Wkurza mnie...

Gość: arta

#3018301 Napisano: 13.01.2010 10:54:15
wkurza mnie to, że jutro mam wielkie kolokwium a zamiast się uczyć, czytam co was wkurza emotka
0 0

#3018306 Napisano: 13.01.2010 10:58:35
mio napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze wygralam wreszcie na rossnecie od listopada byla susza a polamal mi sie dowod! emotka i pewnie nie dadza jak zobacza taki polamany a nie moge wyrobic w miescie w ktorym mieszkam musze jechac specjalnie daleko a teraz takie drogi ze nie wiem kiedy wyrobie nowy. Wkurza mnie ze jak nie dadza na polamany to nagroda moze przepasc emotka

a jakbyś na kogoś wypisała upoważnienie? Na kogoś, kto ma dowód w jednym kawału? Niech za Ciebie odbierze i już emotka

pomysl dobry ale myslalam ze jak ktos odbiera z upowaznieniem to musi miec tez dowod osoby ktora wygrala?wkurza mnie ze u mnie w rossmanie panie sa niezbyt mile i mysle ze specjalnie celowo i z premedytacja nie beda chcialy dac na polamany emotka najczesciej zachowuja sie jakby pracowaly tam za kare niczym Syzyf emotka

wtrącę się. Moja kumpela pracuje w kawiarni, na przeciwko Rossmana (w jednej z wrocławskich galerii). Pytałam się, czy ma tam jakąś koleżankę, coby czasem zachachmęcić gazetkę, czy cuś emotka
Powiedziała mi, że laski w Rossmanie mają taki mały obozik pracy. Nie dość że siedzą zawsze od samego rana do wieczora i ZAWSZE jest ruch, to wynajduje sie im co raz to nowe zajęcia, przez co nie mogą wyjść sobie na faję do kawiarni mojej kumpelki.
Podobno nie za fajna atmosfera tam panuje i w ogóle są one kiepsko traktowane.
Jeśli to prawda, to nie dziwię się, że nie tryskają humorem i optymizmem. (co nie zmienia faktu, że nie powinny przeginać!)
0 0

mio

#3018316 Napisano: 13.01.2010 11:20:11
Nabrałam pewności siebie sklejam taśmą i IDE emotka pękł na pól poziomo,swoją drogą słabe te dowody porobili emotka
może i faktycznie mają nie za ciekawie w sumie tam zawsze pełno ludzi i godziny pracy też długie
0 0

abodak

#3018317 Napisano: 13.01.2010 11:22:09
mio napisał(a):

Nabrałam pewności siebie sklejam taśmą i IDE emotka pękł na pól poziomo,swoją drogą słabe te dowody porobili emotka
może i faktycznie mają nie za ciekawie w sumie tam zawsze pełno ludzi i godziny pracy też długie

w ,,moim Rossmanie nigdy mnie o dowód dziewczyny nie prosiły, pytały tylko o imię i nazwisko wiec może też trafisz na takie fajne kobitki
0 0

zuzkaa

#3018320 Napisano: 13.01.2010 11:27:07
mio napisał(a):

pewnie, że sklej i niczym się nie przejmuj ja za ze swoim sklejonym chodzę już 5 lat i wszystko załatwiam bez problemu nawet w banku:)
a w temacie wkurza mnie zima ja poproszę niech szybko przyjdzie do nas Wiosna...
0 0

zaczytana-pola

#3018324 Napisano: 13.01.2010 11:41:11
Wkurza mnie moja bezczelna młodsza siostra, która właśnie usunęła mi konto na jungle.pl, na którym gram od ponad pół roku. emotka emotka
0 0

Gość: banditos

#3018331 Napisano: 14.01.2010 12:05:32
arta napisał(a):

wkurza mnie to, że jutro mam wielkie kolokwium a zamiast się uczyć, czytam co was wkurza emotka

emotka
ja mam jutro egzamin z procesu karnego w USA i tyż siedzę i się wkurzam
0 0

#3018335 Napisano: 14.01.2010 12:28:44
banditos napisał(a):

arta napisał(a):

emotka
ja mam jutro egzamin z procesu karnego w USA i tyż siedzę i się wkurzam

chyba masz gorzej emotka ja nad literaturę ślęczę emotka
0 0

Gość: dianek

#3018336 Napisano: 14.01.2010 12:33:05
emotka emotka emotka emotka zfajczyłam karte graficzną emotka emotka emotka to se poprenderowałam....
ehhhh...

