Wkurza mnie...

inka113

#3017905 Napisano: 13.01.2010 07:30:27
pionas napisał(a):

a mnie wkurza to że od dwóch dni mam czerwony nos, niczym jak stary menel (co jest nie prawdą) emotka emotka

kup krem do cery naczynkowej i problem zniknie. to przez zmiany temperatur biedne nie wiedzą jak funkcjonować (ciepło w domu- zimno na zewnątrz).
0 0

kurpianka

#3017918 Napisano: 13.01.2010 07:37:19
Witam
Przygotowuję kolejny odcinek programu Rozmowy w toku Ewy Drzyzgi do którego chciałabym zaprosić osoby, które mają wątpliwości dotyczące wierności swojego partnera lub maja już pewność, że zostały zdradzone, a ich partner wciąż się tego wypiera. Chcielibyśmy porozmawiać w programie o naszych podejrzeniach nie zawsze słusznych, o dowodach które zdarza się, że gromadzimy latami zanim potrafimy spojrzeć prawdzie w oczy, oraz o reakcji sprawcy naszego cierpienia na fakt, że już coś podejrzewamy lub, że znamy cała prawdę. Znalazłam ten adres mailowy na stronie naobcasach.pl i pozwoliłam sobie wysłać taką wiadomość bo może zna Pani kogoś w takiej sytuacji lub właśnie Pani ona się przytrafiła. W programie istnieje możliwość wystąpienia anonimowo, zwracamy całkowity koszt podróży, jeżeli zachodzi potrzeba zapewniamy hotel. W programie będzie brał udział psycholog który chętnie posłuży swoja rada również po zakończeniu nagrania, które nie jest na żywo. Dla osób zdecydowanych poznać prawdę na 100% możliwość przeprowadzenia badania wykrywaczem kłamstw.

wkurzaja mnie takie emalie

emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3018182 Napisano: 13.01.2010 09:35:43
rafi323raf napisał(a):

też wolałbym jeden temat.
Tym bardziej, ze i tak będzie bałagan, tylko teraz w obu tematach, i tyle ;]

Intencje jutis były dobre, tylko zawsze znajdzie się jakiś idiota, który najprostszego nie rozumie i swoje trzy grosze głupiego komentarza musi wrzucić.... TO mnie wku..a emotka
Wystarczyłoby przeczytać pierwszy post jutis ze zrozumieniem. Ale to właśnie niektórym przychodzi najtrudniej!
0 0

mio

#3018188 Napisano: 13.01.2010 09:44:13
wkurza mnie ze wygralam wreszcie na rossnecie od listopada byla susza a polamal mi sie dowod! emotka i pewnie nie dadza jak zobacza taki polamany a nie moge wyrobic w miescie w ktorym mieszkam musze jechac specjalnie daleko a teraz takie drogi ze nie wiem kiedy wyrobie nowy. Wkurza mnie ze jak nie dadza na polamany to nagroda moze przepasc emotka
0 0

beataa81

#3018191 Napisano: 13.01.2010 09:46:21
mio napisał(a):

wkurza mnie ze wygralam wreszcie na rossnecie od listopada byla susza a polamal mi sie dowod! emotka i pewnie nie dadza jak zobacza taki polamany a nie moge wyrobic w miescie w ktorym mieszkam musze jechac specjalnie daleko a teraz takie drogi ze nie wiem kiedy wyrobie nowy. Wkurza mnie ze jak nie dadza na polamany to nagroda moze przepasc emotka

...a nie masz innego dowodu tożsamości?Paszport,prawko...?Zresztą nawet z połamanym nie powinno być problemu jeśli widać zdjęcie i dane osobowe,nie martw się emotka
0 0

mio

#3018196 Napisano: 13.01.2010 09:47:48
beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

...a nie masz innego dowodu tożsamości?Paszport,prawko...?Zresztą nawet z połamanym nie powinno być problemu jeśli widać zdjęcie i dane osobowe,nie martw się emotka

niestety nic tzn mam ksiazeczke ubezpieczeniowa ze zdjeciem ale nie wiem czy moze byc
dalas mi nadzieje emotka
0 0

beataa81

#3018205 Napisano: 13.01.2010 09:52:36
mio napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

niestety nic tzn mam ksiazeczke ubezpieczeniowa ze zdjeciem ale nie wiem czy moze byc
dalas mi nadzieje emotka

idź z dowodem i książeczką w razie czego...ale ja myślę,że na 100% będzie ok emotka przecież to tylko nagroda a nie kredyt w banku emotka mi odbierała kiedyś szwagierka i nawet upoważnienia nie chcieli oglądać tylko moje dane podała...
0 0

Gość: jutis

#3018225 Napisano: 13.01.2010 10:02:28
cb656 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

też wolałbym jeden temat.
Tym bardziej, ze i tak będzie bałagan, tylko teraz w obu tematach, i tyle ;]

Intencje jutis były dobre, tylko zawsze znajdzie się jakiś idiota, który najprostszego nie rozumie i swoje trzy grosze głupiego komentarza musi wrzucić.... TO mnie wku..a emotka
Wystarczyłoby przeczytać pierwszy post jutis ze zrozumieniem. Ale to właśnie niektórym przychodzi najtrudniej!

