Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: anetka2a
Może ktoś wie co się stało i czemu zapis mi zapisywał tylko początek pracy
OOOO matuchno jak ja nienawidzę tego komputera od samego początku się na mnie uwziął! Jak mi się nie zepsuje jak jest najbardziej potrzebny to mi takie numery wykręca
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bmacieja
Postów 1409
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Gość: ola2493
Może da się odzyskać?
Gość: awi
Gdyby to było takie proste... Sęk w tym, że innych domowników to nie wkurza a wręcz przeciwnie
Gość: awi
To i ksiądz musiał być z jajem, ze Was nie przeklął
Gość: meeyka
niezapisanych danych raczej nie da sie odzyskac
poszukaj w opcjach worda, jest mozliwosc ustawienia automatycznego zapisu co kilka minut - przydaje sie, jesli nie pamieta sie o wlasnorecznym zapisywaniu
sprawdz tez, moze praca zapisala sie pod inna nazwa, jesli na poczatku dalas na zapisz jako, to moglas zrobic kopie dokumentu.
isiulka
Postów 3473
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wiesz co , teoretycznie da sie odzyskac , bo word tworzy pliki tymczasowe , uzyj wujka google
Gość: anetka2a
Dzięki poszukam może coś się da zrobić, chociaż już straciłam chęć do czegokolwiek dzisiaj...
Chyba mniej bym się wkurzyła jakbym zapomniała zapisać, ale zawsze pamiętam żeby co jakiś czas klikać na zapis i tak robiłam z tą pracą jak to się stało, że jej nie zapisalo - no zabijcie mnie nie mam pojecia
Gość: tedance
I to z niejednym
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się... mój facet zatrzasnął kluczyki w aucie i nie zauważył tego... rano chce jechac i co? klapa...
facet od kluczyków za psiknięcie WD40 czy czymś tam rozmrażającym i pogmeranie wytrychem chionkowym wziął 100 zł
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zmieniłam i jeszcze bardziej sie wkurzyłam..wole jednak wyskakującą informację
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie też
i głowa mnie boli jak nigdy
a młodego to miałam chęć dzisiaj na mróz wystawić-diabeł nie dziecko
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
polecam przerzucić się na konnekta - używam od dawna jako gg - zero reklam, zero spamu, zero nerwów
http://www.konnekt.info/
Gość: endzii
masza
Postów 7678
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
złóż reklamację
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: aleks21
A w temacie nie wkurza ale wqrfia mnie rossnet i rossmann. Do tej pory nie ma dla mnie nagrody z konkursu lady speed stick. Nagrody miały być 28.12 i nadal nic. Normalnie zaraz mnie coś trafi...
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sie kiedyś wkurzyłam jak kupiłam książke, czytam, czytam a tu 40 stron w srodku brakuje!!
Gość: grancias
Fajny programik, tylko niestety nie dziala poprawnie na WINDOWS7 (non stop sa bledy, i wyskakuja rozne komunikaty, ktore przeszkadzaja). Gdy tylko go dostosuja, na pewno bede korzystal
Gość: kasia9791