Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic dodać nic ująć...
...ale jednak coś dodam...narzekać i krytykować potrafią tylko malkontenci,którzy sami nic innym od siebie dać nie potrafią...Optymista z otwartą głową i czystym altruistycznym podejściem do życia odnajdzie sens WOSP w swym sercu i nie będzie go mieszał z błotem czepiając się szczegółów.Wiadomo-Owsiak jest głową orkiestry i użycza jej swego charyzmatycznego wizerunku (a także swego głosu,pracy,zdrowia,pasji i wielkiego zapału) za to należą mu się brawa-oczywiście od tych,którzy umieją to docenić...wiadomo-wolontariuszami zwykle są dzieci-czasem nie potrafiące się kontrolować,myślące tylko o tym żeby im wrzucić pieniążek-ale na Boga-to są dzieci!Komuś kto to tego nie rozumie...ach...co mu można rzec...-żal mi Ciebie ...No i ostatnia i zasadnicza myśl-drażni Cię coś w orkiestrze?Pomyśl o celu jaki sobie ona stawia!Warto czasem ugryźć się w język,opuścić głowę,odetchnąć głębiej i uśmiechnąć się pobłażliwie do wolontariusza...Pamiętaj-pozytywna energia wraca...
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piękna wypowiedź !
Gość: basiasiwek28
Dla Owsiaka i jego orkiestry również
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Moja malutka tez zyje dzieki sprzetowi który zakupiła wielka orkiestra światecznej pomocy , bez tego nie miała by szans bo jak sie urodziła miała 950 gr i 36 cm . Owsiak jest super i to co robi dla innych
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety malkontenci są wszędzie
i ostatnio dostrzegam to coraz bardziej
Zawsze coś im przeszkadza, drażni, widzą dziurę w całym
Co do administracji, pokojowego patrolu czy wolontariuszy, zbierających dzieci - chyba właśnie to , że są w studiu , wywoływani z imion , pokazywani obrazuje to jak są ważni
a chyba nie muszę mówić jakim przeżyciem dla takiego małego dzieciaczka jest występ w tv
Myślę, że Owsiak jest w centrum bo tak naprawdę chce też chronić żonę od tego szumu
Wszystkie gromy spadają na niego począwszy od księży po ludzi dla których zawsze jest coś nie tak
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam takie cóś
http://www.wiadom...czego_122089--8.html
Wkurza mnie poniedziałek!
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ma piernik do wiatraka
Ustąpienia miejsca starszemu w autobusie nie uratowałoby dziecka Joli i Delfinki
Chyba czas skończyć już ten temat
bo każdy patrzy na WOŚP z innego punktu widzenia
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kazdy ma inne zdanie i musicie sie z tym pogodzić. Jeden lubi zime drugi na nią narzeka i jakoś nikt na niego nie napisze nic złego, a to takie samo inne zdanie jak na temat wosp. Dziwne i chore jest obrazanie kogos tylko dlatego ze ma inne zdanie, spotkaly mnie przykrosci od dzieciakow z puszkami,swoja droga troche wyrosniatych bo wygladali na liceum, dlatego moje zdanie jest takie a nie inne o zaczepianiu na ulicy. a nie szukam dziury w calym, wielokrotnie na tym forum widzialm jak ktos pisze dzis wkurza mnie wszystko i nikt go nie wyzywal od malkontentów za to ja zostalam tak nazwana za to ze w chwili zlosci napisalam ze wkurzaja mnie puszkowcy. skonczcie ten temat, i troche tolerancji dla czyjegoś INNEGO zdania! to tak samo jak ktos powie nie lubie murzynow,żydów zaraz wielki szum rasista,antysemita itd, a jak murzyn powie nie lubie białego to jest dobrze ma prawo. mysle ze czas skonczyc ten temat
Gość: krzyszu
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuu... ale skąd mogłaś wiedziec
Gość: cobra176
To Ci się kiedy wróci podwójnie
Gość: cobra176
A mnie wkurza działanie PUPY (czyt. Powiatowego Urzędu Pracy) którego to działanie ogranicza się do tego, że co miesiąc muszę jechać złożyć im mój autofraf
Gość: cb656Old
Szanuję Manuelo Twoje zdanie, wielokrotnie zabierasz głos w różnych tematach i muszę przyznać Ci rację, jednak w tym wypadku będę uparcie obstawać przy swoim. W zasadzie ręce opadają po takiej niepotrzebnej wymianie zdań. Ja, podobnie jak mio, uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania i bez względu na motywację, ma prawo odmówić udziału w najbardziej nawet wzniosłej akcji. Wytaczanie dział w postaci argumentów bo ja stać wydaje mi się nie na miejscu, a co ważniejsze - nie na temat. Nie zabiorę więcej głosu w żadnej dyskusji, bo zamiast rzeczowo wymieniać się argumentami, uczestnicy przerzucają się emocjami, a to mi nie odpowiada.
Gość: meeyka
potem sie poobklejalismy tymi serduszkami, to juz w ogole nikt nas nie zaczepil
Gość: js28
fryteczka
Postów 4240
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
extra bo nie mam ani 1 ani 2
Gość: bruce
(jest w bazie, żeby potem nie było, że nie...:
https://www.e-kon...icles-2-53520.html),
to pani mi odpowiada, że jestem „niepoprawnie niecierpliwa”...
Gość: helatkoX
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też pustki