dobranoc wam wszystkim
(i módlcie sie żeby sie okazało że mój dzifirsik tylko się porządnie przegrzał a nie umarł na zawsze....) emotka
0 0

smsowicz

#3018338 Napisano: 14.01.2010 01:12:24
dianek napisał(a):

emotka emotka emotka emotka zfajczyłam karte graficzną emotka emotka emotka to se poprenderowałam....
ehhhh...

dobranoc wam wszystkim
(i módlcie sie żeby sie okazało że mój dzifirsik tylko się porządnie przegrzał a nie umarł na zawsze....) emotka

Spoko, spoko, będzie mniejsza konkurencja emotka emotka

A mnie wkurza, że najlepszy olej co poniektórzy sprzedają za mniej niż 1/4 wartości. To ja już wolę na nim se frytki usmażyć albo wlać do roweru emotka
0 0

ignam

#3018340 Napisano: 14.01.2010 02:27:37
A mnie wkurza, że nie mogę usunąć konta z rossnetu. Nie ma takiej opcji. Usunęłam dane i newslettery ale niektóre dane mi wracają w formularzu. I mail został. emotka
0 0

Gość: yaro2004

#3018432 Napisano: 14.01.2010 07:48:48
Wkurza mnie bieda na świecie. Tysiące osób głoduje, a ludzie palą żywnością.

http://wyborcza.p...m_palic_w_piecu.html

Serce się kraje,
Wkurza mnie też tragedia na Haiti, jak zwykle największe kataklizmy trafiają w najbardziej bezbronnych..... emotka emotka I wkurza mnie moja bezradność ....
0 0

Gość: dianek

#3018488 Napisano: 14.01.2010 08:41:05
dianek napisał(a):

ehhhh...

dobranoc wam wszystkim

działa ^^

ale wkurza mnie ze jest 9:30... a miałam wstać o 8 emotka
0 0

Gość: missy7

#3018800 Napisano: 14.01.2010 10:44:27
Już się dowiedziałam czy mnie wkurza czy nie, nowy wątek w którym wpisujemy że własnie otrzymaliśmy nagrodę !!

- Wkurza mnie !! bo większośc i tak pisze o tym w moje dzisiejsze wygrane , więc dalej jest bałagan emotka
0 0

karkocka

#3018804 Napisano: 14.01.2010 10:45:33
missy7 napisał(a):

Już się dowiedziałam czy mnie wkurza czy nie, nowy wątek w którym wpisujemy że własnie otrzymaliśmy nagrodę !!

- Wkurza mnie !! bo większośc i tak pisze o tym w moje dzisiejsze wygrane , więc dalej jest bałagan emotka

teraz nawet jest jeszcze większy bałagan emotka
0 0

mariwanna

#3018812 Napisano: 14.01.2010 10:48:21
mnie też wkurza podwójny temat z wygranymi
0 0

basiag

#3018813 Napisano: 14.01.2010 10:48:35
karkocka napisał(a):

missy7 napisał(a):

po co się wkurzać emotka
to jest kwestia umowna emotka
kiedyś bardzo mnie denerwowało że w tamtym wątku jest wsio, bo moje dzisiejsze wygrane jest jednoznaczny, to co paczkowi donosza nie jest dzisiejsza wygraną emotka
ale sie przyzwyczaiłam emotka
choc jak trzeba bedzie to się odkręcę na właściwy tor emotka
jestem ciekawa czy sie przyjmie emotka
0 0

toka

#3018814 Napisano: 14.01.2010 10:48:47
karkocka napisał(a):

missy7 napisał(a):

zdecydowanie popieram-moze jeszcze bedziemy zapisywac wygrane w wątkach tesco,real,abc i stworzymy kilka dodatkowych np dla interii czy onetu
emotka Tyle lat był jeden wątek do wygranych i było dobrze to ktoś postanowił to zmienić emotka
0 0

Gość: missy7

#3018819 Napisano: 14.01.2010 10:51:32
toka napisał(a):

karkocka napisał(a):

missy7 napisał(a):

zdecydowanie popieram-moze jeszcze bedziemy zapisywac wygrane w wątkach tesco,real,abc i stworzymy kilka dodatkowych np dla interii czy onetu
emotka Tyle lat był jeden wątek do wygranych i było dobrze to ktoś postanowił to zmienić emotka

są moje dzisiejsze wygrane, jest nagrody które dostaliśmy...

ja jeszcze proponuje stworzyć nagrody na które czekamy i każdy będzie wpisywał ile już czeka emotka
0 0

Gość: magma6

#3018824 Napisano: 14.01.2010 10:52:25
wkurza mnie Albedo juz trzeci raz dzis do nich dzwonie i brak osoby jest odpowiedzialnej za konkurs emotka
0 0