Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
Jest uparty jak osioł... A ja jeszcze bardziej skoro mam rację... Brak consensusu...
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: taaga20
mariolka uparta jak osioł
nie znasz go... Jest okropny, nieczuły... Nie jestem su.ą, ale on doprowadza mnie do szału !!! Ja mam dobre serduszko, a ON go nie ma wcale... A poza tym, nie jest moim mężem, DZI¡ÊKI BOGU !!!
Gość: cobra176
Kazałam mojemu kochanemu mężowi kupiś zupki Knorra (Knorra z wiadomych powodów). I kupił
Gość: polec
Ja próbowałam rozmawiać nie raz i nie dwa... On to olewa i dziwi się, o co mi chodzi... Jestem a nim od 19 lat /przez zasiedziałość/ i on uważa, że wszystko jest OK !!! A nic nie jest... ON jest inny... Brak uczuć, urodzony przed czasem i jeszcze miał zapalenie opon mózgowych w wojsku... Pozostały ślady... niewyobrażalne dla normalnych ludzi... Wniosek: ja jestem anormalna...
Kiedyś na pewno... Ale czas leci, a dooopa coraz starsza... Gdybyś znała jego dziwne nawyki to byś stwierdziła: po co z nim jesteś???
Gość: arta
Nie wiem, co powiedzieć, bom gówniarz, więc prześlę trochę siły wewnętrznej <sila wewnetrzna> i całuski dla otuchy
Gość: cobra176
To u nas tak samo... po jakimś czasie on przychodzi, albo nawet jak się mijamy to papy nam się śmieją i już po ptokach...
Gość: bruce
odciągam tę chwilę co ranek, jak tylko się da...
chciałoby się zaśpiewać za Zespołem Adwokackim „Dyskrecja”:
„... jakże szczęśliwi i jakże pogodni
byli przed laty ludzie niegramotni,
ech...”
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my też nie umiemy nie wiem czy udało nam siez godzinke nie odzywac
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie tak samo- i też oby tak zawsze było
Gość: samanta3
A gdzie można takiego znaleźć co tyle razy wysłucha?? Mój już przy drugim razie jęczy znów zaczynasz, po co ten temat ciągniesz, już sobie wyjaśniliśmy
Gość: niuniu
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj jak mnie to wkurza a potem mówi jeszcze; przeciez mogłas mi powiedzieć.Ja myśle,ze oni właśnie dlatego nas niesłuchają bo stale powtarzamy to samo.Ja już mam sposób.Mówie raz i niepowtarzam jak mnie nie słuchał to jego problem bo zawsze na tym traci.Dlatego już się nauczył jak mówie; musimy porozmawiac to stara ie skupic na tym co mowie:)
Bardziej wkurza mnie,ze jest taki śnieg a mój leniwy mamut z nie chce z synem iść na sanki..Nie mogę wszstkogo robić z synem , bo ma też ojca...teoretycznie
Gość: samanta3
oooo
Albo lepiej jak wyskoczy z czymś a ja zdziwiona to on MÓWIŁEM CI
Gość: regusia