Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: moniaainom
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... och, właśnie weszłam, żeby to napisać
dziękujemy sędziom, szczególnie za bezzasadne rzuty karne
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: plocia
dokładnie, uważam że mecz sprzedany wrrrr
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mnie to wkurzyło!! jak ludzie mogą w ten sposób oszukiwać!! męczyłam sie nad tymi puzlami prawie godzine żeby uzyskać dobry wynik a tu ktoś niby w 4 sekundy ułożył????? przecież to jest niemożliwe!! jak był konkurs w tym nestle to też oszukiwali i organizatorzy wstrzymali konkurs żeby założyć lepsze zabezpieczenia bo ktoś przez program ułożył tą gre w 2 sekundy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bronie ale taaga ma coreczki ktore mysle ze byly by wstanie grac smialo w tą gre same ze świetnym wynikiem
swoją drogą to samo bylo w grze z chyba krolewna sniezka
w temacie wkurza mnie ze znowu brak ogrzewania i w domu zimnica
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie dla dorosłych nawet jeśli się mecza ukladajac ....
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam 18 lat.. zadziwił mnie wynik i chciałam spróbować czy wogóle jest możliwe ułożenie tych puzli w 10 sekund, ale widze że nie jest to możliwe. A nagorda jest speclajnie z myślą o dzieciach,powinni dac im szanse a nie oszukiwać!!
Gość: marmoladella
Ech te ograniczenia, też mnie nie raz dopadły
Gość: plocia
też napisałam do organizatorów o sprawdzenie 1go miejsca 0 sek, i 2go - 0,001 sek -> paranoja !!!, szkoda mi tylko tych dzieci, co mają nadzieję, że wygrają.
A jak rodzice już muszą wygrywać to z głową !
wstyd wstyd ... a potem jeszcze na allegro nagrodę sprzedadzą, to mnie też najbardziej wkurza wrrr
Gość: marmoladella
Sytuacja niewesoła, ale irytujesz się mądrze, bo na siebie. Najbardziej frustrującym jest przekonanie, że jesteśmy źli na kogoś, bo coś takiego nie istnieje, nasze odczucie złości nie dosięga nikogo poza nami.
Gość: kotzklasa
w to nie uwierze, sorry. ja sprobowalam, zrobilam w 49 sekund, w sumie zeby sie zorientowac, a nie rekordy bic. uwierze w 30 sekund... ale nie sadze, ze jej coreczka ulozyla 3 ukladanki w 10 sekund, 4 albo 0... bo to po prostu fizycznie niemozliwe.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem nie gralam w to wiec nie wiem jakie mozna wyniki osiągnąc weszlam w ranking z ciekawosci
Gość: kotzklasa
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sophie
Masakra
Z ciekawości zagrałam i mi wyszło 30 sek -najlepszy wynik ,poniżej 10 sekund to jest niemozliwe.
Wstyd ,że wogóle są takie wyniki.A wiadomo ,że dzieci to jeszcze wolniej robią ,więc powinny być wyniki tak między 30 sek ,a 1 minuta mnie się wydaje
Gość: beata82roksana82
ja myślę że powinno dać się więcej czasu na ułozenie tych puzzli,rózne sa dzieci
isiulka
Postów 3478
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ooo jestem na 7
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to konk dla dzieci
w temacie wkurza mnie isiulka
isiulka
Postów 3478
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Hehehe Kalisto i tak wiem że to Ty jesteś na 1 miejscu!! Na szfot z Kalisto!!!
W temacie wkurza mnie duży palec u lewejstopy