Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kasia9791
mariwanna
Postów 1558
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
tego z choinką nie moge znaleźć http://swieta.one...a-konkurs-detal.html
to też raczej nie własnej roboty http://swieta.one...a-konkurs-detal.html
https://www.obiadgotowy.pl/
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie jak zwykle dorzuce ci punkcikow a torby są znowu.Czekaj cierpliwie zaraz ci podesle kody a torby nawet jak znikaja to za pare dni znowu się pojawiają.Już ci sle kodziki..Nie wkurzaj sie:)
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tobie tez mogę dorzucić..:)
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mi do rzutków brakuje też prawie 200 punktów
ale znając życie i moje szczęście jak uzbieram to nie bedzie! a mam 154 pkt
Gość: rafi323raf
a co, komputerowo zrobione?
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w wielkanocnym konkursie tego typu pisałam do Onetu
owszem zdjęli kilka plagiatów ze strony ale to jest walka z wiatrakami
Oczywiście napisałam też do fundatora nagród , że kiepsko zabrali się do tego konkursu i nikt tego nie monitoruje
Nie muszę chyba dodawać , że nic wtedy nie wygrałam
mariwanna
Postów 1558
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
http://www.fotose....com/STK025/cwe5981/
mariwanna
Postów 1558
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
napisałam, zobaczymy, nawet jesli nie wygram, to i tak bedzie dobrze, bo nie wygraja oszusci. chociaż i tak są tam jeszcze fotki, które budza podejrzenia co do praw autorskich. i to mnie wkurza (zeby bylo w temacie)
Gość: ati88
Gość: mariolakal
Pieprzyć odchudzanie... Ja nigdy sobie nie odmawiam dobrego żarcia, szczególnie w nocy... A jeśli już nie jadam z powodu stresu to i tak bebech mi nie chudnie tylko ręce i nogi, które i tak mam chude i krzywe...
Gość: cb656Old
Zmień na nowszy model
Gość: mariolakal
Chętnie, ale on się nie da wysiudać przez zasiedzenie... A nowszy model chciałby cósik lepszego niż gołą babę z bebechem...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe u mnie to samo
Gość: to20ja
Gość: marielu
a ja robie dziub w pyze , łapy wkładam pod pachy na misia i wystarczy 30 min , małżonek nie wytrzymuje, litość go bierze i sam zaczyna kłapać do mje dziobem na zgodę
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha tak to robi moj synek jak sie zdenerwuje , tylko dodaje źnelwowałem sie
a maz to zazwyczaj krocej niz ja w swoim fochu wytrzymuje
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: zeida
nie wiem czemu, ale tez nie wytrzymuję długo - a może długo? bo np. pokłócę się z moim i obiecuję sobie, że w życiu pierwsza się nie odezwę. no i tak jest. Gadam tylko z dzieckiem, idę sobie do drugiego pokoju i puszczam jakiś film. Przed spaniem mój samiec nie wytrzymuje i przychodzi powiedzieć dobranoc. Ja, nadęta odpowiadam albo nie. Całą noc myślę, co to będzie, bo przecież na pewno będzie rozwód - podział malutkiego, ale zawsze - majątku (mieszkanka, dziecka, kota - strasznie trudno to podzielić, więc myślę całą noc). Nad ranem zbiera mnie - muszę pospać trochę - to przeciąga się do 10 (na szczęście dziecko też tak lubi pospać), a jak wstaję - chłopa nie ma - myślę sobie - po co ten rozwód od razu ? A może zobaczymy, co mój mąż chce na obiad? Oczywiście- żadne z nas nigdy nie przeprasza - ale to zawsze mąż dzwoni i pyta, co na obiad, a może wyskoczymy z dziekiem do ..., albo zadzwoni ktoś ze znajomych i jakoś to się rozchodzi....
Dziwne to życie z inną płcią...
Gość: marielu