a mnie wkurza, że cokolwiek nie byłoby zrobione to zawsze ktoś będzie się wkurzał... ręce opadają. Dlaczego niektórzy nie potrafią zaakceptować danego stanu rzeczy? Sądzą, że ich punkt widzenia jest jedynie słuszny? część z Was chciała rozdzielenia wątków, żeby ten nowy czytelny i uporządkowany. Nie możecie przejść nad tym do porządku dziennego, nie komentować na dziesięć stron w pięciu wątkach? kto chce będzie wpisywał jaka nagroda do niego dotarła, kto nie chce- jego wola. Komuś innemu może bardziej odpowiadać śmietnik z moich dzisiejszych... i przekopywanie się przez dziesiątki stron pytań skąd jak i dlaczego i dowcipów różnych lotów... Życie bywa takie okrutne, codzienność potrafi naprawdę wkurzyć, zamiast traktować konkursy jako odskocznię od tego to niektórzy szukają dziury w całym i muszą koniecznie zaznaczyć, że kogoś odmienne zdanie na tyle mu przeszkadza, ze żyć z tym nie można...Ludzie żyjcie i dajcie żyć innym... i zanim zaczniecie się wkurzać zastanówcie się czy warto...
0 0

Gość: tedance

#3018227 Napisano: 13.01.2010 10:04:05
inka113 napisał(a):

pionas napisał(a):

a mnie wkurza to że od dwóch dni mam czerwony nos, niczym jak stary menel (co jest nie prawdą) emotka emotka

kup krem do cery naczynkowej i problem zniknie. to przez zmiany temperatur biedne nie wiedzą jak funkcjonować (ciepło w domu- zimno na zewnątrz).

Mnie też wkurza noch jak u pinokia emotka Kremy do naczynkowej poszły do śmieci, bo nadawały wygląd zielonkawego potwora z bagien emotka
0 0

yuliya25

#3018231 Napisano: 13.01.2010 10:07:17
mio napisał(a):

a jakbyś na kogoś wypisała upoważnienie? Na kogoś, kto ma dowód w jednym kawału? Niech za Ciebie odbierze i już emotka
0 0

yuliya25

#3018232 Napisano: 13.01.2010 10:08:04
a żeby było w temacie, to wkurzył mnie rachunek za tel na 500 zł!!!! Mężuś się postarał.... emotka
0 0

sambolera

#3018239 Napisano: 13.01.2010 10:10:59
mio napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

dalas mi nadzieje emotka

ja odebralam nagrode na legitymacje studencka
0 0

mio

#3018244 Napisano: 13.01.2010 10:14:02
yuliya25 napisał(a):

mio napisał(a):

a jakbyś na kogoś wypisała upoważnienie? Na kogoś, kto ma dowód w jednym kawału? Niech za Ciebie odbierze i już emotka

pomysl dobry ale myslalam ze jak ktos odbiera z upowaznieniem to musi miec tez dowod osoby ktora wygrala?wkurza mnie ze u mnie w rossmanie panie sa niezbyt mile i mysle ze specjalnie celowo i z premedytacja nie beda chcialy dac na polamany emotka najczesciej zachowuja sie jakby pracowaly tam za kare niczym Syzyf emotka
0 0

Gość: cobra176

#3018251 Napisano: 13.01.2010 10:18:14
mio napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

mio napisał(a):

pomysl dobry ale myslalam ze jak ktos odbiera z upowaznieniem to musi miec tez dowod osoby ktora wygrala?wkurza mnie ze u mnie w rossmanie panie sa niezbyt mile i mysle ze specjalnie celowo i z premedytacja nie beda chcialy dac na polamany emotka najczesciej zachowuja sie jakby pracowaly tam za kare niczym Syzyf emotka

Mi nagrodę z rossnetu odbierała moja 15 letnia bratanica, więc dowód nie był potrzebny. Upoważnienie też kazałam jej samej napisać, bo nie widziałam się z nią dawno a nie jechałam w do tego miasta, w którym miałam tą drogerię emotka
Nie było żadnego problemu, żadnego dowodu nic...
0 0

yuliya25

#3018258 Napisano: 13.01.2010 10:21:17
mio napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

mio napisał(a):

U mnie też nie są zbyt miłe, ale odbierałam za męża i nic nie powiedziały, tylko na upoważnieniu miałam spisany jego i mój nr dowodu, to upoważnienie babeczki zabrały emotka
w temacie - babeczki wkurzają czasami z rossmana emotka
0 0

lala82

#3018262 Napisano: 13.01.2010 10:24:21
mio napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

dalas mi nadzieje emotka

Skelej taśmą i się nie przejmuj tylko z takim idź emotka No chyba że rozpadł się na 100 kawałków
0 0

Gość: czarna2318

#3018269 Napisano: 13.01.2010 10:28:28
A mnie wkurza,że zjadłam bułkę w łóżku,a teraz mnie okruchy uwierają tu i ówdzie.Muszę wytrzepać prześcieradło,bo oszaleje.
0 0

Gość: mariolakal

#3018273 Napisano: 13.01.2010 10:33:14
czarna2318 napisał(a):

A mnie wkurza,że zjadłam bułkę w łóżku,a teraz mnie okruchy uwierają tu i ówdzie.Muszę wytrzepać prześcieradło,bo oszaleje.

Ja też jadłam w wyrku, ale na talerzyku... /czytaj: talerzysku.../ emotka
0 0

Gość: czarna2318

#3018277 Napisano: 13.01.2010 10:36:59
mariolakal napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Kurcze,a mi to jedzenie w łóżku jakoś samo wychodzi.Jest komputer,jest łózko i tak siedzę i myślę,że coś mi brak,najczęściej to czegoś do szamania.A potem wszystko w okruchach i piżama w keczupie emotka
0 0

Gość: nineczka17

#3018291 Napisano: 13.01.2010 10:48:58
mariolakal napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

kurcze zły temat zaczęłam czytac jestem jeszcze gorzej głodna,dzis mam kryzys diety i to mnie nie cieszy emotka
0 0