Wkurza mnie...

beataa81

#3011882 Napisano: 11.01.2010 02:29:40
delfinka101 napisał(a):

Jezeli ktos uważa ze Owsiak bierze zbyt duzo na swoje wynagrodzenie i na wynagrodzenia swoich pracowników, opłaty za telefony, prad itd...Mam propozycje; weź i 5 razy tyle co Owsiak ale zrób chociaż połowę tego co on.Ja wtedy Tobie też dorzucę i będę wolontariuszem w Twojej akcji.Mój syn żyje bo karetka była zakupiona i wyposażona dzieki WOŚP i ratownicy mieli czym dojechać i czym go ratować.Dzis byłoby już jakieś 3,5 roku od jego pogrzebu.Niechcesz nie pomagaj ale nieorzucaj błotem.Mam dług do spłacenia dla tych wszystkich którzy sie do tego przyczynili.Natan już 3 raz był wolontariuszem i za kazdym razem nie tylko sie dobrze bawi.On też jest zmęczony, padnięty a dzis szedł do szkoły.Jednak wrócił szcześliwy i zadowolony, znowu pobił swój rekord.Na szczęscie nie spotykał na swojej drodze ludzi którzy opedzali się jak od natrętnej muchy.Skoro dziecko 8 letnie wie po co gra orkiestra..sam/a dopowiedz sobie resztę.

emotka

nic dodać nic ująć...

...ale jednak coś dodam...narzekać i krytykować potrafią tylko malkontenci,którzy sami nic innym od siebie dać nie potrafią...Optymista z otwartą głową i czystym altruistycznym podejściem do życia odnajdzie sens WOSP w swym sercu i nie będzie go mieszał z błotem czepiając się szczegółów.Wiadomo-Owsiak jest głową orkiestry i użycza jej swego charyzmatycznego wizerunku (a także swego głosu,pracy,zdrowia,pasji i wielkiego zapału) za to należą mu się brawa-oczywiście od tych,którzy umieją to docenić...wiadomo-wolontariuszami zwykle są dzieci-czasem nie potrafiące się kontrolować,myślące tylko o tym żeby im wrzucić pieniążek-ale na Boga-to są dzieci!Komuś kto to tego nie rozumie...ach...co mu można rzec...-żal mi Ciebie ...No i ostatnia i zasadnicza myśl-drażni Cię coś w orkiestrze?Pomyśl o celu jaki sobie ona stawia!Warto czasem ugryźć się w język,opuścić głowę,odetchnąć głębiej i uśmiechnąć się pobłażliwie do wolontariusza...Pamiętaj-pozytywna energia wraca...
0 0

KochamKoty

#3011913 Napisano: 11.01.2010 02:38:23
beataa81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jezeli ktos uważa ze Owsiak bierze zbyt duzo na swoje wynagrodzenie i na wynagrodzenia swoich pracowników, opłaty za telefony, prad itd...Mam propozycje; weź i 5 razy tyle co Owsiak ale zrób chociaż połowę tego co on.Ja wtedy Tobie też dorzucę i będę wolontariuszem w Twojej akcji.Mój syn żyje bo karetka była zakupiona i wyposażona dzieki WOŚP i ratownicy mieli czym dojechać i czym go ratować.Dzis byłoby już jakieś 3,5 roku od jego pogrzebu.Niechcesz nie pomagaj ale nieorzucaj błotem.Mam dług do spłacenia dla tych wszystkich którzy sie do tego przyczynili.Natan już 3 raz był wolontariuszem i za kazdym razem nie tylko sie dobrze bawi.On też jest zmęczony, padnięty a dzis szedł do szkoły.Jednak wrócił szcześliwy i zadowolony, znowu pobił swój rekord.Na szczęscie nie spotykał na swojej drodze ludzi którzy opedzali się jak od natrętnej muchy.Skoro dziecko 8 letnie wie po co gra orkiestra..sam/a dopowiedz sobie resztę.

emotka

nic dodać nic ująć...

...ale jednak coś dodam...narzekać i krytykować potrafią tylko malkontenci,którzy sami nic innym od siebie dać nie potrafią...Optymista z otwartą głową i czystym altruistycznym podejściem do życia odnajdzie sens WOSP w swym sercu i nie będzie go mieszał z błotem czepiając się szczegółów.Wiadomo-Owsiak jest głową orkiestry i użycza jej swego charyzmatycznego wizerunku (a także swego głosu,pracy,zdrowia,pasji i wielkiego zapału) za to należą mu się brawa-oczywiście od tych,którzy umieją to docenić...wiadomo-wolontariuszami zwykle są dzieci-czasem nie potrafiące się kontrolować,myślące tylko o tym żeby im wrzucić pieniążek-ale na Boga-to są dzieci!Komuś kto to tego nie rozumie...ach...co mu można rzec...-żal mi Ciebie ...No i ostatnia i zasadnicza myśl-drażni Cię coś w orkiestrze?Pomyśl o celu jaki sobie ona stawia!Warto czasem ugryźć się w język,opuścić głowę,odetchnąć głębiej i uśmiechnąć się pobłażliwie do wolontariusza...Pamiętaj-pozytywna energia wraca...

