Wkurza mnie...

Gość: anetka2a

#2999755 Napisano: 06.01.2010 08:14:17
Wkurza mnie (chociaż to za delikatne słowo) to, że od 5 godzin pisałam pracę na piątek, miałam już 6 stron została mi sama końcówka i zamknęłam stronkę Worda, pobuszowałam w necie a jak otworzyłam pracę raz jeszcze to mam tylko pierwszą (nawet nie całą!) stronę reszty nie ma!!! To jakaś maskara bo klikałam co jakiś czas na ikonkę zapisz więc ona powinna być CAŁA zapisana! Wyć mi się chce do księżyca tyle godzin na marne i znów muszę od nowa klepać to samo!!! emotka emotka emotka
Może ktoś wie co się stało i czemu zapis mi zapisywał tylko początek pracy emotka
OOOO matuchno jak ja nienawidzę tego komputera od samego początku się na mnie uwziął! Jak mi się nie zepsuje jak jest najbardziej potrzebny to mi takie numery wykręca emotka jeden!
0 0

kasia19

#2999827 Napisano: 06.01.2010 08:45:05
wkurza mnie że nie moge dodać zdjęcia do konkursu ciągle mi pisze Wystąpił błąd podczas zapisu zdjęcia, spróbuj jeszcze raz emotka
0 0

bmacieja

#2999839 Napisano: 06.01.2010 08:49:37
wkurza mnie ta gruba baba - miss okazji allegro, ukazuje mi się na każdej stronie, którą otwieram emotka więc idę spać! - oby tylko mi się nie przyśniła emotka
0 0

Gość: ola2493

#2999841 Napisano: 06.01.2010 08:49:45
anetka2a napisał(a):

Wkurza mnie (chociaż to za delikatne słowo) to, że od 5 godzin pisałam pracę na piątek, miałam już 6 stron została mi sama końcówka i zamknęłam stronkę Worda, pobuszowałam w necie a jak otworzyłam pracę raz jeszcze to mam tylko pierwszą (nawet nie całą!) stronę reszty nie ma!!! To jakaś maskara bo klikałam co jakiś czas na ikonkę zapisz więc ona powinna być CAŁA zapisana! Wyć mi się chce do księżyca tyle godzin na marne i znów muszę od nowa klepać to samo!!! emotka emotka emotka
Może ktoś wie co się stało i czemu zapis mi zapisywał tylko początek pracy emotka
OOOO matuchno jak ja nienawidzę tego komputera od samego początku się na mnie uwziął! Jak mi się nie zepsuje jak jest najbardziej potrzebny to mi takie numery wykręca emotka jeden!

Może da się odzyskać?
0 0

Gość: awi

#2999864 Napisano: 06.01.2010 08:57:04
dianek napisał(a):

awi napisał(a):

dawidekk napisał(a):

wkurza mnie kolęda!

Mnie wkurza co roku

to księdza nie przyjmuj - w czym problem emotka

Gdyby to było takie proste... Sęk w tym, że innych domowników to nie wkurza a wręcz przeciwnie emotka
0 0

Gość: awi

#2999871 Napisano: 06.01.2010 08:58:57
marielu napisał(a):

awi napisał(a):

dawidekk napisał(a):

wkurza mnie kolęda!

Mnie wkurza co roku

Od czasu , gdy synio pierworodny 10 lat temu obsikał proboszczowi sutannę - kolęda nas nie wkurza emotka ot, przywołuje takie sympatyczne wspomnienia emotka emotka

To i ksiądz musiał być z jajem, ze Was nie przeklął emotka emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#2999917 Napisano: 06.01.2010 09:15:36
ola2493 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

Może da się odzyskać?

niezapisanych danych raczej nie da sie odzyskac emotka

poszukaj w opcjach worda, jest mozliwosc ustawienia automatycznego zapisu co kilka minut - przydaje sie, jesli nie pamieta sie o wlasnorecznym zapisywaniu emotka

sprawdz tez, moze praca zapisala sie pod inna nazwa, jesli na poczatku dalas na zapisz jako, to moglas zrobic kopie dokumentu.
0 0

isiulka

#2999926 Napisano: 06.01.2010 09:17:58
meeyka napisał(a):

ola2493 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

Może da się odzyskać?

poszukaj w opcjach worda, jest mozliwosc ustawienia automatycznego zapisu co kilka minut - przydaje sie, jesli nie pamieta sie o wlasnorecznym zapisywaniu emotka

sprawdz tez, moze praca zapisala sie pod inna nazwa, jesli na poczatku dalas na zapisz jako, to moglas zrobic kopie dokumentu.

wiesz co , teoretycznie da sie odzyskac , bo word tworzy pliki tymczasowe , uzyj wujka google emotka ja jak pisalam prade dfyplomowa mialam podobny problem i odzyskalam bez problemu
0 0

Gość: anetka2a

#2999963 Napisano: 06.01.2010 09:30:12
isiulka napisał(a):

meeyka napisał(a):

ola2493 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

Może da się odzyskać?

wiesz co , teoretycznie da sie odzyskac , bo word tworzy pliki tymczasowe , uzyj wujka google emotka ja jak pisalam prade dfyplomowa mialam podobny problem i odzyskalam bez problemu

Dzięki poszukam może coś się da zrobić, chociaż już straciłam chęć do czegokolwiek dzisiaj...
Chyba mniej bym się wkurzyła jakbym zapomniała zapisać, ale zawsze pamiętam żeby co jakiś czas klikać na zapis i tak robiłam z tą pracą jak to się stało, że jej nie zapisalo - no zabijcie mnie nie mam pojecia emotka I jeszcze przez to wszytko oberwało się mojemu (niewinnemu) facetowi emotka
0 0

Gość: tedance

#2999967 Napisano: 06.01.2010 09:33:23
awi napisał(a):

marielu napisał(a):

awi napisał(a):

dawidekk napisał(a):

wkurza mnie kolęda!

