Wkurza mnie...

dzasmina

#3018830 Napisano: 14.01.2010 10:56:56
toka napisał(a):

karkocka napisał(a):

missy7 napisał(a):

Już się dowiedziałam czy mnie wkurza czy nie, nowy wątek w którym wpisujemy że własnie otrzymaliśmy nagrodę !!

- Wkurza mnie !! bo większośc i tak pisze o tym w moje dzisiejsze wygrane , więc dalej jest bałagan emotka

teraz nawet jest jeszcze większy bałagan emotka

zdecydowanie popieram-moze jeszcze bedziemy zapisywac wygrane w wątkach tesco,real,abc i stworzymy kilka dodatkowych np dla interii czy onetu
emotka Tyle lat był jeden wątek do wygranych i było dobrze to ktoś postanowił to zmienić emotka

Popieram. Ja lubiłam czytac w MDW co dziś do kogo przyszło, bo wiedziałam, że mam już wyglądac na listka. Co ktoś dostał na maila, to ja też sprawdzałam. A teraz nawet nie chce mi się zaglądac i szukac w nowych wątkach. Jeden od nagród co dziś przyszły, drugi skąd, chciałam się pochwalic wczorajszą biżuterią, ale poczekam na temat Wczoraj dotarło emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3019049 Napisano: 14.01.2010 11:55:34
missy7 napisał(a):

Już się dowiedziałam czy mnie wkurza czy nie, nowy wątek w którym wpisujemy że własnie otrzymaliśmy nagrodę !!

- Wkurza mnie !! bo większośc i tak pisze o tym w moje dzisiejsze wygrane , więc dalej jest bałagan emotka

Nowy wątek jest od wczoraj. Potrzeba trochę czasu żeby się przyjął.
0 0

toka

#3019126 Napisano: 14.01.2010 12:28:55
marmoladella napisał(a):

missy7 napisał(a):

Nowy wątek jest od wczoraj. Potrzeba trochę czasu żeby się przyjął.

albo zeby ktos go uznał za niepotrzebny i go zamknął
emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3019165 Napisano: 14.01.2010 12:42:04
Z tak wrogim podejściem rozsiewanym wszędzie wkoło, to faktycznie.
0 0

Gość: jutis

#3019172 Napisano: 14.01.2010 12:44:13
nie chcesz- nie czytaj. nie chcesz- nie wpisuj. na moje to możecie wypisywać wygrane na ścianach we własnych domach. wolna wola. ale na forum większość użytkowników chciałaby porządku.
nie oczekuj, że cały świat podziela Twoje zdanie. nie szkoda czasu na ciągłe wałkowanie tego samego tematu emotka powysyłajcie lepiej konkursy bo jak wszyscy będą narzekać to nie będzie czym się chwalić i oba wątki umrą śmiercią naturalną emotka
0 0

inka113

#3019188 Napisano: 14.01.2010 12:50:23
karkocka napisał(a):

missy7 napisał(a):

teraz nawet jest jeszcze większy bałagan emotka

każdy pisze o nagrodach gdzie chce albo dwa razy to samo... lepiej by było z wątku MDW wyeliminować pytaczy a skąd, a gdzie, a kiedy, a jak, a ile oraz 'gratulujacych' bo to mozna zrobić na PW a nie cytaty na pół strony robić. To moim zdaniem by wystarczyło, żeby był porządek! Zdublowane tematy i nawet się czytać tego wszystkiego nie chce...
Swoja droga to chyba żaden wątek nie narobił tyle zamieszania co ten wczorajszy!
0 0

inka113

#3019194 Napisano: 14.01.2010 12:51:35
jutis napisał(a):

nie chcesz- nie czytaj. nie chcesz- nie wpisuj. na moje to możecie wypisywać wygrane na ścianach we własnych domach. wolna wola. ale na forum większość użytkowników chciałaby porządku.
nie oczekuj, że cały świat podziela Twoje zdanie. nie szkoda czasu na ciągłe wałkowanie tego samego tematu emotka powysyłajcie lepiej konkursy bo jak wszyscy będą narzekać to nie będzie czym się chwalić i oba wątki umrą śmiercią naturalną emotka

niby tak, ale akurat w tym wątku to można sobie ponarzekać do woli... nikt nie łamie regulaminu!
0 0

Gość: jolcia12

#3019209 Napisano: 14.01.2010 12:55:08
wkurza mnie ze nie ma żadnych ciekawych konkursów w marketach emotka wakacje sobie zrobili czy co??
ja mam teraz najlepsze natchnienie a nie mam sie gdzie wykazać, oni to chyba robia specjalnie
0 0

#3019213 Napisano: 14.01.2010 12:55:57
próbowałam zrobić porządek w ubiegły weekend, z dwóch godzin było 6 stron pytań i zbędnych komentarzy, nie liczyłam czasu ile zajęło sprzątanie tego.. jakiś pomysł na eliminacje pytaczy i gratulujacych/ smiało, jestem otwarta na propozycje. Wczoraj padł pomysł, żeby oddzielić dostarczone przesylki od wygranych bo te pierwsze bardziej interesuja uzytkowników, części pomysł się spodobał a częśc tradycyjnie bedzie bojkotować. ot, forumowe życie. tylko zanim podsuniesz jakis pomysl to pamietaj, że narazasz się na ostra fale krytyki, obojetnie jak genialny on bedzie...
0 0