Piękna wypowiedź ! emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#3011933 Napisano: 11.01.2010 02:45:07
fantazja23 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka

nic dodać nic ująć...

emotka emotka emotka

Dla Owsiaka i jego orkiestry również
emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#3011962 Napisano: 11.01.2010 02:55:22
basiasiwek28 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka

nic dodać nic ująć...

emotka emotka emotka

Dla Owsiaka i jego orkiestry również
emotka emotka emotka

Moja malutka tez zyje dzieki sprzetowi który zakupiła wielka orkiestra światecznej pomocy , bez tego nie miała by szans bo jak sie urodziła miała 950 gr i 36 cm . Owsiak jest super i to co robi dla innych
emotka emotka
0 0

olus15

#3011965 Napisano: 11.01.2010 02:56:05
Podpisuje się pod ostatnimi wypowiedziami
Niestety malkontenci są wszędzie
i ostatnio dostrzegam to coraz bardziej
Zawsze coś im przeszkadza, drażni, widzą dziurę w całym
Co do administracji, pokojowego patrolu czy wolontariuszy, zbierających dzieci - chyba właśnie to , że są w studiu , wywoływani z imion , pokazywani obrazuje to jak są ważni
a chyba nie muszę mówić jakim przeżyciem dla takiego małego dzieciaczka jest występ w tv
Myślę, że Owsiak jest w centrum bo tak naprawdę chce też chronić żonę od tego szumu
Wszystkie gromy spadają na niego począwszy od księży po ludzi dla których zawsze jest coś nie tak
0 0

jasnoska

#3011967 Napisano: 11.01.2010 02:58:20
wkurza mnie brak sms z Hortexu emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3011973 Napisano: 11.01.2010 02:59:48
Ja popieram WOŚP, daję pieniążki co roku, nie popieram tylko ludzi, którzy przychodzą z puszkami do domów.

Znalazłam takie cóś
http://www.wiadom...czego_122089--8.html

Wkurza mnie poniedziałek!
0 0

olus15

#3011988 Napisano: 11.01.2010 03:07:32
Jak już pisałam każdy znajdzie dziurę w całym

A co ma piernik do wiatraka

Ustąpienia miejsca starszemu w autobusie nie uratowałoby dziecka Joli i Delfinki

Chyba czas skończyć już ten temat
bo każdy patrzy na WOŚP z innego punktu widzenia
0 0

mio

#3012029 Napisano: 11.01.2010 03:21:44
dalej wałkujecie ten temat...
Kazdy ma inne zdanie i musicie sie z tym pogodzić. Jeden lubi zime drugi na nią narzeka i jakoś nikt na niego nie napisze nic złego, a to takie samo inne zdanie jak na temat wosp. Dziwne i chore jest obrazanie kogos tylko dlatego ze ma inne zdanie, spotkaly mnie przykrosci od dzieciakow z puszkami,swoja droga troche wyrosniatych bo wygladali na liceum, dlatego moje zdanie jest takie a nie inne o zaczepianiu na ulicy. a nie szukam dziury w calym, wielokrotnie na tym forum widzialm jak ktos pisze dzis wkurza mnie wszystko i nikt go nie wyzywal od malkontentów za to ja zostalam tak nazwana za to ze w chwili zlosci napisalam ze wkurzaja mnie puszkowcy. skonczcie ten temat, i troche tolerancji dla czyjegoś INNEGO zdania! to tak samo jak ktos powie nie lubie murzynow,żydów zaraz wielki szum rasista,antysemita itd, a jak murzyn powie nie lubie białego to jest dobrze ma prawo. mysle ze czas skonczyc ten temat
0 0

Gość: krzyszu

#3012033 Napisano: 11.01.2010 03:22:52
przestańcie sie już kłócić bo dostane owsików od nadmiaru postów w tym temacie emotka
0 0

ziolko

#3012047 Napisano: 11.01.2010 03:26:25
kadjas123 napisał(a):

Wkurza mnie ,że poratowałam kiedyś obcą osobę paragonem i dziś okazało się,że byłam 2 na liście,gdybym nie dała jej paragonu miałabym główną a nie pocieszenia emotka
W ogóle dziś mnie wszystko wkurza,od dawna nie miałam tak kiepskich dni emotka

uuu... ale skąd mogłaś wiedziec emotka
0 0

Gość: cobra176

#3012051 Napisano: 11.01.2010 03:28:00
ziolko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Wkurza mnie ,że poratowałam kiedyś obcą osobę paragonem i dziś okazało się,że byłam 2 na liście,gdybym nie dała jej paragonu miałabym główną a nie pocieszenia emotka

