie rozpakowałam nowego laptopika emotka A skąd masz nowy program (dosłali w końcu?)I co z naszą reklamacją, piszemy?
W temacie: wkurza mnie moje lenistwo emotka
0 0

Gość: js28

#2996178 Napisano: 05.01.2010 08:50:14
a mnie wkurza, że najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy nic nie mają do powiedzenia. I to nie jest masło maślane, trzeba umiec zrozumieć sens zdania.
0 0

Gość: polec

#2996683 Napisano: 05.01.2010 10:32:09
olciak napisał(a):

rifle77 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

olciak napisał(a):

wszystko mnie wkurza emotka nowy rok zaczął sie fatalnie emotka

emotka też tak uważam emotka

No nie jesteście sami. I niestety muszę się zapisać do tego klubu pechowców noworocznych. Co dzień jest gorzej, aż boje się co będzie jutro!

przepraszam ale troche mi ulżyło że nie jestem sama emotka
a w temacie wkurze mnie WP, PP i PKP emotka a co tam -wkurza mnie wszystko- chyba mam PMS emotka emotka

ło Jezu ja też. Dzieciak mnie dzisiaj tak zezłościł, że biłam się z myślą czy aby go nie utopić w wannie, natomiast jestem MEGA MEGA MEGA wściekła na konkurs Loreal z Rossmanna. mam dws swoje paragony, dwa urocze zgłoszenia i chyba tylko ja nie wygrałam.... emotka emotka emotka
0 0

mio

#2996763 Napisano: 05.01.2010 10:39:56
wkurza mnie ze siedze i czytam forum zamiast rozwiazywac konkursy emotka
0 0

Gość: AnnaHelena

#2996764 Napisano: 05.01.2010 10:40:02
Wkurzają mnie głupie pytania do niektórych konków. Opisz sytuację, w której myślenie na tak - pozytywne myślenie - sprawdziło się w Twoim życiu. - jejciu kto te filozoficzne dyrdymały wymyśla?
Chyba, że tylko mnie się wydają tego typu pytania głupie? emotka

jokanmnie też lekko przeszło to rozwiązywanie, ale co tam jutro nowy dzień i nowe wyzwania, może się uda. emotka
0 0

Gość: polec

#2996826 Napisano: 05.01.2010 10:52:31
olciak napisał(a):

polec napisał(a):

olciak napisał(a):

rifle77 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

olciak napisał(a):

wszystko mnie wkurza emotka nowy rok zaczął sie fatalnie emotka

emotka też tak uważam emotka

No nie jesteście sami. I niestety muszę się zapisać do tego klubu pechowców noworocznych. Co dzień jest gorzej, aż boje się co będzie jutro!

przepraszam ale troche mi ulżyło że nie jestem sama emotka
a w temacie wkurze mnie WP, PP i PKP emotka a co tam -wkurza mnie wszystko- chyba mam PMS emotka emotka

ło Jezu ja też. Dzieciak mnie dzisiaj tak zezłościł, że biłam się z myślą czy aby go nie utopić w wannie, natomiast jestem MEGA MEGA MEGA wściekła na konkurs Loreal z Rossmanna. mam dws swoje paragony, dwa urocze zgłoszenia i chyba tylko ja nie wygrałam.... emotka emotka emotka

heheh ja dzisiaj młodego chciałam na allegro wystawić tak mnie wkurzał emotka teraz troche mi przeszlo bo śpi emotka współczuje z tym lorealem- z tego co pamietam to sporo kasy trzeba bylo wydac emotka

mi też przeszło, bo śpi i nawet mi głupio, że taka była wściekła na niego. Ale z tym Lorealem to przegięcie. Wrrr!!
0 0

Gość: awi

#2996846 Napisano: 05.01.2010 10:57:13
bruce napisał(a):

... panika, jaką sieją właśnie w mediach o jakiejś „katastrofalnej śnieżycy”, która nadciąga nad nasz region – Górny Śląsk i całe województwo; odkąd półtora roku temu przeżyłam gradobicie z kulami lodu o średnicy 10 cm, które potłukły nam okna, podziurawiły cały dach i zniszczyły samochód, nie lubię takich komunikatów...
boję się kataklizmów...
i wkurza mnie to, że ulegam, niestety, tej chorej panice...
emotka emotka

Nic dwa razy się (ponoć) nie zdarza, a i telewizja kłamie. Nie martw się na zapas
emotka
0 0

Gość: ewikewik

#2996973 Napisano: 05.01.2010 11:26:04
...że nie ma zaiteresowanych płytami Shakiry, które mam na wymianę...
Wszystkie zafoliowane i takie śliczne i tak ich dużo... nie ma ktoś nadmiaru koszyków Dove czy czegoś innego???
0 0

#2997030 Napisano: 06.01.2010 04:06:12
awi napisał(a):

bruce napisał(a):

... panika, jaką sieją właśnie w mediach o jakiejś „katastrofalnej śnieżycy”, która nadciąga nad nasz region – Górny Śląsk i całe województwo; odkąd półtora roku temu przeżyłam gradobicie z kulami lodu o średnicy 10 cm, które potłukły nam okna, podziurawiły cały dach i zniszczyły samochód, nie lubię takich komunikatów...
boję się kataklizmów...
i wkurza mnie to, że ulegam, niestety, tej chorej panice...
emotka emotka

Nic dwa razy się (ponoć) nie zdarza, a i telewizja kłamie. Nie martw się na zapas
emotka

pomocna (i stylowa emotka ) łapka zawsze cenie!
dzięki, Kochana!
śnieżycy nie było! emotka
emotka
0 0

#2997032 Napisano: 06.01.2010 05:42:32
...dzisiejsza wiadomość z interii:
W Trzech Króli urzędnicy w Łodzi świętują.
Pracownicy Urzędu Miasta Łodzi dziś nie pracują, choć oficjalnie święto Trzech Króli może być dniem wolnym od pracy dopiero w 2011 r. Ale prezydent Jerzy Kropiwnicki zdecydował, że jego podwładni nie będą pracować w Trzech Króli już w tym roku, czytamy w dzienniku Polska.
emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#2998925 Napisano: 06.01.2010 04:03:40
wkurza mnie kolęda!
0 0

Gość: js28

#2998949 Napisano: 06.01.2010 04:10:02
wkurza mnie, że wszędzie panuje zdzierstwo i oszukaństwo! A zwłaszcza w warsztatach samochodowych, gdzie tak naprawdę to człowiek do końca nie zna się na rzeczy emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#2999240 Napisano: 06.01.2010 05:37:43
A mnie wkurza użytkownik isiulka,która bezpodstawnie zarzucił mi oszustwo w konkursach klikanych.
0 0