Gość: pegaz

#3019223 Napisano: 14.01.2010 12:58:32
jutis napisał(a):

próbowałam zrobić porządek w ubiegły weekend, z dwóch godzin było 6 stron pytań i zbędnych komentarzy, nie liczyłam czasu ile zajęło sprzątanie tego.. jakiś pomysł na eliminacje pytaczy i gratulujacych/ smiało, jestem otwarta na propozycje. Wczoraj padł pomysł, żeby oddzielić dostarczone przesylki od wygranych bo te pierwsze bardziej interesuja uzytkowników, części pomysł się spodobał a częśc tradycyjnie bedzie bojkotować. ot, forumowe życie. tylko zanim podsuniesz jakis pomysl to pamietaj, że narazasz się na ostra fale krytyki, obojetnie jak genialny on bedzie...

sraty taty to wie kazdy a sama nie zaśmiecaj bo co niby tu ma byc w temacie?!?
wkurza mnie jutis emotka
0 0

#3019247 Napisano: 14.01.2010 01:06:10
pegaz napisał(a):

jutis napisał(a):

sraty taty to wie kazdy a sama nie zaśmiecaj bo co niby tu ma byc w temacie?!?
wkurza mnie jutis emotka

i masz do tego prawo. spróbuję jakoś z tym żyć... emotka
a mnie wkurza ból nóg, znieczulica, zatruwanie życie innym ludziom, głód na świecie, brak żłobków i setki innych rzeczy...
0 0

olus15

#3019249 Napisano: 14.01.2010 01:06:17
Po co od razu ta agresja???

Jak tak dalej pójdzie to coraz mniej osób się będzie udzielać na forum bojąc się niemiłych zaczepek
Wcale się nie dziwię , że tylu ludzi olewa MDW
bo chociaż lubiłam tam pisać to coraz mniej mi się chce
0 0

Gość: jolcia12

#3019270 Napisano: 14.01.2010 01:11:50
a mnie wkurzaja tacy uzytkownicy jak pegaz,
wiecznie niezadowoleni i ciagle marudzacy.
Sama widzę ze jutis się stara ale chyba jeszcze się taki nie narodził co by kazdemu dogodził
0 0

olus15

#3019275 Napisano: 14.01.2010 01:12:41
olus15 napisał(a):

Po co od razu ta agresja???

Jak tak dalej pójdzie to coraz mniej osób się będzie udzielać na forum bojąc się niemiłych zaczepek
Wcale się nie dziwię , że tylu ludzi olewa MDW
bo chociaż lubiłam tam pisać to coraz mniej mi się chce

to było odnośnie pegaza ale niefortunnie znalazło się niżej
0 0

#3019290 Napisano: 14.01.2010 01:17:32
nie napisałam : nie masz pomysłu?? to sie nie odzywaj emotka (ta krytyka pomysłu to nie z mojej strony może paść....)
0 0

Gość: potworkaa

#3019313 Napisano: 14.01.2010 01:28:19
już i wkurza mnie się powoli zasmieca emotka
bo może powinno być tak, że w wątku ow ygranych można byłoby dopisać się tylko za pomocą formularza gdzie byłoby do wpisania tylko rodzaj nagrody skad kiedy wygrana i czy juz w domu...i zadnej innej mozliwosci wypowiedzi i bylby spokoj z porządkowaniem wątku emotka emotka

mnie tam nadal wkurza zima i mróz więc na wkurzanie (nie)potrzebnymi wątkami już nerwów nie starczyło emotka
0 0

Gość: eveline22

#3019324 Napisano: 14.01.2010 01:31:18
wkurza mnie: że w portfelu pusto,problemy mnie wkurzają,wkurza mnie że nie wygrałam w Air Wick a najbardziej mnie wkurza że nie mogę złapać bociana emotka
0 0

#3019325 Napisano: 14.01.2010 01:31:19
wkurza mnie jeszcze, że nawet leżąc źle się czuje więc idę na spacer zobaczyć, jaki świat jest piękny. Wam też polecam emotka
0 0

#3019334 Napisano: 14.01.2010 01:35:19
eveline22 napisał(a):

wkurza mnie: że w portfelu pusto,problemy mnie wkurzają,wkurza mnie że nie wygrałam w Air Wick a najbardziej mnie wkurza że nie mogę złapać bociana emotka

najczęściej bocian przylatuje jak już przestajesz na niego polować emotka a jak już się uda to dopiero wszystko zaczyna wkurzać emotka
0 0

Gość: missy7

#3019365 Napisano: 14.01.2010 01:43:59
jutis napisał(a):

eveline22 napisał(a):

najczęściej bocian przylatuje jak już przestajesz na niego polować emotka a jak już się uda to dopiero wszystko zaczyna wkurzać emotka

to ja juz tez bym chciala sie z tego powodu wkurzac....
0 0