Mnie wkurza co roku

Od czasu , gdy synio pierworodny 10 lat temu obsikał proboszczowi sutannę - kolęda nas nie wkurza emotka ot, przywołuje takie sympatyczne wspomnienia emotka emotka

To i ksiądz musiał być z jajem, ze Was nie przeklął emotka emotka emotka

I to z niejednym emotka
0 0

ziolko

#2999984 Napisano: 06.01.2010 09:42:01
js28 napisał(a):

wkurza mnie, że wszędzie panuje zdzierstwo i oszukaństwo! A zwłaszcza w warsztatach samochodowych, gdzie tak naprawdę to człowiek do końca nie zna się na rzeczy emotka emotka emotka emotka

zgadzam się... mój facet zatrzasnął kluczyki w aucie i nie zauważył tego... rano chce jechac i co? klapa...
facet od kluczyków za psiknięcie WD40 czy czymś tam rozmrażającym i pogmeranie wytrychem chionkowym wziął 100 zł emotka zajęło mu to niecałe 5 minut... fiuuu emotka
0 0

delfinka101

#2999995 Napisano: 06.01.2010 09:48:10
sambolera napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

I gadu gadu mnie jeszcze wkurza. Codziennie dostaję wiadomość, że moja wersja nie obsługuje numerów powyżej 17 000 000 i że muszę zaktualizować - czyli zainstalować nowe gadu, a patrzeć na nie nie mogę, nowe jest okropne. Czyli pozostaje zamykanie w kółko tego okienka z informacją...

u mnie to samo-na nowe nie zmienie

Ja zmieniłam i jeszcze bardziej sie wkurzyłam..wole jednak wyskakującą informację
0 0

mahuska

#3000255 Napisano: 06.01.2010 11:41:54
kasia19 napisał(a):

wkurza mnie że nie moge dodać zdjęcia do konkursu ciągle mi pisze Wystąpił błąd podczas zapisu zdjęcia, spróbuj jeszcze raz emotka

i mnie też
i głowa mnie boli jak nigdy
a młodego to miałam chęć dzisiaj na mróz wystawić-diabeł nie dziecko
emotka
0 0

ciasssteczko

#3000270 Napisano: 07.01.2010 12:29:10
delfinka101 napisał(a):

sambolera napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

I gadu gadu mnie jeszcze wkurza. Codziennie dostaję wiadomość, że moja wersja nie obsługuje numerów powyżej 17 000 000 i że muszę zaktualizować - czyli zainstalować nowe gadu, a patrzeć na nie nie mogę, nowe jest okropne. Czyli pozostaje zamykanie w kółko tego okienka z informacją...

u mnie to samo-na nowe nie zmienie

Ja zmieniłam i jeszcze bardziej sie wkurzyłam..wole jednak wyskakującą informację

polecam przerzucić się na konnekta - używam od dawna jako gg - zero reklam, zero spamu, zero nerwów emotka

http://www.konnekt.info/
0 0

Gość: endzii

#3000811 Napisano: 07.01.2010 10:28:10
Wkurza mnie to, że odebrałam wczoraj zamówioną w empiku książkę, wróciłam po pracy do domu i ledwo ją otworzyłam, odkleiła mi się prawie cała okładka. Beznadzieja...
0 0

masza

#3000816 Napisano: 07.01.2010 10:29:27
endzii napisał(a):

Wkurza mnie to, że odebrałam wczoraj zamówioną w empiku książkę, wróciłam po pracy do domu i ledwo ją otworzyłam, odkleiła mi się prawie cała okładka. Beznadzieja...

złóż reklamację emotka
0 0

Gość: aleks21

#3000819 Napisano: 07.01.2010 10:30:00
ja zamiast gg mam aqq. i wreszcie spokój

A w temacie nie wkurza ale wqrfia mnie rossnet i rossmann. Do tej pory nie ma dla mnie nagrody z konkursu lady speed stick. Nagrody miały być 28.12 i nadal nic. Normalnie zaraz mnie coś trafi...
0 0

inka113

#3000821 Napisano: 07.01.2010 10:30:48
endzii napisał(a):

ja sie kiedyś wkurzyłam jak kupiłam książke, czytam, czytam a tu 40 stron w srodku brakuje!! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#3000843 Napisano: 07.01.2010 10:39:30

polecam przerzucić się na konnekta - używam od dawna jako gg - zero reklam, zero spamu, zero nerwów emotka

http://www.konnekt.info/

Fajny programik, tylko niestety nie dziala poprawnie na WINDOWS7 (non stop sa bledy, i wyskakuja rozne komunikaty, ktore przeszkadzaja). Gdy tylko go dostosuja, na pewno bede korzystal emotka
0 0

Gość: kasia9791

#3000891 Napisano: 07.01.2010 10:52:54
wkurza mnie ,że nie mogę znaleść pracy emotka
0 0