Wkurza mnie...

adamaszek

#3105601 Napisano: 12.02.2010 09:12:07
polec napisał(a):

Do osoby, która tak uroczo mnie bluzga.
Zapraszam na PW, skoro takie mądre i wspaniałe komentarze potrafisz pisać publicznie, co na forum odwagi brakuje ???? Nicku nie widać to można ???

Żal mi Cię!!! emotka

Pewnie ta osoba nie ma co robić, cóż i tacy chodzą po świecie, ignor to najlepsza broń!!! emotka
0 0

zaczytana-pola

#3105604 Napisano: 12.02.2010 09:12:23
wowczek napisał(a):

(...) A sąsiadka stwierdziła, że paczkę położyła ... koło naszej furtki tydzień temu emotka emotka Czy ona ma rozum? Albo przysypał paczkę śnieg, albo ktoś ją sobie wziął! emotka

Sąsiadka ma wszystko OK z główką? emotka

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie otineo... Od 15 stycznia nie było dostępnych dla mnie reklam, a mam 99 otinek /98 miałam w połowie grudnia/... Czy oni jeszcze funkcjonują, czy w kulki lecą ? emotka Poza tym jak zwykle wkurza mnie brak kasy i brak czasu dla forum z powodu kurnika... emotka

Ja miałam jedną reklamę w tym tygodniu. A od grudnia dwie.

marmoladella napisał(a):

(...) Zakończony emotka A miał być do końca dzisiejszego dnia, a wg regulaminu do 28 lutego emotka

Niestety zauważyłam, że sporo takich konkursów jest, też chciałam wysłać na kilka z nich odpowiedź, a tu- konkurs zakończony.

0 0

Gość: czarna2318

#3105657 Napisano: 12.02.2010 09:28:43
abodak napisał(a):

wkurzam sie na swoja głupote...
południe,mały śpi,strzelam w serca a tu dzwonek do drzwi,biegne aby nie zadzwonił drugi raz bo mi synka obudzi, otwieram drzwi a tam jakiś bełkoczący facet coś chce,wsunął buciora między drzwi i ....nagle z boku(nawet nie widziałam że tam był drugi)jakaś reka odciaga gościa do tyłu,zamknełam drzwi z hukiem.Mały sie obudził, poszłam go przytulić a serce to mi waliło tak głośno że muchy z sufitu pospadały emotka

emotka emotka Ależ mnie to rozbawiło emotka
0 0

Gość: twix4

#3106492 Napisano: 13.02.2010 11:36:27
czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

południe,mały śpi,strzelam w serca a tu dzwonek do drzwi,biegne aby nie zadzwonił drugi raz bo mi synka obudzi, otwieram drzwi a tam jakiś bełkoczący facet coś chce,wsunął buciora między drzwi i ....nagle z boku(nawet nie widziałam że tam był drugi)jakaś reka odciaga gościa do tyłu,zamknełam drzwi z hukiem.Mały sie obudził, poszłam go przytulić a serce to mi waliło tak głośno że muchy z sufitu pospadały emotka

a mnie przestraszyło... Moja znajoma miała podobną sytuację. Też ktoś pukał i ona biegiem nie spojrzała kto to i otworzyła drzwi. Również był to jakiś facet i zaczął nawijać od rzeczy. Gdy chciała zaraz zamknąć drzwi, też nagle z boku pojawił się drugi koleś. Zdołała zamknąć drzwi, ale miała strasznego stracha.
U nas też były przypadki, że jak ludzie nie zamykali drzwi. To cyganie po cichu wchodzili i kradli torebki z przedpokoju...
Strach się bać.
0 0

beataa81

#3106497 Napisano: 13.02.2010 11:39:27
twix4 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

a mnie przestraszyło... Moja znajoma miała podobną sytuację. Też ktoś pukał i ona biegiem nie spojrzała kto to i otworzyła drzwi. Również był to jakiś facet i zaczął nawijać od rzeczy. Gdy chciała zaraz zamknąć drzwi, też nagle z boku pojawił się drugi koleś. Zdołała zamknąć drzwi, ale miała strasznego stracha.
U nas też były przypadki, że jak ludzie nie zamykali drzwi. To cyganie po cichu wchodzili i kradli torebki z przedpokoju...
Strach się bać.

masakra...ja sie tez boje takich sytuacji...zwłaszcza ,że w poblizu ten gwałciciel grasuje... emotka
0 0

Gość: misia89p

#3106503 Napisano: 13.02.2010 11:41:17
czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

nie rozumiem co w tym śmiesznego??
0 0

Gość: potworkaa

#3107060 Napisano: 13.02.2010 04:10:33
wkurza mnie to, ze ktoś mi nabija głosy na Lindorze emotka emotka przybyło mi 200 głosów i mnie pewnie usuną za oszustwo... emotka
0 0

aniutka

#3107062 Napisano: 13.02.2010 04:12:22
potworkaa napisał(a):

wkurza mnie to, ze ktoś mi nabija głosy na Lindorze emotka emotka przybyło mi 200 głosów i mnie pewnie usuną za oszustwo... emotka

