Wkurza mnie...

Gość: czarna2318

#3032516 Napisano: 19.01.2010 01:50:07
amif napisał(a):

a mnie wszysto wnerwia emotka emotka emotka

Mnie też emotka
0 0

Gość: agulecece

#3032519 Napisano: 19.01.2010 01:50:57
iskierka napisał(a):

mnie wkurza, że napociłam się ale w końcu zebrałam drugą piątke osób na oriflame dostałam mail o nagrodzie ...zmówiłam odcień i nie przysłali kodu emotka

mi też nie przysłali
0 0

martu18

#3032565 Napisano: 19.01.2010 02:01:20
a mnie wkurza, że nie wiem o czym zrobić prezentacje, to znaczy nie mogę się zdecydować czy o czekoladzie czy o afrodyzjakach. siedzę, czytam i nie mogę się zdecydować...

ale dowiedziałam wielu ciekawych rzeczy emotka emotka
0 0

Gość: justys807

#3032578 Napisano: 19.01.2010 02:04:20
wkurza mnie to, że niektórzy grają tylko po to, żeby wygraną za chwilę sprzedać na allegro...:(
0 0

kinga1

#3032582 Napisano: 19.01.2010 02:05:00
beniocek napisał(a):

beniocek napisał(a):

A mnie dzis wkurzyła konsultantka z oriflame juz kręciła zeby dla siebie wziasc te szmineczki ze niby kody sa nie prawidłowe a jak jej powiedziałam ze dzwoniłam do organizatora (a tam mi powiedziano ze kody sa automatycznie wysyłane i nie powinno byc tak ze kod jest nie prawidłowy) to sie zrobiła potulna jak baranek że moze to sie ona pomyliła i wogole ze musi sprawdzic w biurze w katowicach i takie tam głupoty plotła po prostu wstyd. emotka emotka emotka
emotka emotka emotka

a nastepna sprawa jaką mnie zdenerwowała jest strona www.akademiazdrowegorozwoju.pl znikneła a wyniki konkursu Kartka z Akademii nie znane choc moze i nie wygrałam ale interesowało mni ebardzo kto wygrał bo rywalizacja była bardzo.
emotka emotka emotka emotka emotka

przysyłali info o wygranej na @ a w temacie tez mnie to wkurzylo
0 0

inka113

#3032593 Napisano: 19.01.2010 02:08:07
justys807 napisał(a):

wkurza mnie to, że niektórzy grają tylko po to, żeby wygraną za chwilę sprzedać na allegro...:(

a co w tym wkurzającego, że ktos tak na zycie zarabia...
0 0

Gość: moniaainom

#3032597 Napisano: 19.01.2010 02:08:55
justys807 napisał(a):

Tez mnie to wkurza, bo przy okazji graja na polowe rodziny, zeby zgarnac jak najwiecej, ale tlumacze to sobie tym, ze niektorym jest gorzej niz nam i moze po prostu zyja z tych konkursow.
0 0

#3032601 Napisano: 19.01.2010 02:10:12
inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

może to, że inni grają dlatego bo zależy im na nagrodzie, a nie wygrają bo wygra ktoś inny komu nie zależy na nagrodzie tylko na tym, żeby szybko ją sprzedać... emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3032630 Napisano: 19.01.2010 02:18:00
justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

może to, że inni grają dlatego bo zależy im na nagrodzie, a nie wygrają bo wygra ktoś inny komu nie zależy na nagrodzie tylko na tym, żeby szybko ją sprzedać... emotka

ale sprzedając nagrodę kupi inną rzecz którą chciałby wygrać, ale mu się nie udaje emotka
0 0

inka113

#3032637 Napisano: 19.01.2010 02:19:17
justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

sprzedają bo bardziej zależy im na tym żeby mieć za co żyć! a może dla kogoś ważniejsze niż wysmarować się luksusowym balsamem jest to żeby mleko dziecku kupić? wiesz ile tu jest ludzi dla których konkursy to źródło utrzymania takie samo jak każda inna praca...
0 0

inka113

#3032647 Napisano: 19.01.2010 02:20:52
wkurza mnie że fatum mam nad 'bonowymi' konkursami... kolejne (Garnier Tesco) mnie omineły!!! emotka emotka emotka
0 0

