Wkurza mnie...

Gość: twix4

#3104080 Napisano: 12.02.2010 01:48:18
mnie wkurza, że kolejny już raz wszystko zrobiłam by komuś pomóc, i kolejny raz mnie oszukano! ;( ...
Święte są słowa Kto ma dobre serce, musi mieć twardą cenzura
... kurde jestem taka zła a za razem płakać mi się chce... emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#3104084 Napisano: 12.02.2010 01:50:09
polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

A mnie wkurza konkurs z moją sypialnią, zaczyna wątpić w jego uczciwość emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jesli chodzi o mariwanne to wiem że zbiera uczciwie głosy, bo sama do mnie na PW pisała i wiem ze wiele osób jej pomaga

no w tym momencie to raczej chyba zaczynam w to wątpić!!!!

A JA SIÊ ZASTANAWIAM KOMU DAÆ TEN GŁOSIK emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3104087 Napisano: 12.02.2010 01:50:44
twix4 napisał(a):

mnie wkurza, że kolejny już raz wszystko zrobiłam by komuś pomóc, i kolejny raz mnie oszukano! ;( ...

a może można Ci jakoś pomóc, przynajmnije w kwestiach forumowych ??
Prywatnie zapraszam na gg! emotka i głowa do góry
0 0

zaczytana-pola

#3104089 Napisano: 12.02.2010 01:50:52
basiasiwek28 napisał(a):

polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

A mnie wkurza konkurs z moją sypialnią, zaczyna wątpić w jego uczciwość emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jesli chodzi o mariwanne to wiem że zbiera uczciwie głosy, bo sama do mnie na PW pisała i wiem ze wiele osób jej pomaga

daj po połowie
emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3104090 Napisano: 12.02.2010 01:50:59
kalisto1986 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Jak mnie wkurza konkurs foto sagi, większość zdjęć w ogóle nie ma nic wspólnego z tematem emotka

a mnie wkurza ze mieli chyba na bierzaco wybierac zwyciezcow chyba ze zle zrozumialam regulamin emotka

w każdy poniedziałek
0 0

beataa81

#3104097 Napisano: 12.02.2010 01:53:08
polec napisał(a):

twix4 napisał(a):

ja też chętnie pomogę jeśli jakoś można... przykra sprawa,wiem jak się czujesz ale to minie...po prostu masz mięciutkie serduszko emotka
0 0

kalisto1986

#3104100 Napisano: 12.02.2010 01:53:42
iwonciaaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Jak mnie wkurza konkurs foto sagi, większość zdjęć w ogóle nie ma nic wspólnego z tematem emotka

a mnie wkurza ze mieli chyba na bierzaco wybierac zwyciezcow chyba ze zle zrozumialam regulamin emotka

w każdy poniedziałek

aaa to czekamy emotka

polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

sama zbieram dla mariwanny glosy wiec ta ilosc jest calkowicie mozliwa emotka nie ma co sie burzyc tylko uczciwe zbierac glosy a wygra lepsza emotka
0 0

mariwanna

#3104105 Napisano: 12.02.2010 01:55:57
ilonar2301 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

daj po połowie
emotka emotka

Aneto, masz prawo mieć swoje zdanie... mnie też wiele rzeczy wkurza w tym konkursie, ale walczę dalej

0 0

malenka89

#3104106 Napisano: 12.02.2010 01:56:24
Ja też zbieram głosiki dla Julki emotka

Aneta ja wiem, że jesteś porządną osóbką, więc proszę Cię, nie oskarżaj kogoś bezpodstawnie.
Niech wygra lepsza a druga przegra z honorem.

Nic nie jest przesądzone, ale grajcie z podniesioną głową.
0 0

kalisto1986

#3104112 Napisano: 12.02.2010 01:57:41
basiasiwek28 napisał(a):

polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

basiu mi emotka
0 0

annb

#3104120 Napisano: 12.02.2010 01:59:50
Ewentualnie możesz mi emotka

Wkurza mnie choróbsko,nie całe 2 tyg byłam jako tako zdrowa,a teraz znów emotka
0 0

#3104122 Napisano: 12.02.2010 02:01:07

beataa81 napisał(a):

polec napisał(a):

twix4 napisał(a):

ja też chętnie pomogę jeśli jakoś można... przykra sprawa,wiem jak się czujesz ale to minie...po prostu masz mięciutkie serduszko emotka

To nie chodzi o ludzi z forum... kurcze po prostu ktoś udawał mojego przyjaciela a okazało się, że jest całkiem inną osobą ... I chyba to mnie najbardziej boli i wkurza... Kurcze nigdy człowieka nie pozna się do końca.

