Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gaja30
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
Gość: marmoladella
Gość: cb656Old
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój.
Gość: nutelka1
cb656 cenzurad blada tylko mojego faceta mnie nie wkurza
Gość: taaga20
Gość: taaga20
ja tam się cieszę że facet rozebrany ... a wy to baby zachłanne jesteście ... nie dość że na fajne ciałko można popatrzeć to wy narzekacie
zuzkaa
Postów 290
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z nutelka1, że ten model mnie już drażni ale jakbym wygrała ten ładny aparacik na pewno polubiłabym go;)
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną.
Dodam, że nie jestem pewna kim jest ta osoba, ale domyślam się, że to osoba, której napisałam prosto z mostu, że jest plagiatorem i ta osoba przyznała mi rację... Miałam odwagę zrobić to i to zrobiłam. A jeśli ktoś bezpodstawnie oskarża mnie, że ja kopiuję cudze zdjęcia to według mnie nie jest w porządku.
Ten top jest po to, żeby napisać co nas wkurza, więc nie wiem dlaczego pod kolejnym moim postem masz do mnie jakieś dziwne ALE.
Gość: minia
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wyrżnęłabym przed praca jak długa... dobrze, ze jakaś duszyczka mnie złapała za łokieć... wkurzają mnie śliskie schody... a najgorsze jest to, ze nic z nimi nie da się zrobić...
eh byle do wiosny!
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Wyjaśniam: moje ale już w zasadzie opisałas sama w powyższym wpisie - nie wiesz, ale tylko sie domyślasz. W tym sensie jest to wobec mnie śmieszne i niepoważne, bo albo wiesz na pewno i podajesz fakty, albo tylko się domyślasz (a może błędnie i nie masz racji?) i bijesz pianę. Jak sama zauważyłaś - ten top jest po to, by wyrażać swoją dezaprobatę dla zjawisk i osób. Ja nie tyle jestem wkurzony Twoim zachowaniem, co zwracam uwagę na pewne niedopatrzenie, istotne z mojego punktu widzenia. Nic nie poradzę na to, że Ci moja opinia nie pasuje i kłuje w oczy. Jest to moja osobista, bardzo subiektywna opinia, wyrażam swoje przekonania, ale nikogo nie zmuszam do ich przyjęcia za własne.
P.S. możesz sobie wybrać smak
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli ktoś pisze: ciekawe z jakiej stronki zdjęcie skopiowałaś na ekonkach widziałem że sprawnie Ci wychodzi wyszukiwanie stron ze zdjęciami do kopiowania
Stąd wiem, ze to osoba z e- konków, a że nie jestem na 100 % pewna kto to, więc nie podaję jak tego oczekiwałeś konkretnego nicku, żeby nie zniżać się do poziomu tej osoby, jak sugerowałeś.
Poza tym wkurza mnie to, że ktoś zarzuca mi plagiat, skoro zdjęcie nim nie jest.
Trzeba tak było napisac od początku. TA informacja przynajmniej częściowo jest konkretna i nie bazuje tylko na domysłach, jak Twoj pierwszy wpis, który był bardzo ogólnikowy. Teraz wszyscy wiedzą, co (bo nie: kto) Cię wkurza. To ogromna różnica. mam nadzieję, że mnie rozumiesz?
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane