Wkurza mnie...

Gość: snupy3

#3081775 Napisano: 03.02.2010 09:08:33
mnie tradycyjnie wkur emotka moja matka która codziennie kilka razy w nocy wypuszcza do ogrodu psy które z kolei szczekają jak poj emotka i budzą mi dziecko.
emotka emotka emotka
0 0

leona

#3081829 Napisano: 03.02.2010 09:24:45
mrilka napisał(a):

leona napisał(a):

Wkurza mnie w konkursie excellence, że wydaje się, że z góry ustalony jest pułap średniej, którą mogę osiągnąć, nawet jak kilku znajomych z Facebooka zagłosowało mi po 6 gwiazdek i na chwilę średnia sięgnęła 4,72 to po chwili automatycznie spadło do 4,69. I tak było nie jeden raz, mimo, że w międzyczasie nie zmieniała się liczba głosów i wiem, że nikt nie głosował dając mi jedną gwiazdkę bo liczba głosów się nie zmieniła a średnia tak. Dla mnie to niepojęte. Może ktoś mi wyjaśni ten fenomen?

Ten konkurs też mnie wkurza, ale przede wszystkim dlatego, że w trakcie trwania konkursu zmienili zasady.
emotka

To teraz wkurza mnie jeszcze bardziej a ta czekolada to mi ością w gardle chyba stanie. Ostatni mój konkurs klikany jak słowo daję.
0 0

Gość: nutelka1

#3081861 Napisano: 03.02.2010 09:38:53
wkurza mnie zima mistrzów bo czekam na wyniki i jak nie było tak nie ma emotka a w regulaminie pisze że do trzech dni ....pierwsze we wtorek już były a teraz olewają emotka
0 0

Gość: twix4

#3081893 Napisano: 03.02.2010 09:50:35
mrilka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zeida napisał(a):

Wkurza mnie streetcom. Jestem ciekawa, jakich warunków znowu nie spełniam, że głupiego szamponu mi nie dali. emotka
Już nie pamiętam, kiedy miałam od nich testowanie czegoś !!!

Ja nie miałam nigdy emotka wkurza mnie streetcom emotka emotka

ja też jeszcze nigdy nie miałam emotka

dokładnie ja też jestem od ponad roku i nigdy nic nie miałam do testowania... i teraz też brak ankiet emotka
0 0

Gość: misia89p

#3081900 Napisano: 03.02.2010 09:52:06
a mnie wkurza zima, w nocy trochę popadało sniegu, to miasto od rana już było sparaliżowane, wyszłam wcześniej do pracy a i tak autobusem bym nie dojechała i musiałam zadzwonić po taksówkę, a jak bym się spóźniła do pracy i nie otworzyła sklepu na czas to był płaciła karę tysiąc złotych emotka no masakra jakaś emotka
i wkurza mnie jedna laska ze sklepu, która nie może się pogodzić, że ktoś jest od niej lepszy w sprzedaży i od razu spiskuje za plecami emotka dwulicowa bestia
0 0

leoniu

#3081905 Napisano: 03.02.2010 09:54:29
a mnie wkurza pan prezes firmy divicom, który nie raczy przyjąć mojego monitora do reklamacji, twierdząc, że firma dawała 24 miesiące, a nie 36, a producent Belinei dawał 36, ale on zbankrutował...
I że mam sobie sama monitor do Berlina wysłać emotka
i jeszcze napisał, że jestem niegrzeczna...

a jaka mam być emotka
0 0

bridget

#3081934 Napisano: 03.02.2010 10:08:56
a mnie wkurza zima bo mam wciaz odciski od odsniezania:/ poza tym wkurza mnie moja praca , ostatnio łaze po ludziach i zbieram podpisy jak domokraaca od drzwi do drzwi w bloku celem modernizacji sieci cieplej i zbierania zgód do celów projektowych, poza tym wkurza mnie moje szefostwo które znow zmieniło sobie autka na nowki - robia to co 4 lata ( ja jezdze 11 letnim clio), a skapia na pensje czy chociazby bony swiateczne , a ja daje sie wyzyskiwac i nie jestem asertywna i nie potrafie walczyc o swoje!!!
0 0

luk1990

#3081959 Napisano: 03.02.2010 10:24:42
twix4 napisał(a):

mrilka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zeida napisał(a):

Wkurza mnie streetcom. Jestem ciekawa, jakich warunków znowu nie spełniam, że głupiego szamponu mi nie dali. emotka

dokładnie ja też jestem od ponad roku i nigdy nic nie miałam do testowania... i teraz też brak ankiet emotka

dołączam się niestety do tego zaszczytnego grona emotka
widocznie w mojej wiosce nikt niczego nie uzywa i nie potrzebuje- z takiego wyszli zalozenia emotka emotka
0 0

ja-sylwia

#3081960 Napisano: 03.02.2010 10:25:29
alaalex40 napisał(a):

twix4 napisał(a):

mrilka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zeida napisał(a):

widocznie w mojej wiosce nikt niczego nie uzywa i nie potrzebuje- z takiego wyszli zalozenia emotka emotka

i ja..:(:(:( emotka
0 0

Gość: ola2493

#3082066 Napisano: 03.02.2010 11:50:55
magic18girl napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

twix4 napisał(a):

mrilka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zeida napisał(a):

i ja..:(:(:( emotka

ja również emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3082108 Napisano: 04.02.2010 05:54:32
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza zima bo mam wciaz odciski od odsniezania:/ poza tym wkurza mnie moja praca , ostatnio łaze po ludziach i zbieram podpisy jak domokraaca od drzwi do drzwi w bloku celem modernizacji sieci cieplej i zbierania zgód do celów projektowych, poza tym wkurza mnie moje szefostwo które znow zmieniło sobie autka na nowki - robia to co 4 lata ( ja jezdze 11 letnim clio), a skapia na pensje czy chociazby bony swiateczne , a ja daje sie wyzyskiwac i nie jestem asertywna i nie potrafie walczyc o swoje!!!

...dziwne - na forum potrafisz pyskować jak najęta, a w pracy nie?
emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3082109 Napisano: 04.02.2010 05:59:37
malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie to że w sobote mam dwa zaliczenia, i mam strasznego lenia nie chce mi się uczyć emotka i jeszcze ta statystyka, z której jestem zielona! emotka

zielona malineczka = niedojrzała malineczka

To tłumaczy kwaśną minę emotka
Niedojrzała malineczka nie jest słodka emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3082472 Napisano: 04.02.2010 09:37:02
jestem strasznie wkurzona!!!
Na forum lm napisałam ze nie palę już, i ONI usuneli mnie z bazy danych!!!!!!!!!
Tam sie zaczoł fajny konkurs, i juz zadanie wykonywałam emotka emotka emotka emotka
0 0

#3082486 Napisano: 04.02.2010 09:39:40
cytrynkowa napisał(a):

jestem strasznie wkurzona!!!
Na forum lm napisałam ze nie palę już, i ONI usuneli mnie z bazy danych!!!!!!!!!
Tam sie zaczoł fajny konkurs, i juz zadanie wykonywałam emotka emotka emotka emotka

nawt mi to poleconym wysłali, boze tak se napisałam emotka emotka emotka
0 0

Gość: tomtu

#3082503 Napisano: 04.02.2010 09:43:48
A mnie wkurza kinga1
wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz
a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!!
A ja sie pytam czego tam nie mozna umiec???

Uwazajcie na tą cwaniare!!!
0 0

#3082506 Napisano: 04.02.2010 09:45:10
tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1
wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz
a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!!

powinna ci oddac kod skoro nie umie!
0 0

Gość: tomtu

#3082512 Napisano: 04.02.2010 09:46:58
cytrynkowa napisał(a):

tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1

powinna ci oddac kod skoro nie umie!

juz sie nie odzywa wiec pewnie wykorzystala!!!
0 0

Gość: hittmanka

#3082517 Napisano: 04.02.2010 09:48:19
tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1

ni w ząb nie znam angielskiego ale wyślij mi na pw gdzie się mam zarejestrować emotka
0 0

Gość: arta

#3082536 Napisano: 04.02.2010 09:52:48
a mnie wkurza, że oblałam egzamin emotka i teraz mam dwa, pod rząd emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#3082549 Napisano: 04.02.2010 09:55:35
tomtu napisał(a):

A mnie wkurza kinga1

Weź się już opanuj człowieku, ile razy będziesz o tym informował świat emotka
0 0