Dziękuję Wam bardzo emotka kurcze i za to właśnie kocham to forum, nie za nagrody czy coś ale za ludzi których można tutaj spotkać emotka
0 0

beataa81

#3104141 Napisano: 12.02.2010 02:07:18
twix4 po to jesteśmy emotka rzeczywiście nie dziwię Ci się ,że tak to przeżywasz ...ciężko jest zawieść się na osobie bliskiej - nie umiem Cię pocieszyć ale wiem,że dzięki temu staniesz się się może ostrożniejsza...oby nie za bardzo emotka pozdrawiam ciepło i jakby co to śmiało na pw emotka
0 0

#3104143 Napisano: 12.02.2010 02:07:22
Po pierwsze mam na imię Adrianna, nie Aneta, od tego zacznijmy, ale w tym konkursie juz się dorobiłam 3 imion, więc się z tego śmieję:)

A mam nadzieje, ze posprawdzają zarówno moje głosy, jak i twoje. Wtedy uwierzę w uczciwość i honor!

0 0

#3104194 Napisano: 12.02.2010 02:23:51
beataa81 napisał(a):

twix4 po to jesteśmy emotka rzeczywiście nie dziwię Ci się ,że tak to przeżywasz ...ciężko jest zawieść się na osobie bliskiej - nie umiem Cię pocieszyć ale wiem,że dzięki temu staniesz się się może ostrożniejsza...oby nie za bardzo emotka pozdrawiam ciepło i jakby co to śmiało na pw emotka

właśnie porozmawiałam sobie na pw z polec ( za co serdecznie Jej dziękuję). I dokładnie przez takie sytuacje człowiek traci ufność do innych ludzi ale Co nas nie zabije to nas wzmocni!... Jeszcze raz dzięki! emotka
0 0

malenka89

#3104220 Napisano: 12.02.2010 02:31:29
polec napisał(a):

Po pierwsze mam na imię Adrianna, nie Aneta, od tego zacznijmy, ale w tym konkursie juz się dorobiłam 3 imion, więc się z tego śmieję:)

A mam nadzieje, ze posprawdzają zarówno moje głosy, jak i twoje. Wtedy uwierzę w uczciwość i honor!

oj to przepraszam... emotka
na stronie widniejesz jako Aneta emotka
0 0

#3104252 Napisano: 12.02.2010 02:38:16
malenka89 napisał(a):

polec napisał(a):

oj to przepraszam... emotka
na stronie widniejesz jako Aneta emotka

hehe, nie szkodzi:)) Ja już tam byłam, Anną, Aleksandą i Anetą, więc jak Kto woli emotka ))
0 0

Gość: taaga20

#3104262 Napisano: 12.02.2010 02:40:28
polec dlaczego uważasz że mariwianna nieuczciwie zbiera głosy skoro ty masz w tej chwili nawet więcej emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#3104341 Napisano: 12.02.2010 02:54:43
basiasiwek28 napisał(a):

polec napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

polec napisał(a):

Oddałam głosik-komu pozostanie moją słodką tajemnicą-bo komuś trzeba pomóc choć jak ja czasem proszę to różnie z tym bywa-i to mnie strasznie wkurza

Aneta Nowicka-Polec
50%
Liczba oddanych głosów: 509
Julianna Bednarczuk
50%
Liczba oddanych głosów: 501
0 0

#3104515 Napisano: 12.02.2010 03:21:01
twix4 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

właśnie porozmawiałam sobie na pw z polec ( za co serdecznie Jej dziękuję). I dokładnie przez takie sytuacje człowiek traci ufność do innych ludzi ale Co nas nie zabije to nas wzmocni!... Jeszcze raz dzięki! emotka

Nie ma problemu , polecam się na przyszłość emotka ))
0 0