#3032658 Napisano: 19.01.2010 02:22:36
inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

sprzedają bo bardziej zależy im na tym żeby mieć za co żyć! a może dla kogoś ważniejsze niż wysmarować się luksusowym balsamem jest to żeby mleko dziecku kupić? wiesz ile tu jest ludzi dla których konkursy to źródło utrzymania takie samo jak każda inna praca...

hmm... też mam dziecko ale mimo wszystko nie gram na kilka kont, czy na całą rodzinę żeby tylko zgarnąć jak najwięcej nagród i je potem sprzedać... tylko normalnie ciężko pracuję... ok skoro to ich źródło utrzymania jak twierdzisz to z czego żyją jak nie wygrywają???
0 0

Gość: grancias

#3032661 Napisano: 19.01.2010 02:22:53

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

Tez gram głownie po to by następnie coś sprzedać i nie widzę w tym nic złego. Za piękne oczy mi nagród nie dają. Trzeba być kreatywnym i często inwestować w konkursy (konkursy promocyjne) ...

A w temacie wkurzaj mnie, ze tyle nagród ma przyjść, a niestety nie przychodzą emotka
0 0

inka113

#3032700 Napisano: 19.01.2010 02:32:16
justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

hmm... też mam dziecko ale mimo wszystko nie gram na kilka kont, czy na całą rodzinę żeby tylko zgarnąć jak najwięcej nagród i je potem sprzedać... tylko normalnie ciężko pracuję... ok skoro to ich źródło utrzymania jak twierdzisz to z czego żyją jak nie wygrywają???

wygrywają i to czasem sporo! jak pobedziesz tu dłużej to może sama się przekonasz... fajnie że masz normalną 'uczciwą' pracę ale jak moze wiesz nie każdy ma to szczęście! to się bezrobocie nazywa i w dzisiejszych czasach jest dość popularne, niestety. poza tym każdy wybiera sobie sposób utrzymania sam i nie nam kogos krytykować za to! grają-> wygrywają-> nikomu nie robią tym krzywdy! nie widzę problemu... graj, inwestuj, wymyslaj bo kreatywność jest w cenie! i nie krytykuj nikogo patrząc na człowieka przez pryzmat własnych potrzeb czy doświadczeń. emotka
0 0

#3032707 Napisano: 19.01.2010 02:33:44
inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

wygrywają i to czasem sporo! jak pobedziesz tu dłużej to może sama się przekonasz... fajnie że masz normalną 'uczciwą' pracę ale jak moze wiesz nie każdy ma to szczęście! to się bezrobocie nazywa i w dzisiejszych czasach jest dość popularne, niestety. poza tym każdy wybiera sobie sposób utrzymania sam i nie nam kogos krytykować za to! grają-> wygrywają-> nikomu nie robią tym krzywdy! nie widzę problemu... graj, inwestuj, wymyslaj bo kreatywność jest w cenie! i nie krytykuj nikogo patrząc na człowieka przez pryzmat własnych potrzeb czy doświadczeń. emotka

chyba się nie zrozumiałyśmy ale cóż...
0 0

Gość: agulecece

#3032730 Napisano: 19.01.2010 02:38:05
wkurza mnie ze nie moge maila z reklamacja do oriflame wyslac bo mi stale jakis blad wyskakuje a nie ma podanego maila bezposredniego zebym z tlena mogla to zrobic
0 0

Gość: pyszczek212

#3032732 Napisano: 19.01.2010 02:38:43
emotka
0 0

slavek

#3032985 Napisano: 19.01.2010 04:12:44
wkurza mnie gdy dostaje PW tylko z linkami, ani: poproszę ani pocałuj mnie w d...

ręce opadają emotka emotka emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3032996 Napisano: 19.01.2010 04:14:38
slavek napisał(a):

wkurza mnie gdy dostaje PW tylko z linkami, ani: poproszę ani pocałuj mnie w d...

ręce opadają emotka emotka emotka

mnie tak samo...
0 0

Gość: dita

#3033055 Napisano: 19.01.2010 04:26:13
wkurza mnie sesja, i to bardzo bardzo mnie wkurza. nie dość że w ciągu semestru trzeba się uczyć na kilka kół w tygodniu, to teraz trzeba się nauczyć na kilka egzaminów, i wyrób się studencie... emotka

i niech mi nikt nie pisze że studia to najpiękniejszy okres w życiu, dla mnie to nieustanna nauka od rana do wieczora emotka
oj zły kierunek wybrałam, oj zły...
0 0