Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza patrzą jak na wariata i wielka łaska...,a jak nie, to jak się wygra...wtedy martw się sam człowieku
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwek
Gość: marielu
Gość: iwek
Gość: bruce
Jedni chcą, by dzieci w szkole uczyły się gry w szachy, inni - filozofii. Albo buddyzmu czy innego aikido.
A ja bym chciała, aby moja Córcia dobrze liczyć, czytać i pisać umiała, znała podstawy z każdego przedmiotu, ale na to chyba jednak zabraknie jej już czasu...
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie przyszło Ci czasem do głowy ze czasem komus termin nie pasuje? Albo ma jakies problemy które nie pozwalają mu na wyjazd lub wyjscie do kina? Albo ma dzieci których nie ma z kim zostawic? W takich przypadkach ma sie zal i pretensje do całego świata.Moim zdaniem to normalne.Gdybym ja wygrała jakis fajny wyjazd i z przyczyn ode mnie niezaleznych nie mogła z niego skorzystać to tez bym miała pretensje do całego świata.
gocha542
Postów 1725
Data rejestracji 01.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prawda...mnie wkurzyło raz,ze wygrałam a nie pojechałam....wygrałam maraton walentynkowy i byłam mega szczęśliwa,że z meżusiem pójdziemy,a szef franca zatrzymał go w Szwecji na weekend...i co?Czy to moja wina,ze chciałam wygrac tak bardzo i miec pretekst zaciagniecia meża do kina?Tak chciał los...jednak bilety oddałam osobie z forum i tylko zyczyłam dobrej zabawy
Gość: grusia
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie to moze wkurzyć jak karniaka dostane ale nadal japa mi się cieszy jak tu czytam..co wkurza kilka osób..hahahha
Zeby w temacie ząb mnie bolał od rana i się wkurzałam.Tylko ból zęba gdzieś sobie poszedł jak zaczęłam się śmiać..
Gość: dianek
Gość: eveline22
Gość: misia89p
Gość: tato999
a ja za kilka miesiecy 26
delfinka101
Postów 5754
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anetka2a
Gość: tedance
To za bezpodstawne oskarżenia, na każdym kroku dostajesz za to manto
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
tez tak sie nadzialam,stan idealny i inne tam takie a zdjecia byly tak zrobione ze ukrywał mankamenty ktorych bylo wiele,a jak napisala po otrzymaniu telefonu ze czuje sie oszukana ,facet coz umył rece