To samo u mnie miałam 50 pare a teraz mam 224 emotka
0 0

Gość: tato999

#3107070 Napisano: 13.02.2010 04:18:46
aniutka napisał(a):

potworkaa napisał(a):

miałam taką sytuację jak grałam na we-dwoje emotka

napisałam do organizatorów i mnie nie usunęli
0 0

Gość: tato999

#3107084 Napisano: 13.02.2010 04:24:08
czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

a co w tym śmiesznego widzisz? bo ja to bym ze strachu umarła chyba w takiej sytuacji
0 0

aniutka

#3107087 Napisano: 13.02.2010 04:24:58
tato999 napisał(a):

aniutka napisał(a):

potworkaa napisał(a):

miałam taką sytuację jak grałam na we-dwoje emotka

napisałam do organizatorów i mnie nie usunęli

Ja już też napisałam emotka
0 0

mio

#3107089 Napisano: 13.02.2010 04:26:41
czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

matko a co w tym smiesznego?

wkurza mnie ze chce mi sie spac kolo 17-18 ze ledwo stoje na nogach a jak przychodzi 22-23 to sie rozbudzam i zasnac do 2giej nie moge emotka a rano to trzeba mnie sciagac sila z lozka emotka
0 0

ignam

#3107105 Napisano: 13.02.2010 04:41:17
Powrót Montezumy na wp.pl
Mają błędy w konkursie i co chwilę jestem zalogowana jako kto inny. Muszę uważać jako kto gram. Jakieś obce nicki.
emotka
Przy okazji jakby ktoś chciał jeszcze grać a jest na facebooku to zapraszam.
0 0

malutka456

#3107120 Napisano: 13.02.2010 04:49:32
wkurzyli mnie moi rodzice, chciałam zabrać ich na kolację do restauracji (z okazji obrony), a oni stwierdzili, że nie bo szkoda pieniędzy i nie pojadą....
0 0

Gość: marielu

#3107128 Napisano: 13.02.2010 04:53:02
malutka456 napisał(a):

wkurzyli mnie moi rodzice, chciałam zabrać ich na kolację do restauracji (z okazji obrony), a oni stwierdzili, że nie bo szkoda pieniędzy i nie pojadą....

Kochają Cie i nie chcą narażać na koszty .. trza było nie pytać tylko zabrać emotka

Mary z Tobą pójdzie, po świętujemy mgr emotka emotka emotka
0 0

Gość: zeida

#3107130 Napisano: 13.02.2010 04:55:04
tato999 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

abodak napisał(a):

a co w tym śmiesznego widzisz? bo ja to bym ze strachu umarła chyba w takiej sytuacji

czarna pewnie miała na myśli ten fragment z sercem i muchami emotka
abodak - masz zimą muchy?

Właśnie sobie uświadomiłam, że wkurza mnie, że jak ktoś dzwoni do drzwi - to pędzę jak szalona i otwieram od razu, bo myślę, że to listonosz z jakąś nagrodą !!! Wkurza mnie to, że bym sobie nie poradziła w takiej sytuacji, bo jak jakiś facet mi blubra, to ja na niego zawsze ostro, a to nigdy nie wiadomo, co to za jeden !
0 0

mio

#3107157 Napisano: 13.02.2010 05:08:27
zeida

owocowki sa calym rokiem emotka

malutka456 napisał(a):

do tej pory pamietam jak mama na mnie nakrzyczala (mialam z 13 lat) jak jej z okazji imienin przytargalam ogromny bukiet storczykow kupiony za wlasne pieniadze... ze takie drogie,ze szkoda pieniedzy ze zwiedna ehh
ale wiem ze chciala dobrze na pewno w Twoim przypadku tez tak jest
0 0

Gość: bruce

#3107224 Napisano: 13.02.2010 05:37:37
...że znowu SYPIE na potęgę!
emotka emotka emotka
emotka emotka
0 0

lucynka20

#3107236 Napisano: 13.02.2010 05:41:47
bruce napisał(a):

emotka emotka emotka
emotka emotka

mnie też emotka i jeszcze zakopalismy sie autem jadą na zakupy emotka
0 0

Gość: iwciaj71

#3107455 Napisano: 13.02.2010 07:22:40
lucynka20 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka emotka
emotka emotka

mnie też emotka i jeszcze zakopalismy sie autem jadą na zakupy emotka

mnie też ten zakichany śnieg nie dość ,że stałam w skiepie prawie godzinę za szynką to jeszcze na własnej drodze,żem się wkopała emotka
0 0