To Ci się kiedy wróci podwójnie emotka
0 0

Gość: cobra176

#3012085 Napisano: 11.01.2010 03:38:49
cobra176 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

To Ci się kiedy wróci podwójnie emotka

A mnie wkurza działanie PUPY (czyt. Powiatowego Urzędu Pracy) którego to działanie ogranicza się do tego, że co miesiąc muszę jechać złożyć im mój autofraf emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3012087 Napisano: 11.01.2010 03:38:57
emanuela24 napisał(a):

to poczytaj jeszcze raz - moje wnioski - ma gdzieś pomaganie - bo stać ja na prywatne porody, badania ( mnie tez stac a mimo to pamiętam o innych - i wiem że stać mnie do czasu jak to mówia nie wiem co mnie czeka za 10 lat) porównuje Owsiaka do Rydzyka
do tego korona spadła bo zapytali czy by wspomogła akcje emotka niektórych zwykłe NIE wiele kosztuje emotka

mio napisał(a):

o wlasnie!!! o to mi chodzi! pisalam wielokrotnie ze chetnie bym na to dala,ale jezli co sekunda ktos podlazi i wrecz wymusza zakup serduszka to juz mnie wkurza, czuje sie wtedy jakby miala obowiazek na to dawac a przeciez to jest dobra wola i moge nie miec pieniedzy itp i nie maja prawa np chodzic po domach a zdarza sie ze chodza.

emanuela24 a co cie obchodzi za co placilam za co nie!i jakie moje dziecko mialo badania,uwazam to za sprawe prywatna.

w temacie: WKURZA MNIE ze nie mozna na tym forum miec innego zdania!

Szanuję Manuelo Twoje zdanie, wielokrotnie zabierasz głos w różnych tematach i muszę przyznać Ci rację, jednak w tym wypadku będę uparcie obstawać przy swoim. W zasadzie ręce opadają po takiej niepotrzebnej wymianie zdań. Ja, podobnie jak mio, uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania i bez względu na motywację, ma prawo odmówić udziału w najbardziej nawet wzniosłej akcji. Wytaczanie dział w postaci argumentów bo ja stać wydaje mi się nie na miejscu, a co ważniejsze - nie na temat. Nie zabiorę więcej głosu w żadnej dyskusji, bo zamiast rzeczowo wymieniać się argumentami, uczestnicy przerzucają się emocjami, a to mi nie odpowiada.
0 0

Gość: meeyka

#3012132 Napisano: 11.01.2010 03:53:06
kogos tam wolontariusze napastowali? to mieliscie pecha... albo szczescie emotka od nas (mnie, meza i dziecka) chyba wrecz uciekali... no ale po ponadgodzinnej jezdzie na sankach wszyscy troje wygladalismy bardziej jak bałwanki niż ludzie (przynajmniej mam nadzieje ze to tylko o to chodzilo emotka emotka )

potem sie poobklejalismy tymi serduszkami, to juz w ogole nikt nas nie zaczepil emotka
0 0

Gość: js28

#3012141 Napisano: 11.01.2010 03:55:39
a mnie wkurza...o jak bardzo mnie wkurza!!!! to, że jakiś bezmózgowiec odśnieżający pługiem zgarnął wszystko pod samochody na parkingu! Zaspa wysokości 1 m. Nie mogłam wyjechać. Jestem tak wkurzona, że aż sie we mnie gotuje!!!!!!
0 0

fryteczka

#3012144 Napisano: 11.01.2010 03:57:13
mnie wkurza,ze ciagle ktos wypisuje mi komentarze pod konkursowym zdjeciem ,ze nabijam sobie glosy przez program lub neostrade ;/ ..
extra bo nie mam ani 1 ani 2
0 0

Gość: bruce

#3012254 Napisano: 11.01.2010 04:30:49
..., że jak dzwonię i pytam o nagrody z konkursu Wedel, który zakończył się 2 grudnia, czyli 40 dni temu
(jest w bazie, żeby potem nie było, że nie...:
https://www.e-kon...icles-2-53520.html),
to pani mi odpowiada, że jestem „niepoprawnie niecierpliwa”...
emotka emotka emotka
0 0

Gość: helatkoX

#3012277 Napisano: 11.01.2010 04:39:03
e mnie wkurza, że jakoś żadna wygrana mnie nie chce w tym roku, nawet hortex mnie nie lubi emotka
0 0

martu18

#3012380 Napisano: 11.01.2010 05:12:06
helatko napisał(a):

e mnie wkurza, że jakoś żadna wygrana mnie nie chce w tym roku, nawet hortex mnie nie lubi emotka

u mnie też pustki emotka
0 0